NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Egy kis off. Azzal , hogy a magyar bajnoki meccseket elbukta a Sport TV ami a legnézettebb bajnokság itthon, nem került nagy bajba a csatorna? Nem került veszélybe az NFL közvetítés vagy most paranoiás vagyok?Sixo67Van egy pár napos cikk erről a comment.com on. Keresd meg
több mint 9 éve
Én meg azt hallottam, hogy az MB1 elvesztésével annyi pénz szabadult fel, amiből pl jövőre a PL-t is megvehetik.Mi, akik szeretjük az NFL-t örüljünk, hogy évről-évre egyre több meccset adnak. Már írtam, de NHL-NBA mostohagyerek ehhez képest! (idei közvetítés számot nem tudok az utóbbiakból még)
több mint 9 éve
Ezeket eddig is mind közvetítették, csak most többet fognak belőlük, de a legnézettebb bajnokságot elbukták, mint ahogy pár éve az olasz bajnokságot is . Jön be a sok új sport csatorna és szopatják szegény Sport TV-t.Egy kis off. Azzal , hogy a magyar bajnoki meccseket elbukta a Sport TV ami a legnézettebb bajnokság itthon, nem került nagy bajba a csatorna? Nem került veszélybe az NFL közvetítés vagy most paranoiás vagyok?Sixo67bl(foci,kézi), spanyol foci, nfl, nba nhl közvetítés. és ezeket mind mostanában szerezték meg/hosszabbították megbraxa88
több mint 9 éve
Az majd egy év múlva fog kiderülni, hogy mennyi nézőt, bevételt vesztett el a SportTv, és ezek után bajba kerül-e.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Egy kis off. Azzal , hogy a magyar bajnoki meccseket elbukta a Sport TV ami a legnézettebb bajnokság itthon, nem került nagy bajba a csatorna? Nem került veszélybe az NFL közvetítés vagy most paranoiás vagyok?Sixo67bl(foci,kézi), spanyol foci, nfl, nba nhl közvetítés. és ezeket mind mostanában szerezték meg/hosszabbították meg
több mint 9 éve
Egy kis off. Azzal , hogy a magyar bajnoki meccseket elbukta a Sport TV ami a legnézettebb bajnokság itthon, nem került nagy bajba a csatorna? Nem került veszélybe az NFL közvetítés vagy most paranoiás vagyok?
több mint 9 éve
Akkor kb 2 hete frissítették utoljára.Wilson és Wagner viszont még nincsbraxa88Tök jó - lenne, ha friss lenne. 😊 De sajnos nem az. 😕 Kár, mert látványos.peterk2005Nem lehet túl régi, mert Ace Sanders már nincs nálunk feltüntetve, őt meg 2 hete vágtuk ki.iktriad
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Wilson és Wagner viszont még nincsTök jó - lenne, ha friss lenne. 😊 De sajnos nem az. 😕 Kár, mert látványos.peterk2005Nem lehet túl régi, mert Ace Sanders már nincs nálunk feltüntetve, őt meg 2 hete vágtuk ki.iktriad
több mint 9 éve
Tök jó - lenne, ha friss lenne. 😊 De sajnos nem az. 😕 Kár, mert látványos.peterk2005Nem lehet túl régi, mert Ace Sanders már nincs nálunk feltüntetve, őt meg 2 hete vágtuk ki.
több mint 9 éve
Tök jó - lenne, ha friss lenne. 😊 De sajnos nem az. 😕 Kár, mert látványos.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
salary cap felosztása csapatonként, kördiagramokban bemutatva:www.bluefirebroadband.com/nfl-team-salary-visualization
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
braxa88
12 534
HoF meccs élőben sport2n, ismételve hétfőn 18.30korsporttv honlapja szerint.
több mint 9 éve
Egyébként sztem arra nemtud az univerzum felkészülni, hogy a preseason meccseken felismervén, hogy nem tombrédi, jjwatt és tsaik fogják nyomni hanem john smithék, gábor kispestről, teddy győrből és a hasonlók milyen smsekkel fogják elárasztani a közvetítést... ráadásul még vizsgaidőszak sem lesz 😀peachEzt ki gondolta 10 éve???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
közben kijött ez is, 176 oldal: 2015 NFL Kickoff Information Guiidewww.dropbox.com/s/xrej6bcz0yo753g/2015%2BKickoff%2BInformation%2BGuide.pdf?dl=0
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ekúrtam 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Egyébként sztem arra nemtud az univerzum felkészülni, hogy a preseason meccseken felismervén, hogy nem tombrédi, jjwatt és tsaik fogják nyomni hanem john smithék, gábor kispestről, teddy győrből és a hasonlók milyen smsekkel fogják elárasztani a közvetítést... ráadásul még vizsgaidőszak sem lesz 😀peachpótvizsga, man!
