NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Hát ezek tényleg fordítva ülnek a lovon. És mindezt micsoda megdönthetetlen érveléssel.espn.go.com/nfl/story/_/id/12913780/uni-watch-power-rankings-nfl-best-worst-uniformstomi-tomiMezek sorrendje. Vannak képek is de azokat nem linkeltem be..😊CoolearieÉs linket tudsz adni?Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Menj le a kocsmába ott mindig van pár. 😀😀😀Mezek sorrendje. Vannak képek is de azokat nem linkeltem be..😊CoolearieÉs linket tudsz adni?Matthew99
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
espn.go.com/nfl/story/_/id/12913780/uni-watch-power-rankings-nfl-best-worst-uniformsMezek sorrendje. Vannak képek is de azokat nem linkeltem be..😊CoolearieÉs linket tudsz adni?Matthew99
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Mezek sorrendje. Vannak képek is de azokat nem linkeltem be..😊CoolearieÉs linket tudsz adni?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
JAX az uccsó?! sztem meg a legszebb mezük van 😀vitatkozzunk ízlésről
több mint 9 éve
Mezek sorrendje. Vannak képek is de azokat nem linkeltem be..😊Mez erősorrend! (Szerintem ezek megint bevannak szívva..)ez milyen sorrend?Lucifer
1. Pittsburgh Steelers (+3)
2. Oakland Raiders (+2)
3. Green Bay Packers (-1)
4. Chicago Bears (-3)
5. San Diego Chargers (+3)
6. Dallas Cowboys (+1)
7. Buffalo Bills (-2)
8. Philadelphia Eagles (+2)
9. Indianapolis Colts (+4)
10. Kansas City Chiefs (-1)
11. New England Patriots (+3)
12. New York Giants (+3)
13. San Francisco 49ers (-7)
14. New York Jets (-2)
15. Tennessee Titans (+11)
16. Minnesota Vikings (+1)
17. Miami Dolphins (+1)
18. New Orleans Saints (+2)
19. St. Louis Rams (+2)
20. Cleveland Browns (-4)
21. Seattle Seahawks (+1)
22. Houston Texans (+1)
23. Baltimore Ravens (+1)
24. Washington (-5)
25. Denver Broncos (-)
26. Detroit Lions (-1)
27. Carolina Panthers (+3)
28. Atlanta Falcons (-)
29. Tampa Bay Buccaneers (-18)
30. Arizona Cardinals (-1)
31. Cincinnati Bengals (-)
32. Jacksonville Jaguars (-)
+(You know, the superhero jersey isn't bad, and the Jags' color scheme has always been underrated. But there's no getting around it: This is the worst helmet in NFL history, and everything else in this uniform set is subordinate to that. Woof!)
Szerintem meg pont fordítva. A Jags-é lett a legjobb mez szerintem. De hát..Coolearie
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Mez erősorrend! (Szerintem ezek megint bevannak szívva..)ez milyen sorrend?
1. Pittsburgh Steelers (+3)
2. Oakland Raiders (+2)
4. Chicago Bears (-3)
6. Dallas Cowboys (+1)
7. Buffalo Bills (-2)
12. New York Giants (+3)
14. New York Jets (-2)
17. Miami Dolphins (+1)
19. St. Louis Rams (+2)
22. Houston Texans (+1)
24. Washington (-5)
25. Denver Broncos (-)
26. Detroit Lions (-1)
28. Atlanta Falcons (-)
+(You know, the superhero jersey isn't bad, and the Jags' color scheme has always been underrated. But there's no getting around it: This is the worst helmet in NFL history, and everything else in this uniform set is subordinate to that. Woof!)
Szerintem meg pont fordítva. A Jags-é lett a legjobb mez szerintem. De hát..Coolearie
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Lol. Fogadjunk, hogy a melegméhecskés volt a legjobb ráadásul 😀Amúgy a mi fehér mezünk jön be nekem a legjobban a Seahawks sötét meze mellett
több mint 9 éve
Mez erősorrend! (Szerintem ezek megint bevannak szívva..)1. Pittsburgh Steelers (+3)
2. Oakland Raiders (+2)
4. Chicago Bears (-3)
6. Dallas Cowboys (+1)
7. Buffalo Bills (-2)
12. New York Giants (+3)
14. New York Jets (-2)
17. Miami Dolphins (+1)
19. St. Louis Rams (+2)
22. Houston Texans (+1)
24. Washington (-5)
25. Denver Broncos (-)
26. Detroit Lions (-1)
28. Atlanta Falcons (-)
Szerintem meg pont fordítva. A Jags-é lett a legjobb mez szerintem. De hát..
