NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
van egy olyan emlékem, hogy ő játszott előtte LB-t is, de nem vagyok benn biztos.. mindenesetre ilyen előképzettséggel egyszerűbb 😀ha már emlegettük a háború (általában) meg nem énekelt hőseitCsodás, ebben legalább benne van Sam Paulescu karrier-meghatározó tackleje is! 😊
www.youtube.com/watch?v=fzFyPY_jwDs
JSanyo
gyeek
több mint 8 éve
ha már emlegettük a háború (általában) meg nem énekelt hőseitCsodás, ebben legalább benne van Sam Paulescu karrier-meghatározó tackleje is! 😊
www.youtube.com/watch?v=fzFyPY_jwDs
JSanyo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
A szokásostól eltérően ez egy egész valid lista (látszik h a USA Todaynél készült XD)www.usatoday.com/story/sports/nfl/2017/07/12/ranking-defensive-linemen-tackles-ends-team-texans-giants/464850001/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
ha már emlegettük a háború (általában) meg nem énekelt hőseitwww.youtube.com/watch?v=fzFyPY_jwDs
több mint 8 éve
Részvétem srácok ha ezekre időt pocsékoltok!10-15 sec volt amíg átfutottam a listát, röhögtem 1et, és már másoltam is ide. szerencsére annyira sokszor nem csinálom ezt 😀 nagy volt ma az unalo melóban
gaben
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Részvétem srácok ha ezekre időt pocsékoltok!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Úgyis a minősíthetetlen rangsorok a divat manapság:Jézus teste 😀
www.sbnation.com/2017/7/12/15930700/quarterback-nfl-draft-andrew-luck-marcus-mariota
Borbinho
Breesnek ha csak egy éve van hátra pályafutásából, akkor is százszor előbb, mint Tyrod (neki kb pont ennyi van, csak nem egy ligában vannak 😀)
Mondjuk azt sajnálom, hogy Brady nem csúszott le hozzánk, de majd BB nyer egy Super Bowlt egy olyan irányítóval, aki járni sem tud már rendesen többé

több mint 8 éve
Tuti, hogy ezek direkt polgárpukkasztó listák, hogy legyen miről beszélni. Józan ésszel kizárt, hogy egy 20+ éve NFL körül dolgozó média szaki - legyen bármilyen "rossz" - első helyekre tenne olyan játékosokat akik 4-5 éve vannak mindösszesen a ligában. A legaranyosabb Ik szerelme, a draftrekorder, aki alig van pár éve a ligában, nem csinált semmi extrát, még egyetlen árva pro-bowl-t se csípett meg, mégis megelőz egy szakasznyi punter legendát 😀ezek a 'havi x cikkért fizetünk'-listák, amiknek az internet szennyezésén kívül nem sok értelme van 😊
Andrew Luck mindeközben minden idők második legjobb Stanford draftoltja lett. Nem ér megnézni, hogy ki lett az első. 😊 Kivételesen jogosan ő az, úgyhogy ki lehet találni.
peterk2005
több mint 8 éve
Úgyis a minősíthetetlen rangsorok a divat manapság: www.sbnation.com/2017/7/12/15930700/quarterback-nfl-draft-andrew-luck-marcus-mariota
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Tuti, hogy ezek direkt polgárpukkasztó listák, hogy legyen miről beszélni. Józan ésszel kizárt, hogy egy 20+ éve NFL körül dolgozó média szaki - legyen bármilyen "rossz" - első helyekre tenne olyan játékosokat akik 4-5 éve vannak mindösszesen a ligában. A legaranyosabb Ik szerelme, a draftrekorder, aki alig van pár éve a ligában, nem csinált semmi extrát, még egyetlen árva pro-bowl-t se csípett meg, mégis megelőz egy szakasznyi punter legendát 😀Andrew Luck mindeközben minden idők második legjobb Stanford draftoltja lett. Nem ér megnézni, hogy ki lett az első. 😊 Kivételesen jogosan ő az, úgyhogy ki lehet találni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Tucker all time 1.? HmmMert operaénekes! Mondjuk szép, de Dan Bailey meg fel se került a maga 89.5% karrier átlagával? Nem is kéne szerintem, de Tuckernek se lenne keresnivalója ilyen korán ezen a listán, nem hogy no1. hiszen látott ez a világ már egy Mike Vanderjagtet. Na mindegy, nevessünk rajta! 😊
Wyatt
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
újabb minőségi össszeállítás 😀 www.nfl.com/photoessays/0ap3000000816169/gil-brandts-top-nfl-kickers-of-all-time?campaign=fb-nf-sf95986560-sf95986560&sf95986560=1Punterek már megvoltak.
(felkészül: punterek, holderek)
JSanyo
Szerintem Gene Smith állította össze a listát, máskülönben nem értem, mit keres a 6. helyen az, aki oda került.
több mint 8 éve
újabb minőségi össszeállítás 😀 www.nfl.com/photoessays/0ap3000000816169/gil-brandts-top-nfl-kickers-of-all-time?campaign=fb-nf-sf95986560-sf95986560&sf95986560=1(felkészül: punterek, holderek)
több mint 8 éve
Nem csípem az offseasonnak ezt az időszakát. Máskor is vannak hülye cikkek, de ilyenkor a hülyeség négyzetre emelődik hogy legyen kattintás.3, de jogos.
Gil Brandt's greatest NFL cornerbacks of all time.
Malcom Butler a 20. az ALL TIME listán két lejátszott év után? Édesjóistenem.... Egyetlen mai aktív játékosnak nem szabadna a listán lennie, kivéve Revist. És talán Talibot. Ő már legalább nyomja egy évtizede. A többi aktívnak irány a pálya és lehet odatenni még 5-6 évet (Butlernek még többet), aztán majd akkor újra megbeszélhetjük...
peterk2005
több mint 8 éve
Nem csípem az offseasonnak ezt az időszakát. Máskor is vannak hülye cikkek, de ilyenkor a hülyeség négyzetre emelődik hogy legyen kattintás.Itt van a következő lista:
Malcom Butler a 20. az ALL TIME listán két lejátszott év után? Édesjóistenem.... Egyetlen mai aktív játékosnak nem szabadna a listán lennie, kivéve Revist. És talán Talibot. Ő már legalább nyomja egy évtizede. A többi aktívnak irány a pálya és lehet odatenni még 5-6 évet (Butlernek még többet), aztán majd akkor újra megbeszélhetjük...
peterk2005

