NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
hahh 😊 aki már látta a HK első részét, az érti:---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ozibozi
17 193
ha megadják neki a 600 dolcsit, már boldog lesz😊Ne viccelj, kiütötte a csoportrivális kezdő QB-ját, még jó, hogy beszerez egy ilyen játékost. Ha Brady-t vágta volna képen, lehet, hogy 4 éves szerződést is ad neki egyből. 😀peterk2005Minimum 10 millió $ garantálttal. 😀iktriad
több mint 9 éve
Ne viccelj, kiütötte a csoportrivális kezdő QB-ját, még jó, hogy beszerez egy ilyen játékost. Ha Brady-t vágta volna képen, lehet, hogy 4 éves szerződést is ad neki egyből. 😀peterk2005Minimum 10 millió $ garantálttal. 😀
több mint 9 éve
ozibozi
17 193
mondjuk a kinti szurker kommentek alapján, inkább megmentette a zöldek szezonját...😊
több mint 9 éve
Ne viccelj, kiütötte a csoportrivális kezdő QB-ját, még jó, hogy beszerez egy ilyen játékost. Ha Brady-t vágta volna képen, lehet, hogy 4 éves szerződést is ad neki egyből. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ozibozi
17 193
Akik leszálltak a Rex Ryan bandwagonról, most azonnal üljenek vissza.Buffalo Bills claim IK Enemkpali off waivers one day after New York Jets released him for punching Geno Smith.
Rex Ryan on whether IK will play Friday night for #Bills vs #Panthers: "Yeah, why not?"
több mint 9 éve
Srácok, nem tudom hogy hova írjam ezt, ezért ide írok!felirattal fog menni, de időpontot még senki nem tud, amint lesz infó, jelzünk
A Hard Knocks-al most akkor mi lesz? SportTV adja, de mikor kb? Fordítás lesz hozzá?Coolearie
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Srácok, nem tudom hogy hova írjam ezt, ezért ide írok! A Hard Knocks-al most akkor mi lesz? SportTV adja, de mikor kb? Fordítás lesz hozzá?
több mint 9 éve
The NFL's winningest teams over the past 10 years, from 1-32:ftw.usatoday.com/2015/08/nfl-best-teams-most-wins-playoff-appearances-super-bowls-new-england-indianapolis-pittsburgh-which-nfl-team-is-best
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
bowl.hu/eloszezon_menetrend_2015Meg mernék esküdni, hogy mikor megírtam, még tényleg azok voltak megadva, de akkor kijavítgatom. Köszi
pár kezdési idő nem jó
pl ravens-saints, v colts-eagles
espn.go.com/nfl/schedulebraxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
pár kezdési idő nem jó
pl ravens-saints, v colts-eagles
espn.go.com/nfl/schedule
több mint 9 éve
ozibozi
17 193
2016 NFL Draft will be returning to Chicago
több mint 9 éve
Persze, mondom csináljunk műsort...nemtom mit nyekeregsz, csinálunk egy műsort GenyószívóDisztroj néven - ezlesz a legmocskosabb szájú futballköpködés a világegyetembe, de lehet Redva is a cím, ha az jobban tecc.....sutianapparancsolsz ?MMMS
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Brrrrr. Max Flavor Flavje vagyok Hörinek, bár én sajna nem tudok annyira hypeolni dolgokat/embereket, mint ő .😊, szóval iktriad Höri pimpje...Höri...engedelmeddel azért elkezdtem kampányolni twitteren, hogy téged is bevonjanak majd a közvetítésbe. Nálad nagyobb rutinja...iktriad
sapka
több mint 9 éve
nemtom mit nyekeregsz, csinálunk egy műsort GenyószívóDisztroj néven - ezlesz a legmocskosabb szájú futballköpködés a világegyetembe, de lehet Redva is a cím, ha az jobban tecc.....sutianapparancsolsz ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
nemtom mit nyekeregsz, csinálunk egy műsort GenyószívóDisztroj néven - ezlesz a legmocskosabb szájú futballköpködés a világegyetembe, de lehet Redva is a cím, ha az jobban tecc.....Ami nagy különbség egy foteldrukker, mint mi vagy éppen Márk vagy Sanyi megjegyzése között egy prospectről, hogy ők válogatott játékosként hitelesebbek ha a kézhasználatról, szem-kéz koordinációról van szó stb.a dolog ott bukik meg, hogy Sandor valogatott jatekoskent egyfolytaban irgalmatlan faszsagokat beszel idestova bo 10 eve a meccsek kozepette, Marktol pedig sajnos semmi olyat nem tudhatok meg, amit a smartfootball/grantland olvasgatasaval ne tehetnek meg.
Höri
fogalmazzunk diszkreten ugy, h egesz mas az a sportag amit ok jatszanak es ami a tvben megy es nagyon nagy hiba azt a kovetkeztetest levonni h emez alapjan barmifele behatobb tudasuk lenne amarrol. vagy legalabbis marhara nem ugy tunik. sajnos.MMMS
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Ami nagy különbség egy foteldrukker, mint mi vagy éppen Márk vagy Sanyi megjegyzése között egy prospectről, hogy ők válogatott játékosként hitelesebbek ha a kézhasználatról, szem-kéz koordinációról van szó stb.a dolog ott bukik meg, hogy Sandor valogatott jatekoskent egyfolytaban irgalmatlan faszsagokat beszel idestova bo 10 eve a meccsek kozepette, Marktol pedig sajnos semmi olyat nem tudhatok meg, amit a smartfootball/grantland olvasgatasaval ne tehetnek meg.
Höri
fogalmazzunk diszkreten ugy, h egesz mas az a sportag amit ok jatszanak es ami a tvben megy es nagyon nagy hiba azt a kovetkeztetest levonni h emez alapjan barmifele behatobb tudasuk lenne amarrol. vagy legalabbis marhara nem ugy tunik. sajnos.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Akkor már csak Höri tudását kell megszerezned. 😊 Píszofkék, még van rá vagy 8 hónapod. 😀ESPN player mar meg is van 😉Adirotor
Apropó, te hogy állsz? Ígértél ám valamit, és mi számítunk is rád. 😉peterk2005
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
De nem bizony.Nem akarok mutogatni, de itt, ezen a fórumon is vannak olyanok, akik novemberben 10 egyetemista játékost nem tudnának mondani, de április végén már a legnagyobb meggyőződéssel mondanak ítéletet a prospectekrőlHöriNe bántsd szegény stezt, nem tehet róla.Sixo67
Már vártam. 😀
több mint 9 éve
😊, szóval iktriad Höri pimpje...Höri...engedelmeddel azért elkezdtem kampányolni twitteren, hogy téged is bevonjanak majd a közvetítésbe. Nálad nagyobb rutinja...iktriad
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Valamit azért tisztázzunk:Ez így mind rendben is van, de azért engedelmeddel azért elkezdtem kampányolni twitteren, hogy téged is bevonjanak majd a közvetítésbe. Nálad nagyobb rutinja(8 vagy 9 nfl.hu-s-/bowl.hu-s draft show) senkinek nincs a Sport TV stábjából draft közvetítésekben. Ezt kapitális hiba lenne nem kihasználni Ricsiéknek. | Dorsettnek meg jövő ilyenkor legalább annyira fogsz örülni, mint mostanra Mewhortnak. |
A Super Bowl lemegy február elsején, a draft 1. kör pedig május elsején van nagyjából.
Ez 3 hónap különbség.
Van bőven idő felkészülni, főleg, hogy az első körös prospecteket kb 50 főre le lehet szűkíteni. | (Néha becsúszik egy Dorsett) |
Nem akarok mutogatni, de itt, ezen a fórumon is vannak olyanok, akik novemberben 10 egyetemista játékost nem tudnának mondani, de április végén már a legnagyobb meggyőződéssel mondanak ítéletet a prospectekről. A draftbreakdown videói alapján persze ez érthető, ha az van mögötte.
Ami nagy különbség egy foteldrukker, mint mi vagy éppen Márk vagy Sanyi megjegyzése között egy prospectről, hogy ők válogatott játékosként hitelesebbek ha a kézhasználatról, szem-kéz koordinációról van szó stb.
Szóval így augusztus 10-én még nem kéne halálra ítélni a májusi draft közvetítést.
Utólag és közben majd úgy is lesz kritika gondolom 8-)Höri
több mint 9 éve
ESPN player mar meg is van 😉
Apropó, te hogy állsz? Ígértél ám valamit, és mi számítunk is rád. 😉peterk2005
több mint 9 éve
Sziasztok!Írtátok itt is, meg hallottam a HOF meccsen is, hogy a Sport tv leadja az idei Hard Knocksot. Viszont a műsorrendben sehol sem találtam. Tudtok róla valamit, hogy mikor fogják adni az egyes részeket? Mert elvileg 11-én indul a sorozat odakint.
Köszi!
több mint 9 éve
Apropó, te hogy állsz? Ígértél ám valamit, és mi számítunk is rád. 😉3 kommentátor lesz a dratfra: Sanyi Gyula és Ricsi 😀Sixo67Ezt honnan tudod? 😀
Amugy remelem nem rakjak oda Sanyit mert az hullagaz lenne. De nyilvan hogy most megtudja hogy kozvetitik a draftot minden energiajat a prospectek megismeresere fogja forditani.Adirotor