több mint 9 éve
Kérdezd meg mondjuk a Chiefs-t 😊Közelít a meccsenkénti 5 td-hez az átlag, 2014-ben 4.64 voltbaggiomá 43-ba is 2,7TD/team átlag volt, mi változott?sutianap
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Közelít a meccsenkénti 5 td-hez az átlag, 2014-ben 4.64 voltbaggiomá 43-ba is 2,7TD/team átlag volt, mi változott?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Közelít a meccsenkénti 5 td-hez az átlag, 2014-ben 4.64 volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ezekből a statisztikákból az égvilágon semmiféle következtetést nem lehet levonni arra nézve, hogy egy adott FG-nál mi fog történni. Sokan szeretik a statisztikákat az NFL-ben, de annyira kicsi a minta, hogy egyszerűen nem releváns. Annyira különbözőek a körülmények, a rugók, hogy nem lehet ilyen statisztikákat felelősen használni. Ha lenne egy adott pályán, adott rúgó által, hasonló körülmények között rúgott 20-30ezer (vagy több) FG, akkor az a statisztika már valamelyest kezelhető lenne. De az a FG mennyiség amely alapján ezeket a statisztikákat citálod elenyésző egy korrekt mintavételhez.Sobri JóskaEz nem minta alapján készült statisztika Jóska, hanem a teljes adathalmazból. Így a reprezentativitás felvetésének sincs értelme (merthogy annak csak minta esetén van). Továbbá a szabályt nem egy rúgó számára írják, hanem az összes rúgó számára, úgyhogy egy adott rúgó statisztikáiból kiindulni - akármennyit is rúgatnánk vele - az adott körülmények között éppenséggel hiba lenne. Az időjárási és egyéb körülményeket is "lemodellezi" a teljes (kb. 2000 rúgást tartalmazó) adathalmaz - hacsak nem építenek hirtelen 1-2 éven belül mindenhol dome-ot, vagy pedig nem köszönt be a jégkorszak. 😀
Szóval, bár abban nincs vitánk, hogy a statisztikákból nem lehet nyakra főre mindenféle következtetéseket levonni, de a konkrét esetben - a 15 yardról végzett XP-k várható sikerességi arányával kapcsolatban - fogadni is bárkivel hajlandó vagyok, hogy a valós sikeresség nagyon közel lesz a jósolt arányhoz.
Ebben nem az a jó, hogy nagyobb a kockázat es emiatt választhatják a kétpontost, hanem, hogy több lesz a kimaradt xp es emiatt kényszerülnek rá többször hogy 2 pontra menjenek.dugo1993Ebben látok rációt. (Az igazán érdekes az lenne, ha gyak. minden meccsen előfordulna átlagban egy kihagyott XP. Ha átlag kb. 5TD esik egy meccsen, akkor ehhez átlag úgy 80% alatti XP sikeresség kéne.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
dugo93
4 233
Meg lehet nézni, milyen arányban mennek neki az edzők a negyedik kísérletnek akár két yardra a gólvonalról, mikor nem egy plusz pontról, hanem esetleges TD-ről van szó:Arra próbáltam rávilágítani, hogy a helyzetfüggőség miatt kényszerülhetnek rá. Pl ha 21-13 az állás egy kimaradt xp miatt, szerez a hátrányban lévő csapat egy td-t akkor kb mindenki a két pontra fog menni. Es ezzel a módosítással sokkal nagyobb esély van hasonló meccsek kialakulására, mint előtte.
www.nytimes.com/2014/09/05/upshot/4th-down-when-to-go-for-it-and-why.html?_r=0&abt=0002&abg=0
És ezek után komolyan azt várja valaki, hogy az xp rúgás 13 yarddal hátrébb vitelével bármivel is többet kockáztatnának a kétpontosért? Szerintem röhejes már a gondolat is.baggio
Ebben nem az a jó, hogy nagyobb a kockázat es emiatt választhatják a kétpontost, hanem, hogy több lesz a kimaradt xp es emiatt kényszerülnek rá többször hogy 2 pontra menjenek.
több mint 9 éve
Nem érted, ha a TD helyett is inkább az FG-re mennek, akkor melyik hülye edző az, aki plusz egy pontért beküldi a darálóba Newtont?A közeli (35 yardon belüli) mezőnygólok sikeressége pedig nem romló, hanem épp javuló tendenciát mutat.
