NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Jay Feely tollából:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Tippjáték lezárást lehet nem 19.00-ra kéne időzíteni, ha szerepel benne NYJ-MIA meccsről tippez már így marad, az élelmesebbek maximum szerezhetnek egy potyapontot, a következő héttől már szerdán/csütörtökön ki tudjuk írni az új játékot (Meskó Zolis könyveket is lehet majd nyerni, ha minden igaz)
ZERO_L
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tippjáték lezárást lehet nem 19.00-ra kéne időzíteni, ha szerepel benne NYJ-MIA meccsről tipp
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
kérdés, a tippjátékban miért nincs benne hogy nem szerez támadó TD-t a chicago? 😀Mert játszik Cutler. 😉
Negritis
több mint 9 éve
kérdés, a tippjátékban miért nincs benne hogy nem szerez támadó TD-t a chicago? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
THNX!!!megvan a tegnapi MNF valahol?www.sport-video.org.ua/KCCGBP280915.htmlbaggio
esetleg valakinek?gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
hoppáwww.origo.hu/teve/20151002-tobb-szazezer-haztartasbol-tunik-el-a-sport1-sport2-a-minimax.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Egy kis trollkodásra mindig kapható vagy te is. : DÉn is inkább J. Jones adtam volna. De az biztos, hogy szoros volt.Értem én , hogy örülsz James Jones visszatérésének, volt pár szép TD-je, de ezt akkor is túlzásnak érzem.
alatriste (ex-balazs799)
Sixo
/Julio Jones volt a hónap legjobbja, még ha voltak is kihívói/
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Én is inkább J. Jones adtam volna. De az biztos, hogy szoros volt.Értem én , hogy örülsz James Jones visszatérésének, volt pár szép TD-je, de ezt akkor is túlzásnak érzem.
alatriste (ex-balazs799)
több mint 9 éve
Jughead
5 224
Ha már Julio Jones a téma és a tényleg fantasztikus szezon rajtja, akkor betennék ide egy tweetet még tegnapról:twitter.com/fbgchase/status/649187787938361344
Mindezt egy Brandon Weeden mellett, ha lenne a csávónak esze mekkora játékos lehetett volna...
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
julio számai 16meccsre kivetítve: 170elkapás: 2200y, 20tdSzép számok : )
és ez csak a stat.
nem kérdés
braxa88
Nekem nem kell mondani, én imádom Juliót, meg JJ-t is. De Rodgers más kategória és pont : )
Oké, hogy a yardokban nem olyan kiemelkedő, de a hiperelit KC D-t azért rendesen megdolgozta meg a Seahawks ellen sem volt épp rossz, persze ott nem volt a Kancellár, hogy az átlagos secondaryt felhúzza (bocsi, magas volt : ) )
De ha már stat, Rodgers 16 meccsre kivetítve 53 TD, 0 interception : )
Julio Jones 3/440 2347, 21 TD
Antonio Brown 3/436 2325
Amúgy, Antonio sem rossz épp, de azért szerintem Bradynél sincs rossz helyen a díj : )
Mondjuk azért Fitz (1776 yard+) 27 TD-s projectedje spec szintén elég beteg lenne, de pont ezek miatt azért három meccsből nem feltétlenül célszerű 16 meccsre vetíteni még 😊
De én Juliótól nem sajnálom, mocsok jó volt úgy, hogy 45 snapen fent sem volt, megérdemel bármit, de biztos voltam benne, hogy Rodgers 10/0-ja és az összképe tarolni fog. De végül is, elégedjen meg idén is az MVP-címmel, addig sem nyer SB-t : ))
több mint 9 éve
braxa88
12 534
julio számai 16meccsre kivetítve: 170elkapás: 2200y, 20tdés ez csak a stat.
nem kérdés
több mint 9 éve
Julio egy állat, fantasztikus hónapot is tolt. De azért, hogy ezt nem Rodgers nyerte, mókás 😊Én is inkább J. Jones adtam volna. De az biztos, hogy szoros volt.
Wyatt
Liverpool Fc
több mint 9 éve
braxa88
12 534
hónap játékosai:ST: Gostkowski és Lockett
AFC: T.Brady, D.Ware
NFC: Julio Jones, J.Norman
szerkesztve 😀
braxa88
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Julio egy állat, fantasztikus hónapot is tolt. De azért, hogy ezt nem Rodgers nyerte, mókás 😊
több mint 9 éve
Eskü ha nem írod be akkor én abban a tudatban maradtam volna, hogy James Jones nyert. Nem vicc.hónap játékosai:a James Jones rajongók azért ne örüljenek 😛
NFC: J.Jones, J.Norman
braxa88
Höri
több mint 9 éve
hónap játékosai:a James Jones rajongók azért ne örüljenek 😛
NFC: J.Jones, J.Norman
braxa88
több mint 9 éve
Én nem tudom, hogy vagytok vele, de már kicsit kezdek pipa lenni, hogy az előző után ebben a fordulóban sem lesz a Pats képernyőn! 😀nyugi a Broncos ellen még a pecc is képernyőre kerülhet majd :p
Mondjuk azért a Cowboys elleni jövő héten lehet, hogy belefért volna 😊
De remélem, nem kap nagyon nagy verést majd Raiders 😊
Wyatt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Én nem tudom, hogy vagytok vele, de már kicsit kezdek pipa lenni, hogy az előző után ebben a fordulóban sem lesz a Pats képernyőn! 😀Mondjuk azért a Cowboys elleni jövő héten lehet, hogy belefért volna 😊
De remélem, nem kap nagyon nagy verést majd Raiders 😊
több mint 9 éve
Köszi, hogy te mindig figyelsz helyettem is.Week 5: TNF-10/09-2:25-Colts-at-Texans, 10/11-22:45-Raiders-at-Broncos, MNF-10/13-2:30-Steelers-at-Chargersel mondta Ricsi h 2-3 alkalommal nem lesz. nyílván mikor EB selejtező van akkor nem lesz 19órás meccs.
Megint nincs 19 órás meccs. Nagy dirrel-durral lett beharangozva aztán fele sem lett igaz. + legalább elvették a 20 órás csúsztatott közvetítéseket is a mesecsatornán.
Bazzani
csak oda kéne figyelni néha és nem mindig mindent szidni...
braxa88
Megígérem, hogy legközelebb Ricsi minden mondatát le fogom jegyzetelni mégha nem is látom az adott meccset ahol elmondta.
Mégegyszer köszönöm!
több mint 9 éve
Week 5: TNF-10/09-2:25-Colts-at-Texans, 10/11-22:45-Raiders-at-Broncos, MNF-10/13-2:30-Steelers-at-Chargersnyajbejo, pont a broncos ellen kerülünk képernyőre. Weeee
Bazzani
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Week 5: TNF-10/09-2:25-Colts-at-Texans, 10/11-22:45-Raiders-at-Broncos, MNF-10/13-2:30-Steelers-at-Chargersel mondta Ricsi h 2-3 alkalommal nem lesz. nyílván mikor EB selejtező van akkor nem lesz 19órás meccs.
Megint nincs 19 órás meccs. Nagy dirrel-durral lett beharangozva aztán fele sem lett igaz. + legalább elvették a 20 órás csúsztatott közvetítéseket is a mesecsatornán.
Bazzani
csak oda kéne figyelni néha és nem mindig mindent szidni...
több mint 9 éve
PM_the_sheriff
1 155
Nem csak az a kérdés, hogy mit mennyien néznek, hanem egyes szerződésekben fel van tüntetve, hogy csak élőben lehet adni.Okes. De akkor ha van szerzodese mind a ket esemenyre es a kutya selejtezot nyomja, akkor valszeg van ra valami indoka is. Persze utana buko, mert felvetelrol ezekszerint nem lehet leadni NFL meccset.
De ez van, amig egy lengyel-ir vagy nemet-gruz meccset tobben neznek addig nincs mit csinalni.Höri
PM_the_sheriff
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning