NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
19
8
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
twitter.com/Bowlhu/status/658631367710871552#parity
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
braxa88
12 534
múlt héten jogosan dicsértuk Sanyit, tegnap megint legalja volt.. 0 hozzáadott értékkel, röhögéssel, indétlenkedéssel és rengeteg felesleges angol kifejezésselorganizésön, káveridzs, tárget, blájndszájd, píáj... ezek minek kellenek komolyan.
nem tudom elképzelni h ezek segítik a sportág megkedveltezését
több mint 9 éve
Na a Yahoo-n lesz zsír és ingyenes stream a londoni meccsről, bár ez mostanra nem újdonság szerintem : D
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
NFL játékosok NBA inspirálta mezekben.Àllat az összes. Kár hogy nem tudom a kedvencek közé rakni.
Nekem nagyon tetszenek.
thelab.bleacherreport.com/nfl-x-nba-jersey-mashups/?utm_source=twitter.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national
Bazzani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
ozibozi
17 197
AZ NFL-ÖLTÖZŐK HANGULATA, NA AZ HIÁNYZIKindex.hu/sport/amerikaifutball/2015/10/24/mesko_zoltan_nfl_michigan_konyv/
több mint 9 éve
NFL játékosok NBA inspirálta mezekben.Nagyon jók lettek. A Chicago és az Arizonai mezek remek lettek (igazán lehetett volna egy Jags és Magic mash-up is, ha már volt Sacramento és San Fransisco mix itt). .
Nekem nagyon tetszenek.
thelab.bleacherreport.com/nfl-x-nba-jersey-mashups/?utm_source=twitter.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national
Bazzani
több mint 9 éve
NFL játékosok NBA inspirálta mezekben.A Bulls azért ott van!
Nekem nagyon tetszenek.
Bazzani
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
NFL játékosok NBA inspirálta mezekben.Nekem nagyon tetszenek.
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
több mint 9 éve
m.bleacherreport.com/articles/2580349-why-i-drafted-jay-cutler-and-what-happened-from-there?utm_source=twitter.com&utm_medium=share&utm_campaign=web-des-art-top-16?is_shared=trueNagyon jo kis cikk Cutlerrol, meg sok minden másról is. Mondhatni kötelező .
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
vasárnap a Rácskertben AFC és NFC East rangadókat lehet nézni! a megjelentek Meskó Zoltán önéletrajzi könyvet nyerhetnek! www.facebook.com/events/727594114037148/
a Bills - Jaguarst is akarták adni, de lesz valami más esemény is.
több mint 9 éve
meg idéntől a Tampa Bay topik is az.ott is van, csak hogy még nagyobb eséllyel szűrjük a dolgot az IRL események közül, de hát kevés sikerrellegolvasottabb ESPN cikkek idén (le a fantasy focival!)Akkor nem most van itt az ideje, hogy felvessem, hogy a fantasy miért az általános témáknál van, miért nem a játékoknál 😊
pbs.twimg.com/media/CR2d-ycWoAAqupJ.jpg
baggio
Wyatt
baggio
több mint 9 éve
ott is van, csak hogy még nagyobb eséllyel szűrjük a dolgot az IRL események közül, de hát kevés sikerrellegolvasottabb ESPN cikkek idén (le a fantasy focival!)Akkor nem most van itt az ideje, hogy felvessem, hogy a fantasy miért az általános témáknál van, miért nem a játékoknál 😊
baggio
Wyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
legolvasottabb ESPN cikkek idén (le a fantasy focival!)Akkor nem most van itt az ideje, hogy felvessem, hogy a fantasy miért az általános témáknál van, miért nem a játékoknál 😊
baggio
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Through 6 weeks there have been 1,600 penalties called, 2nd-most through 6 weeks since 1991. NFL teams have combined for 4,243 points in 2015, 2nd-most points through 6 weeks in NFL history (4,250 in 2014).Through 6 weeks, 2015 is tied for longest average time of a game (3 hours, 10 minutes) since 1993. Nem semmi !
Szerkesztette: Béczkó
több mint 9 éve
legolvasottabb ESPN cikkek idén (le a fantasy focival!)---
több mint 9 éve
azt már nyáron elintézték okosba'nagyon jó kis sérülés összesítő, meglepő eredménnyel...pont ma néztem, hogy a Niners IR lényegében üres
espn.go.com/nfl/story/_/page/32for32x151021/ranking-most-banged-nfl-teams-1-32
ozibozi
Höri
több mint 9 éve
mondjuk szerintem nem mindegy h melyik kezdő hagy ki hány meccset...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
nagyon jó kis sérülés összesítő, meglepő eredménnyel...Ha ironikus volt akkor nem is olvasd tovább, de a győztes kiléte nem nagy meglepetés. A Packers-nek két jellegzetes tulajdonság van. A rostert szinte csak a draftról építik, és a tumultus miatt nehezen lehet bejutni a megyei kórházba egy átlag embernek NFL szezon alatt.
ozibozi
Amin valóban meglepődtem az az arány. 78 kihagyott meccs nálunk és a másod helyen 65.
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 9 éve
nagyon jó kis sérülés összesítő, meglepő eredménnyel...pont ma néztem, hogy a Niners IR lényegében üres
ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 197
nagyon jó kis sérülés összesítő, meglepő eredménnyel...espn.go.com/nfl/story/_/page/32for32x151021/ranking-most-banged-nfl-teams-1-32
több mint 9 éve
Week 8: 10/29-Patriots-vs-Dolphins,11/01-15:30-Chiefs-vs-Lions, 19:00-Steelers-vs-Bengals,22:25-Cowboys-vs-Seahawks,11/03-Panthers-vs-ColtsRáadásul Chiefs meccs, így Ricsi átengedi nekem.
Londoni meccs, szal már fél4től élő!
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Week 8: 10/29-Patriots-vs-Dolphins,11/01-15:30-Chiefs-vs-Lions, 19:00-Steelers-vs-Bengals,22:25-Cowboys-vs-Seahawks,11/03-Panthers-vs-ColtsLondoni meccs, szal már fél4től élő!
több mint 9 éve
ozibozi
17 197
The 16 most televised teams in the NFLfivethirtyeight.com/features/which-nfl-team-are-you-stuck-watching-every-sunday/
több mint 9 éve
És ez szerintem hatványozottabb igaz szezon közben, ott még kevésbé vállalnak kockázatot azzal, hogy behoznak egy újoncot, akinek nem volt lehetősége mondjuk scrimmage meg előszezon meccseken kicsit szokni a légkört, összeszokni a holderrel, stb.Egyetemi kickerek mennyire kerülnek be az NFL vérkeringésébe? Feltünő, hogy ugyanazok a kickerek keringenek a csapatok között, remélve, hogy valahol jó lesz. Ugyanolyan mint a QB keringő.Catanzaro a Clemsonról jött UDFA-ként, elég megbízható a Cardsban. A Chargers rúgója Josh Lambo kapusként focizott az MLS-ben 😀 A Browns kickere Travis Coons tavaly került a ligába, de csak idén lett kezdő, eddig 100%-os. Blair Walsh negyedik éve megbízható rúgó a Vikingsban, Santos is UDFA volt, Andrew Franks D-III-as suliból került a Dolphinshoz. Vannak azért fiatalok, de nyilván az edzők nagy része a tapasztalt veteránokban bízik.
ervinator
Löfli