NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Minden hétenVégül is a Patriots-on kívül csak a Broncos-ra és az Eagles-re igaz még a megállapításod. #kettősmérceháborúpatriots...
Borbinho
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Minden hétenEbben az esetben azért megbocsátható, elvégre az a nyitómeccs 😀háborúpatriots...
Borbinho
több mint 9 éve
Minden héten "Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
braxa88
12 534
seattle-green bay kimarad?! azosztigen
több mint 9 éve
Sport TV 1. hét via Galuska twitter09/11-2:30 New England - Pittsburgh,
09/13-19:00 Chicago - Green Bay, 22:25-Denver -Baltimore
09/15-1:10 Atlanta - Philadelphia, 4:40-San Francisco - Minnesota
2. hét
09/18 2:25-Kansas City - Denver
09/20 19:00-Buffalo - New England, 22:25 Philadelphia - Dallas
09/22 2:30 Indianapolis - NY Jets
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
A Coltsot ez egyaltalan nem erinti.Így van, az Indy ellen Garoppolo is át tudná adni a labdát a tetszőleges futónak
Törölt
több mint 9 éve
A Coltsot ez egyaltalan nem erinti.
több mint 9 éve
milyen szar lehet már most Garoppolonakbraxa88Ja meg a Colts-nak!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Ő már nem O'Brien nevelés úgyhogy lecsúszott róla 😕Még egy ilyen döntés és viszi a Houston a többi Brady-sidekick mellé.milyen szar lehet már most GaroppolonakMé tradelt érte a Jags?
braxa88
Sixo
toam
több mint 9 éve
milyen szar lehet már most GaroppolonakMé tradelt érte a Jags?
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
milyen szar lehet már most Garoppolonak
több mint 9 éve
A shotdown corner T-Rich kapcsán kutatja minden idők legrosszab futójátsports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/ryan-clark-called-trent-richardson-the-worst-rb-ever--well--is-he--170912557.html
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Nesze neked beltenyészet!elkapónk se marad addigra 😀KampmanBiztosan élvezetes lesz egy 43-3-szerű Packers gála.vandeminekA Steelers - Patriots le fog menni, aztán reméljük a Packers - Bears lesz.gabenMit gondoltok melyik meccst fogják elsö héten adni vasárnap 7-kor a tv-ben? Bears - Packers -re tippelek jómagam, de sajnos akkor játszik a Seahwaks is a Rams otthonában. Csak nincs akkora rangja annak a meccsnek, mint a Bears- Packers-nek. Mire várható egyébként az info a TV-s közvetítésekröl általában?Toto21sztem szinte biztosan bears-packers jobb meccs is lesz mint egy kb 6-3as seahawks-ramsbraxa88
több mint 9 éve
bowl.hu topikok preseason meccsek utánmtc.cdn.vine.co/r/videos/52557613C11249834593700941824_1440957960c7e86ab2b6.4712.mp4?versionId=yQ8otGAE9eFEF6xDr8lIapI25DnR6nme
több mint 9 éve
nemláttya a FA-tól az IR-dőt 😉Ace Sanders FA.10 meccsre el van tiltva...
Sixo
iktriad
...........................
bant kérek
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Khm, elkapóról volt szó.Ace Sanders FA.elkapónk se marad addigra 😀Biztosan élvezetes lesz egy 43-3-szerű Packers gála.A Steelers - Patriots le fog menni, aztán reméljük a Packers - Bears lesz.Mit gondoltok melyik meccst fogják elsö héten adni vasárnap 7-kor a tv-ben? Bears - Packers -re tippelek jómagam, de sajnos akkor játszik a Seahwaks is a Rams otthonában. Csak nincs akkora rangja annak a meccsnek, mint a Bears- Packers-nek.sztem szinte biztosan bears-packers
Mire várható egyébként az info a TV-s közvetítésekröl általában?Toto21
jobb meccs is lesz mint egy kb 6-3as seahawks-ramsbraxa88
gaben
vandeminek
Kampman
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ace Sanders FA.elkapónk se marad addigra 😀Biztosan élvezetes lesz egy 43-3-szerű Packers gála.A Steelers - Patriots le fog menni, aztán reméljük a Packers - Bears lesz.Mit gondoltok melyik meccst fogják elsö héten adni vasárnap 7-kor a tv-ben? Bears - Packers -re tippelek jómagam, de sajnos akkor játszik a Seahwaks is a Rams otthonában. Csak nincs akkora rangja annak a meccsnek, mint a Bears- Packers-nek.sztem szinte biztosan bears-packers
gaben
vandeminek
Kampman
Szerkesztette: Sixo
több mint 9 éve
Kampman
28 331
elkapónk se marad addigra 😀Biztosan élvezetes lesz egy 43-3-szerű Packers gála.A Steelers - Patriots le fog menni, aztán reméljük a Packers - Bears lesz.Mit gondoltok melyik meccst fogják elsö héten adni vasárnap 7-kor a tv-ben? Bears - Packers -re tippelek jómagam, de sajnos akkor játszik a Seahwaks is a Rams otthonában. Csak nincs akkora rangja annak a meccsnek, mint a Bears- Packers-nek.sztem szinte biztosan bears-packers
gaben
vandeminek
több mint 9 éve
erre nem is tudok mit írni.....Biztosan élvezetes lesz egy 43-3-szerű Packers gála.vandeminekA Steelers - Patriots le fog menni, aztán reméljük a Packers - Bears lesz.gabenMit gondoltok melyik meccst fogják elsö héten adni vasárnap 7-kor a tv-ben? Bears - Packers -re tippelek jómagam, de sajnos akkor játszik a Seahwaks is a Rams otthonában. Csak nincs akkora rangja annak a meccsnek, mint a Bears- Packers-nek. Mire várható egyébként az info a TV-s közvetítésekröl általában?Toto21sztem szinte biztosan bears-packers
több mint 9 éve
braxa88
12 534
nehéz dönteni 😀nyugi, Sanyi a legalja 😀braxa88Az bizony Gyula bácsi!
gaben
több mint 9 éve
Biztosan élvezetes lesz egy 43-3-szerű Packers gála.A Steelers - Patriots le fog menni, aztán reméljük a Packers - Bears lesz.Mit gondoltok melyik meccst fogják elsö héten adni vasárnap 7-kor a tv-ben? Bears - Packers -re tippelek jómagam, de sajnos akkor játszik a Seahwaks is a Rams otthonában. Csak nincs akkora rangja annak a meccsnek, mint a Bears- Packers-nek.sztem szinte biztosan bears-packers
gaben
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
nyugi, Sanyi a legalja 😀braxa88Az bizony Gyula bácsi!
több mint 9 éve
A Steelers - Patriots le fog menni, aztán reméljük a Packers - Bears lesz.Mit gondoltok melyik meccst fogják elsö héten adni vasárnap 7-kor a tv-ben? Bears - Packers -re tippelek jómagam, de sajnos akkor játszik a Seahwaks is a Rams otthonában. Csak nincs akkora rangja annak a meccsnek, mint a Bears- Packers-nek.sztem szinte biztosan bears-packers