NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Rams topikból loptam:Látszik, hogy engem nem kérdeztek meg...
l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/8GTiJMxwozr1JLUvMiS1Dg--/YXBwaWQ9eW5ld3NfbGVnbztxPTg1/http:/l.yimg.com/os/publish-images/sports/2015-09-11/07785580-58c0-11e5-8c1c-7d54fcc36510_lk4f_dIpelCX8bNn-X7olWhStC2RaaemdzDakFkSfHU.jpg
empty
Szerkesztette: r.baggio
több mint 9 éve
New Orleans-ban sohase volt panasz a drogok minőségére :p
több mint 9 éve
ozibozi
17 193
Rams topikból loptam:Giants mehet a Pat helyére ma reggeli 5.54' óta
l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/8GTiJMxwozr1JLUvMiS1Dg--/YXBwaWQ9eW5ld3NfbGVnbztxPTg1/http:/l.yimg.com/os/publish-images/sports/2015-09-11/07785580-58c0-11e5-8c1c-7d54fcc36510_lk4f_dIpelCX8bNn-X7olWhStC2RaaemdzDakFkSfHU.jpg
empty
több mint 9 éve
Rams topikból loptam:De a bowl.hu lista alapján is hátul lenne a címvédő egy hisztiméteren.
empty
több mint 9 éve
Rams topikból loptam:l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/8GTiJMxwozr1JLUvMiS1Dg--/YXBwaWQ9eW5ld3NfbGVnbztxPTg1/http:/l.yimg.com/os/publish-images/sports/2015-09-11/07785580-58c0-11e5-8c1c-7d54fcc36510_lk4f_dIpelCX8bNn-X7olWhStC2RaaemdzDakFkSfHU.jpg
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Honnan lehet leszedni a meccsekről ilyen vágott videót? Amin az egész meccs kb 30-40 perc?úgy keress rá, hogy condensed. a gamepass-ben benne van :p
Demecs
több mint 9 éve
Demecs
645
Honnan lehet leszedni a meccsekről ilyen vágott videót? Amin az egész meccs kb 30-40 perc?
több mint 9 éve
Kampman
28 331
mostanában vannak ott egykori vagy még aktív játékosok is. persze ha valaki komoly szakmaiságra vágyik, ne ezt hallgassaAz inkább egy talk show, poénra épül, sok faszságot beszélnek, szakmailag megkérdőjelezhető az egész szerintem.valami jo podcastet tudtok ajanlani, amit erdemes kovetni? nfl/college foci johet egyarant.Dave Dameshek
Zolee23
Kampman
Sixo
több mint 9 éve
Az inkább egy talk show, poénra épül, sok faszságot beszélnek, szakmailag megkérdőjelezhető az egész szerintem.valami jo podcastet tudtok ajanlani, amit erdemes kovetni? nfl/college foci johet egyarant.Dave Dameshek
Zolee23
Kampman
több mint 9 éve
Red Zone Channelt ilyen jó minőségben korábban még nem láttamzunox.hk/zunox1.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Kampman
28 331
valami jo podcastet tudtok ajanlani, amit erdemes kovetni? nfl/college foci johet egyarant.Dave Dameshek
Zolee23
több mint 9 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
valami jo podcastet tudtok ajanlani, amit erdemes kovetni? nfl/college foci johet egyarant.Bang radio hour. Inkàbb poén mint szakmai.
Zolee23
Ross Tucker podcast. Arànylag rövid, de jòk a vendégek, meg ő id focizott ugyebàr.
több mint 9 éve
valami jo podcastet tudtok ajanlani, amit erdemes kovetni? nfl/college foci johet egyarant.nfl-nél egyértelmű:
Zolee23
a jobb ncaa-seket egyszer már összeírtam itt:
---
több mint 9 éve
Hendrix
1 555
valami jo podcastet tudtok ajanlani, amit erdemes kovetni? nfl/college foci johet egyarant.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
erre nem lehet mit mondani 😀Legalább tudják Oaklandben, hogy egy igazi Raidert igazoltak le.
"On Friday, shortly after agreeing to terms with the Raiders, Smith was charged with misdemeanor charges of DUI with prior conviction, vandalism and hit and run"
JSanyo
több mint 9 éve
kicsit offwww.funnyordie.com/videos/3fc18ee796/brutally-honest-nfl-theme-song-with-bonnie-mckee?_cc=__d___&_ccid=v2uyg5.nuj7q8
Szerkesztette: DiamondsHead44
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
erre nem lehet mit mondani 😀 "On Friday, shortly after agreeing to terms with the Raiders, Smith was charged with misdemeanor charges of DUI with prior conviction, vandalism and hit and run"
több mint 9 éve
Kedd hajnalban miért 4:20kor kezdődik a meccs? (Eredmenyek.com szerint) | Ja és persze blaze it! |az első héten mindig dupla MNF van, az első a Philly @ Atlanta 01:10, utána pedig a nyugati parti meccs a Vikings @ 49ers 04:20tól
Borbinho
több mint 9 éve
Kedd hajnalban miért 4:20kor kezdődik a meccs? (Eredmenyek.com szerint) | Ja és persze blaze it! |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Már nálam is a szokásos oldalra visz, köszi.Az nfl.com egy bejelentkező oldalra visz, ahol mindenképpen regisztrálni kell a továbblépéshez.Nekem google-ról semmi ilyesmi.
Tudtok erről valamit?
undisputedly
tomi-tomi
több mint 9 éve
Az nfl.com egy bejelentkező oldalra visz, ahol mindenképpen regisztrálni kell a továbblépéshez.Nekem google-ról semmi ilyesmi.
Tudtok erről valamit?
undisputedly
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Az nfl.com egy bejelentkező oldalra visz, ahol mindenképpen regisztrálni kell a továbblépéshez.Tudtok erről valamit?
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Én úgy láttam, mintha a 10 yardon fent lenne a America's Game 2014.