NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
187
31
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
nincs, az ún. stipend-eket szavazták meg a teljes költségtérítés mellett (tehát a kajától a tanszerekig minden ingyenes, plusz pár ezer dollár "zsebpénz"), de közben az NCAA pert nyert a szakszervezetet alakítani kívánó Northwestern játékosok ellen, ami nyilvánvalóan gyengíti a focisták, kosarasok, stb. alkupozícióját, kapnak, amit kapnakaz amatörizmus felrúgásabaggiomár van fizu?
JSanyo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ez nem gyűlölet, hanem kritikus hang, mert engem pedig az zavar, hogy senki nem ír róla, ha valami rossz. Én az NCAA-nél is meg szoktam említeni, ha valami nem tetszik (inkompetens vezetőség, SEC bias, szilveszteri elődöntők, az amatörizmus felrúgása, stb.), és mivel engem az amerikai futball, mint sport érdekel, ezért ha izgalmas, jó színvonalú játékot láthatok, akkor mindegy, hogy college footballal, a profikkal vagy akár magyarfocival elégítem ki ez irányú igényeimet (tessék, a Philadelphia-Carolina jó meccs volt).Pettine félidei nyilatkozatában minden benne volt, hogy miért lehet szívből utálni az NFL-t, és hogy miért játékostemető Cleveland. Bohócliga...komolyan mi a tökömnek nézed az NFLt? minden egyes NFLlel foglalkozó hszdben szidod a ligát. értjük hogy csak a NCAAt szereted, de már annyira irritáló ez az NFL gyűlöleted, és hogy ezt mindig ki kell magadbol adni, hogy már idegesít.
baggio
nem ezzel fogod megszerettetni a NCAAt!
braxa88
Azon a szakaszon pedig már túl vagyok, hogy direkt módon "megszerettessem" az emberekkel az NCAA-t, aki akarja nézi, aki nem akarja, nem nézi, de ez egy fórum, ahol tudtommal leírhatom a véleményemet. Titkon mindig reménykedem abban, hogy akár értelmes viták is kialakulhatnak (na nem a legutóbbi kommentemből, mert azt tényleg idegből írtam), de sajnos ezekből egyre kevesebb van itt, mert mindenki mindent rögtön személyes sértésnek vesz. Azt pl. nem tudom, hogy téged miért bánt kifejezetten, ha az NFL-ről hangzik el egy rossz szó, de hogy ez a Pettine nyilatkozat nagyon sokat elárult a liga szellemiségéről, az biztos.
És igen, a színvonal a profiknál idén kifejezetten gyenge, vannak nagyon rosszul felkészített csapatok, a támadófalak ligaszerte szenvednek, ez pedig szöges ellentétben áll azzal a képpel, amit az NFL marketinggépezete láttatni szeretne magáról. Szerintem sokkal rosszabb a szarra rámondani, hogy jó (lásd a Browns-Bengals magyar közvetítését), mintsem néha beismerni és felismerni a hibákat, és optimális esetben beszélni, vitázni is róla. Ami belőlem viszont tényleg a gyűlöletet váltja ki, az az NFL-nek ez a cukormázas csomagolása, megy mondjuk a hype Manziel körül (az NCAA-ben nyújtott játékára alapozva!), erre a főedzője szándékosan szabotálja, belekényszerítve egy olyan helyzetbe, ahol garantáltan nem tud érvényesülni. Ez az igazán elkeserítő, és én sosem fogom szó nélkül hagyni, amíg amerikai futballt nézek.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
sikerült isja hogy nem is lett first down? a lényeg a jó végrehajtás
több mint 9 éve
Hogy Manzielt jobban a zsebben kell tartani.Pettine félidei nyilatkozatában minden benne volt, hogy miért lehet szívből utálni az NFL-t, és hogy miért játékostemető Cleveland. Bohócliga...Nem lattam...mit mondott?
baggio
Pari
több mint 9 éve
Pettine félidei nyilatkozatában minden benne volt, hogy miért lehet szívből utálni az NFL-t, és hogy miért játékostemető Cleveland. Bohócliga...Nem lattam...mit mondott?
baggio
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Boccs. Nem ismertem a topikot. Ezentúl oda írok.tippmix miatt, Mit mondtok a Buffalo-Miami meccsre. A Miami behúzza?bowl.hu/forum/egyeb-temak/sportfogadas
Lucifer
Löfli
GO JETS!!!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Pettine félidei nyilatkozatában minden benne volt, hogy miért lehet szívből utálni az NFL-t, és hogy miért játékostemető Cleveland. Bohócliga...komolyan mi a tökömnek nézed az NFLt? minden egyes NFLlel foglalkozó hszdben szidod a ligát. értjük hogy csak a NCAAt szereted, de már annyira irritáló ez az NFL gyűlöleted, és hogy ezt mindig ki kell magadbol adni, hogy már idegesít.
baggio
nem ezzel fogod megszerettetni a NCAAt!
több mint 9 éve
tippmix miatt, Mit mondtok a Buffalo-Miami meccsre. A Miami behúzza?i.imgflip.com/tpqze.jpg
Lucifer
több mint 9 éve
tippmix miatt, Mit mondtok a Buffalo-Miami meccsre. A Miami behúzza?
Lucifer
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
tippmix miatt, Mit mondtok a Buffalo-Miami meccsre. A Miami behúzza?
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Pettine félidei nyilatkozatában minden benne volt, hogy miért lehet szívből utálni az NFL-t, és hogy miért játékostemető Cleveland. Bohócliga...
---
több mint 9 éve
Your essential Cowboys fan -- since www.youtube.com/watch?v=pxZxdePMaLs
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
érdekes azért 😀Tedd át a Viccek közé!
ennyit számít meccs végén h W v L
braxa88
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
---
több mint 9 éve
nem egy álommelótwitter.com/gil_brandt/status/662353714376650752
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mondjuk nekem eszembe nem jutna Newton mint MVP, mert többek között a Brady-Dalton-Palmer trió (kb 10 másik irányítóval egyetemben) ezerszer jobban játszik nála.
érdekes azért 😀
braxa88
több mint 9 éve
Azért van különbség...Illetve nagyon nem mindegy, hogy mikor produkálod a számaidat.
érdekes azért 😀
braxa88
Minusz 30-nál felírsz 200 yardot és 2 TD-t, vagy az utolsó két percben, esetleg a hossazbbításban fordítod meg meccset.
gabokocka
PLAYER TEAM ATT YDS YDS/A LONG 20+ TD YDS/G
Cam Newton, QB CAR 64 286 4.5 19 0 4 40.9 2
Colin Kaepernick, QB SF 45 256 5.7 15 0 1 32.0 4
több mint 9 éve
Korábban se a sorsolás erőssége volt szerintem a gondotok 😛visszatérve az AFC Southra (bocs hogy nem idézek), kíváncsi leszek a divíziógyőztes HC-t is beszántják-e 😊 😊, mert a többit kb. biztosanHa nálunk összejön 6 W az elég lesz Bradleynek a maradáshoz. Illene is ennyit idén összehozni, mert jelenleg a Jaguarsnak van a legkönnyebb hátralévő sorsolása az NFLben.
sapka
iktriad
több mint 9 éve
visszatérve az AFC Southra (bocs hogy nem idézek), kíváncsi leszek a divíziógyőztes HC-t is beszántják-e 😊 😊, mert a többit kb. biztosanHa nálunk összejön 6 W az elég lesz Bradleynek a maradáshoz. Illene is ennyit idén összehozni, mert jelenleg a Jaguarsnak van a legkönnyebb hátralévő sorsolása az NFLben.
sapka
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Illetve nagyon nem mindegy, hogy mikor produkálod a számaidat.
érdekes azért 😀
braxa88
Minusz 30-nál felírsz 200 yardot és 2 TD-t, vagy az utolsó két percben, esetleg a hossazbbításban fordítod meg meccset.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
ennyit számít meccs végén h W v LItt az ideje Kaepnek megtanulni szaltózni.
braxa88
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Jó ez a kép és kimutatás... soha de soha nem fogom megérteni, hogy a SB szezon óta miért nem úgy használják Kaep-et, ahogy kell!!! Kifejezetten olyan QB, akire lehet játékokat készíteni, futtatni... mert, ha fut, a mai napig bekajálják a védelmek. A SB szezonban volt egy működő Play Book, hogy azt miért kellett teljesen megváltoztatni, rejtély... és azóta sem változott semmi... jah, de... közben a csapatot is hagyták szétesni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
visszatérve az AFC Southra (bocs hogy nem idézek), kíváncsi leszek a divíziógyőztes HC-t is beszántják-e 😊 😊, mert a többit kb. biztosanHa nem mi nyerünk, akkor nyilvàn marad az ember.
sapka
több mint 9 éve
visszatérve az AFC Southra (bocs hogy nem idézek), kíváncsi leszek a divíziógyőztes HC-t is beszántják-e 😊 😊, mert a többit kb. biztosan
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!