NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
ozibozi
17 193
...lehúzza magával ricsárdot is, ahogy a 2 több mint 9 éve
Ja hát végülis hajnalban is megtudtuk, hogy a Sanyi nem lát esélyt arra, hogy Breest elcserélje a Saints, mert akkor jövőre irányítót kellene draftolni (Grayson who?)mustaineÉn ma hallgattam meg a War Room utolsó adását és hajnalban néztem a Steelers meccset is. Elképesztően kontrasztos volt, hogy egy saját szorgalomból készített műsor szakértői mennyivel értelmesebben és tájékozottabban tudtak beszélni a Brees kérdésről mint egy országos sportcsatorna fizetett szakkommentátora.
Remélem minél kevesebb Lions Sport TV-s meccsen lesz ő a szaki, mert azokat sajnos kihagyom. Ökörségből hallok eleget a melóhelyen is, nem kell, hogy a szórakozásomat is elrontsák vele.
Sajnálom, mert régen nagyon kedveltem.
több mint 9 éve
Nem. Arra céloztam, hogy Brees elcserélése esetén QB draftra vár Sanyi, miközben idén draftoltak QB-t, ráadásul viszonylag korán.Ja hát végülis hajnalban is megtudtuk, hogy a Sanyi nem lát esélyt arra, hogy Breest elcserélje a Saints, mert akkor jövőre irányítót kellene draftolni (Grayson who?)mustaineJa hát végülis hajnalban is megtudtuk, hogy a Sanyi nem lát esélyt arra, hogy Breest elcserélje a Saints, mert akkor jövőre irányítót kellene draftolni (Grayson who?)mustaineGriffint akartál irni ugyeJanek
több mint 9 éve
Ja hát végülis hajnalban is megtudtuk, hogy a Sanyi nem lát esélyt arra, hogy Breest elcserélje a Saints, mert akkor jövőre irányítót kellene draftolni (Grayson who?)mustaine
Ja hát végülis hajnalban is megtudtuk, hogy a Sanyi nem lát esélyt arra, hogy Breest elcserélje a Saints, mert akkor jövőre irányítót kellene draftolni (Grayson who?)mustaineGriffint akartál irni ugye
több mint 9 éve
Nem akarok mutogatni, de itt, ezen a fórumon is vannak olyanok, akik novemberben 10 egyetemista játékost nem tudnának mondani, de április végén már a legnagyobb meggyőződéssel mondanak ítéletet a prospectekrőlHöriNe bántsd szegény stezt, nem tehet róla.
több mint 9 éve
Valamit azért tisztázzunk:A Super Bowl lemegy február elsején, a draft 1. kör pedig május elsején van nagyjából.
Ez 3 hónap különbség.
Van bőven idő felkészülni, főleg, hogy az első körös prospecteket kb 50 főre le lehet szűkíteni. | (Néha becsúszik egy Dorsett) |
Nem akarok mutogatni, de itt, ezen a fórumon is vannak olyanok, akik novemberben 10 egyetemista játékost nem tudnának mondani, de április végén már a legnagyobb meggyőződéssel mondanak ítéletet a prospectekről. A draftbreakdown videói alapján persze ez érthető, ha az van mögötte.
Ami nagy különbség egy foteldrukker, mint mi vagy éppen Márk vagy Sanyi megjegyzése között egy prospectről, hogy ők válogatott játékosként hitelesebbek ha a kézhasználatról, szem-kéz koordinációról van szó stb.
Szóval így augusztus 10-én még nem kéne halálra ítélni a májusi draft közvetítést.
Utólag és közben majd úgy is lesz kritika gondolom 8-)
több mint 9 éve
3 kommentátor lesz a dratfra: Sanyi Gyula és Ricsi 😀Sixo67Ezt honnan tudod? 😀
Amugy remelem nem rakjak oda Sanyit mert az hullagaz lenne. De nyilvan hogy most megtudja hogy kozvetitik a draftot minden energiajat a prospectek megismeresere fogja forditani.
több mint 9 éve
Ja hát végülis hajnalban is megtudtuk, hogy a Sanyi nem lát esélyt arra, hogy Breest elcserélje a Saints, mert akkor jövőre irányítót kellene draftolni (Grayson who?)mustaineNem néztem a meccs végét , de kiderül végül ,hogy nem játszik AP vagy végig várták ,hogy jöjjön?
