NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 393 — Patriot
A TV shopnál minden jobb 😀
peterk2005
Na nem már!

25.media.tumblr.com/tumblr_meflecnkkG1qcn63vo7_400.gif
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 435 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kicsit off, de ezzel a sok úszással se fog nagyot szakítani nézettségben a Sport TV. Egy Olimpia vagy VB érdekes, de ha hetente adnak úszást azt már nem sokan fogják nézni.
Ez az UFC meg számomra rettenetesen érdektelen, pláne az NHL rovására.
Bazzani
Hát basszus. Volt szerencsém a mai úszásokhoz, sajnos ez most nem igen sikeredett.

Valamelyik 100 méteres távon a harmadik 50 méteréről magyarázott (de háromszor), de a 25/50-es váltással végig baja volt
1500 méteren szintén háromszor mondta el, hogy 15 másodperc alatt zártak (az mondjuk elég meleg lett volna)
400 vegyesnél az első száz háton jött szóba (50-nél), de ezek még kevésbé lettek volna parák, ha Jakabos nem lett volna Lakatos egyszer
Wyatt
Ezt a kommentátort tuti Knézy képezte ki.

Amúgy Katinka megint nyert egy szakajtó aranyat. Nem normális az a csaj 😀 (Persze idézőjelben. A világ első dollár milliomosa úszásból. Phelps, meg Lochte előtt.)
peterk2005
Ok, de meddig érdekes a nézőknek, hogy Katinka könnyedén nyer 6 aranyat egy világkupán? Persze örülünk meg minden, de harmadszorra már nem hiszem, hogy ezt a műsort választanám mondjuk egy meccs vagy film helyett.
Bazzani
Ezt én nem tudom megmondani. Te tudsz adatokat? Az biztos, hogy tavaly a világ kupákat a Digi közvetítette, és én érdeklődéssel néztem végig mindet, amikor ráértem. Beleértve Katinkának kb. 30 győzelmét. 😊 Mindeközben egyetlen egy magyar NB1-es meccset sem láttam. Sőt college fociból is csak a nagydöntőt 😀

Szóval válaszom nincs, de gondolom felmérték a sportág népszerűségét. A tavalyi Digis adatokat is biztos tudják, csak nem vakon beleugorva vették meg idénre ők a licenszet. Engem történetesen ez (az úszás) érdekel, még akkor is, ha világ kupa. Az UFC-t viszont nem fogom nézni, nem érdekel. Viszont arról is el tudom képzelni, hogy üzletileg nem lesz bukás. Más kérdés persze, hogy forma1-et adni valószínűleg nagy üzlet. De ilyen telített piacon - szvsz van legalább 10 magyar nyelvű sport csatorna már, lassan túl sok a jóból - ez történik, főleg, ha az állam is beszáll a kvázi korlátlan büdzséjével. A csatornákon megjelennek a lóverseny-, póker-, úszás-, stb. műsorok is. A TV shopnál minden jobb 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 222 — #NoStress
Kicsit off, de ezzel a sok úszással se fog nagyot szakítani nézettségben a Sport TV. Egy Olimpia vagy VB érdekes, de ha hetente adnak úszást azt már nem sokan fogják nézni.
Bazzani
Hát basszus. Volt szerencsém a mai úszásokhoz, sajnos ez most nem igen sikeredett.

Valamelyik 100 méteres távon a harmadik 50 méteréről magyarázott (de háromszor), de a 25/50-es váltással végig baja volt
1500 méteren szintén háromszor mondta el, hogy 15 másodperc alatt zártak (az mondjuk elég meleg lett volna)
400 vegyesnél az első száz háton jött szóba (50-nél), de ezek még kevésbé lettek volna parák, ha Jakabos nem lett volna Lakatos egyszer
Wyatt

Amúgy Katinka megint nyert egy szakajtó aranyat. Nem normális az a csaj 😀 (Persze idézőjelben. A világ első dollár milliomosa úszásból. Phelps, meg Lochte előtt.)
peterk2005
Ok, de meddig érdekes a nézőknek, hogy Katinka könnyedén nyer 6 aranyat egy világkupán? Persze örülünk meg minden, de harmadszorra már nem hiszem, hogy ezt a műsort választanám mondjuk egy meccs vagy film helyett.
Bazzani
Biztos a SportTv is szívesebben adna valami mást.
De ez maradt...

több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Elég vad:  streamable.com/q20f
Matthew99
ilyen amikor Maddenben az összes gombot egyszerre nyomod meg

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Bazzani

Wyatt

peterk2005

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 435 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bazzani

Wyatt

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 112 — Invisible man
Elég vad:  streamable.com/q20f

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bazzani

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 118
Idén is érdemes elolvasni, hogy miért fog szopni a csapatod 2016-ban (is)

deadspin.com/tag/why-your-team-sucks

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...
a mellett hogy nyilván Vajnáné lenne az egyik szakértő a Super Bowlon , érdekes lesz/lenne
hogyan és nézne ki egy közvetítés! bár ha jobban belegondolok Hörin kívül nem hiányozna
nagyon senki...
yooker
az NHL-t elvitték most
baggio
Tök jó, egyik nem adja a másikat meg nem lehet nézni.

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
közvetítések:
Megjött az első hetek programja!
Az 1. héten péntek hajnalban Denver-Carolina, majd vasárnap 19 órától Jacksonville-Green Bay és Dallas-New York Giants, hétfő éjjel pedig Washington-Pittsburgh és San Francisco-Los Angeles.
A 2. héten péntek hajnalban Buffalo-NY Jets, vasárnap Pittsburgh-Cincinnati és Los Angeles-Seattle, majd a Monday Night Football Chicago-Philadelphia meccset hoz.

- TrashTalk
braxa88
Mindig pats-et adnak😀
NB2
brady nélkül kit érdekel?
braxa88
A magyar NFL-nézők felét

több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 384 — no es importante
origo szerint a Vajna féle új sportcsatorna rárepül majd az NFL közvetítésekre ( is) ...
a mellett hogy nyilván Vajnáné lenne az egyik szakértő a Super Bowlon , érdekes lesz/lenne
hogyan és nézne ki egy közvetítés! bár ha jobban belegondolok Hörin kívül nem hiányozna
nagyon senki...
yooker
az NHL-t elvitték most

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
közvetítések:
Az 1. héten péntek hajnalban Denver-Carolina, majd vasárnap 19 órától Jacksonville-Green Bay és Dallas-New York Giants, hétfő éjjel pedig Washington-Pittsburgh és San Francisco-Los Angeles.
A 2. héten péntek hajnalban Buffalo-NY Jets, vasárnap Pittsburgh-Cincinnati és Los Angeles-Seattle, majd a Monday Night Football Chicago-Philadelphia meccset hoz.

- TrashTalk
braxa88
Mindig pats-et adnak😀
NB2
brady nélkül kit érdekel?
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 510 — nabege2@yahoo.com
közvetítések:

- TrashTalk
braxa88
Mindig pats-et adnak😀
több mint 9 éve
közvetítések:

- TrashTalk
több mint 9 éve
Idén se leszünk híján szakmázgatásnak a sporttvn
ATL-MIA, 4WR egyik és 1 a másik oldalon.
Gyula: érdekes játék
Ricsi: egykis cselezés
több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 460 — Amerikai sportok rajongója
Ten yardrol valami friss hír? Ha jól látom, most az ideiglenes oldalukon aug 16 óta nem raktak fel semmit .
zavi27
a felrakott dátumokat nézd. Lejjebb van újak. Aug.25ei Hard Knocks az utolsó, és gondolom a tegnapi 2 meccs is hamarosan fenn lesz.
braxa88
Oh, igazad van, köszi az infót!
több mint 9 éve
Ten yardrol valami friss hír? Ha jól látom, most az ideiglenes oldalukon aug 16 óta nem raktak fel semmit .
zavi27
a felrakott dátumokat nézd. Lejjebb van újak. Aug.25ei Hard Knocks az utolsó, és gondolom a tegnapi 2 meccs is hamarosan fenn lesz.
több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 460 — Amerikai sportok rajongója
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
Minden csapat legjobb játékosa az elmúlt 10 évből a pff szerint
 www.profootballfocus.com/pro-best-player-from-every-nfl-team-over-the-past-decade/