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nem csípem az offseasonnak ezt az időszakát. Máskor is vannak hülye cikkek, de ilyenkor a hülyeség négyzetre emelődik hogy legyen kattintás.Dehát jóban van Butler ügynökével, meg Butler RFA volt, és tendert írt alá, és indoklás sincs, és szerinte ez a lista a képességekről szól, ésatöbbi...
peterk2005
Logikus helyezés.
több mint 8 éve
Nem csípem az offseasonnak ezt az időszakát. Máskor is vannak hülye cikkek, de ilyenkor a hülyeség négyzetre emelődik hogy legyen kattintás.Gil Brandt's greatest NFL cornerbacks of all time.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Isten nyugosztalja!Nekem a Doug Fucking Peterson elmaradása miatt van súlyos hiányérzetem.Én kicsit keveselltem a niggát és a fuckintCsínján kell vele bánni, a gyerek ebből a két szóból él évek óta. Néha még a mother hoz egy kis nézettséget, de az is csak nigga-val meg az f-worddel párban.
Wyatt
peterk2005
iktriad
en.wikipedia.org/wiki/Doug_Peterson
több mint 8 éve
Nekem a Doug FuckingÉn kicsit keveselltem a niggát és a fuckintCsínján kell vele bánni, a gyerek ebből a két szóból él évek óta. Néha még a mother hoz egy kis nézettséget, de az is csak nigga-val meg az f-worddel párban.
Wyatt
peterk2005
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Én kicsit keveselltem a niggát és a fuckintCsínján kell vele bánni, a gyerek ebből a két szóból él évek óta. Néha még a mother hoz egy kis nézettséget, de az is csak nigga-val meg az f-worddel párban.
Wyatt

több mint 8 éve
"I have decided to enter myself in 2018 NFL fuckin draft my nigga.." 😀 😀 😀 😀 😀 Hatalmas arc.youtu.be/vCYfwvL3z5Y
több mint 8 éve
Valakinek amerikai foci hiánya van, a kanadai liga már elindult, tán streamet is lehet találni hozzá.Vince Young nélkül nem ér fabatkát se!
dande
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "