NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 826 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nyugodjon le mindenki a picsába, Sanko megmondta az esti meccsen a frankót!
DROY: Deion Jones v. James Bradberry v. Vernon Hargreaves. (Egyikük se kezdte rosszul NFL karrierjét nem mondom, de hazai védelmi szaki meg sem említette Bosa vagy épp Floyd nevét... )

DPOY: Von Miller vagy!!!! Justin Houston. (Houston 1 meccsel a háta mögött 50%al eséllyel pályázik az év védője címre.) A futottak még kategóriába meg lettek legalább említve vállalhatóbb tippek is Casey Hayward, Landon Collins, Bobby Wagner, de pl Mackfel sem merült...

Komoly építészeti munka eredménye lehetet a sporttv stúdiójában, hogy ekkora balfaszságok mellett nem szakad rá a mennyezet a srácokra.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/PFF/status/805790096695902208

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 435 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Érdekes év ez az idei, 4 fordulóval a vége előtt, nem nagyon lehet egyik fő díjra sem esélyest mondani. MVPre(Brady, Ryan, Cowboys rookiek megosztva 😀 ) sincs nagy favorit ami tök meglepő, és a DPOY-re sincs top esélyes (Wagner, Mack, Collins, Chancellor, Miller.)
OROY (két dallasi ugye) és DROY (Floyd, Bosa, Neal, D.Jones...) díjak messze nem dőltek még el..
Comeback player: hirtelen Seahawksosként Jimmy Graham ugrik be, de tuti van más is aki tavaly sérült volt és most jó.
Coachra sincs igazán jó tippem, de azért Garrettnek ne 😀
braxa88
Comeback playa: JPP

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 494 — Whoops, looks like something went wrong.
braxa88
Sztem nincs itt semmi látni való. Brady egyértelmű mvp, a liga legnépszerűbb játékosa és a teljesítménye is elég hozzá bőven. Opoy az egyik dallasi, esetleg david johnson. ( én neki adnám) oroy a másik cowboy. Droy bosa, primer poszton robbant be rögtön, megérdemli. Neal lehetne még de nem elég konzisztens sztem. Dpoy von miller, mert nincs jobb nála jelenleg. Coach nálam is del rio, comeback player nem tudom 😊
peach
Szerintem az OROY kerdes leginkabb, hogy a ket dallasi kozul melyik, nem tudnek valasztani. Viszont szvsz Prescott lesz, az iranyitot eloterbe helyezik.

DROY eseteben imadnam Bosat, de Floyd 10+ sackes szezont fog tolni, ugyhogy szvsz o lesz. Foleg ugy, hogy ket hete meg a nyakat is eltorte kis tulzassal.

DPOY nalam nem kerdes, Mack. Nem csak azert, mert egy allat, hanem azert, mert a csapata is remekel iden, es konkretan meccseket nyer meg a villanasaival. Elozo heten ugye TD, fumble, most fumble, picket is szedtek kulcspillanatban a segitsegevel.

Es emellett 10 sackje is van. A Raiders konkretan csodatortenetet fut epp, Macknek nagyon adna ez az elismeres.

Brady eleg faja, szerintem nem kerdes, o lesz az MVP. Ami keseru szajizem van ezzel kapcsolatban, az az, hogy nem is latom, ki az, aki megszorongathatna. Prescott meg azert nem eleg, neki szvsz egy 30 TD kellene ehhez, Elliott szerintem legjobb tamado lehet inkabb, es meg mondanam Carrt, akinek lehet eselye. Egyszeruen csak szerintem annyira nagy most a hezag Brady es az ot koveto 3-4 kandidans kozott, ami nekem egy kis hianyerzetet hagy. Nem erzem, hogy igazan lehetne vitatkozni Brady cimevel – az elozo evekben azert akadt Rodgers, AP, Big Ben, PM, Watt, akik olyan kiemelkedot jatszottak szinten, hogy tenyleg lehetett agyalni, mi lesz.

több mint 9 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
braxa88
Sztem nincs itt semmi látni való. Brady egyértelmű mvp, a liga legnépszerűbb játékosa és a teljesítménye is elég hozzá bőven. Opoy az egyik dallasi, esetleg david johnson. ( én neki adnám) oroy a másik cowboy. Droy bosa, primer poszton robbant be rögtön, megérdemli. Neal lehetne még de nem elég konzisztens sztem. Dpoy von miller, mert nincs jobb nála jelenleg. Coach nálam is del rio, comeback player nem tudom 😊
peach
a nagy részével egyetértek, bár az opoy szerintem Carr is lehetne /a Raiders nagyon komoly idén/, a dpoyt pedig én inkább adnám Khalil Macknek, de ez utóbbi lehet csak azért van így mert Von Millert utálom mint a ....t
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 777 — a new hope (again)
braxa88