több mint 9 éve
Ja hát végülis hajnalban is megtudtuk, hogy a Sanyi nem lát esélyt arra, hogy Breest elcserélje a Saints, mert akkor jövőre irányítót kellene draftolni (Grayson who?)
több mint 9 éve
Ha lesz emberünk benn és számítanak a segítségünkre, akkor jó hír, bár amúgy is csak az első napot adják elméletileg, szóval ez a második napos közvetítésünket nem érinti. Azt csak remélni tudom, hogy nem úgy állnak majd hozzá, ahogy az pl. az itthoni amfocis fordításoknál szokás.baggio3 kommentátor lesz a dratfra: Sanyi Gyula és Ricsi 😀
több mint 9 éve
A legnagyobb brainfartok mostanság úgy is a 2. nap születnek - Anger, Hageman, Britt , Bromley, Funchess. 😀Jó hírek: a Sport Tv leadja idén a Hard Knocksot és jövőre a draft 1. körét is! 😀iktriadMondjuk ez a bowl.hu-nak pont nem jó hír, ha tervezne saját draftműsort csinálni (és miért ne tervezne).
Az egy dolog, hogy lehet gépen és Tv-n párhuzamosan nézni, de egyrészt egyik csúszni fog a másikhoz képest, másrészt valószínűleg a bowl.hu „stábjából” hívnak majd embert a Tv-be, amit így az oldal draftműsora bánhat.Stez
több mint 9 éve
Ha lesz emberünk benn és számítanak a segítségünkre, akkor jó hír, bár amúgy is csak az első napot adják elméletileg, szóval ez a második napos közvetítésünket nem érinti. Azt csak remélni tudom, hogy nem úgy állnak majd hozzá, ahogy az pl. az itthoni amfocis fordításoknál szokás.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Jó hírek: a Sport Tv leadja idén a Hard Knocksot és jövőre a draft 1. körét is! 😀iktriadMondjuk ez a bowl.hu-nak pont nem jó hír, ha tervezne saját draftműsort csinálni (és miért ne tervezne).
Az egy dolog, hogy lehet gépen és Tv-n párhuzamosan nézni, de egyrészt egyik csúszni fog a másikhoz képest, másrészt valószínűleg a bowl.hu „stábjából” hívnak majd embert a Tv-be, amit így az oldal draftműsora bánhat.
több mint 9 éve
Reméljük lesznek olyan fasza gyerekek, hogy feliratozzák...peachAz ESPN 30at is úgy adták/adják le. Reméljük ez esetben jó lesz a felirat minősége.
több mint 9 éve
Reméljük lesznek olyan fasza gyerekek, hogy feliratozzák...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Ott keresheted, teljesen friss az infó. 😀😀 Gondolom nem sokkal az amerikai premier után 1-2-pár nappal lesznek láthatóak a részek.Jó hírek: a Sport Tv leadja idén a Hard Knocksot és jövőre a draft 1. körét is! 😀iktriadGyereknap van 😀 Nem tudod mikor adják le a hardknocksot? TV műsorban nem találtam.samu09
több mint 9 éve
Jó hírek: a Sport Tv leadja idén a Hard Knocksot és jövőre a draft 1. körét is! 😀iktriadGyereknap van 😀 Nem tudod mikor adják le a hardknocksot? TV műsorban nem találtam.
több mint 9 éve
Jó hírek: a Sport Tv leadja idén a Hard Knocksot és jövőre a draft 1. körét is! 😀És ez a 7 előszezon meccs lesz még itthon is közvetítve:
Browns - Bills aug. 20 2:00
Titans - Rams aug. 24., 2:00
Buccaneers - Bengals aug. 25., 2:00
Jaguars - Lions aug. 29., 2:00
Chargers - Seahwaks aug. 30., 2:00
Saints - Texans aug. 30., 22:00
Raiders - Cardinals aug. 31., 2:00
több mint 9 éve
Teljesen igazad van. DE. És akkor itt jön az a rész amikor a szakkommentátornak nagyon képben kell lennie. És sajnos ezt egyelőre én kurvára nem látom senkiben rajtad kívül és nyilván nem Te leszel mind a 8 meccsen. Sajnos aki a saját kedvenc csapatának játékosaival nincs tisztában az a Bills QB harcához sem tud majd érdemi információkat mondani, max hasraütés szerűen ahogy ez már megtörtént sajnos a regular szezon közvetítései során is. Na de be is fejeztem, mert értem miről beszélsz és remélem, hogy jó közvetítések lesznek.BazzaniErre ott van az NFL network, aki ilyen szinten követi az NFL-t, az úgyis tud annyira angolul, hogy megértse A hazai NFL közvetítések számomra, ha csak az "együtt nézzük és beszélgetünk róla" érzését adják (Ricsi és a segítője társaságában), akkor már megéri, hogy vannak.
