NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
És tényleg megváltozott: egy pontért rúgás a 15 yardosról, kettőért esetleges futás/passz marad a 2 yardoson, és mindkettőt visszaviheti 2 pontért a védelem. Az NCAA-ben is rendkívül ritka, de létező one point safety bevezetéséről még nem olvastam, de gondolom az is az új szabályok közé fog tartoznibaggio
A one point safety (tudom, tudom, az szinte lehetetlen) az eredetileg támadó csapatot is sújthatja? Illetve mi van akkor ha az elrontott rúgást visszahordó csapat elveszti a labdát, majd ebből TD-t ér el a másik?

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 232
Ez kifejezetten tetszik. Csak sikerül néha jó irányba változtatni.

több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
És tényleg megváltozott: egy pontért rúgás a 15 yardosról, kettőért esetleges futás/passz marad a 2 yardoson, és mindkettőt visszaviheti 2 pontért a védelem. Az NCAA-ben is rendkívül ritka, de létező one point safety bevezetéséről még nem olvastam, de gondolom az is az új szabályok közé fog tartozni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ma minden bizonnyal megváltozik az XP
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/gu6wnmkb3bq5f61hx3ov
NFL to weigh new PAT procedures at owners' meeting
The league will be considering a new scoring mechanism for the first time since 1994. The three proposals suggest the PAT be moved back 15 yards.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Elütni az offseasont :/

bit.ly/nflkvizHalfkey
jó az ötlet, de azért vannak még gyerekbetegségei (különösen a Chuck Norris-os kérdés a vicc) 😊baggio
én kaptam egy olyat h melyik ér 10 yardos büntetést, helyes válasznak meg a defensive holdingot adja meg. Az nem 5 yard és aut 1st down??? szerintem itt át kéne javítani off holdingra.davemayer
Javítottuk 😊 Köszi az észrevételt 😊Eligor
Nálunk a punter rúgja a kickoffot, de lehet másnál is, szóval az arra a kérdésre vonatkozó válasz sem teljesen okés. Már a kezdőrúgásra vonatkozóan. Nincs megszabva, ki végezze el.

több mint 9 éve
Eligor Green Bay Packers 37

bit.ly/nflkvizHalfkey
jó az ötlet, de azért vannak még gyerekbetegségei (különösen a Chuck Norris-os kérdés a vicc) 😊baggio
én kaptam egy olyat h melyik ér 10 yardos büntetést, helyes válasznak meg a defensive holdingot adja meg. Az nem 5 yard és aut 1st down??? szerintem itt át kéne javítani off holdingra.davemayer
Javítottuk 😊 Köszi az észrevételt 😊
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

bit.ly/nflkvizHalfkey
én kaptam egy olyat h melyik ér 10 yardos büntetést, helyes válasznak meg a defensive holdingot adja meg. Az nem 5 yard és aut 1st down??? szerintem itt át kéne javítani off holdingra.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve

bit.ly/nflkvizHalfkey
jó az ötlet, de azért vannak még gyerekbetegségei (különösen a Chuck Norris-os kérdés a vicc) 😊

---
több mint 9 éve
Halfkey Green Bay Packers 32

bit.ly/nflkviz
több mint 9 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
Remélem nem off és jó helyen kérdezem:
Nincs valami oldal, ami a Playoff Machine-hoz hasonló, de ki lehet tölteni már most az egész 2015/16-os szezont?
több mint 9 éve
Szerintem bármilyen új d-liga, ami 5-10 év alatt "adni" tud egy Warner-Delhomme-Brad Johnson féle triót az NFL-nek azon poszton, amivel kapcsolatban a legnagyobb sírás megy, haszontalannak már nem lenne nevezhető. Amúgy is nehéz megérteni (bár azt tudom, hogy tévés jogviták közrejátszottak), hogy az NFL Europe-ot miért kellett megszüntetni.

---
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy új ligának - főleg, ha tavasszal-nyáron lenne - csak tapsolnék. 😊 De nem hiszem, hogy a tehetséggondozásban komoly szerepe lehetne. Nincs az a csikó-liga - semmilyen sportágban - ahonnan a már kiöregedett juniorok nagy számban tudnának feljebb lépni a felső profi ligákba. Az európai fociban sem, az NHL/NBA-ban sem, sehol. Akik ilyen csikócsapatokból felkerülnek, azok a tinédzser fiatalok. Ők meg odakint az egyetemi rendszerbe kerülnek. Aki tinédzserként kiöregszik az utánpótlás ligákból, az vagy meg tudja ugrani a profi szintet gyakorlatilag azonnal, vagy nem. Aki nem, annak nem sok esélye van már a későbbiekben, a karrierjét az alacsonyabb ligában játssza végig.

Persze sok tehetség elkallódik, ez nyilvánvaló. Az NFL túl mély víz bármilyen alsóbb szintről nézve, és a játékosok zömének csak 1 nyara van arra, hogy felvegye a ritmust. Ráadásul pont azoknak van a legkevesebb idejük (UDFA), akiknek a legnagyobbat kell ugrani, akikről a legkevésbé állapítható meg, hogy alkalmasak-e. Talán pl. a PS felduzzasztása 30-40 főre több esélyt adna. Akkor 3-4-szer annyi játékos maradhatna hosszabb távon a csapatok mellett, tanulhatna, edzhetne NFL edzőkkel, NFL programban, és akkor 3-4-szeres merítésből talán több tehetség kerülhetne ki.

