Bowldog Hálaadást!

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Van esetleg egy átfogóbb cikk arról, hogy pontosan hogyan épülnek fel az nfl-es játékosszerződések? Mit tartalmaznak általában stb stb. Gondolok itt olyanokra, hogy fix összegek, roster bónusz aláírási bónusz etc etc.
TheBerzerker
Először nézz körül gsn blogján:  www.profootballbusiness.com/

Angolul a két legnagyobb, szerződésekkel foglalkozó oldal:  www.spotrac.com/ és  overthecap.com/
tomi-tomi
Köszi!
TheBerzerker
Akkor ahogy nézem a capben foglalt hely 3 részből tevődik össze, a garantált tartalomból, a roster és a workout bónuszból jól látom? Az aláírási akkor gondolom nem számít bele, mert az egyszeri juttatás ugye?

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Tud valaki olyan oldalt (ingyenes), ahol vezetve van az OL playerek statisztikája?
Gondolok itt engedett sack-re, hit-re, hurry-ra, FS, holding és ami fontos lenne, meccsekre is le lehessen bontani ne csak az adott szezon egészét mutatva.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Van esetleg egy átfogóbb cikk arról, hogy pontosan hogyan épülnek fel az nfl-es játékosszerződések? Mit tartalmaznak általában stb stb. Gondolok itt olyanokra, hogy fix összegek, roster bónusz aláírási bónusz etc etc.
TheBerzerker

Angolul a két legnagyobb, szerződésekkel foglalkozó oldal:  www.spotrac.com/ és  overthecap.com/
tomi-tomi
Köszi!

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
TheBerzerker

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
"érdekes" kis cikk:
pl Washington 1:3 harcban az 1/1-ért! 😊
valójában ugye 2:2 és a csoportgyőzelemért...

index.hu/sport/amerikaifutball/2015/10/08/nfl_negy_fordulo_utan/

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Nincs Broncos, nem érdekel így senkit 😕
Amúgy van RZ idén is, most már van tippelde is benne, @maximilien vezet, Höri a második, @VIZILÓ a harmadik helyen
 www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-szurrealis-interception-uj-szabalyok-seattle-ben-2442471
Wyatt
Azért hatalmas a kép és a "a játékvezető nem vette észre" szöveg egymás mellett.
Vagy nem tudta a szabályt vagy csalt. Ennél jobban csak akkor láthatta volna ha ő üti ki vagy ő a labda.
Bazzani
:ironyalert:
Löfli
Nekem nem jött át az irónia.
Biztos még a meccs hatása alatt vagyok. 😊

több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Amúgy van RZ idén is, most már van tippelde is benne, @maximilien vezet, Höri a második, @VIZILÓ a harmadik helyen
 www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-szurrealis-interception-uj-szabalyok-seattle-ben-2442471
Wyatt
Azért hatalmas a kép és a "a játékvezető nem vette észre" szöveg egymás mellett.
Vagy nem tudta a szabályt vagy csalt. Ennél jobban csak akkor láthatta volna ha ő üti ki vagy ő a labda.
Bazzani
:ironyalert:

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Wyatt

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ott van ő, de mar nem sokáig 😀

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Wyatt
Sanyinak oda kéne érni a 4. helyre a teljes Sport Tv hengerhez, de a sok Bears tippel nehéz.

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
Tavaly hány pats meccset adtak? Mi volt az első és mi a második.
PO nélkül persze.

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
Ez mar a harmadik iden. Mi vagyunk az uj pecc. | kar, hogy a teljesitmenyunk mar kevesbe hasonlit 😀 |

több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
 twitter.com/galuskahulud/status/651708095358439424

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Elsőnegyed értékelő az mmqb-tól
 mmqb.si.com/mmqb/2015/10/05/nfl-quarter-season-surprises-disappointments-mvp

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Remélem Jack tud mindent a korábbi pajtásairól és szépen felépítik az O-t.
Én drukkolok nektek. 😀
Demecs
Trash on:
Jövő héten olyan Drew Litton rajz lesz az oldalon, hogy:
A Black Hole előtt Mack egy golyós-szájpeckes Manning alakú műrodeóbikán lovagol csupaszon, háttérben meg a Raiders D vár a sorára - John Persons stílusban xDDDD
több mint 9 éve
Remélem Jack tud mindent a korábbi pajtásairól és szépen felépítik az O-t.
Én drukkolok nektek. 😀

több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
A jövő heti sport tv-s meccseket lehet már tudni?
Demecs
Jövőhéten 3 pecc meccset is közvetítenek.
Sixo
Na? Ismétlik a super bowl-t?
😀

Amúgy meg lehet érdekesebb meccs lett volna, mint a denver oakland.

Demecs
ezt te se gondolod komolyan....:/
izgalmasabb, mint ahogy Mack megkukizza Manninget😀
Vagy Carr felkoncolja a rettegett Denveri D-t...ugyan már😊
Olyan arcok lesznek Cwood mellett a secondary-nkbe, akiket még csak most fogunk leigazolni....

Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
Demecs
Sixo
Na? Ismétlik a super bowl-t?
😀

Amúgy meg lehet érdekesebb meccs lett volna, mint a denver oakland.

Szerkesztette: Demecs

több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Demecs
 twitter.com/galuskahulud/status/649127857248202752

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Demecs

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Béczkó 1 264
 www.youtube.com/watch?v=UaOjTp1ypJE
Nem rossz!
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
https://bowl.hu/images/cache/uploads/e4d2f505b01e2fd0bd3d5c24898e0d6b.jpg
NFL gyorsösszefoglalók – 4. hét, vasárnap | Bowl.hu
13 mérkőzést rendeztek a harmadik forduló vasárnapi játéknapján, egyet kezdésként Londonban.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal