NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Miért lett bezárva a Falcons-topic?

A Pats-topicban minden hónapban van valami önjelölt flame-generátor 😀

Oké, volt fingreszelés és sokféleképpen lett megfogalmazva sokszor ugyanaz, de nem volt semmi bántó szerintem. Most Sobri az, akinek van egy véleménye, de kulturált formában nyilvánult meg

Amikor két-három napon keresztül mindenki epét hányni járt a Pats-topicba, hogy a mocskos geci csalók most végre megkapták, akkor valamiért nem volt ennyire érzékeny lelkű a történet 😊

Most erről szó sem volt, csak véleménykülönbségekről. Arról nem beszélve, hogy azokra meg jönnek az olyan válaszok, hogy megint hisztiznek a Pats-fanok, hogy ha valaki nem szopja fel a csapatot, meg a társaik, amivel a tisztelt szerkesztő úr még csak nem is érte el azt a hatást, hogy aztán tényleg flame-war legyen

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 626
SB esetén hogy zajlik a dopping ellenőrzés?
Mi történne abban a "hipotetikus" esetben, ha az SB sípszó előtt az egyik csapat - akár mind az 53 - játékosa szétkokszolná magát a meccsre és ez csak a meccs utáni vizsgálatokon derülne ki (egyikről, másikról, vagy akár mindről)?
Pari
Gondolom elvennék a csapat draftjogait a következő 150 évre.

több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 900 — Deion Sanders for president!
Mi történne abban a "hipotetikus" esetben, ha az SB sípszó előtt az egyik csapat - akár mind az 53 - játékosa szétkokszolná magát a meccsre és ez csak a meccs utáni vizsgálatokon derülne ki (egyikről, másikról, vagy akár mindről)?
Gondolom pár meccses eltiltás, de a Lombardit nem vennék vissza, ellenben akkora pluszt jelentene a PED a meccsre, "hogy szinte biztos a gyűrű".
Ezt hogy lehet kivédeni?
Vagy mindenki így gondolkozik és mindenki tol valamit?
Pari
NFL és doppingellenőrzés!!!! 😀 😀 😀 😀
Az egyetemen annyi anyagot felszív a kis szervezetük, hogy betart 50 évre!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Gondolom pár meccses eltiltás, de a Lombardit nem vennék vissza, ellenben akkora pluszt jelentene a PED a meccsre, "hogy szinte biztos a gyűrű".
Ezt hogy lehet kivédeni?
Vagy mindenki így gondolkozik és mindenki tol valamit?
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 635 — Grady Judd fan
Kérdésem: Super Bowl győzelem esetén minden csapattag kap gyűrűt ( Pl: Bob Gronkowski ) vagy csak az aki játszott a döntőben ? ( Bocsi de kezdő vagyok )
Fater19
mindenki kap, akit a győztes csapat vezetősége arra érdemesnek tekint (akár még a szertáros* is), az NFL 150-ig állja a cechet, a többit a franchise fizeti

* háhh, ez nem direkt volt, esküszöm, csak utólag esett le az irónia 😊
baggio
Én úgy tudom, a Colts pl. küldött annak idején Edgerin Jamesnek is egy gyűrűt, aki akkor már a Cardinals futója volt, mikor nyertek.
helmet
A Packers meg olyan játékoson spórolt pl. mint Nick Barnett.
gyeek
ez tuti?
gamerkr
Nem. 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 779 — no es importante
Kérdésem: Super Bowl győzelem esetén minden csapattag kap gyűrűt ( Pl: Bob Gronkowski ) vagy csak az aki játszott a döntőben ? ( Bocsi de kezdő vagyok )
Fater19
mindenki kap, akit a győztes csapat vezetősége arra érdemesnek tekint (akár még a szertáros* is), az NFL 150-ig állja a cechet, a többit a franchise fizeti

baggio
Én úgy tudom, a Colts pl. küldött annak idején Edgerin Jamesnek is egy gyűrűt, aki akkor már a Cardinals futója volt, mikor nyertek.
helmet
gyeek
ez tuti?
gamerkr
Valahogy így terjedhettek el a rosszindulatú pletykák is a boszorkányüldözések során 😊 A Packers Super Bowljának idején Barnett IR-en volt, és eredetileg a GB a sérülteket nem vitte volna el Arlingtonba, akik ezzel együtt le is maradtak volna a közös csapatfotóról, ám pár nappal később a franchise meggondolta magát. A győzelem után aztán a negatív PR elkerülése végett nemhogy Barnett, hanem pl. az idényt PUP-on kezdő, majd szezon közben kivágott Al Harris is kapott gyűrűt.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 757 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Fater19

baggio
helmet
gyeek
ez tuti?

