NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Az megvan, hogy a 2. fordulóban mind a 4 másodéves QB (Bortles, Manziel, Bridgewater és Carr) győzelemre vezette a csapatát?
több mint 9 éve
inkább a bottom 5 tippversenyt kellene megcsinálni 😊 :Eagles, Eagles, Eagles, Eagles, Eagles
sapka
több mint 9 éve
Jughead
5 221
A bottom 5 annyira egyértelműnek tűnik, hogy mind az öt csapat nyert ma xDtwitter.com/espnstatsinfo/status/645753569912713216
szerintem még sose volt erre példa, hogy a Skins, Browns, Raiders, Bucs, Jaguars kvintett egyszerre húzott be egy nap W-t
baggio
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Azért tavaly volt olyan meccs ahol sima volt!
több mint 9 éve
Ez az év eddig fordulóról fordulóra megtippelhetetlen.ahogy eddig mindegyik, minden évben
Béczkó
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Osztom! FANTASZTIKUS egy hétvége! A tippjátékom úgy ment a levesbe, hogy ajajajaj 😀. Ez az év eddig fordulóról fordulóra megtippelhetetlen.
több mint 9 éve
A bottom 5 annyira egyértelműnek tűnik, hogy mind az öt csapat nyert ma xDszerintem még sose volt erre példa, hogy a Skins, Browns, Raiders, Bucs, Jaguars kvintett egyszerre húzott be egy nap W-t
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hát ezen a héten a forduló citromdíjasát nehezebb lesz kiválasztani, mint a hét játékosát, az szinte tuti.Apropó, lehet utólag módosítani a tippeken? 😊 Bár... inkább nem is módosítanék, hanem teljesen újat adnék le inkább. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
boroztunk haverokkal, ilyen apróságokra már nem adtam 😉 Eagles helyett Panthers légyenBills, Broncos, Chiefs, Patriots, Steelers, TexansNfc southból nem jut be senki? Azt azt hogyan...?! 😀
Cardinals, Cowboys, Eagles, Lions, Packers, Seahawks
Browns, Bucs, Jaguars, Raiders, Redskins
JSanyo
peach
több mint 9 éve
AFC: Pecc,Steelers,Colts,Chargers,Bills,ChiefsNFC: Eagles,Packers,Panthers,Seahawks,Cards,Viks
49ers, Bucs, Jags, Browns, Raiders
több mint 9 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ez az 5-ös elég egyértelműnek tűnik, én bedobok egy Bearst is, mondjuk a Skins helyett.
több mint 9 éve
AFC: Pats,Colts,Steelers,Broncos,Chargers,DolphinsNFC: Cardinals,Cowboys, Packers, Panthers, Seahawks, Lions
1/1 sztem Skins lesz, többi 4 a buttom 5ből: Buccs, Browns, Jaguars, Raiders
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Pats, Bills, Bengals, Titans, Colts, ChargersCowboys, Eagles, Packers, Lions, Atlanta, Arizona
több mint 9 éve
Kampman
28 331
Diszkriminálnak titeket, ami nem az első alkalom. 2007-ben az NFC eredeti Pro Bowl keretében se volt játékos a South-ból.Bills, Broncos, Chiefs, Patriots, Steelers, TexansNfc southból nem jut be senki? Azt azt hogyan...?! 😀
JSanyo
peach
több mint 9 éve
Bills, Broncos, Chiefs, Patriots, Steelers, TexansNfc southból nem jut be senki? Azt azt hogyan...?! 😀
JSanyo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Egy hét csúszással ugyan, de felkerült a tippjáték is! Heti tippsorok is lesznek majd, bár szerintem csak a harmadik héttől
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tavaly is volt 1000+ yardos WR az 1/1-esnél (ráadásul kettő is), szóval ez a feladat Hurnsnek sem lesz kihívás az eredménytől függetlenül.Allen Hurns dislike this.inkább a bottom 5 tippversenyt kellene megcsinálni 😊 :Majdnem biztos vagyok benne, hogy a Jaguars lesz az 1/1.
Tampa-Oakland-Cleveland-Jacksonville-Washington
ebben a sorrendben,
ezt lőjjétek felül, mert még van egy-két csapat aki jó lenne ide
sapka
mustaine
iktriad
több mint 9 éve
Skins, Browns, Raiders, Bucs, Jaguars
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Allen Hurns dislike this.inkább a bottom 5 tippversenyt kellene megcsinálni 😊 :Majdnem biztos vagyok benne, hogy a Jaguars lesz az 1/1.
ebben a sorrendben,
sapka
mustaine
több mint 9 éve
inkább a bottom 5 tippversenyt kellene megcsinálni 😊 :Majdnem biztos vagyok benne, hogy a Jaguars lesz az 1/1.
ebben a sorrendben,
sapka
több mint 9 éve
Cleveland, Oakland, Washington, Jacksonville, Chicago
több mint 9 éve
inkább a bottom 5 tippversenyt kellene megcsinálni 😊 :Tampa-Oakland-Cleveland-Jacksonville-Washington
ebben a sorrendben,
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
AFC: Patriots, Ravens, Colts, Broncos, Chiefs, BillsNFC: Cowboys, Packers, Falcons, Cardinals, Eagles, Seahawks
több mint 9 éve
AFC: Patriots, Ravens, Colts, Chargers, Bengals, DolphinsNFC: Eagles, Packers, Panthers, Cardinals, Cowboys, Lions