NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
És tényleg megváltozott: egy pontért rúgás a 15 yardosról, kettőért esetleges futás/passz marad a 2 yardoson, és mindkettőt visszaviheti 2 pontért a védelem. Az NCAA-ben is rendkívül ritka, de létező one point safety bevezetéséről még nem olvastam, de gondolom az is az új szabályok közé fog tartoznibaggioA one point safety (tudom, tudom, az szinte lehetetlen) az eredetileg támadó csapatot is sújthatja? Illetve mi van akkor ha az elrontott rúgást visszahordó csapat elveszti a labdát, majd ebből TD-t ér el a másik?
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
És tényleg megváltozott: egy pontért rúgás a 15 yardosról, kettőért esetleges futás/passz marad a 2 yardoson, és mindkettőt visszaviheti 2 pontért a védelem. Az NCAA-ben is rendkívül ritka, de létező one point safety bevezetéséről még nem olvastam, de gondolom az is az új szabályok közé fog tartozni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ma minden bizonnyal megváltozik az XP---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nálunk a punter rúgja a kickoffot, de lehet másnál is, szóval az arra a kérdésre vonatkozó válasz sem teljesen okés. Már a kezdőrúgásra vonatkozóan. Nincs megszabva, ki végezze el.Javítottuk 😊 Köszi az észrevételt 😊Eligorén kaptam egy olyat h melyik ér 10 yardos büntetést, helyes válasznak meg a defensive holdingot adja meg. Az nem 5 yard és aut 1st down??? szerintem itt át kéne javítani off holdingra.davemayerElütni az offseasont :/jó az ötlet, de azért vannak még gyerekbetegségei (különösen a Chuck Norris-os kérdés a vicc) 😊baggio
bit.ly/nflkvizHalfkey
több mint 9 éve
Eligor
37
Javítottuk 😊 Köszi az észrevételt 😊én kaptam egy olyat h melyik ér 10 yardos büntetést, helyes válasznak meg a defensive holdingot adja meg. Az nem 5 yard és aut 1st down??? szerintem itt át kéne javítani off holdingra.davemayerElütni az offseasont :/jó az ötlet, de azért vannak még gyerekbetegségei (különösen a Chuck Norris-os kérdés a vicc) 😊baggio
bit.ly/nflkvizHalfkey
több mint 9 éve
én kaptam egy olyat h melyik ér 10 yardos büntetést, helyes válasznak meg a defensive holdingot adja meg. Az nem 5 yard és aut 1st down??? szerintem itt át kéne javítani off holdingra.Elütni az offseasont :/jó az ötlet, de azért vannak még gyerekbetegségei (különösen a Chuck Norris-os kérdés a vicc) 😊baggio
bit.ly/nflkvizHalfkey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Elütni az offseasont :/jó az ötlet, de azért vannak még gyerekbetegségei (különösen a Chuck Norris-os kérdés a vicc) 😊
bit.ly/nflkvizHalfkey
---
több mint 9 éve
Remélem nem off és jó helyen kérdezem:Nincs valami oldal, ami a Playoff Machine-hoz hasonló, de ki lehet tölteni már most az egész 2015/16-os szezont?
több mint 9 éve
Szerintem bármilyen új d-liga, ami 5-10 év alatt "adni" tud egy Warner-Delhomme-Brad Johnson féle triót az NFL-nek azon poszton, amivel kapcsolatban a legnagyobb sírás megy, haszontalannak már nem lenne nevezhető. Amúgy is nehéz megérteni (bár azt tudom, hogy tévés jogviták közrejátszottak), hogy az NFL Europe-ot miért kellett megszüntetni.
---
több mint 9 éve
Egy új ligának - főleg, ha tavasszal-nyáron lenne - csak tapsolnék. 😊 De nem hiszem, hogy a tehetséggondozásban komoly szerepe lehetne. Nincs az a csikó-liga - semmilyen sportágban - ahonnan a már kiöregedett juniorok nagy számban tudnának feljebb lépni a felső profi ligákba. Az európai fociban sem, az NHL/NBA-ban sem, sehol. Akik ilyen csikócsapatokból felkerülnek, azok a tinédzser fiatalok. Ők meg odakint az egyetemi rendszerbe kerülnek. Aki tinédzserként kiöregszik az utánpótlás ligákból, az vagy meg tudja ugrani a profi szintet gyakorlatilag azonnal, vagy nem. Aki nem, annak nem sok esélye van már a későbbiekben, a karrierjét az alacsonyabb ligában játssza végig.Persze sok tehetség elkallódik, ez nyilvánvaló. Az NFL túl mély víz bármilyen alsóbb szintről nézve, és a játékosok zömének csak 1 nyara van arra, hogy felvegye a ritmust. Ráadásul pont azoknak van a legkevesebb idejük (UDFA), akiknek a legnagyobbat kell ugrani, akikről a legkevésbé állapítható meg, hogy alkalmasak-e. Talán pl. a PS felduzzasztása 30-40 főre több esélyt adna. Akkor 3-4-szer annyi játékos maradhatna hosszabb távon a csapatok mellett, tanulhatna, edzhetne NFL edzőkkel, NFL programban, és akkor 3-4-szeres merítésből talán több tehetség kerülhetne ki.
