NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 449 — no es importante
 twitter.com/Bowlhu/status/658631367710871552

#parity

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
múlt héten jogosan dicsértuk Sanyit, tegnap megint legalja volt.. 0 hozzáadott értékkel, röhögéssel, indétlenkedéssel és rengeteg felesleges angol kifejezéssel
organizésön, káveridzs, tárget, blájndszájd, píáj... ezek minek kellenek komolyan.
nem tudom elképzelni h ezek segítik a sportág megkedveltezését
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Na a Yahoo-n lesz zsír és ingyenes stream a londoni meccsről, bár ez mostanra nem újdonság szerintem : D

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
NFL játékosok NBA inspirálta mezekben.
Nekem nagyon tetszenek.
 thelab.bleacherreport.com/nfl-x-nba-jersey-mashups/?utm_source=twitter.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national
Bazzani
Àllat az összes. Kár hogy nem tudom a kedvencek közé rakni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 197
AZ NFL-ÖLTÖZŐK HANGULATA, NA AZ HIÁNYZIK

index.hu/sport/amerikaifutball/2015/10/24/mesko_zoltan_nfl_michigan_konyv/
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nekem nagyon tetszenek.
 thelab.bleacherreport.com/nfl-x-nba-jersey-mashups/?utm_source=twitter.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national
Bazzani
Nagyon jók lettek. A Chicago és az Arizonai mezek remek lettek (igazán lehetett volna egy Jags és Magic mash-up is, ha már volt Sacramento és San Fransisco mix itt). .
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!
Nekem nagyon tetszenek.
Bazzani
A Bulls azért ott van!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Nekem nagyon tetszenek.

több mint 9 éve
Béczkó 1 264
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
 m.bleacherreport.com/articles/2580349-why-i-drafted-jay-cutler-and-what-happened-from-there?utm_source=twitter.com&utm_medium=share&utm_campaign=web-des-art-top-16?is_shared=true

Nagyon jo kis cikk Cutlerrol, meg sok minden másról is. Mondhatni kötelező .

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 187 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
vasárnap a Rácskertben AFC és NFC East rangadókat lehet nézni! a megjelentek Meskó Zoltán önéletrajzi könyvet nyerhetnek!

www.facebook.com/events/727594114037148/

a Bills - Jaguarst is akarták adni, de lesz valami más esemény is.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
legolvasottabb ESPN cikkek idén (le a fantasy focival!)

pbs.twimg.com/media/CR2d-ycWoAAqupJ.jpg
baggio
Akkor nem most van itt az ideje, hogy felvessem, hogy a fantasy miért az általános témáknál van, miért nem a játékoknál 😊
Wyatt
ott is van, csak hogy még nagyobb eséllyel szűrjük a dolgot az IRL események közül, de hát kevés sikerrel
baggio
meg idéntől a Tampa Bay topik is az.

több mint 9 éve

baggio
Akkor nem most van itt az ideje, hogy felvessem, hogy a fantasy miért az általános témáknál van, miért nem a játékoknál 😊
Wyatt
ott is van, csak hogy még nagyobb eséllyel szűrjük a dolgot az IRL események közül, de hát kevés sikerrel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

baggio

több mint 9 éve
Béczkó 1 264
Through 6 weeks there have been 1,600 penalties called, 2nd-most through 6 weeks since 1991. NFL teams have combined for 4,243 points in 2015, 2nd-most points through 6 weeks in NFL history (4,250 in 2014).Through 6 weeks, 2015 is tied for longest average time of a game (3 hours, 10 minutes) since 1993. Nem semmi !

Szerkesztette: Béczkó
több mint 9 éve

---
több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
nagyon jó kis sérülés összesítő, meglepő eredménnyel...
 espn.go.com/nfl/story/_/page/32for32x151021/ranking-most-banged-nfl-teams-1-32
ozibozi
pont ma néztem, hogy a Niners IR lényegében üres
Höri
azt már nyáron elintézték okosba'

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
mondjuk szerintem nem mindegy h melyik kezdő hagy ki hány meccset...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
ozibozi
Ha ironikus volt akkor nem is olvasd tovább, de a győztes kiléte nem nagy meglepetés. A Packers-nek két jellegzetes tulajdonság van. A rostert szinte csak a draftról építik, és a tumultus miatt nehezen lehet bejutni a megyei kórházba egy átlag embernek NFL szezon alatt.

Amin valóban meglepődtem az az arány. 78 kihagyott meccs nálunk és a másod helyen 65.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 9 éve
ozibozi
pont ma néztem, hogy a Niners IR lényegében üres

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Week 8: 10/29-Patriots-vs-Dolphins,11/01-15:30-Chiefs-vs-Lions, 19:00-Steelers-vs-Bengals,22:25-Cowboys-vs-Seahawks,11/03-Panthers-vs-Colts

Londoni meccs, szal már fél4től élő!
braxa88
Ráadásul Chiefs meccs, így Ricsi átengedi nekem.

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Week 8: 10/29-Patriots-vs-Dolphins,11/01-15:30-Chiefs-vs-Lions, 19:00-Steelers-vs-Bengals,22:25-Cowboys-vs-Seahawks,11/03-Panthers-vs-Colts

Londoni meccs, szal már fél4től élő!
több mint 9 éve
The 16 most televised teams in the NFL
 fivethirtyeight.com/features/which-nfl-team-are-you-stuck-watching-every-sunday/
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 316 — 49ers GM
Egyetemi kickerek mennyire kerülnek be az NFL vérkeringésébe? Feltünő, hogy ugyanazok a kickerek keringenek a csapatok között, remélve, hogy valahol jó lesz. Ugyanolyan mint a QB keringő.
ervinator
Catanzaro a Clemsonról jött UDFA-ként, elég megbízható a Cardsban. A Chargers rúgója Josh Lambo kapusként focizott az MLS-ben 😀 A Browns kickere Travis Coons tavaly került a ligába, de csak idén lett kezdő, eddig 100%-os. Blair Walsh negyedik éve megbízható rúgó a Vikingsban, Santos is UDFA volt, Andrew Franks D-III-as suliból került a Dolphinshoz. Vannak azért fiatalok, de nyilván az edzők nagy része a tapasztalt veteránokban bízik.
Löfli
És ez szerintem hatványozottabb igaz szezon közben, ott még kevésbé vállalnak kockázatot azzal, hogy behoznak egy újoncot, akinek nem volt lehetősége mondjuk scrimmage meg előszezon meccseken kicsit szokni a légkört, összeszokni a holderrel, stb.