NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 11 éve
A Cleveland pickekkel tökéletesen kiegyeznék 😊DripÉn is a Jags pickjével. 😀
több mint 11 éve
A Cleveland pickekkel tökéletesen kiegyeznék 😊
több mint 11 éve
szerintem már most jobban járnánk ha Kouandjiót írnánk #1 OT-nek
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Végig is olvastam már, köszi. 😊Voila: bowl.hu/2014_nfl_mock_draft_10empty taxiOkés, akkor várom míg kikerül. 😊BekiOT-ből előfordulhat, hogy akár 5-6 játékos is 1. körben draftolásra kerül?BekiÍrtam egy mockot, ha minden igaz hnap v hnapután kikerül az oldalra, abban spec 4 OT és 1 OG lett 1. körös.empty taxi
több mint 11 éve
Voila:Okés, akkor várom míg kikerül. 😊BekiOT-ből előfordulhat, hogy akár 5-6 játékos is 1. körben draftolásra kerül?BekiÍrtam egy mockot, ha minden igaz hnap v hnapután kikerül az oldalra, abban spec 4 OT és 1 OG lett 1. körös.empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Okés, akkor várom míg kikerül. 😊OT-ből előfordulhat, hogy akár 5-6 játékos is 1. körben draftolásra kerül?BekiÍrtam egy mockot, ha minden igaz hnap v hnapután kikerül az oldalra, abban spec 4 OT és 1 OG lett 1. körös.empty taxi
több mint 11 éve
OT-ből előfordulhat, hogy akár 5-6 játékos is 1. körben draftolásra kerül?BekiÍrtam egy mockot, ha minden igaz hnap v hnapután kikerül az oldalra, abban spec 4 OT és 1 OG lett 1. körös.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
OT-ből előfordulhat, hogy akár 5-6 játékos is 1. körben draftolásra kerül?
több mint 11 éve
Köszönöm a válaszokat.A lájkokat majd holnap kiosztom gépről. 😀
több mint 11 éve
Az idei WR class az OT és QB mellett a legerősebb poszt lesz sztem.RobillumaEgyetértek, szóval az első körös prospectekből is komolyabb esések várhatóak, mert egyszerűen nem lesz annyi needes csapat; és várhatóan egy-ketten jól fognak járni.
szóval nyugodtan nézegesd őket is Bazza
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Kire figyeljek, ha igazi mélységi célpontot akarok scoutolni?Az első körből Lee vagy Watkins is jó erre, de gondolom velük kapcsolatban képben vagy.
Nem feltétlenül elsőkörös prospectre gondoltam.
TY Hilton, Titus Young, Torrey Smith style-ra gondolnék.Bazzani
Paul Richardson az egyik legjobb mélységi célpont, itt van az Oregon elleni meccse (Wallace-ra emlékeztető a mozgása, de nem rossz rövidebb route-okon is):
www.youtube.com/watch?v=ezRBYbkChgQ
De Odell Beckham játéka is tetszik majd neked (eszméletlen milyen mozgása van, sztem sima első kör):
www.youtube.com/watch?v=UXYJUC3Q64o#t=403
www.youtube.com/watch?v=1cjvErKu35g
Nem vagyok nagy LSU fan, de idén miatta és Landry miatt ha tehetem, nézem őket.
Cooks-t érdekesen használja a Beavers, sok deep route-ot futtatnak vele, rengeteg "contested catch"-et kellett bemutatnia, ami a méretei ellenére erőssége, remekül lepattanózik. Ennek ellenére én nem tartom mélységi elkapó prospectnek, inkább slotban lesz neki a helye sztem, Amendola szerepben. Nem véletlenül hasonlítják Tavon Austinhoz.
Mindenensetre én is nagyon bírom a játékát. Félelmetes irányváltásai és gyorsításai vannak.
Az idei WR class az OT és QB mellett a legerősebb poszt lesz sztem.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Kire figyeljek, ha igazi mélységi célpontot akarok scoutolni?Tevin Reese harmadik nap jó befektetés lehet, Briles elkapói ráadásul be is szoktak jönni.
több mint 11 éve
nem mintha ez és a draftstátusza között, illetve hogy épp egy detroiti oldalon került szóba a neve evidens kapcsolat lenneVezeti az FBS-t elkapott yardokban, most mondjam azt h nem meglepő h eszedbe jutott 😛empty taxiKire figyeljek, ha igazi mélységi célpontot akarok scoutolni?egy nevet írok neked: Brandin Cooks
úgyse hiszi el senki, de ő még azelőtt jutott eszembe, hogy megtaláltam ezt a cikket: www.detroitlionsdraft.com/2013/10/breakout-prospect-brandin-cooks/jjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Vezeti az FBS-t elkapott yardokban, most mondjam azt h nem meglepő h eszedbe jutott 😛Kire figyeljek, ha igazi mélységi célpontot akarok scoutolni?egy nevet írok neked: Brandin Cooks
úgyse hiszi el senki, de ő még azelőtt jutott eszembe, hogy megtaláltam ezt a cikket: www.detroitlionsdraft.com/2013/10/breakout-prospect-brandin-cooks/jjncaa
Madden hates me.
több mint 11 éve
Természetesen nem az agybajára gondoltam, hanem az egyetemi játékára.
több mint 11 éve
Kire figyeljek, ha igazi mélységi célpontot akarok scoutolni?egy nevet írok neked: Brandin Cooks
úgyse hiszi el senki, de ő még azelőtt jutott eszembe, hogy megtaláltam ezt a cikket: www.detroitlionsdraft.com/2013/10/breakout-prospect-brandin-cooks/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Kire figyeljek, ha igazi mélységi célpontot akarok scoutolni?az a Titus Young stílus elég konkrét 😀
több mint 11 éve
Kire figyeljek, ha igazi mélységi célpontot akarok scoutolni?Nem feltétlenül elsőkörös prospectre gondoltam.
TY Hilton, Titus Young, Torrey Smith style-ra gondolnék.
több mint 11 éve
Azt ne feledd h Lucknál tökéleteseb prospectet nehéz lett volna gyúrni, Teddy azért nem ez a szint nálam, RG3/Mariota dolog meg azért nehezen mérhető, mert azóta lett NFL-szinten is gyakran alkalmazott játék a read-option.Összegezve a dolgot Teddy ink NFL ready jelenleg (ez szvsz vitán felüli), viszont Mariota már most is egy klassz matéria és a benne rejlő potenciál teteje magasabban van, mint Bridgewaternél. Manapság pedig elég sok NFL-csapatnál komoly faktor a hosszú távú upside lsd. Fisher vs.Joeckel a tavalyi 1/1-nél.empty taxigyorsan végigböngészve,
ez a Fisher/Joeckel dolog nem tudom, hogy keveredik ide;
de inkább a két évvel ezelőtti Luck/RG = Bridge/Mariota kérdés keveredik inkább ide; ahol a nagyobb upsideú RG helyett a biztosabb Luckot vitték, egyelőre úgy tűn(het)ik, hogy helyesen
nem értem mitől lenne ez mássapka
Madden hates me.
több mint 11 éve
Fisher azért lett 1/1 mert több benne a potenciál mint joeckelbenÖsszegezve a dolgot Teddy ink NFL ready jelenleg (ez szvsz vitán felüli), viszont Mariota már most is egy klassz matéria és a benne rejlő potenciál teteje magasabban van, mint Bridgewaternél. Manapság pedig elég sok NFL-csapatnál komoly faktor a hosszú távú upside lsd. Fisher vs.Joeckel a tavalyi 1/1-nél.empty taxigyorsan végigböngészve,
de inkább a két évvel ezelőtti Luck/RG = Bridge/Mariota kérdés keveredik inkább ide; ahol a nagyobb upsideú RG helyett a biztosabb Luckot vitték, egyelőre úgy tűn(het)ik, hogy helyesen
nem értem mitől lenne ez mássapka
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Összegezve a dolgot Teddy ink NFL ready jelenleg (ez szvsz vitán felüli), viszont Mariota már most is egy klassz matéria és a benne rejlő potenciál teteje magasabban van, mint Bridgewaternél. Manapság pedig elég sok NFL-csapatnál komoly faktor a hosszú távú upside lsd. Fisher vs.Joeckel a tavalyi 1/1-nél.empty taxigyorsan végigböngészve,
nem értem mitől lenne ez más
több mint 11 éve
Kösz a kiigazítást, az NFLDraftScout twitterén olvastam azért rémlett Rang.- Hogy Rob Ranget idézzem: Ha Vicknek és PM-nek lehetne közös gyereke az lenne Mariota.empty taxiezt nem Rang mondta, hanem Colt Lyerlajjncaa
Madden hates me.
több mint 11 éve
- Hogy Rob Ranget idézzem: Ha Vicknek és PM-nek lehetne közös gyereke az lenne Mariota.empty taxiezt nem Rang mondta, hanem Colt Lyerla
---
több mint 11 éve
@sapka kérésének megfelelően kifejtem h szvsz miért Mariota lesz az 1/1 (már ha kijön) és nem Hídvíz:- Hogy Rob Ranget idézzem: Ha Vicknek és PM-nek lehetne közös gyereke az lenne Mariota. Teddy is mobilis, de nekem ő ink Geno/Luck-szerű azaz ha cink van jól menekül míg a derék a Marcusra azért alapból is lehet futó playeket szabni.
- Mariota kellően pontos idén akár zsebből akár rolloutból dob, amennyit én láttam Bridegwaterből az alapján azt mondom h neki azért koránt sem tökéletes a pontossága mély route-okon
- Sokan azért rangsorolják Teddyt Mariota elé mert jobban olvassa védelmeket (ami jelenleg igaz is), viszont MM érzi annyira a zsebet h ha az kezdene összeomlani nyugodtan vált scramblingre, a kérdés igazából az h a zónázás-emberezés kulcsait mikor és milyen gyorsan sajátítja el NFL-szinten is. Tegyük hozzá persze h Bridgewater egyik legjobb tulajdonsága a pocket awareness szintén.
- Clutchságban nincs kettőjük közt különbség.
- Mariota egy kicsit magasabb a jelenlegi adatok szerint (ami nagyon szeretnek a scoutok), bár ugye pontos képet erről akk kapunk ha kombájnra ülnek.
- Lábmunkában mindkettőjüknek fejlődni kell, ami szvsz ink Teddyre nézve kritika tekintve h milyen rendszerből jönnek
- Mechanikában nincs jelentős különbség köztük, Mariota dobásmozdulata kicsivel hosszabb, de ez legink annak tudható be h hosszabb a karja.
Összegezve a dolgot Teddy ink NFL ready jelenleg (ez szvsz vitán felüli), viszont Mariota már most is egy klassz matéria és a benne rejlő potenciál teteje magasabban van, mint Bridgewaternél. Manapság pedig elég sok NFL-csapatnál komoly faktor a hosszú távú upside lsd. Fisher vs.Joeckel a tavalyi 1/1-nél.
Madden hates me.
több mint 11 éve
FYI, Kiper legújabb QB rangsorában Bryce Petty a hatodik.vassadinem mintha lenne rá 2% esély, hogy profinak áll