több mint 9 éve
Egyébként sztem arra nemtud az univerzum felkészülni, hogy a preseason meccseken felismervén, hogy nem tombrédi, jjwatt és tsaik fogják nyomni hanem john smithék, gábor kispestről, teddy győrből és a hasonlók milyen smsekkel fogják elárasztani a közvetítést... ráadásul még vizsgaidőszak sem lesz 😀peachAz mindig van.
több mint 9 éve
Egyébként sztem arra nemtud az univerzum felkészülni, hogy a preseason meccseken felismervén, hogy nem tombrédi, jjwatt és tsaik fogják nyomni hanem john smithék, gábor kispestről, teddy győrből és a hasonlók milyen smsekkel fogják elárasztani a közvetítést... ráadásul még vizsgaidőszak sem lesz 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Ha már a likvidálást szóba hoztad, I.K.T.R.I.A.D. üzeni, hogy nézz bele ebbe a videóba, és okulj belőle, nehogy veled is megtörténjen...Ezért lenne jó, a szezon felvezetéseként letudni, meg az első egy-két fordulóban. Szóval a 17. fordulóban Teddy Győrből és Gábor Kispestről még mindig azt kérdezi majd, mi is volt pontosan ez a labdaügy 😀WyattAzok iktriad troll álnevei, amivel sms-eket küld a Sport TV-be. Ha meg akarsz azoktól az sms-ektől szabadulni, már tudod kit kell likvidálni.Sixo67
indavideo.hu/video/x-aktak_1evad_7resz
több mint 9 éve
Sose gondoltam volna, hogy valaha is tapsolni fogok egy köz(pénz)tévének, de ha ez az ára a több amcsi focinak a Sport TV-n, akkor tőlem vegye meg az m-sport az összes soccer jogot is tőlük. 😀ők szerezték meg teljes egészében az eddig a Sport TV-hez (is) tartozó NB1-es közvetítési jogokat, ezzel rengeteg műsoridő felszabadult, amit - szerencsére - az NFL-re is fordítottak 😊kristofMeg lehet köszönni az M4-nek. 😉JugheadMiért is?Demecs
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ezért lenne jó, a szezon felvezetéseként letudni, meg az első egy-két fordulóban. Szóval a 17. fordulóban Teddy Győrből és Gábor Kispestről még mindig azt kérdezi majd, mi is volt pontosan ez a labdaügy 😀WyattAzok iktriad troll álnevei, amivel sms-eket küld a Sport TV-be. Ha meg akarsz azoktól az sms-ektől szabadulni, már tudod kit kell likvidálni.
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Ezért lenne jó, a szezon felvezetéseként letudni, meg az első egy-két fordulóban. Szóval a 17. fordulóban Teddy Győrből és Gábor Kispestről még mindig azt kérdezi majd, mi is volt pontosan ez a labdaügy 😀
több mint 9 éve
Maradjunk annyiban, hogy a HOF meccs és az 1. hét második 30 percei és az esetleges 4. hét egy meccse nem kis kihívás elé állít majd majdnem mindenkit a kommentátorállásban.mi az, hogy még Ricsinek is, nem Hörit akartál véletlenül írni? 😊Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a negyedik negyedben pályára lépő játékosokról mennyit tudnak majd a szakik.Mondjuk a 3. héten még akkor is az 1. számú cserék játszanak. De az első és főleg az utolsó hét még szerintem Ricsinek is kemény dió lesz.iktriad
Kivéve Hörit aki a vizesfiú egyetemi karrierjét is vágja fejből. 😊Bazzani
baggio
Mondjuk a Brady ügyről 100% hogy minden meccsen szó lesz. Nem is kevés.hahh, wishful thinking xDbaggioMondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a negyedik negyedben pályára lépő játékosokról mennyit tudnak majd a szakik.sztem ezeken a meccseken kiváló alkalom h az offseasonról /draftról /bradyügyről/ mi várható/ stbről beszéljenek, ugymond szezonfelvezetőkéntbraxa88
több mint 9 éve
mi az, hogy még Ricsinek is, nem Hörit akartál véletlenül írni? 😊Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a negyedik negyedben pályára lépő játékosokról mennyit tudnak majd a szakik.Mondjuk a 3. héten ég akkor is az 1. számú cserék játszanak. De az első és főleg az utolsó hét még szerintem Ricsinek is kemény dió lesz.iktriad
hahh, wishful thinking xDMondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a negyedik negyedben pályára lépő játékosokról mennyit tudnak majd a szakik.sztem ezeken a meccseken kiváló alkalom h az offseasonról /draftról /bradyügyről/ mi várható/ stbről beszéljenek, ugymond szezonfelvezetőkéntbraxa88
---