NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
braxa88
12 534
nyugi, Sanyi a legalja 😀akkor neked (is) marad sanyi, aki még a második félidőben is tetszeni fog, nem lesz sok tévedése, ráadásul sok pluszt ad hozzá(pufifánkforrókrumpliúriember), ismeri a Cards C-t, akárcsak a többi csapatot, de lehet néha még az edzőt is,szerencsére soha nem beszél magas lóról, megemlít minden rookie párharcot, minden meccsre külön felkészül, és nem 3 üres frázist puffogtat évek óta kényszeredett vihogással palástolva a felkészületlenségét. Senki se lehet tökéleteselső kommentem még félidőben volt, meccs végére annyit változott a véleményem h nem tetszett 😀Neem tetszett az orgánuma, a fogalmazásmódja és a stílusa is. Kicsit hasonlított a DigiTV-s college focközvetítők egykori "dumálgassunk meccs közben"-hez. A tárgyi tévedéseit le kell majd kapirgálnia, de egy Denver fannal elnézőbb vagyok. 😀A Wolves sajtósa, Iványi Márton.nem volt rossz tegnap az uj szaki a SportTVn, de volt 1-1 nagy tévedéseNa, ki volt?
pl Macket többször leujoncozta, de a csúnyább h Chris Henryvel poénkoditt h 30éves börtönbüntetését tölti ( ő ugye meghalt...)
braxa88
zavi27
empty
peterk2005
sok volt a tévedés, nem sok pluszt adott hozzá, cards kezdő C-t nem ismeri, eléggé magaslóról beszélt néha,
volt egy jelenet 4.negyedben mikor humphrieset megverte edwards->sack, ezt ismételték 2-3percig (usa reklámszünet) azért illett volna megemlíteni h 1. és egy 2.körös idei rookie párharca volt, akik sok játékidőre számíthatnak már idén. de ő csak annyit nyögött k h szép volt a sack, és ilyenkor már a cserék cseréi játszanak
braxa88
ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 193
akkor neked (is) marad sanyi, aki még a második félidőben is tetszeni fog, nem lesz sok tévedése, ráadásul sok pluszt ad hozzá(pufifánkforrókrumpliúriember), ismeri a Cards C-t, akárcsak a többi csapatot, de lehet néha még az edzőt is,szerencsére soha nem beszél magas lóról, megemlít minden rookie párharcot, minden meccsre külön felkészül, és nem 3 üres frázist puffogtat évek óta kényszeredett vihogással palástolva a felkészületlenségét. Senki se lehet tökéleteselső kommentem még félidőben volt, meccs végére annyit változott a véleményem h nem tetszett 😀Neem tetszett az orgánuma, a fogalmazásmódja és a stílusa is. Kicsit hasonlított a DigiTV-s college focközvetítők egykori "dumálgassunk meccs közben"-hez. A tárgyi tévedéseit le kell majd kapirgálnia, de egy Denver fannal elnézőbb vagyok. 😀A Wolves sajtósa, Iványi Márton.nem volt rossz tegnap az uj szaki a SportTVn, de volt 1-1 nagy tévedéseNa, ki volt?
pl Macket többször leujoncozta, de a csúnyább h Chris Henryvel poénkoditt h 30éves börtönbüntetését tölti ( ő ugye meghalt...)
braxa88
zavi27
empty
peterk2005
sok volt a tévedés, nem sok pluszt adott hozzá, cards kezdő C-t nem ismeri, eléggé magaslóról beszélt néha,
volt egy jelenet 4.negyedben mikor humphrieset megverte edwards->sack, ezt ismételték 2-3percig (usa reklámszünet) azért illett volna megemlíteni h 1. és egy 2.körös idei rookie párharca volt, akik sok játékidőre számíthatnak már idén. de ő csak annyit nyögött k h szép volt a sack, és ilyenkor már a cserék cseréi játszanak
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
első kommentem még félidőben volt, meccs végére annyit változott a véleményem h nem tetszett 😀Neem tetszett az orgánuma, a fogalmazásmódja és a stílusa is. Kicsit hasonlított a DigiTV-s college focközvetítők egykori "dumálgassunk meccs közben"-hez. A tárgyi tévedéseit le kell majd kapirgálnia, de egy Denver fannal elnézőbb vagyok. 😀A Wolves sajtósa, Iványi Márton.nem volt rossz tegnap az uj szaki a SportTVn, de volt 1-1 nagy tévedéseNa, ki volt?
braxa88
zavi27
empty
peterk2005
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Mit gondoltok melyik meccst fogják elsö héten adni vasárnap 7-kor a tv-ben? Bears - Packers -re tippelek jómagam, de sajnos akkor játszik a Seahwaks is a Rams otthonában. Csak nincs akkora rangja annak a meccsnek, mint a Bears- Packers-nek.Tuti a Pats meccsét adják!
