NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Ő bombajó szezont fut valóban, de nem indult el a hype-train, ami egy ilyen címhez nélkülözhetetlen.Collins.Ki lesz a dpoy?Donald
Mack?
Berry?
C Heyward?
Vkit kigytam?
Miler?a csirkés...
Janek
Wyatt
Sobri Jóska
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Collins.Ki lesz a dpoy?Donald
Mack?
Berry?
C Heyward?
Vkit kigytam?
Miler?a csirkés...
Janek
Wyatt
több mint 9 éve
Ki lesz a dpoy?Donald
Mack?
Berry?
C Heyward?
Vkit kigytam?
Miler?a csirkés...
Janek

több mint 9 éve
Sose késő.téged lehet még év edzőjének jelölni, vagy már késő? 😀😀😀ha kb. két és fél mázsa így eltalál, rohadtul mindegy, hogy futkározós vagy pocket qb vagy, de igazából a pozíciód is tök mindegy, ha megúszod bordarepedés/törés és légmell nélkül már jól jártálHa futkározós a QB, akkor nincs ott. 😉
JSanyo
Sobri Jóska
JSanyo
több mint 9 éve
téged lehet még év edzőjének jelölni, vagy már késő? 😀😀😀ha kb. két és fél mázsa így eltalál, rohadtul mindegy, hogy futkározós vagy pocket qb vagy, de igazából a pozíciód is tök mindegy, ha megúszod bordarepedés/törés és légmell nélkül már jól jártálHa futkározós a QB, akkor nincs ott. 😉
JSanyo
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Ha futkározós a QB, akkor nincs ott. 😉ezentúl bárki arra hivatkozik, hogy a "futkározós" qb-knál jóval nagyobb a sérülésveszély, csak belinkelem majd újra (meg újra) ezt a videót 😊ha kb. két és fél mázsa így eltalál, rohadtul mindegy, hogy futkározós vagy pocket qb vagy, de igazából a pozíciód is tök mindegy, ha megúszod bordarepedés/törés és légmell nélkül már jól jártál
twitter.com/Deadspin/status/810334118596710401
baggio
JSanyo
több mint 9 éve
ezentúl bárki arra hivatkozik, hogy a "futkározós" qb-knál jóval nagyobb a sérülésveszély, csak belinkelem majd újra (meg újra) ezt a videót 😊ha kb. két és fél mázsa így eltalál, rohadtul mindegy, hogy futkározós vagy pocket qb vagy, de igazából a pozíciód is tök mindegy, ha megúszod bordarepedés/törés és légmell nélkül már jól jártál
baggio
több mint 9 éve
ezentúl bárki arra hivatkozik, hogy a "futkározós" qb-knál jóval nagyobb a sérülésveszély, csak belinkelem majd újra (meg újra) ezt a videót 😊A nem védekező o-line emberekkel rendelkező csapatok qb-inál jóval nagyobb a sérülésveszély, mint a "futkározósoknál"...
baggio

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
ezentúl bárki arra hivatkozik, hogy a "futkározós" qb-knál jóval nagyobb a sérülésveszély, csak belinkelem majd újra (meg újra) ezt a videót 😊anyam ez mi gyonyoru...nem a serules!, hanem a tackle-k...mint vmi szinkronuszas
baggio
több mint 9 éve
ezentúl bárki arra hivatkozik, hogy a "futkározós" qb-knál jóval nagyobb a sérülésveszély, csak belinkelem majd újra (meg újra) ezt a videót 😊Az jó, mert egy példával bármit lehet cáfolni.
baggio
Pl.: Tegyük fel, hogy 200 cápatámadás után találsz egy videót amikor a cápák nem támadják meg az embert, na innentől minden cápatámadás után linkeld be, hogy a cápák kurvára nem támadnak embert 😀
több mint 9 éve
ezentúl bárki arra hivatkozik, hogy a "futkározós" qb-knál jóval nagyobb a sérülésveszély, csak belinkelem majd újra (meg újra) ezt a videót 😊A térdre gondolnak szerintem... 😀
baggio
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
ezentúl bárki arra hivatkozik, hogy a "futkározós" qb-knál jóval nagyobb a sérülésveszély, csak belinkelem majd újra (meg újra) ezt a videót 😊twitter.com/Deadspin/status/810334118596710401

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
En elfogult vagyok alap hogy az otodik dimenzio
több mint 9 éve
Ki lesz a dpoy?Berry
Mack?
Berry?
C Heyward?
Vkit kigytam?
Miler?a csirkés...
Janek
több mint 9 éve
Ki lesz a dpoy?Mack?
Berry?
C Heyward?
Vkit kigytam?
Miler?a csirkés...
több mint 9 éve
www.behance.net/gallery/44830817/NFL-Sunday-Night-Football-Social-Media-Graphics-2Elég felesleges időpocséklás volt.
www.behance.net/gallery/33387463/Every-NFL-Team-Logo-Redesigned
Matthew99
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
úristen a jax mennyire szar 😀Karaktervázlat a Macskafogó 3-hoz. 😊
braxa88
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
a legtöbb szerintem borzalmas 😕Érdekes, hogy azok a logok, amik alapból jók, azoknak az újratervezése lett szar: panthers, texans, jaguars, rams, dolphins, patriots, eagles, seahawks,www.behance.net/gallery/33387463/Every-NFL-Team-Logo-RedesignedFú de morcos minden logo
Matthew99
vpi
úristen a jax mennyire szar 😀
braxa88
viszont a Jets és a Lions tetszik
több mint 9 éve
azér a Steel nato-csillag ver mindent 😀Érdekes, hogy azok a logok, amik alapból jók, azoknak az újratervezése lett szar: panthers, texans, jaguars, rams, dolphins, patriots, eagles, seahawks,www.behance.net/gallery/33387463/Every-NFL-Team-Logo-RedesignedFú de morcos minden logo
Matthew99
vpi
braxa88

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Érdekes, hogy azok a logok, amik alapból jók, azoknak az újratervezése lett szar: panthers, texans, jaguars, rams, dolphins, patriots, eagles, seahawks,www.behance.net/gallery/33387463/Every-NFL-Team-Logo-RedesignedFú de morcos minden logo
Matthew99
vpi
több mint 9 éve
www.behance.net/gallery/33387463/Every-NFL-Team-Logo-RedesignedFú de morcos minden logo
Matthew99
több mint 9 éve
www.behance.net/gallery/44830817/NFL-Sunday-Night-Football-Social-Media-Graphics-2www.behance.net/gallery/33387463/Every-NFL-Team-Logo-Redesigned
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Tom Pelissero @TomPelisseroSource: NFL teams were informed today the per-team salary cap for 2017 is projected to be $166 million to $170M. Up from $155.27M this year.