NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:Aztán hol az a sok indián? Rezervátumban?
bowl.hu/nfl-statisztika (a menüsorban az NFL-en belül van amúgy)
baggio
több mint 9 éve
Egyenesen a szakadék felé???azér lódult meg így a szekérMondjuk a tied most pont a tennesseebe szàmít :pÉs megy már a like is. 😊egyszer kécer megcsapkodjuk egymás vállát oztanyi, nem divat akinyaliság, mint a Kócba
A Steelers-el mi van? Nagyon lent van a like szám, tessék jobban szeretni egymást. 😀
peterk2005
sutianap
Höri
sutianap
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
azér lódult meg így a szekérMondjuk a tied most pont a tennesseebe szàmít :pÉs megy már a like is. 😊egyszer kécer megcsapkodjuk egymás vállát oztanyi, nem divat akinyaliság, mint a Kócba
A Steelers-el mi van? Nagyon lent van a like szám, tessék jobban szeretni egymást. 😀
peterk2005
sutianap
Höri
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Mondjuk a tied most pont a tennesseebe szàmít :pÉs megy már a like is. 😊egyszer kécer megcsapkodjuk egymás vállát oztanyi, nem divat akinyaliság, mint a Kócba
peterk2005
sutianap
több mint 9 éve
Collins aratott az első héten:Brutál jó lesz szerintem a srác. Nagy fogás a Dallas részéről.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
És megy már a like is. 😊egyszer kécer megcsapkodjuk egymás vállát oztanyi, nem divat akinyaliság, mint a Kócba
peterk2005
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:Ennyi patriots drukker még kint sincs!
bowl.hu/nfl-statisztika (a menüsorban az NFL-en belül van amúgy)
baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
És megy már a like is. 😊A Steelers-el mi van? Nagyon lent van a like szám, tessék jobban szeretni egymást. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:(a menüsorban az NFL-en belül van amúgy)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
közben nem nézegettem direkt, hogy kinek milyen a mérlege, a legvégén néztem rá először 😀#Nostradamus (nem is lett akkora baromság, ahhoz képest, hogy 3 perc alatt pörgettem végig. Bár a Cleveland sztem fog nyerni div meccset, csak még nem tudom ki ellen 😀 )a komplett NFC playoff mezőny megmarad? Valószínű. Bezzeg amott 2 csapatot kicseréltél, bold prediction 😛
Borbinho
Höri
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
#Nostradamus (nem is lett akkora baromság, ahhoz képest, hogy 3 perc alatt pörgettem végig. Bár a Cleveland sztem fog nyerni div meccset, csak még nem tudom ki ellen 😀 )a komplett NFC playoff mezőny megmarad? Valószínű. Bezzeg amott 2 csapatot kicseréltél, bold prediction 😛
Borbinho
több mint 9 éve
#Nostradamus (nem is lett akkora baromság, ahhoz képest, hogy 3 perc alatt pörgettem végig. Bár a Cleveland sztem fog nyerni div meccset, csak még nem tudom ki ellen 😀 )Megnyugtat h nem csak nekem jött ki olyan h vki 11-5-tel marad le a wild cardról 😀
Borbinho
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Az ESPN playoff machine majd csak a 11. héttől lesz elérhető, de addig is itt egy másik hasonló játék, amivel nagyon jól el lehet szórakozni 😀
raylehnhoff.github.io/nflschedulepicker/
Kampman
#Nostradamus (nem is lett akkora baromság, ahhoz képest, hogy 3 perc alatt pörgettem végig. Bár a Cleveland sztem fog nyerni div meccset, csak még nem tudom ki ellen 😀 )
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Kampman
28 331
Az ESPN playoff machine majd csak a 11. héttől lesz elérhető, de addig is itt egy másik hasonló játék, amivel nagyon jól el lehet szórakozni 😀raylehnhoff.github.io/nflschedulepicker/
több mint 9 éve
Ten yard torrent betelt, nem lehet regelni, nincs esetleg valakinek olyan felhasználója amit nem használ vagy ritkán, de megosztaná?
több mint 9 éve
MJD 2 évvel fiatalabb nálam. A mojom meg vagy elvesztett nagyon régen vagy soha nem is volt. Inkább az utóbbi. Nekem már csak a molyok maradtak. 😀iktriadpedig Mo-Joi korba lépett, neki is gratula!JSanyo
Iktriad akkor neked is Boldog Szülinapot!CoolearieDanke!
több mint 9 éve
Iktriad akkor neked is Boldog Szülinapot!A mai napon megszületett a 28 éves Tim Tebow Atya, és az 56 éves Denver Broncos! Isten Éltesse mind a kettőt!Coolearieiktriadpedig Mo-Joi korba lépett, neki is gratula!JSanyo
több mint 9 éve
A mai napon megszületett a 28 éves Tim Tebow Atya, és az 56 éves Denver Broncos! Isten Éltesse mind a kettőt!Coolearie
iktriadpedig Mo-Joi korba lépett, neki is gratula!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
tegnapi meccsek condensed verziója: forum.rojadirecta.es/showthread.php?256312-FOOTBALL-2015-NFL-Pre-Season-Week-1-Condensed-Games-13-to-16-08-2015
több mint 9 éve
A mai napon megszületett a 28 éves Tim Tebow Atya, és az 56 éves Denver Broncos! Isten Éltesse mind a kettőt!
több mint 9 éve
Köszönjük!08/24, sport 1Srácok, nem tudom hogy hova írjam ezt, ezért ide írok!felirattal fog menni, de időpontot még senki nem tud, amint lesz infó, jelzünkbaggio
A Hard Knocks-al most akkor mi lesz? SportTV adja, de mikor kb? Fordítás lesz hozzá?Coolearie
20:00 NFL Hard Knocks, NFL reality, új, HD, 5/1. ep
21:15 NFL Hard Knocks, NFL reality, új, HD, 5/2. epbaggio
több mint 9 éve
Les Bowen retweetedGreg McFarlane @gregvegas 31 min31 perccel ezelőtt
Bills camp
Incognito: I got suspended for a year.
Enemkpali: Why?
Incognito: I sent mean texts to a teammate.
Enemkpali: (blank stare)
több mint 9 éve
08/24, sport 1Srácok, nem tudom hogy hova írjam ezt, ezért ide írok!felirattal fog menni, de időpontot még senki nem tud, amint lesz infó, jelzünkbaggio
A Hard Knocks-al most akkor mi lesz? SportTV adja, de mikor kb? Fordítás lesz hozzá?Coolearie
20:00 NFL Hard Knocks, NFL reality, új, HD, 5/1. ep
21:15 NFL Hard Knocks, NFL reality, új, HD, 5/2. ep
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
hahh 😊 aki már látta a HK első részét, az érti:szegény Hopkinsnak tényleg nincs sok a fejében
baggio
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!