Mire várható egyébként az info a TV-s közvetítésekröl általában?
Toto21
több mint 9 éve
Neem tetszett az orgánuma, a fogalmazásmódja és a stílusa is. Kicsit hasonlított a DigiTV-s college focközvetítők egykori "dumálgassunk meccs közben"-hez. A tárgyi tévedéseit le kell majd kapirgálnia, de egy Denver fannal elnézőbb vagyok. 😀A Wolves sajtósa, Iványi Márton.nem volt rossz tegnap az uj szaki a SportTVn, de volt 1-1 nagy tévedéseNa, ki volt?
braxa88
zavi27
empty
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
A párosításokat én se tudom mi lesz, azt majd Galuska twitterén lehet első kézből megtudni.Annyi lesz idén a különbség, hogy a C8-nak vége van és teljes egészében mennek majd a 19 órás meccsek az anyacsatornán. A SNF nem lesz állandó, de elő fog fordulni, ahogy tavaly is.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Mit gondoltok melyik meccst fogják elsö héten adni vasárnap 7-kor a tv-ben? Bears - Packers -re tippelek jómagam, de sajnos akkor játszik a Seahwaks is a Rams otthonában. Csak nincs akkora rangja annak a meccsnek, mint a Bears- Packers-nek.sztem szinte biztosan bears-packers
Mire várható egyébként az info a TV-s közvetítésekröl általában?
Toto21
jobb meccs is lesz mint egy kb 6-3as seahawks-rams
több mint 9 éve
Hörinek már van infója, csak még tudtommal nem oszthatja meg. Amint lehet, minden bizonnyal beírja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Toto21
5 961
Mit gondoltok melyik meccst fogják elsö héten adni vasárnap 7-kor a tv-ben? Bears - Packers -re tippelek jómagam, de sajnos akkor játszik a Seahwaks is a Rams otthonában. Csak nincs akkora rangja annak a meccsnek, mint a Bears- Packers-nek. Mire várható egyébként az info a TV-s közvetítésekröl általában?
több mint 9 éve
nem volt rossz tegnap az uj szaki a SportTVn, de volt 1-1 nagy tévedéseÉn nem bánnám, ha lenne szezon közben is, mondjuk Sanyi helyett.
braxa88
több mint 9 éve
Ha valaki szereti a trashtalk-ot és van benne önirónia, itt megnézheti, hogy miért fog idén szívni a kedvenc csapataEbbe a mienk kapcsán futottam bele, az is jó, de a Bearsest nehéz lesz überelni 😊
deadspin.com/tag/why-your-team-sucks-2015
Kampman
I pulled my hamstring near the finish line of the Soldier Field 10 Mile back in May, which happens to be on the field. I had to limp across the 50 yard line and in that moment I felt like a true Chicago Bear.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Kampman
28 331
Ha valaki szereti a trashtalk-ot és van benne önirónia, itt megnézheti, hogy miért fog idén szívni a kedvenc csapatadeadspin.com/tag/why-your-team-sucks-2015
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
a limeseket hagyjuk, elég volt belőlük egy életre 😀limes n tart végtelen egy per kettő az ennediken az 0. Ergo az egy jardosról indulva, minden büntetés után felezve a távolságot, végtelen kísérlet után a 0yardosra kerültök, azaz safety-t kaptok a matematika szabályai szerint...Tehát akkor most TD-t (inkább safetyt) kaphatott volna a Seahawks, ha sokat próbálkozunk? 😀 Vagy csak én nem értem a kettő közötti kapcsolatot?Bocsi ha a Super Bowl utan ez felmerult, es nem olvastam vissza, de mi a szabaly arra a helyzetre amiben a Patriots volt a vegen? Elmeletileg a vegtelensegig probalhattak volna beugrasztani a Seahawks vedoket es kaptak volna a Delay of Game bunteteseket a fel yardoson vagy van erre valami szabaly?elméletileg igen, de extrém esetben a játékvezetők akkor is TD-t ítélhetnek, ha a támadócsapat amúgy nem vitte be a célzónába a labdát, mint pl. az 1954-es Cotton Bowlon:
MSFM
www.youtube.com/watch?v=iyE5kiVQv1k
baggio
Wyatt
Black_Adder
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Melyik edző volt "megáldva" a legrosszabb QBkkalgrantland.com/the-triangle/unlucky-in-lovie-which-coach-has-had-the-worst-quarterbacks-in-history/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
A Wolves sajtósa, Iványi Márton.nem volt rossz tegnap az uj szaki a SportTVn, de volt 1-1 nagy tévedéseNa, ki volt?
braxa88
zavi27
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
nem volt rossz tegnap az uj szaki a SportTVn, de volt 1-1 nagy tévedéseNa, ki volt?