(Igazából a nagy számok törvénye sem kedvez az NFL-nek. A 32 csapatnál több, mint 1500 ember kerül rosterre. Ez borzasztóan nagy szám, nincs az a sport, ahol lenne 1500 nagyjából egy kategóriába tartozó tudású sportoló. Óhatatlanul nagyok a különbségek a legjobbak és az alsó harmad között.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Kosárlabdánál is csak one-and-done van a three year rule helyett és működik a d-league, ettől függetlenül az ncaa kosár főleg a march madness miatt milliárdos üzlet. Szóval futballban pláne nem lenne akkora hatása az egyetemi programokra, hogy félni kelljen tőle, egy Bama-USC meg a rájátszás ugyanolyan vonzerővel bírna, max. nem olvasnánk ilyen hülyeségeket egy csúfosan leszerepelt korábbi college edzőtől, akinek - a játékosoktól eltérően - sikerült felfelé buknia...
---
több mint 9 éve
braxa88
12 534
bármilyen ligára igent mondok ami tavasszal/nyáron lenne 😊
több mint 9 éve
Robi sztem úgy értette a developement ligát h azoknak, akik még nem NFL-készek, miután befejezték a college-ot.xDMondjuk azzal tutira kinyírnak az összes collage programot...
profootballtalk.nbcsports.com/2015/05/13/tom-cable-spread-offenses-in-college-are-a-huge-disservice-to-players/
még mindig nem értik... de a játékosokra mindig rá lehet húzni a vizes lepedőt, csodás (mi akadályozza meg amúgy az nfl-t a kapzsiságon kívül, hogy elindítsanak végre egy developmental league-et?)baggio
Ha az NFL indítana egy utánpótlás ligát amolyan farmcsapat rendszerben, pl. 18 éves kortól 21-ig, rendes fizetéssel, tb ellátással, mindennel. Gyakorlatilag az összes 3-5 csillagos recruit oda menne, akinek nem a továbbtanulás a vágya, mert valljuk be most csak azért járnak leginkább fősulira, hogy focizzanak, nem a továbbtanulás miatt. Illetve tisztességes fizetés ellenében tennék kockára testi épségüket és azzal leendő nfl karrierjüket nem pedig "ingyen".
A drafton is innen vinnék a prospektek 80%-át és nem a megmaradó college programokból.
szerintem...Pari
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
xDMondjuk azzal tutira kinyírnak az összes collage programot...
profootballtalk.nbcsports.com/2015/05/13/tom-cable-spread-offenses-in-college-are-a-huge-disservice-to-players/
még mindig nem értik... de a játékosokra mindig rá lehet húzni a vizes lepedőt, csodás (mi akadályozza meg amúgy az nfl-t a kapzsiságon kívül, hogy elindítsanak végre egy developmental league-et?)baggio
Ha az NFL indítana egy utánpótlás ligát amolyan farmcsapat rendszerben, pl. 18 éves kortól 21-ig, rendes fizetéssel, tb ellátással, mindennel. Gyakorlatilag az összes 3-5 csillagos recruit oda menne, akinek nem a továbbtanulás a vágya, mert valljuk be most csak azért járnak leginkább fősulira, hogy focizzanak, nem a továbbtanulás miatt. Illetve tisztességes fizetés ellenében tennék kockára testi épségüket és azzal leendő nfl karrierjüket nem pedig "ingyen".
A drafton is innen vinnék a prospektek 80%-át és nem a megmaradó college programokból.
szerintem...
több mint 9 éve
xDprofootballtalk.nbcsports.com/2015/05/13/tom-cable-spread-offenses-in-college-are-a-huge-disservice-to-players/
még mindig nem értik... de a játékosokra mindig rá lehet húzni a vizes lepedőt, csodás (mi akadályozza meg amúgy az nfl-t a kapzsiságon kívül, hogy elindítsanak végre egy developmental league-et?)
---
több mint 9 éve
???Timsóval, teeeesutianapMajd amikor sóval szórják be a Gillette-et.WyattAz az igazi fertőtlenítő borotválkozás 😀empty taxi
több mint 9 éve
Timsóval, teeeeMajd amikor sóval szórják be a Gillette-et.WyattAz az igazi fertőtlenítő borotválkozás 😀empty taxi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Majd amikor sóval szórják be a Gillette-et.WyattAz az igazi fertőtlenítő borotválkozás 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Ó, ennyi nem elég őfelségének. Majd amikor sóval szórják be a Gillette-et. Na talán akkor
több mint 9 éve
Maybe babyBrady az első négy meccsen nem játszhat, a Patstől elvették a '16-os első és '17-es 4. kört + 1 millió dollárt kell csengetniük. Ez lett a deflategateből...LuciferRobiluma visszatér.... 😀peach
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Brady az első négy meccsen nem játszhat, a Patstől elvették a '16-os első és '17-es 4. kört + 1 millió dollárt kell csengetniük. Ez lett a deflategateből...LuciferRobiluma visszatér.... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Brady az első négy meccsen nem játszhat, a Patstől elvették a '16-os első és '17-es 4. kört + 1 millió dollárt kell csengetniük. Ez lett a deflategateből...
GO JETS!!!