NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
171
30
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Meskónak ez tényleg a halloweeni jelmeze vagy leigazolta a bears?www.facebook.com/ZoltanMesko/photos/a.262128347231159.54801.258873264223334/765468920230430/?type=3&theater
Szerkesztette: Nemes samu09
több mint 9 éve
Borzalmi gyenge volt a 13 elsőkör, nyilván függ a kimenő matériától, vannak ultagyenge classok, na ez az voltkiegészíteném:
sutianap
ultragyenge classok és scouting.
több mint 9 éve
Borzalmi gyenge volt a 13 elsőkör, nyilván függ a kimenő matériától, vannak ultagyenge classok, na ez az volt
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Lehet, hogy off, de:a '13as draft class első köre csak nekem tűnik szokatlanul gyengének utólag visszanézve?
Fisher, Joeckel, Dion Jordan,Mingo, Tavon Austin,Milliner, Cooper, Lemezlovas Hayden, Manuel, Jarvis Jones, Werner, Datone Jones, Cordarrelle Patterson, Elam, Sylvester Williams. Csak első körből. Tudom, hogy minden drafton vannak bustok illetve reachek első körben, de itt valahogy nagyon sokan nem váltak be | eddig | (persze elég sokuknak volt sérülése is).
Az meg durva, hogy 2. 3. körben jött azért pár mára már elég jó játékos:
Örc, Kawann Short, Kiko, Jamie Collins, Lacy, Warford, Kelce, Honey Badger,Terrance Williams, Keenan Allen, akár Brandon Williams is. Persze azt vágom, hogy azért ILB-t, TE-t vagy futót ritkábban húznak első körben, ezért nem csoda, hogy ők kicsúsztak, de ettől jó játékosok voltak, és lettek is. Viszont ez továbbra sem magyarázat, hogy miért ilyen sok a gyengusz első körös.
Létezik olyan, hogy egy draft mezőnye lényegesen gyengébb, mint az átlag? vagy esetleg lényegesen erősebb? Bár nem tudom, hogy ezt hogy lehetne mérni (főleg, hogy azóta csak 2 újabb draft volt).
Aztán az is lehet, hogy csak nekem tűnik feltűnően gyengének az az év 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
a héten a Bengals - Steelers, Cowboys - Seahawks doubleheadert adják a Rácskertbena délutánit nem?
Löfli
több mint 9 éve
a héten a Bengals - Steelers, Cowboys - Seahawks doubleheadert adják a Rácskertben
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Okè, meggyőztetek. Nehèz meccs lesz 😀pótold be a raiders-chargers első félidőt 😉Világos, nem akarok senkit leírni, nem is lehet. De jelenlegi formánk alapján úgy gondolom, a Raiderst azért lenyomjuk.Azert ez a mostani Raiders nagyon nem lebecsulendo, feljovo csapat fiatal iranyitoval, sikerre ehezve. Nem lesz konnyu meccs.Jelzem h ha hétvégén nyer a Raiders a Jets ellen máris ők vannak Wild Card helyen az AFC-ben.Mit csinál a Raiders? 😀 Nem akarom leszólni a csapatot, de azért a védelem megeszi őket sztem. Plusz ha még a Marshall, Decker, Ivory hármas is közepesen jó napot fog ki, akkor nincs mitől félni. Azért az idei teljesítményeket látva nem hiszem, h lemaradunk a PO-ról, de legyen igazam.
empty taxi
Lucifer
Wester
Lucifer
braxa88
GO JETS!!!
több mint 9 éve
NFL’s Quality of Play Hits Rock Bottom, No One Careswww.wsj.com/articles/nfls-quality-of-play-hits-rock-bottom-no-one-cares-1445988922
twitter.com/SamWalkers/status/659393926864965632
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
braxa88
12 534
pótold be a raiders-chargers első félidőt 😉Világos, nem akarok senkit leírni, nem is lehet. De jelenlegi formánk alapján úgy gondolom, a Raiderst azért lenyomjuk.Azert ez a mostani Raiders nagyon nem lebecsulendo, feljovo csapat fiatal iranyitoval, sikerre ehezve. Nem lesz konnyu meccs.Jelzem h ha hétvégén nyer a Raiders a Jets ellen máris ők vannak Wild Card helyen az AFC-ben.Mit csinál a Raiders? 😀 Nem akarom leszólni a csapatot, de azért a védelem megeszi őket sztem. Plusz ha még a Marshall, Decker, Ivory hármas is közepesen jó napot fog ki, akkor nincs mitől félni. Azért az idei teljesítményeket látva nem hiszem, h lemaradunk a PO-ról, de legyen igazam.
empty taxi
Lucifer
Wester
Lucifer
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Világos, nem akarok senkit leírni, nem is lehet. De jelenlegi formánk alapján úgy gondolom, a Raiderst azért lenyomjuk.Azert ez a mostani Raiders nagyon nem lebecsulendo, feljovo csapat fiatal iranyitoval, sikerre ehezve. Nem lesz konnyu meccs.Jelzem h ha hétvégén nyer a Raiders a Jets ellen máris ők vannak Wild Card helyen az AFC-ben.Mit csinál a Raiders? 😀 Nem akarom leszólni a csapatot, de azért a védelem megeszi őket sztem. Plusz ha még a Marshall, Decker, Ivory hármas is közepesen jó napot fog ki, akkor nincs mitől félni. Azért az idei teljesítményeket látva nem hiszem, h lemaradunk a PO-ról, de legyen igazam.
empty taxi
Lucifer
Wester
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Remélem szoros, ki-ki meccs lesz. Talán az utazás faktor lehet, ahogy a hidegvizes öltözőink is!!!Azert ez a mostani Raiders nagyon nem lebecsulendo, feljovo csapat fiatal iranyitoval, sikerre ehezve. Nem lesz konnyu meccs.WesterJelzem h ha hétvégén nyer a Raiders a Jets ellen máris ők vannak Wild Card helyen az AFC-ben.empty taxiMit csinál a Raiders? 😀 Nem akarom leszólni a csapatot, de azért a védelem megeszi őket sztem. Plusz ha még a Marshall, Decker, Ivory hármas is közepesen jó napot fog ki, akkor nincs mitől félni. Azért az idei teljesítményeket látva nem hiszem, h lemaradunk a PO-ról, de legyen igazam.Lucifer
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Az Ohio State Marching Band Londonban is odatette magátwww.youtube.com/watch?v=fz5ZaOPCclI
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Legyen igazatok és rázódjon összébb a mezőny (ne sérülések miatt), de a példaként felhozott MIA is két AFC South csapatot sikerült magabiztosan (ez legalább valami) megverni, őket meg szerintem a Colts már beárazta...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Azert ez a mostani Raiders nagyon nem lebecsulendo, feljovo csapat fiatal iranyitoval, sikerre ehezve. Nem lesz konnyu meccs.Jelzem h ha hétvégén nyer a Raiders a Jets ellen máris ők vannak Wild Card helyen az AFC-ben.Mit csinál a Raiders? 😀 Nem akarom leszólni a csapatot, de azért a védelem megeszi őket sztem. Plusz ha még a Marshall, Decker, Ivory hármas is közepesen jó napot fog ki, akkor nincs mitől félni. Azért az idei teljesítményeket látva nem hiszem, h lemaradunk a PO-ról, de legyen igazam.
empty taxi
Lucifer
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
ráadásul még sosem nyert esélytelenebb csapat esélyesebb ellen, sosem borult papírforma, úgyh elméleti síkon is felesleges ilyenről beszélni, számításba venni stb...Ahogy országúti kerékpárban is az a nyerő taktika, h az elején kiharcolsz félkerék előnyt, aztán a végéig tartod, úgy NFL-ben is csak arra kell figyelned, h 6 mérkőzés után legyen 1 meccs előnyöd a POért vívott harcban, aztán azt már senki sehogy el nem veheti...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Jelzem h ha hétvégén nyer a Raiders a Jets ellen máris ők vannak Wild Card helyen az AFC-ben.Mit csinál a Raiders? 😀 Nem akarom leszólni a csapatot, de azért a védelem megeszi őket sztem. Plusz ha még a Marshall, Decker, Ivory hármas is közepesen jó napot fog ki, akkor nincs mitől félni. Azért az idei teljesítményeket látva nem hiszem, h lemaradunk a PO-ról, de legyen igazam.
empty taxi
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Jelzem h ha hétvégén nyer a Raiders a Jets ellen máris ők vannak Wild Card helyen az AFC-ben.Mi a divízió győzelemre hajtunk, nem a WC-re😊
empty taxi
több mint 9 éve
Jelzem h ha hétvégén nyer a Raiders a Jets ellen máris ők vannak Wild Card helyen az AFC-ben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Illetve, ha most még nem is tűnik reálisnak, láttam én már karón varjút, hogy egy két csapat beleszalad egy 3-4 meccses győzelmi szériába néhány erőmenő meg belenéz két pofonba és már kész is az in the hunt 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
a Jets szerintem szarban van azért. A Miami feljavul, a Bills meg ha egészséges lesz, akkor nem a londoni formában fociznak majd ellenük.
több mint 9 éve
Így lassan elérkezve a szezon feléhez, megnézve a csoportok állását, tényleg nincs túl sok tétje az idény második félének. Az AFC-ben kb már most borítékolható a 6 PO csapat (NE-CIN-IND-DEN-NYJ-PIT), az NFC-ben meg csak annyi kérdőjel van, hogy a Seahawks összekapja-e magát (akár csoportgyőzelemre, de a WC hely nagyon is reális) és hogy ki nyeri az NFC East-et.Ha tényleg nem tud feljavulni 2-3 csapat főcsoportonként, akkor kiváncsi leszek az utolsó pár fordulókban, hogyan fog kinézni a sokat mutatott "in the hunt" csoport. Egyáltalán lesz olyan csapat akit beírnak majd?
A másik, nehéz lenne megmondani melyik csapat lehet befutó az év csalódása díjra... Kapásból tudnék mondani hatot, akik között igen nehéz lenne a választás. Kíváncsi lennék, egy szavazás milyen eredményt hozna.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Nem akarok vitát de iktriad olyan hírt írt be ami már szerepel az oldalon. Tegnap az én üzenetemet hasonló okok miatt törölték. Senki nem érezzen ebben rossz indulatot.Vannak az egyenlők és az egyenlőbbek D
Béczkó
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Nem akarok vitát de iktriad olyan hírt írt be ami már szerepel az oldalon. Tegnap az én üzenetemet hasonló okok miatt törölték. Senki nem érezzen ebben rossz indulatot.