NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Látta valaki Chris Borland CNN interjúját?
Mi a fasznak kezd bele, ha nem bírja? Ha meg már visszavonul miért nem foglalkozik a saját dolgával?
Tönkre fogják baszni ezt a férfias sportot!gaben
Attól lenne férfias, mert baszunk az agyrázkódásra? Nézzünk esetleg Éhezők Viadalát élőben, az még férfiasabb? Arra is lenne önként jelentkező (mindenre van).

Az agyrázkódás egy mediatizálódott sztori lett. Plusz sokaknak egy valag pénze múlik pro- vagy kontra rajta, úgyhogy tétje is van. Emiatt sok a "maszat" is. Ez van. De minimális köze van a dolognak ahhoz, hogy mennyire férfias a sportág.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!
Mi a fasznak kezd bele, ha nem bírja? Ha meg már visszavonul miért nem foglalkozik a saját dolgával?
Azért ennél szerintem jóval többről szól a dolog.szaba
Én mondjuk nehezen tudok elmenni azon ironikus tényező mellett, hogy első agyrázkódását soccerezés közben szerezte... 😊baggio
Épp ez az. Agyrázkódás szinte mindenhol van (a krikettesek néha olyanokat kapnak, hogy csak na).
Okés vonuljon vissza, keresett nem keveset akkor mi nem tetszik?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Azért ennél szerintem jóval többről szól a dolog.szaba
Én mondjuk nehezen tudok elmenni azon ironikus tényező mellett, hogy első agyrázkódását soccerezés közben szerezte... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Azért ennél szerintem jóval többről szól a dolog.
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!
Tönkre fogják baszni ezt a férfias sportot!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csoportkép az idei NFLPA Rookie Premier részvevőiről:
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem fun fact, mindkét Manning elveszítette kezdő LT-jét – még a szezon előtt

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
TC előtt 2 hónappal már 3 IR 😕
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ryan Clady ACL szakadás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Ja meg az se mindegy kit milyen szerepkörben használnak, szépen profin összemontázsolt statisztika lehet vele pirítani, de a 127cathet ne dobáljuk mán oda a 27 mellé, uraim, uraim...
S mongyuk Julio néggyel többet nem kapott el azt húdemingyá negatívba lett taszajtva, parasztvakítás ez rendesen.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
A PFF-en összehasonlítottam Odell Beckham Jr. első szezonját más elit receiverek rookie évével, hogy kapjunk egy képet arról, mi várhat még rá:  www.profootballfocus.com/blog/2015/05/27/whats-next-for-odell-beckham-jr/
(Spoiler: sokkal-sokkal jobb rookie éve volt, mint a többieknek)zolika26
Érdekes cikk, köszi. Egy kicsit hiányolom belőle azért azt, hogy nem lett megemlítve, hogy melyik elkapónak melyik QB dobálta a labdát a rookie évében. Mert azért az is árnyal(hat)ja a képet, hogy éppen egy Tim Tebow (Demaryus Thomes), az első évét taposó Aaron Rodgers (Nelson), Jon Kitna (Megatron), vagy pedig az évtizedes tapasztalattal rendelkező Tony Romo (Bryant) vagy Eli Manning passzait kell elkapni.peterk2005
Valóban az egy érdekes adalék, de nagyon sokféle eredményt kapnánk ha megnéznénk ezt, és már így sem lett nagyon egyszerű és rövid a cikk.
Gyorsan összeszedtem gradek alapján az adott évben melyik elkapó irányítója hogy teljesített a QB-k között:
Eli Manning (2014): 18. a QB-k között
Matt Ryan (2011): 4.
Ben Roethlisberger (2010): 6.
Tony Romo (2010): 9.
Kyle Orton (2010): 26.
Aaron Rodgers (2008): 8.
Jon Kitna (2007): 20.

http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A PFF-en összehasonlítottam Odell Beckham Jr. első szezonját más elit receiverek rookie évével, hogy kapjunk egy képet arról, mi várhat még rá:  www.profootballfocus.com/blog/2015/05/27/whats-next-for-odell-beckham-jr/
(Spoiler: sokkal-sokkal jobb rookie éve volt, mint a többieknek)zolika26
Érdekes cikk, köszi. Egy kicsit hiányolom belőle azért azt, hogy nem lett megemlítve, hogy melyik elkapónak melyik QB dobálta a labdát a rookie évében. Mert azért az is árnyal(hat)ja a képet, hogy éppen egy Tim Tebow (Demaryus Thomes), az első évét taposó Aaron Rodgers (Nelson), Jon Kitna (Megatron), vagy pedig az évtizedes tapasztalattal rendelkező Tony Romo (Bryant) vagy Eli Manning passzait kell elkapni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
O'Brien már szerepelt ilyen műsorban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Hivatalos! A Texansé lesz az idei Hard Knocks

GO JETS!!!
több mint 9 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/

(Spoiler: sokkal-sokkal jobb rookie éve volt, mint a többieknek)

http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
Tetszettek vóna megírni 😊Wyatt
Engem nem zavar, hogy foglalkoznak vele, csak egyrészről vicces a pár hónapos lemaradás, másrészről pedig szomorúnak és minimum aggályosnak tartom az ilyen cikkek forrásmegjelölés és minden más jelzés nélküli átvételét (vagyis tulajdonképpen magyarra való átírását, mintha a szerző maga járta volna körül a témát)

---
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tetszettek vóna megírni 😊

több mint 9 éve
Két hónapos késéssel végre elért oda is a cikk 😊
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
A játék evolúciója - Amerikai futball | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

---
több mint 9 éve
Na, nemsokára nem csak az autóversenyzők, de az amerikai focisták is szimulátoron készülhetnek a meccsekre:

index.hu/sport/amerikaifutball/2015/05/25/virtualis_edzese_a_jovo/

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress
Nekem az is jó ha te elmagyarázod.vpi
Ha tudnám szívesen megtenném...

több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 945 — Patriot
Azt el tudná valaki magyarázni, hogy pontosan mit változtattak a sisakokon, és ezen miért cseszték fel magukat a játékosok / szurkolók? Hiába olvasom, nem jön át a módosítás csimborasszója.vpi
Az esszencia a szó, amit keresel, a csimborasszó mást jelent, de a kérdést nem ezért nem értem, hanem mert milyen új szabály felől is érdeklődsz?baggio
The league office told all teams planning to wear throwback uniforms this season that players must wear their regular helmets on throwback dates. The outside of the helmet can be modified by removing or replacing decals, but the helmet itself must stay the same. Once players have properly fitted helmets that they’re comfortable wearing, the NFL doesn’t want them changing helmets during the season just for appearances.vpi
Ez tavalyelőtti hír...baggio
De ő most nem érti. Segíts neki.
Ne légy a magaslovúság csimborasszója 😊Sobri Jóska
Nekem az is jó ha te elmagyarázod.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress
Azt el tudná valaki magyarázni, hogy pontosan mit változtattak a sisakokon, és ezen miért cseszték fel magukat a játékosok / szurkolók? Hiába olvasom, nem jön át a módosítás csimborasszója.vpi
Az esszencia a szó, amit keresel, a csimborasszó mást jelent, de a kérdést nem ezért nem értem, hanem mert milyen új szabály felől is érdeklődsz?baggio
The league office told all teams planning to wear throwback uniforms this season that players must wear their regular helmets on throwback dates. The outside of the helmet can be modified by removing or replacing decals, but the helmet itself must stay the same. Once players have properly fitted helmets that they’re comfortable wearing, the NFL doesn’t want them changing helmets during the season just for appearances.vpi
Ez tavalyelőtti hír...baggio
De ő most nem érti. Segíts neki.
Ne légy a magaslovúság csimborasszója 😊

több mint 9 éve
Ez tavalyelőtti hír...

---
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 945 — Patriot
The league office told all teams planning to wear throwback uniforms this season that players must wear their regular helmets on throwback dates. The outside of the helmet can be modified by removing or replacing decals, but the helmet itself must stay the same. Once players have properly fitted helmets that they’re comfortable wearing, the NFL doesn’t want them changing helmets during the season just for appearances.
több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
 www.nfl.com/gamecenter/2008110910/2008/REG10/chiefs@chargers#tab=analyze&analyze=playbyplay
a jó öreg herm😊ehh
manapság erre azt írnák, hogy #youplaytowinthegame