---
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Majd behív egy fake xp-t, és csinálnak belőle egy 15 yardos TD-t 😊Mondjuk 3 pontot biztosan kevesebben hagynak bent az edzők, mint egyet, de drasztikus változás nem hiszem, hogy lesz. De az ilyen Kelly-félék, vagy egy Panthers, Seahawks duó esetében benne van, hogy több lesz a próbálkozás, mint az eddigi kb nulla 😊WyattHogy lenne, ha Kelly egyik kedvenc játéka, a swinging gate az új szabállyal alapból ki van zárva?baggio
De egy Cam Newtonnál, meg a három égimeszelő célpontnál, vagy Wilsonnál és Lynchnél benne van, hogy így vagy úgy (irányítófutás, passz, RB-futás) de inkább bepróbálkoznak a kétpontosokkal. Ha egy csapat képes lenne mondjuk stabilan hozni két sikeres játékot háromból átlagban, és elkezdenek kimaradozni a távolabbi XP-k, akkor látok esélyt valami minimális változásra
több mint 9 éve
Mondjuk 3 pontot biztosan kevesebben hagynak bent az edzők, mint egyet, de drasztikus változás nem hiszem, hogy lesz. De az ilyen Kelly-félék, vagy egy Panthers, Seahawks duó esetében benne van, hogy több lesz a próbálkozás, mint az eddigi kb nulla 😊WyattHogy lenne, ha Kelly egyik kedvenc játéka, a swinging gate az új szabállyal alapból ki van zárva?
---
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk 3 pontot biztosan kevesebben hagynak bent az edzők, mint egyet, de drasztikus változás nem hiszem, hogy lesz. De az ilyen Kelly-félék, vagy egy Panthers, Seahawks duó esetében benne van, hogy több lesz a próbálkozás, mint az eddigi kb nulla 😊Amúgy meg semmi sem jó, amikor mi nekimentünk egy csomószor, az is baj volt 😀
Majd amikor idén is lesz néhány, akkor is az lesz 😊
több mint 9 éve
Meg lehet nézni, milyen arányban mennek neki az edzők a negyedik kísérletnek akár két yardra a gólvonalról, mikor nem egy plusz pontról, hanem esetleges TD-ről van szó:www.nytimes.com/2014/09/05/upshot/4th-down-when-to-go-for-it-and-why.html?_r=0&abt=0002&abg=0
És ezek után komolyan azt várja valaki, hogy az xp rúgás 13 yarddal hátrébb vitelével bármivel is többet kockáztatnának a kétpontosért? Szerintem röhejes már a gondolat is.
---
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Ezt nem is vitatom. Csak szerintem ugyanúgy elkaszálták volna a tulajok, mondván, hogy túl drasztikus változás. De néhány év múlva lehet, hogy már elfogadják (szépen fontolva haladva 😀)Hát most nem azért, de volt egy gondolat (hogy adott körülmények között már egy 35 yard körüli FG is nehéz lehet), amire írtál valamit (hogy 30-ról már nehéz lehet, de 15-ről nem). Erre én írtam, hogy mire vonatkozott az első, aztán még gyorsan feljebb is áll neked, hogy de te mégsem úgy gondoltad. Hát én tehetek róla, mit hogyan gondolsz? 😊WyattHmm, jogos, akkor a dolog úgy kezdődött, hogy én ütöttem vissza (én értettem eleve félre). 😊
Megnéztem, 1998-2014 időszakban majdnem kereken 91%-os volt a 15 yardosról (33 yardról) rúgott FG sikerességi arány. Az XP távolságból pedig a sikerességi arány 97.5% körüli. Revideálnom kell magam, ez már jelenthet annyi különbséget, hogy extrém időben esetleg megfontolják, hogy rúgják-e. Érdekességképpen, a 20 yardosról (38 yard) a sikerességi arány már csak 82%, a 25 yardosról (43 yard) pedig már csak 77%. Szóval markánsabb változáshoz mindazonáltal kb. a 20 yardosra vagy hátrébb kellett volna hátravinni.peterk2005
több mint 9 éve
Plusz a statisztika nem számol olyan aprónak tűnő, de fontos tényezővel, hogy a rúgók xp esetén maguk jelölhetik ki a hashmarkokon belül a rúgás helyét
---
több mint 9 éve
dugo93
4 233
