Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 6 éve
Munchak a vasasban csapatja. Ok meg tudtommal már nem érdekeltekAmig erdekelt a rajatszasban a Vikings nem lehet bejelenteni.Ha le lenne zsírozva akkor már bejelentették volna sztem.Most akkor bebuktuk Susmust ?Még nem 100, de sanszos. Nálunk igencsak Munchak lesz, de én nem szeretek találgatni. Majd ha ott járunk, hogy bejelentik hivatalosan, akkor elhiszem.
A Giants roster sexybb mint a miénk?
silent7939
shagi0206
silent7939
Sanyichef
több mint 6 éve
Sanyichef
231
Amig erdekelt a rajatszasban a Vikings nem lehet bejelenteni.Ha le lenne zsírozva akkor már bejelentették volna sztem.Most akkor bebuktuk Susmust ?Még nem 100, de sanszos. Nálunk igencsak Munchak lesz, de én nem szeretek találgatni. Majd ha ott járunk, hogy bejelentik hivatalosan, akkor elhiszem.
silent7939
shagi0206
silent7939
több mint 6 éve
Ha le lenne zsírozva akkor már bejelentették volna sztem.Most akkor bebuktuk Susmust ?Még nem 100, de sanszos. Nálunk igencsak Munchak lesz, de én nem szeretek találgatni. Majd ha ott járunk, hogy bejelentik hivatalosan, akkor elhiszem.
silent7939
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Most akkor bebuktuk Susmust ?Még nem 100, de sanszos. Nálunk igencsak Munchak lesz, de én nem szeretek találgatni. Majd ha ott járunk, hogy bejelentik hivatalosan, akkor elhiszem.
silent7939
több mint 6 éve
Most akkor bebuktuk Susmust ?nagyobb piac, nagyobb médiafigyelem, nagy(obb) alma 😀 meg gondolom a pénz is több. rostertől függetlenül egy new york-i meló mindig vonzóbb lesz az edzőknek
silent7939
több mint 6 éve
Most akkor bebuktuk Susmust ?A Giants roster sexybb mint a miénk?
Szerkesztette: silent7939
több mint 6 éve
harras
515
Hát, Campbelltől nem sajnálom ezt a szezont, gratula neki.
több mint 6 éve
Arians komoly sikereket ert el Pittsburgben, majd egy krizishelyzetben bizonyitott HC-ként Indianapolisban. Szerintem kevesbe volt risky business mint az idén emlegetett nevek 😊Hirtelen nem tudok alkalmasabb figurát mondani mivel nem jártam utána, de ha egy 52 éves fickó eddig nem produkált stabil, komoly eredményeket akkor én már sokra nem számítók tőle.FYI Arians 61 évesen lett nálatok HC anno 😉
Kexandro
empty taxi
több mint 6 éve
amúgy Shurmurt pletykálják leginkább ide, neki mennyire örülnénk?Ha keenum erkezesetol függetlenül első körben QB jön jöhet susmus
clevelandben sok sikerélménye nem volt, de hát az a browns 😊 a vikings offense-t jól összerakta, keenum is egész vállalható qb-nak néz ki (Bettcher meg maradhatna DC-nek, a szezon végére csak összeállt a védelem)
Löfli
több mint 6 éve
Hirtelen nem tudok alkalmasabb figurát mondani mivel nem jártam utána, de ha egy 52 éves fickó eddig nem produkált stabil, komoly eredményeket akkor én már sokra nem számítók tőle.FYI Arians 61 évesen lett nálatok HC anno 😉
Kexandro
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
amúgy Shurmurt pletykálják leginkább ide, neki mennyire örülnénk?Örülni nem örülnék, mert kora ellenére a HC tapasztalata nem meggyőző. Vannak olyan karakterek akik koordinátornak kiemelkedők de főedzőként már nem látja át, nem tudja koordában tartani az egész csapatot. Bowles pl. remek példa erre az esetre.
clevelandben sok sikerélménye nem volt, de hát az a browns 😊 a vikings offense-t jól összerakta, keenum is egész vállalható qb-nak néz ki (Bettcher meg maradhatna DC-nek, a szezon végére csak összeállt a védelem)
Löfli
Emellett Keenum bár nem játszott rosszul de nem hinném hogy valaha is TOP10 QB lesz belőle... Akkor már inkább áldozzunk be egy évet egy fiatalra akiben több a potenciál.
