NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
174
30
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok az afc southban cserélik e év végén az összes Hc-t vagy sem 😊Szerintem 4ből 3 repül év végén (plusz Mularkey is). Vagy BoB vagy Gus fogja egyedül túlélni. Aki jobb mérleggel végez feltehetőleg kettőjük közül.
sapka
Amúgy íme ilyen "remek" az AFC South idén
twitter.com/ColeFartley/status/661570685022642176
Súlyosbító tényező: A 9 AFC South győzelemből 5 jött egymás közti divíziómeccseken.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
dugo93
4 233
Kíváncsi vagyok az afc southban cserélik e év végén az összes Hc-t vagy sem 😊Mi tuti. Lehet a szezon végét se éli meg Pagano.
sapka
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok az afc southban cserélik e év végén az összes Hc-t vagy sem 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Sűrűsödnek az események, mint a Chargersnél a sérülések...(amolyan önirónikus hasonlattal élve), elég fájdalmas ( | hogy a Jax is a SD előtt van jelenleg | ) hogy még Allen is kiesik talán, pedig elit szezonja volt eddig idén (is), bár 6-2 helyett 2-6 van úgyis. Szegény embert az ág is húzza effektus... Amúgy mellékesen én csak megdícsérném Elit Eli-t a 6 TD miatt, mert róla megint nem beszél senki Brees 7 TD-je miatt : D bezzeg előveszik, ha 5 Int jön neki össze...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
vassadi
15 617
3-20-as overall mérleggel búcsúzott a csapattól, de...Ken Whisenhunt is 1-20 as Titans coach when he has less than 8 months to prepare for a game.
😛
több mint 9 éve
This week in the NFL:twitter.com/AdamBCC/status/661554404911267841
Szerintem Justin Blackmon eltiltásának az eltörlését is bejelenti a héten Goodell. November 1.-én volt 2 éve, hogy eltiltotta a liga..
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Igen, köszi. Pont most hozta le a 120 yard is. Kitartást és mielőbbi felépülést neki.Most láttam a Hawks-Cowboys ismétlést. Lockett-ről van valami hír? Nagyon rosszul nézett ki.nyakműtéten esik/esett át.
Lucifer
braxa88
GO JETS!!!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Most láttam a Hawks-Cowboys ismétlést. Lockett-ről van valami hír? Nagyon rosszul nézett ki.nyakműtéten esik/esett át.
Lucifer
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Most láttam a Hawks-Cowboys ismétlést. Lockett-ről van valami hír? Nagyon rosszul nézett ki.
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Egyébként vicces, mert én is szurkoltam a Raidersnek, h legyen belőlük egy normális csapat, mert ismerős az érzés, ha egy csapat csak box zsák :/ De azért nem gondoltam vna, h minket is így elp.csáznak.
GO JETS!!!
több mint 9 éve
És mire összeáll, a franchise kb. költözik is.Karma is a bitch 😊Jelzem h ha hétvégén nyer a Raiders a Jets ellen máris ők vannak Wild Card helyen az AFC-ben.Mit csinál a Raiders? 😀 Nem akarom leszólni a csapatot, de azért a védelem megeszi őket sztem. Plusz ha még a Marshall, Decker, Ivory hármas is közepesen jó napot fog ki, akkor nincs mitől félni. Azért az idei teljesítményeket látva nem hiszem, h lemaradunk a PO-ról, de legyen igazam.
empty taxi
Lucifer
Szerk: Egyébként amint beírtam ezt biztos voltam benne, hogy elkezd feltámadni a Jets 😀
Egyébként, hogy konstruktív is legyen a posztban, borzasztóan örülök, hogy végre jó nézni a Raiderst. Nagyon megérdemelték már a fanek, hogy végre összeálljon egy jónak tűnő, élvezhető csapat.
tenorx
több mint 9 éve
Karma is a bitch 😊Jelzem h ha hétvégén nyer a Raiders a Jets ellen máris ők vannak Wild Card helyen az AFC-ben.Mit csinál a Raiders? 😀 Nem akarom leszólni a csapatot, de azért a védelem megeszi őket sztem. Plusz ha még a Marshall, Decker, Ivory hármas is közepesen jó napot fog ki, akkor nincs mitől félni. Azért az idei teljesítményeket látva nem hiszem, h lemaradunk a PO-ról, de legyen igazam.
empty taxi
Lucifer
Szerk: Egyébként amint beírtam ezt biztos voltam benne, hogy elkezd feltámadni a Jets 😀
Egyébként, hogy konstruktív is legyen a posztban, borzasztóan örülök, hogy végre jó nézni a Raiderst. Nagyon megérdemelték már a fanek, hogy végre összeálljon egy jónak tűnő, élvezhető csapat.
Szerkesztette: tenorx
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/nfl/2015/11/1/9632096/nfl-quarterback-rankings-aaron-rodgers-peyton-manning Úgy is lehetne mondani, hogy kiből lesz klasszis irányító és kiből lesz csak szimplán jó irányító. Brady, Manning, Rodgers ez egy külön szint, nem tudom, hogy a jelen lévő irányítók közül lesz e olyan aki erre a szintre fel tud lépni. Nekem egyenlőre nem úgy tűnik.
Szerkesztette: Béczkó
több mint 9 éve
Remélem nem volt még. Jó kis Nike reklám:youtu.be/o2P5E7cFt9s
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Ne is emlegesd ezt a két bohócot!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Még több Stephen A. Smith-t és Skip Bayless-t a népnek!Ott dögöljenek meg! Egyik faszságot csinálják a másik után - most már folyamatosan. Ha rajtuk múlna minden érdemi tartalmat eltüntetnének, csak hogy a saját baromságaiknak jusson nagyobb figyelem.Effective immediately we are suspending the publication of Grantland. After careful consideration, we have decided to direct our time and energy going forward to projects that we believe will have a broader and more significant impact across our enterprise.Az Advanced Football Analyticset már korábban kicsinálták...
Grantland distinguished itself with quality writing, smart ideas, original thinking and fun. We are grateful to those who made it so. Bill Simmons was passionately committed to the site and proved to be an outstanding editor with a real eye for talent. Thanks to all the other writers, editors and staff who worked very hard to create content with an identifiable sensibility and consistent intelligence and quality. We also extend our thanks to Chris Connelly who stepped in to help us maintain the site these past five months as he returns to his prior role.
Despite this change, the legacy of smart long-form sports story-telling and innovative short form video content will continue, finding a home on many of our other ESPN platforms. espnmediazone.com/us/espn-statement-regarding-grantland/
Black_Adder
tomi-tomi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ott dögöljenek meg! Egyik faszságot csinálják a másik után - most már folyamatosan. Ha rajtuk múlna minden érdemi tartalmat eltüntetnének, csak hogy a saját baromságaiknak jusson nagyobb figyelem.Effective immediately we are suspending the publication of Grantland. After careful consideration, we have decided to direct our time and energy going forward to projects that we believe will have a broader and more significant impact across our enterprise.Az Advanced Football Analyticset már korábban kicsinálták...
Grantland distinguished itself with quality writing, smart ideas, original thinking and fun. We are grateful to those who made it so. Bill Simmons was passionately committed to the site and proved to be an outstanding editor with a real eye for talent. Thanks to all the other writers, editors and staff who worked very hard to create content with an identifiable sensibility and consistent intelligence and quality. We also extend our thanks to Chris Connelly who stepped in to help us maintain the site these past five months as he returns to his prior role.
Despite this change, the legacy of smart long-form sports story-telling and innovative short form video content will continue, finding a home on many of our other ESPN platforms. espnmediazone.com/us/espn-statement-regarding-grantland/
Black_Adder
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
JPP keze... mit ne mondjak nem szépnem mindenkinek ajánlom a képeket:
deadspin.com/take-your-first-good-look-at-jason-pierre-pauls-mangled-1739685680
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Effective immediately we are suspending the publication of Grantland. After careful consideration, we have decided to direct our time and energy going forward to projects that we believe will have a broader and more significant impact across our enterprise.Az Advanced Football Analyticset már korábban kicsinálták...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Meskónak ez tényleg a halloweeni jelmeze vagy leigazolta a bears?twitter.com/ZoltanMesko/status/660159747329556480
www.facebook.com/ZoltanMesko/photos/a.262128347231159.54801.258873264223334/765468920230430/?type=3&theater
samu09
több mint 9 éve
Már az akkori draft előtt is rendkívül sokan mondogatták egyébként, hogy gyengének mondható a class, abszolút nem meglepő, amit írsz, Borbinho.És igen, általában minden évben próbálják összehasonlítani az aktuális classt az előző éviekkel, bár ugye ez is egy olyan dolog, hogy maximum csak megtippelni lehet. A 2013-as börzét azért is látták feltűnően gyengének, mert egyetlen játékos sem volt, akire azt mondhattad volna, megéri az 1/1-et, valamint nem volt meg az a néhány (top5-10) kimagasló tehetség sem, mint általában szokott.
NÁLAM az első körben egyébként ők voltak jó pickek az első körben, jelenlegi szemmel: Ansah, Richardson, Lotulelei, Long (guardként), Eifert, Trufant, Hopkins, Ogletree, Frederick. Ők viszont szinte egytől egyig meghatározó játékosok a posztjukon, ami azért nem olyan rossz.