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Érdekes év ez az idei, 4 fordulóval a vége előtt, nem nagyon lehet egyik fő díjra sem esélyest mondani. MVPre(Brady, Ryan, Cowboys rookiek megosztva 😀 ) sincs nagy favorit ami tök meglepő, és a DPOY-re sincs top esélyes (Wagner, Mack, Collins, Chancellor, Miller.)
OROY (két dallasi ugye) és DROY (Floyd, Bosa, Neal, D.Jones...) díjak messze nem dőltek még el..
Comeback player: hirtelen Seahawksosként Jimmy Graham ugrik be, de tuti van más is aki tavaly sérült volt és most jó.
braxa88
A comebackre DeMarco Murray absz valid jelölt, CoY meg nekem egyértelműen Del Rio.
empty taxi
persze. Del Rio. igen. nem is értem h nem jutott rögtön eszembe
a visszatérő nem csak sérülésből visszajövő játékosnak jár?
braxa88
The National Football League Comeback Player of the Year Award refers to a number of awards that are given to an NFL player who has shown perseverance in overcoming adversity, in the form of not being in the NFL the previous year, a severe injury, or simply poor performance.
'13-ban Rivers kapta, aki mióta kezdőjátékos, nem hagyott ki meccset.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
braxa88
A comebackre DeMarco Murray absz valid jelölt, CoY meg nekem egyértelműen Del Rio.
empty taxi
persze. Del Rio. igen. nem is értem h nem jutott rögtön eszembe
a visszatérő nem csak sérülésből visszajövő játékosnak jár?
több mint 9 éve
braxa88

Madden hates me.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem is megy neki fenyesen az iden 😊

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 732 — capitaine du château de Vienne 1487
Vannak egyáltalán még kickoff returnok? Szerintem a jelenlegi állapotnál az is jobb lenne, ha simán eltörölnék őket, legalább nem lehetne beiktatni még egy reklámszünetet az előző XP/FG és az új drive közé...
baggio
Persze, hogy vannak. Nézzél Pats-meccseket. BB megmondta, hogy az új szabálynak az lesz a hozománya, hogy több lesz a visszahordás. Én meg néztem, hogy ugyan miért, amikor letérdelve a 25-ösről indulhatnak a támadósorok, felesleges visszafutni.

Ja, csak aztán jött az a trükk, hogy direkt nem rúgunk az end zone-ba, hanem az 1 yardos környékére, ahonnan a másik csapatnak vissza kell hordania, az esetek döntő többségében ezzel rosszabbul járva, mintha touchback lenne és a 25 yardosról jöhetne. Arról nem beszélve, hogy volt olyan meccs, amikor kettőből labdát is szereztünk a red zone-ban így
Wyatt
Gyakorlotatod vele feszt, hogy nehogy erúgja a gólvonalon túlra, aztán meg odarakod fieldgoal kísérlethez 😉 szerinted....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Vannak egyáltalán még kickoff returnok? Szerintem a jelenlegi állapotnál az is jobb lenne, ha simán eltörölnék őket, legalább nem lehetne beiktatni még egy reklámszünetet az előző XP/FG és az új drive közé...
baggio
Persze, hogy vannak. Nézzél Pats-meccseket. BB megmondta, hogy az új szabálynak az lesz a hozománya, hogy több lesz a visszahordás. Én meg néztem, hogy ugyan miért, amikor letérdelve a 25-ösről indulhatnak a támadósorok, felesleges visszafutni.

Ja, csak aztán jött az a trükk, hogy direkt nem rúgunk az end zone-ba, hanem az 1 yardos környékére, ahonnan a másik csapatnak vissza kell hordania, az esetek döntő többségében ezzel rosszabbul járva, mintha touchback lenne és a 25 yardosról jöhetne. Arról nem beszélve, hogy volt olyan meccs, amikor kettőből labdát is szereztünk a red zone-ban így

több mint 9 éve
Az NFL olyan, mint egy szűk, zárt körű részvénytársaság. A tulajdonosi tanács az atyaúristen, ők vannak legfelül, de az operatív irányításra kineveznek egy "vezérigazgatót". Ez Goodell. Ő addig marad a helyén, amíg a tulajdonosok le nem váltják, és nyilván úgy kell dolgoznia, hogy elégedettek legyenek vele. Ugyanakkor van egy elég széles hatásköre amin belül ő mozog, ő dönt. És mivel nem 1, hanem 32 tulajdonos van, tud lavírozgatni is, nem kell feltétlenül mind a 32 tulaj tetszését elnyernie.

De ha az a kérdés, hogy lesz-e az NFL valaha is szurkoló-orientált, akkor a válasz természetesen nem. Ez egy business, egy vállalkozás Annyira foglalkozik csak a szurkolókkal, mint bármilyen vállalkozás az ügyfeleivel. Nyilván kell, hogy az ügyfél valamilyen szinten elégedett legyen, de ez nem cél, hanem eszköz. A cél a bevétel.
peterk2005
Csak annyival csatlakoznék, hogy amíg ilyen jól megy (sőt egyre jobban, még ha most van is benne valami kis visszaesés) addig szóba sem fog kerülni, hogy leváltsák Goodell-t. Sőt, a tulajoknak még jól is jön, mert mindenért ő az aljas-szemét és viszi el a balhét. Ő kapja a kifütyülést és a kellemetlen ügyeket...és köszöni szépen, viszi a hátán a cirkuszt és viszi a pénzt, ami még mindig igencsak szerény ahhoz képest, hogy milyen jól járnak a tulajdonosok.
Amíg nem lesz valami félresiklott dolog, addig marad, mert ő lesz az, aki egyszer majd elviszi a balhét a tulajdonosok helyett...
több mint 9 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Az NFL olyan, mint egy szűk, zárt körű részvénytársaság. A tulajdonosi tanács az atyaúristen, ők vannak legfelül, de az operatív irányításra kineveznek egy "vezérigazgatót". Ez Goodell. Ő addig marad a helyén, amíg a tulajdonosok le nem váltják, és nyilván úgy kell dolgoznia, hogy elégedettek legyenek vele. Ugyanakkor van egy elég széles hatásköre amin belül ő mozog, ő dönt. És mivel nem 1, hanem 32 tulajdonos van, tud lavírozgatni is, nem kell feltétlenül mind a 32 tulaj tetszését elnyernie.

De ha az a kérdés, hogy lesz-e az NFL valaha is szurkoló-orientált, akkor a válasz természetesen nem. Ez egy business, egy vállalkozás Annyira foglalkozik csak a szurkolókkal, mint bármilyen vállalkozás az ügyfeleivel. Nyilván kell, hogy az ügyfél valamilyen szinten elégedett legyen, de ez nem cél, hanem eszköz. A cél a bevétel.
peterk2005

Hmmm.., Szép megfogalmazás.
És ugyan ez igaz az alkalmazottakra is.

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 525 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Goodellnek meddig tart a szerződése? meddig lesz ez a gyökér még nagyfőnök?
egyáltalán h működik ez a commishválasztósredszer?
braxa88
Rosszul tudom, hogy Goodell csak a tulajdonosok döntéseit képviseli és igazából nem rajta múlnak a döntések, hanem azokon akik a pénzt teszik az üzletbe?
Értem ezalatt, hogy jöhet bárki helyette, nem a szurkolók érdekei lesznek az elsők, hanem a tulajoké. Ráadásul Goodell annyi pénzt hozott nekik, amennyit más nem tudott, így miért is kellene mennie?!
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 440
Season so far by nflfilms
 www.youtube.com/watch?v=zeMEhxLBtA0

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 900 — Deion Sanders for president!
braxa88
Amíg haza nem zavarják a Feketeruhások!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
baggio
Így onside kick mikor lesz?
H_Marko
majd onside spike-ol Gronkowski

több mint 9 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
baggio
Így onside kick mikor lesz?

több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 900 — Deion Sanders for president!
mi a véleményetek a "Tucker-féle" 1 pontot érő kickoffról?
pontot adni szerintem hülyeség, de ha annyira vissza akarják szorítani a kickoff returöket, lehetne valami yardbéli jutalom, teszem azt az ellen nem 25, hanem 15 yardról jön, ha betalál a kicker a póznák közé. ilyesminek talán lenne értelme.
winston
Egy jobb visszahordás vagy a rosszabb közbeni rohadt nagy szerelés épp, hogy kiemeli a dolog szépségét. Inkább a semmirevaló kapura rugdosást kellene minimalizálni vagy eltörölni. Én a kickoffot meg a kezdést is betenném 10 yardra.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 663