Hirtelen nem tudok alkalmasabb figurát mondani mivel nem jártam utána, de ha egy 52 éves fickó eddig nem produkált stabil, komoly eredményeket akkor én már sokra nem számítók tőle.
Persze bárki is jön drukkolok neki 😊
több mint 6 éve
amúgy Shurmurt pletykálják leginkább ide, neki mennyire örülnénk? clevelandben sok sikerélménye nem volt, de hát az a browns 😊 a vikings offense-t jól összerakta, keenum is egész vállalható qb-nak néz ki (Bettcher meg maradhatna DC-nek, a szezon végére csak összeállt a védelem)
több mint 6 éve
persze tudom, csak azt már lusta voltam kiírni, hogy ő pont nem az 😊 de Shurmur, Wilks, Jim Schwartz is esélyes hozzánkMunchak nem koordinátor, hanem OL coach, nem is volt koordinátor soha. Titansnél is OL edző volt, onnan lett HC, utána nálunk megint OL coach. Annak viszont nagyon jó, örülnék ha maradna.Semmi hír az új Hc-rol?még semmi, gondolom valamelyik playoff csapat koordinátorát akarjuk, Mike Munchak a legnagyobb esélyes szerintem.
silent7939
Löfli
Jan
több mint 6 éve
Danny
1 717
Lasd a kiskocsog Floyd...És ennek a két dolognak mi köze egymáshoz? 😊Annyiban, hogy meg lehet nézni, hány semmirekellő játékos kapott (gyakorlatilag ajándékba) gyűrűt, míg legendák nyomják/nyomták le úgy NFL karrierjüket, hogy SB közelében sem jártak soha.
Wyatt
Igaz hogy nem elkapó, de pl Joe Thomas hány playoff meccset is játszott életében?...
csongi
több mint 6 éve
Munchak nem koordinátor, hanem OL coach, nem is volt koordinátor soha. Titansnél is OL edző volt, onnan lett HC, utána nálunk megint OL coach. Annak viszont nagyon jó, örülnék ha maradna.Semmi hír az új Hc-rol?még semmi, gondolom valamelyik playoff csapat koordinátorát akarjuk, Mike Munchak a legnagyobb esélyes szerintem.
silent7939
Löfli
több mint 6 éve
És ennek a két dolognak mi köze egymáshoz? 😊Annyiban, hogy meg lehet nézni, hány semmirekellő játékos kapott (gyakorlatilag ajándékba) gyűrűt, míg legendák nyomják/nyomták le úgy NFL karrierjüket, hogy SB közelében sem jártak soha.
Wyatt
Igaz hogy nem elkapó, de pl Joe Thomas hány playoff meccset is játszott életében?...
Szerkesztette: csongi
több mint 6 éve
harras
515
Vagy visszajön Bowles ? 😊))Semmi hír az új Hc-rol?még semmi, gondolom valamelyik playoff csapat koordinátorát akarjuk, Mike Munchak a legnagyobb esélyes szerintem.
silent7939
Löfli
(vicceltem sajnos...)
több mint 6 éve
Semmi hír az új Hc-rol?még semmi, gondolom valamelyik playoff csapat koordinátorát akarjuk, Mike Munchak a legnagyobb esélyes szerintem.
silent7939
több mint 6 éve
Semmi hír az új Hc-rol?
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
És ennek a két dolognak mi köze egymáshoz? 😊Ja hát a gyűrű nem sokat jelent. Floyd is talált egyet a Pats kispadján, aztán ő is hol van már.A top 10-em most így néz ki:Olvastam egy összegzést pár hete, hogy a liga legjobb elkapóiban az közös, hogy nincsen egyiknek se gyűrűje.
Jones; Brown; Hopkins; Green; OBJ; Allen; Hill; Fitz; Evans; M. Thomas.
Hill ugyan még nem bizonyította, hogy ilyen előkelő helyre rakjam, de neki a sebessége mind rövid-, mind hosszú távon brutál, amivel igencsak nehéz viszálykodni a DB-knek.
shagi0206
harras
csongi
Inkább abban lehet okokat keresni, hogy ha a cap nagy része egy kétségtelenül kiváló, de mégiscsak elkapóra megy, akkor a többi részen emiatt talán hátrányban lehet a csapat, és ezért nem feltétlenül cél az elit elkapó megszerzése, mert kevesebb hatása van a játékra. Mondjuk ez meg inkább a drafton top 5-ben elkelő OT-knél lehet még érdekesebb, hiába hoznak egy Joe Thomast vagy Jake Longot, a poszt nem ad hozzá annyit, mint egy irányító adna. Jó, persze itt vannak más problémák is.
több mint 6 éve
Ja hát a gyűrű nem sokat jelent. Floyd is talált egyet a Pats kispadján, aztán ő is hol van már.A top 10-em most így néz ki:Olvastam egy összegzést pár hete, hogy a liga legjobb elkapóiban az közös, hogy nincsen egyiknek se gyűrűje.
Hill ugyan még nem bizonyította, hogy ilyen előkelő helyre rakjam, de neki a sebessége mind rövid-, mind hosszú távon brutál, amivel igencsak nehéz viszálykodni a DB-knek.
shagi0206
harras
Szerkesztette: csongi
több mint 6 éve
harras
515
A top 10-em most így néz ki:Olvastam egy összegzést pár hete, hogy a liga legjobb elkapóiban az közös, hogy nincsen egyiknek se gyűrűje.
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Hát jó, ez a 3 év valóban elég kiábrándító volt. Viszont az ezt megelőző 14-es év meg elég brutálisra sikeredett. Evans, OBJ, Adams, Watkins, Lee is idénre már elég jól muzsikált, miután Robinson kidőlt, Cooks, Landry, Bryant, Matthews. Előtte lévő évben csak Hopkins, és Allen kiemelkedő, a 11-es draftról ne is beszéljünk, elég Jones, és Green neve 😊Az elmúlt pár év első körös elkapói eddig elég komoly teritett betlit tolnak.Azért ennyire nem lehetetlen olyan WR-t húzni, aki nem szorul nagy segítségre. Mi miért ne húzhatnánk egy Hopkins kaliberű WR-t 1. körben? shagi0206Egyikük biztos marad, de szvsz kizárt hogy kezdőként. Szerintem FA-ről jön majd QB, az első kört pedig jó lenne WR-re áldozni. Ha Fitz az utolsó évében nem mentorál utódot maga helyett akkor elvesztünk..Stanton 34 lesz szezonkezdetre.Remelem nem Skelton vagy Max Hall feleket kell nezegetni ismet.Szerintem Stanton meg Gabbert is marad, közülük kerül ki a kezdő.
Danny
Leon78
harras
Kexandro
- Tavalyról a Ross, Davis, Williams trió
- 16ról Coleman, Doctson, Fuller és Treadwell sem futottak igazán be, sőt Treadwell eddig 0 és a talán legjobb Fuller is épp csak 1000y fölött, bár idén sok nagy játéka volt, Watsonnal újra lehet belőle lesz valami.
- 15ről Cooper jó de idén például egészen gyenge volt, White is top 10 volt és 200yardja sincs a ligában, Parker évi 600yard, Perriman megint 0, Dorsett szintén, Agholor is idén tűnik először nfl játékosnak.
Ez csak az elmúlt 3 év WR felhozatala az első körből, és persze mással is megtörténhet ami a 3. évére pl Agholorral, de nincs túl jó periódusa az újonc első körös WR-eknek. Ebből a 3 évnyi felhozatalból 1 kérdés nélküli elit játékos sincs. Cooper van a legmagasabban de az idei éve után már ő sem mondható megkérdőjelezhetetlennek.
alatriste
több mint 6 éve
Az elmúlt pár év első körös elkapói eddig elég komoly teritett betlit tolnak.Azért ennyire nem lehetetlen olyan WR-t húzni, aki nem szorul nagy segítségre. Mi miért ne húzhatnánk egy Hopkins kaliberű WR-t 1. körben? shagi0206Egyikük biztos marad, de szvsz kizárt hogy kezdőként. Szerintem FA-ről jön majd QB, az első kört pedig jó lenne WR-re áldozni. Ha Fitz az utolsó évében nem mentorál utódot maga helyett akkor elvesztünk..Stanton 34 lesz szezonkezdetre.Remelem nem Skelton vagy Max Hall feleket kell nezegetni ismet.Szerintem Stanton meg Gabbert is marad, közülük kerül ki a kezdő.