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
nem volt rossz tegnap az uj szaki a SportTVn, de volt 1-1 nagy tévedésepl Macket többször leujoncozta, de a csúnyább h Chris Henryvel poénkoditt h 30éves börtönbüntetését tölti ( ő ugye meghalt...)
több mint 9 éve
limes n tart végtelen egy per kettő az ennediken az 0. Ergo az egy jardosról indulva, minden büntetés után felezve a távolságot, végtelen kísérlet után a 0yardosra kerültök, azaz safety-t kaptok a matematika szabályai szerint...Tehát akkor most TD-t (inkább safetyt) kaphatott volna a Seahawks, ha sokat próbálkozunk? 😀 Vagy csak én nem értem a kettő közötti kapcsolatot?Bocsi ha a Super Bowl utan ez felmerult, es nem olvastam vissza, de mi a szabaly arra a helyzetre amiben a Patriots volt a vegen? Elmeletileg a vegtelensegig probalhattak volna beugrasztani a Seahawks vedoket es kaptak volna a Delay of Game bunteteseket a fel yardoson vagy van erre valami szabaly?elméletileg igen, de extrém esetben a játékvezetők akkor is TD-t ítélhetnek, ha a támadócsapat amúgy nem vitte be a célzónába a labdát, mint pl. az 1954-es Cotton Bowlon:
MSFM
baggio
Wyatt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Tehát akkor most TD-t (inkább safetyt) kaphatott volna a Seahawks, ha sokat próbálkozunk? 😀 Vagy csak én nem értem a kettő közötti kapcsolatot?Bocsi ha a Super Bowl utan ez felmerult, es nem olvastam vissza, de mi a szabaly arra a helyzetre amiben a Patriots volt a vegen? Elmeletileg a vegtelensegig probalhattak volna beugrasztani a Seahawks vedoket es kaptak volna a Delay of Game bunteteseket a fel yardoson vagy van erre valami szabaly?elméletileg igen, de extrém esetben a játékvezetők akkor is TD-t ítélhetnek, ha a támadócsapat amúgy nem vitte be a célzónába a labdát, mint pl. az 1954-es Cotton Bowlon:
MSFM
baggio
több mint 9 éve
Közben sisak kínálat/szponzorral bővül az NFL, ugyanis a Xenith, az új fajta sisakot, az X2E-t is bevetésre bocsájtja. Ugye eddig a Sima X2 volt, de ez az úgynevezett Epic sisak, két fajta ráccsal lesz majd elérhető, a Prime és Predator facemaskal.Nagyon durva a sisak, és kényelmes is, de az ára elég brutál😀
több mint 9 éve
Este meccs.CoolearieHajnalban.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Este meccs.
több mint 9 éve
MSFM
4
Koszi, tenyleg emlekszem volt ez tema a Ravens-49ers utan is mikor felvettek ahogy Flacco javasolja hogy akar az oldalvonalrol berohanva is utkozzek le a visszahordot a safety punt utan. De azt hittem azt csak jatekban levo labdanal itelhetnekBocsi ha a Super Bowl utan ez felmerult, es nem olvastam vissza, de mi a szabaly arra a helyzetre amiben a Patriots volt a vegen? Elmeletileg a vegtelensegig probalhattak volna beugrasztani a Seahawks vedoket es kaptak volna a Delay of Game bunteteseket a fel yardoson vagy van erre valami szabaly?elméletileg igen, de extrém esetben a játékvezetők akkor is TD-t ítélhetnek, ha a támadócsapat amúgy nem vitte be a célzónába a labdát, mint pl. az 1954-es Cotton Bowlon:
MSFM
baggio
több mint 9 éve
Bocsi ha a Super Bowl utan ez felmerult, es nem olvastam vissza, de mi a szabaly arra a helyzetre amiben a Patriots volt a vegen? Elmeletileg a vegtelensegig probalhattak volna beugrasztani a Seahawks vedoket es kaptak volna a Delay of Game bunteteseket a fel yardoson vagy van erre valami szabaly?elméletileg igen, de extrém esetben a játékvezetők akkor is TD-t ítélhetnek, ha a támadócsapat amúgy nem vitte be a célzónába a labdát, mint pl. az 1954-es Cotton Bowlon:
MSFM
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal