NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
Lehet, de 2012-ben is nyert, az meg nem három éve volt 😀most lehet én vagyok a barom, de a Cleveland 2013-ban is nyert meccset Weedennel (a Bills ellen), nem? vagy az nem számít? 😀mustainede ott hoyer volt a kezdő, nem? asszem ott sérült leDexxter Tailor
szőrszálhasogatás off.
több mint 10 éve
debizony.most lehet én vagyok a barom, de a Cleveland 2013-ban is nyert meccset Weedennel (a Bills ellen), nem? vagy az nem számít? 😀mustainede ott hoyer volt a kezdő, nem? asszem ott sérült leDexxter Tailor
Campbell 1-7
Weeden 0-5
Hoyer 3-0
a hivatalos QBrec statisztika.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
de ott hoyer volt a kezdő, nem? asszem ott sérült lemost lehet én vagyok a barom, de a Cleveland 2013-ban is nyert meccset Weedennel (a Bills ellen), nem? vagy az nem számít? 😀mustaineEz nagyon jó! 😀 Hol találtad?ulpianuswww.sbnation.com/2014/5/7/5684560/chart-party-the-chiefs-do-not-know-how-to-draft-quarterbacks
Van más is, pl. ez:
baggio
több mint 10 éve
most lehet én vagyok a barom, de a Cleveland 2013-ban is nyert meccset Weedennel (a Bills ellen), nem? vagy az nem számít? 😀Ez nagyon jó! 😀 Hol találtad?ulpianuswww.sbnation.com/2014/5/7/5684560/chart-party-the-chiefs-do-not-know-how-to-draft-quarterbacks
Van más is, pl. ez:
baggio
több mint 10 éve
Ez nagyon jó! 😀 Hol találtad?ulpianuswww.sbnation.com/2014/5/7/5684560/chart-party-the-chiefs-do-not-know-how-to-draft-quarterbacks
Van más is, pl. ez:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
büszke lehet az Atlanta a Favre-pickjére, jól jártak vele :pHörihát még Vickkel
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Ez nagyon jó! 😀 Hol találtad?
baggio
Egyébként nem draftoltunk QBt első körben, csak 1986ban egy bustot. (Ezt tavaly mikor megírtam KC fő fan főrumra, sokkot kaptak páran. Pedig igaz)
A többi késői körös, csak egyik sem jött be. Ebből is látszik, ez nem jó terv.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
más
@richeisen: For the first time ever, draftees have chosen the music that plays over speakers as they walk to the stagebaggio
több mint 10 éve
A Jagsre sajna nem hatnak a különleges képességeim(?). Bár már elgondolkodtam azon, talán azért ennyire sikertelenek az utóbbi években, mert szorítok nekik, tehát a balszerencséjük ezért állandó mostanság.Hát ja, a befolyásom már nem a régi. 😕iktriadThere's a guy, named jinxtriad...empty taxi
több mint 10 éve
Hát ja, a befolyásom már nem a régi. 😕iktriadThere's a guy, named jinxtriad...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Mi a rizikó? Rontani nem ronthat. 😊adam8Elbaszunk még pár évet. Amúgy semmi más.
több mint 10 éve
Hát ja, a befolyásom már nem a régi. 😕szerintem tesznek a value boardodra.shawnkaTeddy és Bortles előrébb van a value boardomon. Plusz ez iszonyatosan rizikós pick lenne.iktriadEgyre jobban terjed a pletyka a média munkatársai között, hogy ez a kép itt valóság lehet holnap éjjel...örüljé neki. Jaxbe QB kell.braxa88
Ha ez igaz , akkor Caldwellnek az a Texas A&M ami Gene Smithnek a California volt. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
szerintem tesznek a value boardodra.Teddy és Bortles előrébb van a value boardomon. Plusz ez iszonyatosan rizikós pick lenne.iktriadEgyre jobban terjed a pletyka a média munkatársai között, hogy ez a kép itt valóság lehet holnap éjjel...örüljé neki. Jaxbe QB kell.braxa88
Ha ez igaz , akkor Caldwellnek az a Texas A&M ami Gene Smithnek a California volt. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
más
@richeisen: For the first time ever, draftees have chosen the music that plays over speakers as they walk to the stage
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Teddy és Bortles előrébb van a value boardomon. Plusz ez iszonyatosan rizikós pick lenne.Egyre jobban terjed a pletyka a média munkatársai között, hogy ez a kép itt valóság lehet holnap éjjel...örüljé neki. Jaxbe QB kell.braxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Egyre jobban terjed a pletyka a média munkatársai között, hogy ez a kép itt valóság lehet holnap éjjel...örüljé neki. Jaxbe QB kell.
több mint 10 éve
Egyre jobban terjed a pletyka a média munkatársai között, hogy ez a kép itt valóság lehet holnap éjjel...Ha ez igaz , akkor Caldwellnek az a Texas A&M ami Gene Smithnek a California volt. 😀😀
több mint 10 éve
ott vannak már NYban a fiukeste megy randira Samhez 😀
Clowney rózsaszín gatyóban bohóckodik 😀
braxa88
több mint 10 éve
Brandt és a war roommmqb.si.com/2014/05/07/nfl-draft-war-rooms/?eref=sihp
Van benne néhány már ismert sztori, de azért jó olvasmány
több mint 10 éve
Tudom minden évben belinkelem, de nekem még mindig nagyon bejön. 😀 www.profootballbusiness.com/2011/05/az-udfa-targyalasok-titkai.html
több mint 10 éve
OT Greg Robinson, Auburn: insidehandoff.com/2014/05/07/the-coachs-view-greg-robinson/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
a naptárba nem lehetne beleírni a Draft időpontját (órára pontosan)? Csak egy ötlet, én először itt kerestem, mert eddig benne voltak a fontosabb időpontok. Utána meg mehettem NFL.com-ra számolgatni 😀. (péntek 02:00?)MarioAnaIgen, és szombat 1.00, illetve szombat 18.00
2016-ban pedig szeptemberben kéne tartani