NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
25
9
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
A tippjátéknak lesznek időnként eredményhirdetései, vagy csak majd a szezon végén?terveztük, de ez is technikai megvalósítás kérdése
alatriste
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A Draftkings-et használja valaki? Csak mert a regizésnél USA vagy Kanada a két ország, amiből válogatni lehet és egyből kevésbé bízok benne.
több mint 9 éve
A tippjátéknak lesznek időnként eredményhirdetései, vagy csak majd a szezon végén?
Liverpool Fc
több mint 9 éve
dugo93
4 233
Tippjátékban miért gondoljátok ,hogy biztosan lesz a skins-nek támadók által szerzett TD-je?Mert Morrist leültettem a padra fantasyban.
Sixo
több mint 9 éve
ozibozi
17 197
Most overpaid NFL player at every position so far this seasonwww.foxsports.com/nfl/story/most-overpaid-nfl-player-at-every-position-to-start-the-season-101515
több mint 9 éve
Tippjátékban miért gondoljátok ,hogy biztosan lesz a skins-nek támadók által szerzett TD-je?
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Hardy csak 4 meccs? Doppingolt Bell? C'mon man, mi folyik nálatok Wyatt? :pSzóval EMIATT gyulladt ma ki egy kocsi a mínusz 2. szinten :o Mondjuk szerintem azért az a reakció már picit sok!
pbs.twimg.com/media/CRQ1M5VUkAEIJoA.jpg
Höri
több mint 9 éve
Nem tudom a podcast topic mennyire van "elrejtve" ezen topic olvasói előtt, szóval ezt most bemásolom ide iswww.youtube.com/watch?v=YaTfAzXoBZ0
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Legalább kiderült, hogy nem a csak focihoz sík ostobák...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Húbazmeg, no comment....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Hardy csak 4 meccs? Doppingolt Bell? C'mon man, mi folyik nálatok Wyatt? :ptöbb mint 9 éve
én azt hittem, hogy eddig is az volt 😕az NFL letiltotta az SB Nation GIF twitter accountot, azért ez elég wtflol kategória szerintemHolnap jön a mail, hogy a PR-be is max szakmázgatás mehet.
mashable.com/2015/10/12/deadspin-twitter-suspeneded/#xKgswGFSbZqn
Löfli
Höri
több mint 9 éve
az NFL letiltotta az SB Nation GIF twitter accountot, azért ez elég wtflol kategória szerintemHolnap jön a mail, hogy a PR-be is max szakmázgatás mehet.
mashable.com/2015/10/12/deadspin-twitter-suspeneded/#xKgswGFSbZqn
Löfli
több mint 9 éve
az NFL letiltotta az SB Nation GIF twitter accountot, azért ez elég wtflol kategória szerintemmashable.com/2015/10/12/deadspin-twitter-suspeneded/#xKgswGFSbZqn
több mint 9 éve
AFCben hatalmas harcok vannak és várhatóak a csoportgyőzelmekért. már most szinte biztos a Pats, Colts, Broncos, Bengals 4es.meg a Cards, Falcons menetrend is olyan harmat, hogy szenzáció lenne a leolvadás. A Green Bay meg Green Bay. Szóval megint Dallas-meccs lesz az utolsó SNF 😀
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
AFCben hatalmas harcok vannak és várhatóak a csoportgyőzelmekért. már most szinte biztos a Pats, Colts, Broncos, Bengals 4es.
több mint 9 éve
---
több mint 9 éve
Az aláírási bónusz a "garantált". Ez az összeg mindenképpen jár a játékosnak, de a szerződés éveire egyenlően elosztva terheli a sapkát. A roster bónusz évente terheli a sapkát és lehet opcióhoz kötve garantálni. Ez a meccs pénz, a játékos meccsenként kapja az összeg 1/16-át. Az egyéb bónuszok teljesítményhez, megjelenéshez vannak kötve, nem lehet garantált.Gondolom az idézőjel azért van, mert az oldalon szereplő garantált részre mondod.
tomi-tomi
TheBerzerker-nek a félreértéek elkerülése végett: a sima fizu (alapfizetés) is lehet garantált. Akár évekre előre is, ráadásul többféleképpen. Akár teljesen, akár sérülés esetére, stb. Alapvetően minden, játékosnak kifizetett pénz az beleszámít a sapkába, az utolsó pennyig. Mindegy, hogy minek hívják és mire fizetik. A különbség csak abban van, hogy mikor fizetik ki, és melyik évben (években) könyvelhető le.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ezt ismerem csak itt a sacken túl a hit-ek, hurryk nincsenek vezetve, és nem is lehet meccsre lebontva nézni.Tud valaki olyan oldalt (ingyenes), ahol vezetve van az OL playerek statisztikája?hosted.stats.com/fb/players.asp
Gondolok itt engedett sack-re, hit-re, hurry-ra, FS, holding és ami fontos lenne, meccsekre is le lehessen bontani ne csak az adott szezon egészét mutatva.
alatriste (ex-balazs799)
empty taxi
De köszönöm!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Tud valaki olyan oldalt (ingyenes), ahol vezetve van az OL playerek statisztikája?hosted.stats.com/fb/players.asp
Gondolok itt engedett sack-re, hit-re, hurry-ra, FS, holding és ami fontos lenne, meccsekre is le lehessen bontani ne csak az adott szezon egészét mutatva.
alatriste (ex-balazs799)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Persze.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
De ezek mellett a workout is terheli a sapkát nem?Akkor ahogy nézem a capben foglalt hely 3 részből tevődik össze, a garantált tartalomból, a roster és a workout bónuszból jól látom? Az aláírási akkor gondolom nem számít bele, mert az egyszeri juttatás ugye?Az aláírási bónusz a "garantált". Ez az összeg mindenképpen jár a játékosnak, de a szerződés éveire egyenlően elosztva terheli a sapkát.
TheBerzerker
A roster bónusz évente terheli a sapkát és lehet opcióhoz kötve garantálni. Ez a meccs pénz, a játékos meccsenként kapja az összeg 1/16-át.
Az egyéb bónuszok teljesítményhez, megjelenéshez vannak kötve, nem lehet garantált.
tomi-tomi
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Akkor ahogy nézem a capben foglalt hely 3 részből tevődik össze, a garantált tartalomból, a roster és a workout bónuszból jól látom? Az aláírási akkor gondolom nem számít bele, mert az egyszeri juttatás ugye?Az aláírási bónusz a "garantált". Ez az összeg mindenképpen jár a játékosnak, de a szerződés éveire egyenlően elosztva terheli a sapkát.
TheBerzerker
A roster bónusz évente terheli a sapkát és lehet opcióhoz kötve garantálni. Ez a meccs pénz, a játékos meccsenként kapja az összeg 1/16-át.
Az egyéb bónuszok teljesítményhez, megjelenéshez vannak kötve, nem lehet garantált.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
ahha értem. köszi!Az aláírási bónusz is beleszámít, csak azt a szerződés éveire már előre le tudják könyvelni. Így nem az aláírás évében terheli egy összegként a fizetési sapkát. Valamint egyrészt ebből következik, hogy ha valakit a szerződés lejárta előtt kivágnak/elcserélnek, attól még évekig terhelheti a sapkát.Akkor ahogy nézem a capben foglalt hely 3 részből tevődik össze, a garantált tartalomból, a roster és a workout bónuszból jól látom? Az aláírási akkor gondolom nem számít bele, mert az egyszeri juttatás ugye?Köszi!Van esetleg egy átfogóbb cikk arról, hogy pontosan hogyan épülnek fel az nfl-es játékosszerződések? Mit tartalmaznak általában stb stb. Gondolok itt olyanokra, hogy fix összegek, roster bónusz aláírási bónusz etc etc.Először nézz körül gsn blogján: www.profootballbusiness.com/
TheBerzerker
Angolul a két legnagyobb, szerződésekkel foglalkozó oldal: www.spotrac.com/ és overthecap.com/
tomi-tomi
TheBerzerker
TheBerzerker
vandeminek
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin