NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Akkor ahogy nézem a capben foglalt hely 3 részből tevődik össze, a garantált tartalomból, a roster és a workout bónuszból jól látom? Az aláírási akkor gondolom nem számít bele, mert az egyszeri juttatás ugye?Köszi!Van esetleg egy átfogóbb cikk arról, hogy pontosan hogyan épülnek fel az nfl-es játékosszerződések? Mit tartalmaznak általában stb stb. Gondolok itt olyanokra, hogy fix összegek, roster bónusz aláírási bónusz etc etc.Először nézz körül gsn blogján: www.profootballbusiness.com/
TheBerzerker
Angolul a két legnagyobb, szerződésekkel foglalkozó oldal: www.spotrac.com/ és overthecap.com/
tomi-tomi
TheBerzerker
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Tud valaki olyan oldalt (ingyenes), ahol vezetve van az OL playerek statisztikája? Gondolok itt engedett sack-re, hit-re, hurry-ra, FS, holding és ami fontos lenne, meccsekre is le lehessen bontani ne csak az adott szezon egészét mutatva.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Köszi!Van esetleg egy átfogóbb cikk arról, hogy pontosan hogyan épülnek fel az nfl-es játékosszerződések? Mit tartalmaznak általában stb stb. Gondolok itt olyanokra, hogy fix összegek, roster bónusz aláírási bónusz etc etc.Először nézz körül gsn blogján: www.profootballbusiness.com/
TheBerzerker
Angolul a két legnagyobb, szerződésekkel foglalkozó oldal: www.spotrac.com/ és overthecap.com/
tomi-tomi
több mint 9 éve
Van esetleg egy átfogóbb cikk arról, hogy pontosan hogyan épülnek fel az nfl-es játékosszerződések? Mit tartalmaznak általában stb stb. Gondolok itt olyanokra, hogy fix összegek, roster bónusz aláírási bónusz etc etc.Először nézz körül gsn blogján: www.profootballbusiness.com/
TheBerzerker
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Van esetleg egy átfogóbb cikk arról, hogy pontosan hogyan épülnek fel az nfl-es játékosszerződések? Mit tartalmaznak általában stb stb. Gondolok itt olyanokra, hogy fix összegek, roster bónusz aláírási bónusz etc etc.
több mint 9 éve
"érdekes" kis cikk:pl Washington 1:3 harcban az 1/1-ért! 😊
valójában ugye 2:2 és a csoportgyőzelemért...
index.hu/sport/amerikaifutball/2015/10/08/nfl_negy_fordulo_utan/
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Nekem nem jött át az irónia.:ironyalert:Nincs Broncos, nem érdekel így senkit 😕Azért hatalmas a kép és a "a játékvezető nem vette észre" szöveg egymás mellett.
Amúgy van RZ idén is, most már van tippelde is benne, @maximilien vezet, Höri a második, @VIZILÓ a harmadik helyen
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-szurrealis-interception-uj-szabalyok-seattle-ben-2442471
Wyatt
Vagy nem tudta a szabályt vagy csalt. Ennél jobban csak akkor láthatta volna ha ő üti ki vagy ő a labda.
Bazzani
Löfli
Biztos még a meccs hatása alatt vagyok. 😊
több mint 9 éve
:ironyalert:Nincs Broncos, nem érdekel így senkit 😕Azért hatalmas a kép és a "a játékvezető nem vette észre" szöveg egymás mellett.
Amúgy van RZ idén is, most már van tippelde is benne, @maximilien vezet, Höri a második, @VIZILÓ a harmadik helyen
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-szurrealis-interception-uj-szabalyok-seattle-ben-2442471
Wyatt
Vagy nem tudta a szabályt vagy csalt. Ennél jobban csak akkor láthatta volna ha ő üti ki vagy ő a labda.
Bazzani
több mint 9 éve
Nincs Broncos, nem érdekel így senkit 😕Azért hatalmas a kép és a "a játékvezető nem vette észre" szöveg egymás mellett.
Wyatt
több mint 9 éve
Nincs Broncos, nem érdekel így senkit 😕Sanyinak oda kéne érni a 4. helyre a teljes Sport Tv hengerhez, de a sok Bears tippel nehéz.
Wyatt
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Nincs Broncos, nem érdekel így senkit 😕Amúgy van RZ idén is, most már van tippelde is benne, @maximilien vezet, Höri a második, @VIZILÓ a harmadik helyen
több mint 9 éve
Demecs
645
Tavaly hány pats meccset adtak? Mi volt az első és mi a második.PO nélkül persze.
több mint 9 éve
dugo93
4 233
Ez mar a harmadik iden. Mi vagyunk az uj pecc. | kar, hogy a teljesitmenyunk mar kevesbe hasonlit 😀 |
több mint 9 éve
twitter.com/galuskahulud/status/651708095358439424
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Elsőnegyed értékelő az mmqb-tólmmqb.si.com/mmqb/2015/10/05/nfl-quarter-season-surprises-disappointments-mvp
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Remélem Jack tud mindent a korábbi pajtásairól és szépen felépítik az O-t.Trash on:
Én drukkolok nektek. 😀
Demecs
Jövő héten olyan Drew Litton rajz lesz az oldalon, hogy:
A Black Hole előtt Mack egy golyós-szájpeckes Manning alakú műrodeóbikán lovagol csupaszon, háttérben meg a Raiders D vár a sorára - John Persons stílusban xDDDD
több mint 9 éve
Demecs
645
Remélem Jack tud mindent a korábbi pajtásairól és szépen felépítik az O-t. Én drukkolok nektek. 😀
több mint 9 éve
ezt te se gondolod komolyan....:/Na? Ismétlik a super bowl-t?A jövő heti sport tv-s meccseket lehet már tudni?Jövőhéten 3 pecc meccset is közvetítenek.
Demecs
Sixo
😀
Amúgy meg lehet érdekesebb meccs lett volna, mint a denver oakland.
Demecs
izgalmasabb, mint ahogy Mack megkukizza Manninget😀
Vagy Carr felkoncolja a rettegett Denveri D-t...ugyan már😊
Olyan arcok lesznek Cwood mellett a secondary-nkbe, akiket még csak most fogunk leigazolni....
Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
A jövő heti sport tv-s meccseket lehet már tudni?twitter.com/galuskahulud/status/649127857248202752
Demecs
több mint 9 éve
A jövő heti sport tv-s meccseket lehet már tudni?Jövőhéten 3 pecc meccset is közvetítenek.
Demecs
több mint 9 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal