NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
Mike Evans karja 35"+, az komoly.Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Goodell elhozza? És a personal accountantjává (rabszolga) teszi?szégyen gyalázat ha nem megye ki 1/1-re, vagy tovább megyek - még előbb!BigBen7Watkins kimegy szerintem. Vagy 1/2 vagy 1/3. Ha az első pick nem Janika, akkor csúszni fog szerintem 1/4, 5-ig. Amadeus91hogy lehet 1/4-ig CSÚSZNI? 😀Höri
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
szégyen gyalázat ha nem megye ki 1/1-re, vagy tovább megyek - még előbb!Watkins kimegy szerintem. Vagy 1/2 vagy 1/3. Ha az első pick nem Janika, akkor csúszni fog szerintem 1/4, 5-ig. Amadeus91hogy lehet 1/4-ig CSÚSZNI? 😀Höri
több mint 10 éve
Ő mondta hogy nagyon, nagyon csalódott lesz, hogy ha nem a Houston viszi 1/1en. És mindent meg fog tenni, hogy a Texans ezt nagyon megbánja ha bekövetkezik. 😀😀Watkins kimegy szerintem. Vagy 1/2 vagy 1/3. Ha az első pick nem Janika, akkor csúszni fog szerintem 1/4, 5-ig. Amadeus91hogy lehet 1/4-ig CSÚSZNI? 😀Höri
több mint 10 éve
Watkins kimegy szerintem. Vagy 1/2 vagy 1/3. Ha az első pick nem Janika, akkor csúszni fog szerintem 1/4, 5-ig. Amadeus91hogy lehet 1/4-ig CSÚSZNI? 😀
több mint 10 éve
amióta jó a támadófal, van akinek dobálni, és elit a sec.80%-ig biztos vagyok benne hogy a Browns húzza. ott meg minden adott hozzá.mióta?Amadeus91
.eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Hát, 1/3 ra Chris Boswell talán nem lesz bust.😀Nemtudom, volt e már téma. Tippek, hogy ki lesz idén a legnagyobb draft bust? 😀ano92aki az 1/3, 1/4, 1/5 pickek valamelyikén fog elkelni.Amadeus91
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 897
Nemtudom, volt e már téma. Tippek, hogy ki lesz idén a legnagyobb draft bust? 😀ano92aki az 1/3, 1/4, 1/5 pickek valamelyikén fog elkelni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Nemtudom, volt e már téma. Tippek, hogy ki lesz idén a legnagyobb draft bust? 😀
több mint 10 éve
jájá 2 adás is ingyeeen. huhuhuh Az egyiken lájv nézheted ahogy a 140 kilós guard 40 yardozik, a másikon meg az izzadt hónaljú 150 kilós guard ahogy bench el
több mint 10 éve
más:konkrétan az nfl.com-on lehet majd nézni, ingyé'
stream nézhető valahol majd a kombájnról?Amadeus91
több mint 10 éve
más:NFL Networkös streamet keres és láthatod.
stream nézhető valahol majd a kombájnról?Amadeus91
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 897
más: stream nézhető valahol majd a kombájnról?
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 897
hát nem a prototípus nordikus QB, a méretei alapján.simán jobb már most, mint Dalton.Viszont az is biztos, hogyha az 1. körben nem QBt viszünk, a 2.-ban szinte biztosan irányító jön a Jaguarshoz(csak ne Mettenberger legyen!).iktriadÉnmeg remélem odamegy, és megmutatja, hogy milyen kikúrt jó irányító 😀
3. körben a punter mellé egy kicker is illik 😀ano92
Brückenwasser – 6’2 1/8, 214 with 9 ¼ hands.
~SchefterMarioAna
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
De mondtam en mar tavaly is hogy tuti nincs 6.1 Johny fiu... Alig tobb mint egy inch, de kivancsi leszek arra ez mikent hat a megitelesere.Delonso_jó páran nagyobbnak voltak írva, Manzielről mindenki tudta, hogy 6' körül van+-haj-talpbőrvastagság-levegővétel kombó.
CJ "Fjodorovic"-ot láttam 6'8-nak írva, illetve Jared Abbrederis-t is 6'3-nak..., ehhez képest 2" eltérések mindenütt vannak...ami mondjuk egy lassabb WR/TE-nél nem annyira elhanyagolható szempont már.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
De mondtam en mar tavaly is hogy tuti nincs 6.1 Johny fiu... Alig tobb mint egy inch, de kivancsi leszek arra ez mikent hat a megitelesere.
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
simán jobb már most, mint Dalton.Viszont az is biztos, hogyha az 1. körben nem QBt viszünk, a 2.-ban szinte biztosan irányító jön a Jaguarshoz(csak ne Mettenberger legyen!).iktriadÉnmeg remélem odamegy, és megmutatja, hogy milyen kikúrt jó irányító 😀
3. körben a punter mellé egy kicker is illik 😀ano92
MANZIEL – 5’11 and ¾, 207 with 9 7/8 hands.
BRIDGEWATER – 6’2 1/8, 214 with 9 ¼ hands.
BORTLES – 6’5, 232 with 9 3/8 hands.
~Schefter
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Viszont az is biztos, hogyha az 1. körben nem QBt viszünk, a 2.-ban szinte biztosan irányító jön a Jaguarshoz(csak ne Mettenberger legyen!).iktriadÉnmeg remélem odamegy, és megmutatja, hogy milyen kikúrt jó irányító 😀
3. körben a punter mellé egy kicker is illik 😀
több mint 10 éve
És ezek biztos ebbe a topikba tartoznak...StezEnnyi OFF még belefér.
több mint 10 éve
És ezek biztos ebbe a topikba tartoznak...
több mint 10 éve
Mark Brunell az egyetlen igazán komolyan vehető konkurencia, így azért nem olyan nehéz. A többieknél (Steve Beuerlein, Rob Johnson, Leftwich, Garrard, Quinn Gray, Trent Edwards, Todd Bouman, Luke McCown, Gabbert és Henne) a mostani kezdő QB mezőny fele jobb lenne, talán a 2007es Garrardot leszámítva....az azért már valami!Amadeus91Kapásból ő lenne a Jags történetének valaha volt legjobb QBja.iktriadTudom, hogy kvázi istenkáromlást követek el(mea maxima culpa előre is), de szerintem még vele se jutnánk idén rájátszásban.Sok hozzáértő Giants fan odaadná nektek Eli-t😀Asbee
iktriad
több mint 10 éve
Ezzel azért jó néhány csapat lenne ígyKapásból ő lenne a Jags történetének valaha volt legjobb QBja.iktriadTudom, hogy kvázi istenkáromlást követek el(mea maxima culpa előre is), de szerintem még vele se jutnánk idén rájátszásban.Sok hozzáértő Giants fan odaadná nektek Eli-t😀Asbee
iktriad
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 897
az azért már valami!Kapásból ő lenne a Jags történetének valaha volt legjobb QBja.iktriadTudom, hogy kvázi istenkáromlást követek el(mea maxima culpa előre is), de szerintem még vele se jutnánk idén rájátszásban.Sok hozzáértő Giants fan odaadná nektek Eli-t😀Asbee
iktriad
több mint 10 éve
Kapásból ő lenne a Jags történetének valaha volt legjobb QBja.Tudom, hogy kvázi istenkáromlást követek el(mea maxima culpa előre is), de szerintem még vele se jutnánk idén rájátszásban.Sok hozzáértő Giants fan odaadná nektek Eli-t😀Asbee
iktriad
több mint 10 éve
Tudom, hogy kvázi istenkáromlást követek el(mea maxima culpa előre is), de szerintem még vele se jutnánk idén rájátszásban.Sok hozzáértő Giants fan odaadná nektek Eli-t😀
iktriad