NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 680
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 8 éve
Howard ezt eléggé a radar alatt rakta össze, riszpekt.volt már olyan hogy két rookie vezette a ligát futott yardokban?
braxa88
alatriste
és akkor áprilisban habzó szájjal lehet majd kiabálni, hogy ő bezzeg csak 5/150 volt, minek kell draftolni Dalvin Cookot 1/10-en. Az élet körforgása.
több mint 8 éve
Texans-RaidersCsak ezt neeee 😀 Jó lenne ha hétvégén elintéznétek Giantset 😉
Steelers-Dolphins
Seahawks-Lions
Packers-Giants
Falcons-Seahawks
Patriots-Texans
Chiefs-Steelers
Cowboys-Giants
Falcons-Giants
Patriots-Chiefs
Giants-Patriots
Kampman
több mint 8 éve
Texans-RaidersSteelers-Dolphins
Seahawks-Lions
Packers-Giants
Falcons-Seahawks
Patriots-Texans
Chiefs-Steelers
Cowboys-Giants
Falcons-Giants
Patriots-Chiefs
Giants-Patriots
több mint 8 éve
emlékszem...😉Mint az alapszakaszbansima Steelers WWild card menetrendna ez egy igazi offense parádé lesz! Briliáns megoldásokkal, káprázatos játékhívásokkal, sok sok 1st down-al és pontzuhataggal😊
Szombat
22:35
Houston - Oakland
2:15
Seattle - Detroit
Vasárnap
19:05
Pittsburgh - Miami
22:40
Green Bay - New York Giants
Löfli
Cook vs Savage (vagy még rosszabb esetben McGloin vs Osweiler)
Úgy várom😊
Pari
yooker
Oh wait... 30-15 ide
Adirotor
és bár rohadt jó lenne egy izgalmas meccs akár Phins győzelemmel szerintem azzal a meccsel ellőttétek a meglepetés patront idénre a Steelers ellen..
több mint 8 éve
Mint az alapszakaszbansima Steelers WWild card menetrendna ez egy igazi offense parádé lesz! Briliáns megoldásokkal, káprázatos játékhívásokkal, sok sok 1st down-al és pontzuhataggal😊
Szombat
Houston - Oakland
Seattle - Detroit
Vasárnap
Pittsburgh - Miami
Löfli
Úgy várom😊
Pari
yooker
Oh wait... 30-15 ide
több mint 8 éve
Én akármelyik topicba néztem az elmúlt hónapokban, mindig volt valami borzalmas szóvicc 😊)te mostanában tréfa-répát ebédelsz? 😀NFC-t sokkal izgalmasabb lehet már most is!(remélem mi sem okozunk csalódást 😊 )Mivel a Century Link Field és a Lambeau Field sem csarnok 😊
bármelyik meccs teljesen nyitott!
yooker
empty taxi
braxa88

több mint 8 éve
te mostanában tréfa-répát ebédelsz? 😀NFC-t sokkal izgalmasabb lehet már most is!(remélem mi sem okozunk csalódást 😊 )Mivel a Century Link Field és a Lambeau Field sem csarnok 😊
yooker
empty taxi
több mint 8 éve
NFC-t sokkal izgalmasabb lehet már most is!(remélem mi sem okozunk csalódást 😊 )Mivel a Century Link Field és a Lambeau Field sem csarnok 😊
yooker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
volt már olyan hogy két rookie vezette a ligát futott yardokban?
braxa88

Liverpool Fc
több mint 8 éve
az AFC PO-t azért eléggé kiherélte ez a Carr sérülés ...Wild card menetrendna ez egy igazi offense parádé lesz! Briliáns megoldásokkal, káprázatos játékhívásokkal, sok sok 1st down-al és pontzuhataggal😊
Szombat
Houston - Oakland
Seattle - Detroit
Vasárnap
Pittsburgh - Miami
Löfli
Úgy várom😊
Pari
wild card kör szinte teljesen érdektelen lehet. sima Steelers W és a Texans -Raiders meccs győztese is várhatóan megy a levesbe utána...
de persze ha bármelyik borulna
NFC-t sokkal izgalmasabb lehet már most is!(remélem mi sem okozunk csalódást 😊 )
több mint 8 éve
Nem véletlenül szokták a Texansnak adni a playoff első meccsét, az NFL is úgy van vele, hogy essünk túl rajta minél hamarabb 😀
több mint 8 éve
Cook csinált egy-két hülyeséget, de egyébként tudta mozgatni az offenset. Ha működik a futás, előnyben tudtok játszani bőven van esélyetek. McGloin nekem nagyon felejtős...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
szvsz még így is esélyesebbek vagyunkSzombatna ez egy igazi offense parádé lesz! Briliáns megoldásokkal, káprázatos játékhívásokkal, sok sok 1st down-al és pontzuhataggal😊
Houston - Oakland Löfli
Úgy várom😊
Pari
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
nekem eggyel több, bibiWow, most veszem észre, több yardot futottam ebben az NFL-szezonban, mint Reggie Bush.Heisman Trophy-d pedig pont ugyanannyi van.
vassadi
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Wow, most veszem észre, több yardot futottam ebben az NFL-szezonban, mint Reggie Bush.Heisman Trophy-d pedig pont ugyanannyi van.
vassadi
több mint 8 éve
Wow, most veszem észre, több yardot futottam ebben az NFL-szezonban, mint Reggie Bush.
több mint 8 éve
Wild card menetrendna ez egy igazi offense parádé lesz! Briliáns megoldásokkal, káprázatos játékhívásokkal, sok sok 1st down-al és pontzuhataggal😊
Szombat
Houston - Oakland
Seattle - Detroit
Vasárnap
Pittsburgh - Miami
Löfli
Úgy várom😊
több mint 8 éve
uhh, ez övön aluli volt empty😊volt már olyan hogy két rookie vezette a ligát futott yardokban?Az 1. NFL-szezonban biztos 😊
braxa88
empty taxi
több mint 8 éve
volt már olyan hogy két rookie vezette a ligát futott yardokban?Az 1. NFL-szezonban biztos 😊
braxa88

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
volt már olyan hogy két rookie vezette a ligát futott yardokban?
több mint 8 éve
Wild card menetrend Szombat
Houston - Oakland
Seattle - Detroit
Vasárnap
Pittsburgh - Miami

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
😀 www.kephost.com/images/2016/12/28/15727320_10210293728073994_8356120643234227063_n.jpg
Szerkesztette: xrace77
több mint 9 éve
aszondják, hogy a Packers - Lions lesz a 17. heti SNF

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Most akkor a semmi az nem van, hanem nincs?Na, végre lesz esélye valahol a Jaguarsnak is!Esélye most is van.
mustaine
Pár hsz.-el lentebb pontosan ki is van számolva mennyi:
dailysnark.com/wp-content/uploads/2016/12/Screen-Shot-2016-12-21-at-10.03.01-AM-696x208.png
Sobri Jóska