NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
MSFM
4
Bocsi ha a Super Bowl utan ez felmerult, es nem olvastam vissza, de mi a szabaly arra a helyzetre amiben a Patriots volt a vegen? Elmeletileg a vegtelensegig probalhattak volna beugrasztani a Seahawks vedoket es kaptak volna a Delay of Game bunteteseket a fel yardoson vagy van erre valami szabaly?
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Szerintetek kik azok a játékosok akik idén top5 lehetnek saját posztjukban(erről akár játék is lehetne)? Lenne még egy olyan kérdésem, hogy idén lesz NFL játék itt az oldalon? Szerintem jó lenne!
több mint 9 éve
Az enyémmel az a baj, hogy a reklámot is felvette, azt meg nem igen akarom fenthagyni, mert könnyen letörölheti a yt, vagy bármi.
több mint 9 éve
A közös "videotékából" miért távolították el? Akinek megvan, fel tudná máshová is tölteni? Előre is köszi!
több mint 9 éve
A feliratot a Sport TV csinálta hozzá. 😊 (Rá van kódolva a filmre.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
igazándiból az a kérdés, hogy ki csinálta a feliratot hozzá...ha nem innen valaki valahogy ki kéne szedni a feliratot és azt feltenni, mert maga a film azért könnyebben beszerezhető
több mint 9 éve
Ééés tényleg.... Én elég gyors voltam, jutott az akcióból. Priviben elérhető vagyok szükség esetére....Aki ismeri az ncore nevű bevásárlóközpontot, az ott megtalálja mind a két részt, oem csomagolásban. 😊én nem találom sehol ott.
peterk2005
zavi27
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ez fura, tegnap este még fent volt...Aki ismeri az ncore nevű bevásárlóközpontot, az ott megtalálja mind a két részt, oem csomagolásban. 😊én nem találom sehol ott.
peterk2005
zavi27
több mint 9 éve
Aki ismeri az ncore nevű bevásárlóközpontot, az ott megtalálja mind a két részt, oem csomagolásban. 😊én nem találom sehol ott.
peterk2005
több mint 9 éve
Week1 előtt IR-re kerülő kezdő játékosok számának alakulása évről-évre:www.footballoutsiders.com/extra-points/2015/orlando-scandrick-tears-acl-big-injuries-piling
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Aki ismeri az ncore nevű bevásárlóközpontot, az ott megtalálja mind a két részt, oem csomagolásban. 😊
több mint 9 éve
Steve2292
11
Srácok! Kell valakinek a mai Hard Knocks majd? Mert ha igen akkor szívesen felveszem, és feltöltöm valahova.Én mondjuk örülnék neki, mert csak az első részt tudtam megnézni! 😊
Coolearie
több mint 9 éve
Srácok! Kell valakinek a mai Hard Knocks majd? Mert ha igen akkor szívesen felveszem, és feltöltöm valahova.
több mint 9 éve
ezek a sérülések annyira el tudják venni az ember kedvét a szezontól...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
okok. kösziegy kis off: a szótár csak nálam nem jön be?se a szótár, se az ncaa csapatok, se az nfl tabella, stb.
Lucifer
vannak még bajok, a szezonkezdetre minden megoldódik
baggio
GO JETS!!!
több mint 9 éve
egy kis off: a szótár csak nálam nem jön be?se a szótár, se az ncaa csapatok, se az nfl tabella, stb.
Lucifer
vannak még bajok, a szezonkezdetre minden megoldódik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
twitter.com/Bowlhu/status/634774157671186433?ref_src=twsrc%5Etfw
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A Green Bay 300 fölötti száma és 2. helye elég meglepő. Igaz, a többségük SMS drukker lehet, mert a topic alig pörög. 😊miről írnának? igazolni nem szoktak, gödörbe nem kerülnek a szezon közben, elég stresszmentes életmód 😀
peterk2005
több mint 9 éve
Kampman
28 331
A Green Bay 300 fölötti száma és 2. helye elég meglepő. Igaz, a többségük SMS drukker lehet, mert a topic alig pörög. 😊csendes többség
peterk2005
több mint 9 éve
A Green Bay 300 fölötti száma és 2. helye elég meglepő. Igaz, a többségük SMS drukker lehet, mert a topic alig pörög. 😊
több mint 9 éve
szerintem lesz majdmost már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:Ez tökjó újítás, tetszik! College-ra nem lesz ilyen stat, én kíváncsi lennék rá?
bowl.hu/nfl-statisztika (a menüsorban az NFL-en belül van amúgy)
baggio
zavi27
---
több mint 9 éve
most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:Ez tökjó újítás, tetszik! College-ra nem lesz ilyen stat, én kíváncsi lennék rá?
baggio
több mint 9 éve
Custer megmonta: a jó indián....most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:Aztán hol az a sok indián? Rezervátumban?
baggio
apeszos
Aki nem hiszi, annak utánajárnak