(Szerintem amúgy a hazai közvetítések nem rosszabbak, mint mondjuk az osztrák. Sőt, én az elmúlt 25 évben néztem BBC-n, Sky-on is kismillió meccset, és hiába a nagyobb staff, azok se egy edzőképzők... Még az NFL network, vagy annak idején az ESPN 3 órás felvezető műsorai is inkább voltak "kiosztjuk egymás között, hogy ki mond Á-t és ki mond B-t, hogy tartsuk az egyensúlyt" jellegű jó hosszú kedvcsinálók, mint elemző műsorok. Pedig ott aztán HOF-ok adták, adják a mikrofont egymásnak csapatostul.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ez mindenképp előrelépés. A közvetítés valószínűleg sosem lesz az igazi (a NASCAR is vontatott), viszont így csak a tévét kell benyomni. Meg hát az ismétlés sem hátrányos.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
A héten gondolkodtam rajta, hogy nem volna e érdemes a Sport TV-nek most meglovagolni az amerikai foci népszerűségét és -elsőre csak nagyon kis csomagot megvásárolva ha van ilyen persze- rámenni az egyetemi focira is. Például heti egy meccsel eleinte (péntek vagy szombat), az NB1 kiválásával szerintem idő is lenne rá.BazzaniEhhez tudni kellene, hogy milyen árban mozognak a tévés jogok*, szerintem ha olcsó lenne, akkor a digi se mondott le volna róla. Az előszezoni csomag vélhetően még drágább, de az NFL már eléggé bejáratott brand a sport tv-nél. NCAA közvetítés vélhetően akkor lesz valahol újra, ha valamelyik csatorna szinte teljes profiljával rááll az amerikai sportok közvetítésére (amit az ESPN America, aztán a Fox Sports Europe ugye megtett, csak az előbbi megszűnt, utóbbi meg még nem elérhető itthon)
* uhh, 1000-1500 dollár meccsenként
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Én úgy képzelem el, hogy már a 2. meccs, a Bills - Browns is más felépítésű lesz, mint a mai. Mert addig lemegy egy teljes forduló, rengeteg esemény lesz minden csapatnál, amit meg lehet vitatni míg áll a játék. És ott már ugyan sűrűbben lesznek meccsek, de ha mindig más ül Ricsi mellett, akkor mindig lesz új nézőpont ugyanarról a sérülésről, eltiltásról, pozíciós harcról.Teljesen igazad van. DE. És akkor itt jön az a rész amikor a szakkommentátornak nagyon képben kell lennie. És sajnos ezt egyelőre én kurvára nem látom senkiben rajtad kívül és nyilván nem Te leszel mind a 8 meccsen. Sajnos aki a saját kedvenc csapatának játékosaival nincs tisztában az a Bills QB harcához sem tud majd érdemi információkat mondani, max hasraütés szerűen ahogy ez már megtörtént sajnos a regular szezon közvetítései során is.
És hát az mindenképp fontosabbnak tűnik, hogy a regularhoz meghozzuk a kedvet, mint hogy arról merengjük hosszan, hogy adott csapat practise squadjába, inaktív keretébe ki érhet oda, tekintve, hogy ők idén többet nem lesznek képernyőn, hacsak nincs sérüléshullám.Höri
Na de be is fejeztem, mert értem miről beszélsz és remélem, hogy jó közvetítések lesznek.
több mint 9 éve
Én úgy képzelem el, hogy már a 2. meccs, a Bills - Browns is más felépítésű lesz, mint a mai. Mert addig lemegy egy teljes forduló, rengeteg esemény lesz minden csapatnál, amit meg lehet vitatni míg áll a játék. És ott már ugyan sűrűbben lesznek meccsek, de ha mindig más ül Ricsi mellett, akkor mindig lesz új nézőpont ugyanarról a sérülésről, eltiltásról, pozíciós harcról.És hát az mindenképp fontosabbnak tűnik, hogy a regularhoz meghozzuk a kedvet, mint hogy arról merengjük hosszan, hogy adott csapat practise squadjába, inaktív keretébe ki érhet oda, tekintve, hogy ők idén többet nem lesznek képernyőn, hacsak nincs sérüléshullám.