(Igazából a nagy számok törvénye sem kedvez az NFL-nek. A 32 csapatnál több, mint 1500 ember kerül rosterre. Ez borzasztóan nagy szám, nincs az a sport, ahol lenne 1500 nagyjából egy kategóriába tartozó tudású sportoló. Óhatatlanul nagyok a különbségek a legjobbak és az alsó harmad között.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Kosárlabdánál is csak one-and-done van a three year rule helyett és működik a d-league, ettől függetlenül az ncaa kosár főleg a march madness miatt milliárdos üzlet. Szóval futballban pláne nem lenne akkora hatása az egyetemi programokra, hogy félni kelljen tőle, egy Bama-USC meg a rájátszás ugyanolyan vonzerővel bírna, max. nem olvasnánk ilyen hülyeségeket egy csúfosan leszerepelt korábbi college edzőtől, akinek - a játékosoktól eltérően - sikerült felfelé buknia...

---
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
bármilyen ligára igent mondok ami tavasszal/nyáron lenne 😊braxa88
HFL 😀

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
bármilyen ligára igent mondok ami tavasszal/nyáron lenne 😊
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
xD
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/05/13/tom-cable-spread-offenses-in-college-are-a-huge-disservice-to-players/

még mindig nem értik... de a játékosokra mindig rá lehet húzni a vizes lepedőt, csodás (mi akadályozza meg amúgy az nfl-t a kapzsiságon kívül, hogy elindítsanak végre egy developmental league-et?)baggio
Mondjuk azzal tutira kinyírnak az összes collage programot...
Ha az NFL indítana egy utánpótlás ligát amolyan farmcsapat rendszerben, pl. 18 éves kortól 21-ig, rendes fizetéssel, tb ellátással, mindennel. Gyakorlatilag az összes 3-5 csillagos recruit oda menne, akinek nem a továbbtanulás a vágya, mert valljuk be most csak azért járnak leginkább fősulira, hogy focizzanak, nem a továbbtanulás miatt. Illetve tisztességes fizetés ellenében tennék kockára testi épségüket és azzal leendő nfl karrierjüket nem pedig "ingyen".
A drafton is innen vinnék a prospektek 80%-át és nem a megmaradó college programokból.
szerintem...Pari
Robi sztem úgy értette a developement ligát h azoknak, akik még nem NFL-készek, miután befejezték a college-ot.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
xD
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/05/13/tom-cable-spread-offenses-in-college-are-a-huge-disservice-to-players/

még mindig nem értik... de a játékosokra mindig rá lehet húzni a vizes lepedőt, csodás (mi akadályozza meg amúgy az nfl-t a kapzsiságon kívül, hogy elindítsanak végre egy developmental league-et?)baggio
Mondjuk azzal tutira kinyírnak az összes collage programot...
Ha az NFL indítana egy utánpótlás ligát amolyan farmcsapat rendszerben, pl. 18 éves kortól 21-ig, rendes fizetéssel, tb ellátással, mindennel. Gyakorlatilag az összes 3-5 csillagos recruit oda menne, akinek nem a továbbtanulás a vágya, mert valljuk be most csak azért járnak leginkább fősulira, hogy focizzanak, nem a továbbtanulás miatt. Illetve tisztességes fizetés ellenében tennék kockára testi épségüket és azzal leendő nfl karrierjüket nem pedig "ingyen".
A drafton is innen vinnék a prospektek 80%-át és nem a megmaradó college programokból.
szerintem...
több mint 9 éve
xD

még mindig nem értik... de a játékosokra mindig rá lehet húzni a vizes lepedőt, csodás (mi akadályozza meg amúgy az nfl-t a kapzsiságon kívül, hogy elindítsanak végre egy developmental league-et?)

---
több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Majd amikor sóval szórják be a Gillette-et.Wyatt
Az az igazi fertőtlenítő borotválkozás 😀empty taxi
Timsóval, teeeesutianap
???

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Az az igazi fertőtlenítő borotválkozás 😀empty taxi
Timsóval, teeee

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Az az igazi fertőtlenítő borotválkozás 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ó, ennyi nem elég őfelségének. Majd amikor sóval szórják be a Gillette-et. Na talán akkor

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Brady az első négy meccsen nem játszhat, a Patstől elvették a '16-os első és '17-es 4. kört + 1 millió dollárt kell csengetniük. Ez lett a deflategateből...Lucifer
Robiluma visszatér.... 😀peach
Maybe baby

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Brady az első négy meccsen nem játszhat, a Patstől elvették a '16-os első és '17-es 4. kört + 1 millió dollárt kell csengetniük. Ez lett a deflategateből...Lucifer
Robiluma visszatér.... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Brady az első négy meccsen nem játszhat, a Patstől elvették a '16-os első és '17-es 4. kört + 1 millió dollárt kell csengetniük. Ez lett a deflategateből...

GO JETS!!!