Danny
Leon78
harras
Kexandro
- Tavalyról a Ross, Davis, Williams trió
- 16ról Coleman, Doctson, Fuller és Treadwell sem futottak igazán be, sőt Treadwell eddig 0 és a talán legjobb Fuller is épp csak 1000y fölött, bár idén sok nagy játéka volt, Watsonnal újra lehet belőle lesz valami.
- 15ről Cooper jó de idén például egészen gyenge volt, White is top 10 volt és 200yardja sincs a ligában, Parker évi 600yard, Perriman megint 0, Dorsett szintén, Agholor is idén tűnik először nfl játékosnak.
Ez csak az elmúlt 3 év WR felhozatala az első körből, és persze mással is megtörténhet ami a 3. évére pl Agholorral, de nincs túl jó periódusa az újonc első körös WR-eknek. Ebből a 3 évnyi felhozatalból 1 kérdés nélküli elit játékos sincs. Cooper van a legmagasabban de az idei éve után már ő sem mondható megkérdőjelezhetetlennek.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Nem csak "laikus" szemek mondják, hogy a liga egyik, ha nem a legjobban blokkoló elkapója. Emellett az egyik, ha nem a legjobb kezű elkapó, valamint - mint írtad - a route futásokban is elit. Sebessége megkopott, azon kívül minden tekintetben ott van a legjobbak között. Ugyan manapság nem szokták a legjobb elkapók közé sorolni (Brown, Jones, és társai), de hiába öreg, attól még mindig ott van. Az én listámon pl. a liga 8. legjobbja. És csakis azért 8., mert sebessége korából kifolyólag már nem tényező. Bár neki alapból nem a sebessége volt az erőssége fiatalabb korában sem, de akkor még jóval simábban el tudott szakadni a DB-ktől.Úgy nézem nem sokan osztják a véleményem, sőt. 😊 a maiak közül azért igencsak ott van a toppon, legalábbis szerintem. Gyakorlatilag mindent elkap, még sokszor azt is amit nem lehet, soha nem sérült, jól futja a routokat, és blokkolásban is jó, már amennyire én megtudom ítélni.Na azért na. Én imádom Fitzgeraldot, de azért na.Olyan őstehetség mint Fitz, egy évszázadban csak egy van, és ráadásul még nem is sérülékeny, ilyen pedig évezredenként egy 😊Egyikük biztos marad, de szvsz kizárt hogy kezdőként. Szerintem FA-ről jön majd QB, az első kört pedig jó lenne WR-re áldozni. Ha Fitz az utolsó évében nem mentorál utódot maga helyett akkor elvesztünk..Stanton 34 lesz szezonkezdetre.Remelem nem Skelton vagy Max Hall feleket kell nezegetni ismet.Szerintem Stanton meg Gabbert is marad, közülük kerül ki a kezdő.
Danny
Leon78
harras
Kexandro
Leon78
389 yardra van az örökranglista 2. helyétől, az még lehet egy motiváló erő 😊az csak szerződéshosszabbítás volt, simán visszavonulhat (szerintem vissza fog vonulni, SB győzelmen kívül mindent elért, amit lehetett)Haley-re van talán a legnagyobb esély; nem hinném hogy beállunk a fiatal edzős csapatok sorába.Fitz már jelezte ha jól emlékszem, hogy még egy évet tuti ráhúz.
Ami viszont jobban aggaszt az Fitz sorsa. Ha jövőre esetleg nem térne vissza elég sótlan, karakter nélküli csapat maradna utána, arról már nem is beszélve mennyivel több talentet látok most a 49ers/Rams duóban...
Fájdalmas szezonokra számítok.
Kexandro
dande
Löfli
Wyatt
Leon78
A top 10-em most így néz ki: