NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 9 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:

bowl.hu/nfl-statisztika (a menüsorban az NFL-en belül van amúgy)
baggio
Aztán hol az a sok indián? Rezervátumban?
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!
És megy már a like is. 😊

A Steelers-el mi van? Nagyon lent van a like szám, tessék jobban szeretni egymást. 😀
peterk2005
egyszer kécer megcsapkodjuk egymás vállát oztanyi, nem divat akinyaliság, mint a Kócba
sutianap
Mondjuk a tied most pont a tennesseebe szàmít :p
Höri
azér lódult meg így a szekér
sutianap
Egyenesen a szakadék felé???

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
És megy már a like is. 😊

A Steelers-el mi van? Nagyon lent van a like szám, tessék jobban szeretni egymást. 😀
peterk2005
egyszer kécer megcsapkodjuk egymás vállát oztanyi, nem divat akinyaliság, mint a Kócba
sutianap
Höri
azér lódult meg így a szekér

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
És megy már a like is. 😊

peterk2005
sutianap

több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Collins aratott az első héten:
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Brutál jó lesz szerintem a srác. Nagy fogás a Dallas részéről.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
És megy már a like is. 😊

peterk2005

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!
most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:

bowl.hu/nfl-statisztika (a menüsorban az NFL-en belül van amúgy)
baggio
Ennyi patriots drukker még kint sincs!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
És megy már a like is. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NFL statisztika | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
(a menüsorban az NFL-en belül van amúgy)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Lions 13-3?
Bátor.

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
#Nostradamus (nem is lett akkora baromság, ahhoz képest, hogy 3 perc alatt pörgettem végig. Bár a Cleveland sztem fog nyerni div meccset, csak még nem tudom ki ellen 😀 )
Borbinho
a komplett NFC playoff mezőny megmarad? Valószínű. Bezzeg amott 2 csapatot kicseréltél, bold prediction 😛
Höri
közben nem nézegettem direkt, hogy kinek milyen a mérlege, a legvégén néztem rá először 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
#Nostradamus (nem is lett akkora baromság, ahhoz képest, hogy 3 perc alatt pörgettem végig. Bár a Cleveland sztem fog nyerni div meccset, csak még nem tudom ki ellen 😀 )
Borbinho
a komplett NFC playoff mezőny megmarad? Valószínű. Bezzeg amott 2 csapatot kicseréltél, bold prediction 😛

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Borbinho
Megnyugtat h nem csak nekem jött ki olyan h vki 11-5-tel marad le a wild cardról 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Az ESPN playoff machine majd csak a 11. héttől lesz elérhető, de addig is itt egy másik hasonló játék, amivel nagyon jól el lehet szórakozni 😀

raylehnhoff.github.io/nflschedulepicker/
Kampman

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Az ESPN playoff machine majd csak a 11. héttől lesz elérhető, de addig is itt egy másik hasonló játék, amivel nagyon jól el lehet szórakozni 😀

raylehnhoff.github.io/nflschedulepicker/
több mint 9 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Ten yard torrent betelt, nem lehet regelni, nincs esetleg valakinek olyan felhasználója amit nem használ vagy ritkán, de megosztaná?
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
pedig Mo-Joi korba lépett, neki is gratula!JSanyo
MJD 2 évvel fiatalabb nálam. A mojom meg vagy elvesztett nagyon régen vagy soha nem is volt. Inkább az utóbbi. Nekem már csak a molyok maradtak. 😀

Iktriad akkor neked is Boldog Szülinapot!Coolearie
Danke!
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
A mai napon megszületett a 28 éves Tim Tebow Atya, és az 56 éves Denver Broncos! Isten Éltesse mind a kettőt!Coolearie
iktriad
pedig Mo-Joi korba lépett, neki is gratula!JSanyo
Iktriad akkor neked is Boldog Szülinapot!
több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
A mai napon megszületett a 28 éves Tim Tebow Atya, és az 56 éves Denver Broncos! Isten Éltesse mind a kettőt!Coolearie
iktriad
pedig Mo-Joi korba lépett, neki is gratula!

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
tegnapi meccsek condensed verziója:  forum.rojadirecta.es/showthread.php?256312-FOOTBALL-2015-NFL-Pre-Season-Week-1-Condensed-Games-13-to-16-08-2015
több mint 9 éve
A mai napon megszületett a 28 éves Tim Tebow Atya, és az 56 éves Denver Broncos! Isten Éltesse mind a kettőt!
több mint 9 éve
Srácok, nem tudom hogy hova írjam ezt, ezért ide írok!
A Hard Knocks-al most akkor mi lesz? SportTV adja, de mikor kb? Fordítás lesz hozzá?Coolearie
felirattal fog menni, de időpontot még senki nem tud, amint lesz infó, jelzünkbaggio
08/24, sport 1

20:00 NFL Hard Knocks, NFL reality, új, HD, 5/1. ep
21:15 NFL Hard Knocks, NFL reality, új, HD, 5/2. epbaggio
Köszönjük!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Les Bowen retweeted
Greg McFarlane ‏@gregvegas 31 min31 perccel ezelőtt

Bills camp

Incognito: I got suspended for a year.

Enemkpali: Why?

Incognito: I sent mean texts to a teammate.

Enemkpali: (blank stare)
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Srácok, nem tudom hogy hova írjam ezt, ezért ide írok!
A Hard Knocks-al most akkor mi lesz? SportTV adja, de mikor kb? Fordítás lesz hozzá?Coolearie
felirattal fog menni, de időpontot még senki nem tud, amint lesz infó, jelzünkbaggio
08/24, sport 1

20:00 NFL Hard Knocks, NFL reality, új, HD, 5/1. ep
21:15 NFL Hard Knocks, NFL reality, új, HD, 5/2. ep

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
hahh 😊 aki már látta a HK első részét, az érti:

baggio
szegény Hopkinsnak tényleg nincs sok a fejében

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!