NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
11
7
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Tucker is rohadt jóezért nem akarom, hogy a Ravens PO-ba jusson, Cundiffnál valahogy nyugodtabb volnék😊
több mint 9 éve
Egyetemi kickerek mennyire kerülnek be az NFL vérkeringésébe? Feltünő, hogy ugyanazok a kickerek keringenek a csapatok között, remélve, hogy valahol jó lesz. Ugyanolyan mint a QB keringő.Catanzaro a Clemsonról jött UDFA-ként, elég megbízható a Cardsban. A Chargers rúgója Josh Lambo kapusként focizott az MLS-ben 😀 A Browns kickere Travis Coons tavaly került a ligába, de csak idén lett kezdő, eddig 100%-os. Blair Walsh negyedik éve megbízható rúgó a Vikingsban, Santos is UDFA volt, Andrew Franks D-III-as suliból került a Dolphinshoz. Vannak azért fiatalok, de nyilván az edzők nagy része a tapasztalt veteránokban bízik.
ervinator
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Egyetemi kickerek mennyire kerülnek be az NFL vérkeringésébe? Feltünő, hogy ugyanazok a kickerek keringenek a csapatok között, remélve, hogy valahol jó lesz. Ugyanolyan mint a QB keringő.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Colts topikba is írtam, ne lepődjetek meg, ha be lesz hajtva a rács, be lehet jönni, csak hivatalosan zártkörű rendezvény van
több mint 9 éve
Hol kell majd titeket keresni?Mikortól?
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Mikor derül ki, Rácskert nyitva marad-e a Pats-Coltsra is?20 perc és kiderül, sorry
Páran oda mennénk meccset nézni. Beszéltél végül a hellyel, Löfli?
Stez
több mint 9 éve
Mikor derül ki, Rácskert nyitva marad-e a Pats-Coltsra is?Páran oda mennénk meccset nézni. Beszéltél végül a hellyel, Löfli?
több mint 9 éve
A hely se biztos h nyitva van addig 😀Gondoltam, hogy azért Pesten ezt meg lehet oldani 😀Vasárnaponként csak 8ig van konyha, viszont lehet kaját rendelnitalán most (nem egyszerű mobilról linkelgetni 😀)A bills-cinci kezdetére biztos nem érek oda, de a félidőre talán már esélyes vagyok.
www.facebook.com/events/1043681675655746/
a link működik, azt viszont nem tudom, miért nem mutatja a preview-t
Löfli
Lehet ott enni is, vagy éhségemet piába kellene majd fojtani?
alatriste
Löfli
Köszi az infókat! A pats-colts-ra nem tudom, hogy maradnék-e, lehet az már sok volna a jóból. 😊
alatriste
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Week 7: 10/23-TNF-49ers-vs-Seahawks, 10/25-22:25-Giants-Cowboys, 2:30-SNF-Panthers-vs-Eagles, 10/27-2:30-Cardinals-vs-Ravensnincs 19órás meccs, háborodjatok fel.
kérdés itt h többi mecccs csúsztatva lesz vagy galuska lemaradt az óraállításról.
több mint 9 éve
Gondoltam, hogy azért Pesten ezt meg lehet oldani 😀Vasárnaponként csak 8ig van konyha, viszont lehet kaját rendelnitalán most (nem egyszerű mobilról linkelgetni 😀)A bills-cinci kezdetére biztos nem érek oda, de a félidőre talán már esélyes vagyok.
Löfli
alatriste
Löfli
Köszi az infókat! A pats-colts-ra nem tudom, hogy maradnék-e, lehet az már sok volna a jóból. 😊
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Vasárnaponként csak 8ig van konyha, viszont lehet kaját rendelnitalán most (nem egyszerű mobilról linkelgetni 😀)A bills-cinci kezdetére biztos nem érek oda, de a félidőre talán már esélyes vagyok.
Löfli
alatriste
több mint 9 éve
talán most (nem egyszerű mobilról linkelgetni 😀)A bills-cinci kezdetére biztos nem érek oda, de a félidőre talán már esélyes vagyok.