Azt nem értem, hogy miért kellene olyan hátra vinni az XP-t, hogy minden 3. vagy 4. kísérlet kimaradjon? Ha egy szoros meccsen kimarad 1db egypontos, az már totál átírhatja az egész meccset. Következőre, már egyből logikus lehet a kétpontos. Szóval az én véleményem az, hogy ezzel a 5-10%-os pontosság visszaeséssel is jóval több lesz a 2 pontos kísérlet, mert egy XP kimaradása, könnyen vonhatja maga után, hogy a következő TD-nél kockáztassanak az edzők. Főleg ha a meccs végéről beszélünk.Hát most nem azért, de volt egy gondolat (hogy adott körülmények között már egy 35 yard körüli FG is nehéz lehet), amire írtál valamit (hogy 30-ról már nehéz lehet, de 15-ről nem). Erre én írtam, hogy mire vonatkozott az első, aztán még gyorsan feljebb is áll neked, hogy de te mégsem úgy gondoltad. Hát én tehetek róla, mit hogyan gondolsz? 😊WyattHmm, jogos, akkor a dolog úgy kezdődött, hogy én ütöttem vissza (én értettem eleve félre). 😊
Megnéztem, 1998-2014 időszakban majdnem kereken 91%-os volt a 15 yardosról (33 yardról) rúgott FG sikerességi arány. Az XP távolságból pedig a sikerességi arány 97.5% körüli. Revideálnom kell magam, ez már jelenthet annyi különbséget, hogy extrém időben esetleg megfontolják, hogy rúgják-e. Érdekességképpen, a 20 yardosról (38 yard) a sikerességi arány már csak 82%, a 25 yardosról (43 yard) pedig már csak 77%. Szóval markánsabb változáshoz mindazonáltal kb. a 20 yardosra vagy hátrébb kellett volna hátravinni.peterk2005
több mint 9 éve
Ezekből a statisztikákból az égvilágon semmiféle következtetést nem lehet levonni arra nézve, hogy egy adott FG-nál mi fog történni.Hát most nem azért, de volt egy gondolat (hogy adott körülmények között már egy 35 yard körüli FG is nehéz lehet), amire írtál valamit (hogy 30-ról már nehéz lehet, de 15-ről nem). Erre én írtam, hogy mire vonatkozott az első, aztán még gyorsan feljebb is áll neked, hogy de te mégsem úgy gondoltad. Hát én tehetek róla, mit hogyan gondolsz? 😊WyattHmm, jogos, akkor a dolog úgy kezdődött, hogy én ütöttem vissza (én értettem eleve félre). 😊
Sokan szeretik a statisztikákat az NFL-ben, de annyira kicsi a minta, hogy egyszerűen nem releváns.
Annyira különbözőek a körülmények, a rugók, hogy nem lehet ilyen statisztikákat felelősen használni.
Ha lenne egy adott pályán, adott rúgó által, hasonló körülmények között rúgott 20-30ezer (vagy több) FG, akkor az a statisztika már valamelyest kezelhető lenne.
De az a FG mennyiség amely alapján ezeket a statisztikákat citálod elenyésző egy korrekt mintavételhez.
több mint 9 éve
Megnéztem, 1998-2014 időszakban majdnem kereken 91%-os volt a 15 yardosról (33 yardról) rúgott FG sikerességi arány. Az XP távolságból pedig a sikerességi arány 97.5% körüli. Revideálnom kell magam, ez már jelenthet annyi különbséget, hogy extrém időben esetleg megfontolják, hogy rúgják-e. Érdekességképpen, a 20 yardosról (38 yard) a sikerességi arány már csak 82%, a 25 yardosról (43 yard) pedig már csak 77%. Szóval markánsabb változáshoz mindazonáltal kb. a 20 yardosra vagy hátrébb kellett volna hátravinni.peterk2005Viszont értelmetlen ilyen nagy időszakot nézni, mivel 1998 óta sokkal pontosabbak lettek a rúgók, az XP-k és az FG-k sikerességi aránya is nőtt, úgyhogy nem lesz EKKORA különbség.
több mint 9 éve
Hát most nem azért, de volt egy gondolat (hogy adott körülmények között már egy 35 yard körüli FG is nehéz lehet), amire írtál valamit (hogy 30-ról már nehéz lehet, de 15-ről nem). Erre én írtam, hogy mire vonatkozott az első, aztán még gyorsan feljebb is áll neked, hogy de te mégsem úgy gondoltad. Hát én tehetek róla, mit hogyan gondolsz? 😊WyattHmm, jogos, akkor a dolog úgy kezdődött, hogy én ütöttem vissza (én értettem eleve félre). 😊
Megnéztem, 1998-2014 időszakban majdnem kereken 91%-os volt a 15 yardosról (33 yardról) rúgott FG sikerességi arány. Az XP távolságból pedig a sikerességi arány 97.5% körüli. Revideálnom kell magam, ez már jelenthet annyi különbséget, hogy extrém időben esetleg megfontolják, hogy rúgják-e. Érdekességképpen, a 20 yardosról (38 yard) a sikerességi arány már csak 82%, a 25 yardosról (43 yard) pedig már csak 77%. Szóval markánsabb változáshoz mindazonáltal kb. a 20 yardosra vagy hátrébb kellett volna hátravinni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)