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 222 — #NoStress
fejbetérdelte a másikat, ezigen, idevele. gyönyörű!
braxa88
Ez pont olyan, mint amikor valaki azt mondja, hogy "sok hülye amerikai egymásra ugrál és összeverik egymást egy tojáslabdáért".
dugo93
hát pont nem.
braxa88
De.
Mindkét sportban, szakágban az adott szabályrendszert betartva feszülnek egymásnak.
Az UFC-ben legitim a könyök, térd használata.
Az NFL-ben meg a baszomnagy ütközések, tackle a sisak alól kilógó hajat elkapva, lökdösődés.
És egy outsidernek simán lehet "fejbetérdelte a másikat, ezigen, idevele. gyönyörű!" az egyik sport, "sok hülye amerikai egymásra ugrál és összeverik egymást egy tojáslabdáért" a másik sport.
Jó példa volt arra, hogyha nem ismered, akkor nem túl releváns a fikázásod.

Egyébként én se kedvelem az UFC-t, simán unalmasnak tartom.
Az összes mixed küzdősport addig érdekes, amíg kb. hasonlóképességű, erejű, kvalitású, hátterű emberek tolják, de amikor egy bokszoló és egy dzsicus csap össze, az inkább nevetséges. Amíg állnak a dzsicus passzív, amint földre kerülnek a bokszoló baszhatja. A földön fetrengés, ütlegelés meg számomra nem csak unalmas, de visszatetsző is. Nem a sport ugrik be róla, hanem valami freak show.

több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
braxa88
Ez pont olyan, mint amikor valaki azt mondja, hogy "sok hülye amerikai egymásra ugrál és összeverik egymást egy tojáslabdáért".
dugo93
Ez.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Hát engem se az NHL se a UFC nem érdekel, sőt a műsoraik közül még mindig az úszó VB újdonságait hallgatnám legsziveseben a SportTV kínálatából ha már muszáj valamit az NFL és az NBA mellett. De ezzel tudom, hogy én vagyok a kissebség.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
de így vagy nézem a TT-t és felbasz a UFC-s részek benne, mert nem vagyok rá kiváncsi és nem is illik a műsorba; vagy pedig nem nézek egy eddig tökjó műsort. Tehát az UFC miatt lesz szarabb, emiatt nem is állok pozitívan feléje. Ennyi erővel sakkot v pókert v spanyol focit is tehettek volna a TT-ba,nyíilván az se tetszene.
braxa88
Próbáld ki, hogy nem baszold fel magad rajta 😊 Én is szeretem a trashtalkot, NHL-t viszont kb. Gretzky óta nem követem, nem is tudom mi történik. Mégse zavart sosem, hogy szó volt róla a műsorban. Skippeltem, kimentem kávéért, vagy legrosszabb esetben végigbambultam oszt egyik fülemen be a másikon ki. Szóval megoldható 😊

több mint 9 éve
 twitter.com/skovax/status/766694544247226369
ezek komolyan gondolták az UFC-t a trashtalkba dolgot. Akkor már ezt se kell nézni. Marad a verekedés, meg viccesSanyi.
Tőröséket meg majd hallgatom az Alley-oopban.
braxa88
akkor már inkább raknák be az MLB-t, lenne akkora közönsége, mint a pankrációnak
Kampman
gondolom te is sok UFC gálát néztél és abból vontad le ezt következtetést

twitter.com/Dildeep96/status/767411754573922304
ZERO_L
braxa88
Most te végülis az UFC-t utálod, vagy az NHL-t szereted, és az bosszant, hogy levették a műsorról?
peterk2005
UFC-vel eddig semmi bajom nem volt, ha nem tették volna be a Trashtalkba akkor, ezután se lenne, nem nézném és kész,
de így vagy nézem a TT-t és felbasz a UFC-s részek benne, mert nem vagyok rá kiváncsi és nem is illik a műsorba; vagy pedig nem nézek egy eddig tökjó műsort. Tehát az UFC miatt lesz szarabb, emiatt nem is állok pozitívan feléje. Ennyi erővel sakkot v pókert v spanyol focit is tehettek volna a TT-ba,nyíilván az se tetszene.
ha valakinek tetszik a ketrecverekedés hát nézze.
+ az NHLt szeretem, sajnálom h már nem látom a sportTVn