Löfli
Liverpool Fc
több mint 9 éve
dugo93
4 233
De lehet hogy csak szarul reklámoztukIgen így sokkal jobb 😀😀
Löfli
(No offense)
több mint 9 éve
talán most (nem egyszerű mobilról linkelgetni 😀)www.facebook.com/events/1043681675655746/
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Ez a Facebook-bejegyzés már nem érhető el. Lehet, hogy eltávolították, vagy megváltoztak a bejegyzés adatvédelmi beállításai.
több mint 9 éve
Reméljük jó idő lesz, és többen jöttök mint múlt héten. De lehet hogy csak szarul reklámoztuk www.facebook.com/events/1043681675655746/
Szerkesztette: Wester
több mint 9 éve
Meló után nem utazok haza most vasárnap, így ha nem leszek hulla fáradt a Packers meccset biztos a későbbit fáradságtól függően lehet megnézném.Ha leszünk elegen, akkor van rá esély (mindjárt megbeszélem a hellyel)Köszönöm! Itt a hajnali colts-pats is esélyes, vagy a packers után zárás?Pesten hol van/vannak olyan vendéglátóipari egységek, ahol meg lehet tekinteni a vasárnapi sport tvs meccseket? Múltkor valamelyik topicba volt is ilyen jellegű szervezés, csak nem tudom hol láttam.Rácskert, Dob utca 40
alatriste
Löfli
alatriste
Löfli
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ha leszünk elegen, akkor van rá esély (mindjárt megbeszélem a hellyel)Köszönöm! Itt a hajnali colts-pats is esélyes, vagy a packers után zárás?Pesten hol van/vannak olyan vendéglátóipari egységek, ahol meg lehet tekinteni a vasárnapi sport tvs meccseket? Múltkor valamelyik topicba volt is ilyen jellegű szervezés, csak nem tudom hol láttam.Rácskert, Dob utca 40
alatriste
Löfli
alatriste
több mint 9 éve
Köszönöm! Itt a hajnali colts-pats is esélyes, vagy a packers után zárás?Pesten hol van/vannak olyan vendéglátóipari egységek, ahol meg lehet tekinteni a vasárnapi sport tvs meccseket? Múltkor valamelyik topicba volt is ilyen jellegű szervezés, csak nem tudom hol láttam.Rácskert, Dob utca 40
alatriste
Löfli
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Pesten hol van/vannak olyan vendéglátóipari egységek, ahol meg lehet tekinteni a vasárnapi sport tvs meccseket? Múltkor valamelyik topicba volt is ilyen jellegű szervezés, csak nem tudom hol láttam.Rácskert, Dob utca 40
alatriste
több mint 9 éve
Pesten hol van/vannak olyan vendéglátóipari egységek, ahol meg lehet tekinteni a vasárnapi sport tvs meccseket? Múltkor valamelyik topicba volt is ilyen jellegű szervezés, csak nem tudom hol láttam.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ki lesz ott a közvetítésen a colts pats meccsen?Ricsi biztos 😊
Demecs
több mint 9 éve
Érvényes elkapás az, ha a pl. a QB shutgunból pattanás nélkül odarúgja a bőrt egyenesen az elkapója kezébe (előre/vagy hátra)?Nem, sztem az punt, és onnan jön az ellen, ahol elkapta az elkapó.
Pari
Ez kb olyan szitu, mint amikor negyedikre fennmarad az offense, mintha nekimennének, de a QB puntol végül, BigBen csinált anno ilyet, meg talán Brady is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Érvényes elkapás az, ha a pl. a QB shutgunból pattanás nélkül odarúgja a bőrt egyenesen az elkapója kezébe (előre/vagy hátra)?
több mint 9 éve
A tippjátéknak lesznek időnként eredményhirdetései, vagy csak majd a szezon végén?terveztük, de ez is technikai megvalósítás kérdése
alatriste
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal