NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 625
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 10 éve
vajon ki lesz a kezdő QB Friscóban? 😐HöriMcLeod Bethel-Thompson
több mint 10 éve
Lehet Caldwell még alszik és nem akarják holmi igazolásokkal felébreszteni.
több mint 10 éve
More than twice as much. $2.01m to $973k RT Gabbert gets paid more than Kaepernick right?
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
ez a Gabbert trade pont jó volt arra, hogy sokunk napját feldobta 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀mustaineBeijesztették Kaepet, ha nem írsz alá új szerződést akkor itt van Blaine aztán majd játszik ő 😀
több mint 10 éve
T.J Ward megy DenverbeHall Of Greenaz is kellett oda mint egy falat kenyér
több mint 10 éve
ez a Gabbert trade pont jó volt arra, hogy sokunk napját feldobta 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Jenkinsel együtt van 3 safety a keretben de az egyik csak PS-ben volt tavaly. Lesz itt még igazolás a posztra.én a phili helyében agyonfizettem volna Byrdöt, kb vele SB esélyes csapat lehetnének ugy összekapná a hátsóvédelmet (+ cb draft 1 v 2. körben)braxa88Former Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.Shawn84háháháháhá, kellett egy Chung-szintű védőHöri
több mint 10 éve
szaba
10 543
Az komoly. Na ez volt a váratlan csere.Gabbert 😀Hall Of GreenJól hallottam Sheftertől hogy Szöszi megy a Friscoba egy 6. körösért?Hall Of GreenKi a szöszi?szaba
több mint 10 éve
Szerintem Jags-nél örülnek, h legalább ennyiért meg tudtak szabadulni Gabber-től...
több mint 10 éve
Aztakurva#BTM HOME SWEET HOME!!!!!!
Colts are giving CB Vontae Davis a four-year, $39 million deal, including $20 million guaranteed, per source.tenorx
instagram.com/p/laqx7gw9
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Gabbert 😀Jól hallottam Sheftertől hogy Szöszi megy a Friscoba egy 6. körösért?Hall Of GreenKi a szöszi?szaba
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Jól hallottam Sheftertől hogy Szöszi megy a Friscoba egy 6. körösért?Hall Of Greenelit QB páros. nem is tudom melyik passzol jobban Kopernikusz vagy a szőkeherceg 😀
több mint 10 éve
Jól hallottam Sheftertől hogy Szöszi megy a Friscoba egy 6. körösért?Hall Of Green6. körös 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
A frisco tényleg komolyan gondolja a SB győzelmet. Tradelték Gabbertet 😀
több mint 10 éve
mi bajotok vele? 20 millós szerződés, annak a nagy részét odaadjuk aláíráspénznek. 39 csak akkor jár majd ha nyerünk 4 gyűrűt.Aztakurvahöri ez mifene??a.kacsa
Colts are giving CB Vontae Davis a four-year, $39 million deal, including $20 million guaranteed, per source.tenorx
több mint 10 éve
szaba
10 543
Jól hallottam Sheftertől hogy Szöszi megy a Friscoba egy 6. körösért?Hall Of GreenKi a szöszi?
több mint 10 éve
Jól hallottam Sheftertől hogy Szöszi megy a Friscoba egy 6. körösért?
több mint 10 éve
ennyiért kispadra? még jobb!....de már csak cserének. 😉GreengoFormer Saints S Malcom Jenkins to Philly on a 3-year, $16.25M deal, per source.Shawn84háháháháhá, kellett egy Chung-szintű védőHöri