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 635 — Grady Judd fan
Fater19

baggio
helmet

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
helmet Minnesota Vikings 247
Fater19

baggio
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Fater19
mindeki, még Bob is
több mint 9 éve
Fater19

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Fater19 New England Patriots 1 — Fater
több mint 9 éve
mind meg vagyunk vezetve (időrendi sorrendben)
| biztos kihagytam valamit 😊 |

www.youtube.com/watch?v=L7FFJUz0tdo

www.youtube.com/watch?v=sxDtvnYF8ac

www.youtube.com/watch?v=0-yh0hf7sBU

www.youtube.com/watch?v=SyMy4K_Mo3M

www.youtube.com/watch?v=NndM9JhLub4

www.youtube.com/watch?v=duhzQjhY1GY

www.youtube.com/watch?v=46LD6Nfvq9o

+

Tom Brady Wins Super Bowl with Overtime TD Drive! | Patriots vs. Falcons | Super Bowl LI Highlights
 www.youtube.com/watch?v=wfEUDJdskCo

---
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Mit mondjak, én teljesen sokba vagyok az éjszaka miatt, még most sem tudom feldolgozni hogy hogyan juthatott idáig a Falcons, de ugyanakkor szintén nem tudom hogy a Patriots hogyan küzdötte fel magát idáig..Gratulálok min a kettő csapatnak, eszméletlen jó meccs volt, 28-3nál már elhittem hogy vége, de rámcáfolt az NFL..Szerintem a mozi még nem kapott ennyi ordibálást, hideget, meleget egyszerre, de nagyon megérte a sok NFL loverrel nézni együtt..!
Jó meccs volt, de ugyanakkor csak még jobban megutáltam a Patriotsot, de ami jó volt az tényleg jó volt..! 😊
Remélem jövőre más bandák játszanak Super Bowlt.
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 491
Csak a 20 perces osszefoglalot neztem meg az NFL.com-on.

Mit ne mondjak, durva.
Az ember tenyleg gyanakvo mar a mai vliagban, de Jones elkapasa foldontuli volt illeve a pats first downja meg galaxosion tuli.
Illetve ennyi penznel nem eri meg "bundazni".
Az Atlanta vagy elhitte, hogy sima mar vagy kipukkadtak vagy mindeketto😊
Igen, a 3rd and 1-nal shotgunt hivni az is erdekes volt.
Kivancsi vagyok, hogy a Falcons mit csina majd jovore.

A Pats amig Bill B naluk lesz mindig SB eselysek lesznek.
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
SaaaAAAndROooor te vagy az? : D : D

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 225 — Invisible man
Szerintem ez az egész Super Bowl fogadási csalás volt. Le volt az egész beszélve. Azért ejtettek el mindent az elején a Pats játékosok. A bizonytalanok felpakolták a pénzt a meccs közben az Atlantára (hogy az oldalnak is jó legyen), csak akik tudtak az egészről azok fogadtak a Pats végső győzelmére. Az egészben benne volt Shanahan (azért nem hívott futást) illetve Brady. Az ő ötlete volt az egész, hogy meglegyen neki az 5. gyűrű és a 4. MVP cím (ezért nem White kapta), mindezt a saját pénzéből is finanszírozta. És hogy mindezt alátámasszam nézzétek meg az Edelman elkapást. Alford nem fogta meg aztán felrúgta neki a labdát Allen meg még a kezét is alá tette, hogy biztos ne érjen földet. Na meg a védők leolvadása se véletlen volt a végén.
| #fogadásicsalásgate (Brady 16 meccs) |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 20 233 — Vikings fan
Kyle Shanahan azt hiszem bejelentkezett a legnagyobb chocker versenybe...

Szerkesztette: Toca
több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 435 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
T Hill kapott szavazatot OROY ?
Janek
nem, csak Dak és Zeke kapott, 28,5-21,5-re nyert Prescott

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 860 — Apu ökölbeszorított keze
T Hill kapott szavazatot OROY ?

több mint 9 éve
tehát nem .
Janek
DPOY
Khalil Mack Oakland Raiders 18
Von Miller Denver Broncos 17
Landon Collins New York Giants 9
Aaron Donald Los Angeles Rams 3
Sean Lee Dallas Cowboys 2
Eric Berry Kansas City Chiefs 1

OPOY
Matt Ryan, QB, Atlanta 15½
Aaron Rodgers, QB, Green Bay 11 
David Johnson, RB, Arizona  8 
Tom Brady, QB, New England  7 
Ezekiel Elliott, RB, Dallas  5½
Le’Veon Bell, RB, Pittsburgh  1 
Derek Carr, QB, Oakland  1
Drew Brees, QB, New Orleans  1

Don't blink!
több mint 9 éve
tehát nem .

több mint 9 éve
Azt lehet tudni kik hány szavazatot kaptak a nyertesek mögött az év O/D OROY stb szavazáson?
Janek
 twitter.com/greggrosenthal/status/828059726906802176
 twitter.com/greggrosenthal/status/828054325008146434
 twitter.com/greggrosenthal/status/828044799001448452
 twitter.com/greggrosenthal/status/828040302506156032
 twitter.com/David_Ely/status/828036270760669184

Don't blink!
több mint 9 éve
Azt lehet tudni kik hány szavazatot kaptak a nyertesek mögött az év O/D OROY stb szavazáson?

több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 20 233 — Vikings fan
Nono. A Falcons edzésén lekapcsoltak egy drónt.
gaben
Brady carrier ending eltiltás XD
Chargers LT
Eltiltják a hordárát ?
Végülis mindig a szertáros a hibás! 😀