Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Ezzel a a főedzővel pont azt éreztem mikor kinevezték és utánanéztem a pályájának, mint mikor Leekenst kinevezték..... Nem kell Rosent beküldeni a darálóba.Wilks nekem sem szimpi már az első pillanattól kezdve. Egy sótlan, jellegtelen figura.
harras
Sokan szidták (szerintem főleg alaptalanul) a végén Arianst, de én pont azért is bírtam, mert volt egyénisége és a csapatnak is egyéniséget adott. Meg szerintem egy zseni volt, ami Wilksről kicsit sem mondható el, mint azt láthattuk az utóbbi két hétben.
több mint 7 éve
Ja csak azt hogy beválik-e, akkor fogjuk megtudni ha van már mögötte néhány éles NFL meccs. Ezért is mondom, hogy ha majd tényleg annyi a szezonnak (talán nem is kell erre a pillanatra sokat várni), akkor be kellene küldeni.A Rams játszott a héten egy könnyű kis edzőmeccset.Ha Rosen beválik, én letradeelnék egy olyan csapattal akinek QB kell. Szerezhettek vele pár értékes picket, és valljuk be ráfér a csapatra.
Gurley - Cards 34-0
Én csak a highlighsot láttam, ahol egyetlen egy offensive playünk fért el, egy int a garbage timeban. Bradford szenvedte végig a meccset? Fitznek legalább volt elkapása?
Én azt mondom, jöjjön Rosen. Mit veszthetünk? Legalább kap egy kis meccsrutint.
Ja és 1/1-re kit vagy milyen posztra kéne húzni jövőre? Tippek? 😊
csongi
kg0412
több mint 7 éve
A Rams játszott a héten egy könnyű kis edzőmeccset.Ha Rosen beválik, én letradeelnék egy olyan csapattal akinek QB kell. Szerezhettek vele pár értékes picket, és valljuk be ráfér a csapatra.
Gurley - Cards 34-0
Én csak a highlighsot láttam, ahol egyetlen egy offensive playünk fért el, egy int a garbage timeban. Bradford szenvedte végig a meccset? Fitznek legalább volt elkapása?
csongi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
A Rams játszott a héten egy könnyű kis edzőmeccset.Falat húzni. Főleg ha addig a D egyben marad.
Gurley - Cards 34-0
csongi
több mint 7 éve
Csak szerintem Fitz nem akarta volna még egyszer átélni...És igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
Cardinalis
több mint 7 éve
A Rams játszott a héten egy könnyű kis edzőmeccset.Gurley - Cards 34-0
Szerkesztette: csongi
több mint 7 éve
Orulok, hogy a heten is megkimeltem magam szeretett csapatomtol...
több mint 7 éve
sekép sehang
több mint 7 éve
Ha esetleg valaki tudomást szerezne tárolt verzióról, ne tartsa magában 😊Jelentem megnéztem és tetszett. 😊
Cardinalis
(ha érdekel feltöltöttem felhőbe és onnan leszedheted, linket majd küldök ha szeretnéd 😊 )
több mint 7 éve
Én Rosennek szurkolok önző érdekből, szóval azért igyekszem figyelni itt a dolgokat. Mondjuk Jimmynek is, úgyhogy érdekes lesz a csoport :dVolt már 1/1-es bust QB is, de azért még próbálkoznak ott a csapatok 😀Már egy ideje figyellek itt de most gondoltam rákérdezek: Te amúgy másodállásban Cards drukker is vagy? 😊
Azért nem ártana egy minőségi LT (ott meg amúgy sem első évben domborítanak általában a játékosok, szóval még azzal együtt is karcsú lehet a fal jövőre is)
Wyatt
csongi

több mint 7 éve
Volt már 1/1-es bust QB is, de azért még próbálkoznak ott a csapatok 😀Már egy ideje figyellek itt de most gondoltam rákérdezek: Te amúgy másodállásban Cards drukker is vagy? 😊
Azért nem ártana egy minőségi LT (ott meg amúgy sem első évben domborítanak általában a játékosok, szóval még azzal együtt is karcsú lehet a fal jövőre is)
Wyatt
több mint 7 éve
Volt már 1/1-es bust QB is, de azért még próbálkoznak ott a csapatok 😀 Azért nem ártana egy minőségi LT (ott meg amúgy sem első évben domborítanak általában a játékosok, szóval még azzal együtt is karcsú lehet a fal jövőre is)

több mint 7 éve
1. körben húztunk már falembert, hát finoman fogalmazok: NEM JÖTT BE!Palmer–Rosen közti időszak van. Jövőre jön egy jó LT az első körben, egy jó WR a másodikban vagy harmadikban, aztán szevaszkaÉs igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
Cardinalis
Wyatt
több mint 7 éve
ámen 😊Palmer–Rosen közti időszak van. Jövőre jön egy jó LT az első körben, egy jó WR a másodikban vagy harmadikban, aztán szevaszkaWyattÉs igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...Cardinalis
több mint 7 éve
Palmer–Rosen közti időszak van. Jövőre jön egy jó LT az első körben, egy jó WR a másodikban vagy harmadikban, aztán szevaszkaÉs igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
Cardinalis

több mint 7 éve
Nekem meg csak olyan alap Cardinals szurkoló érzésem van. Minden köztes, fényesebb időszak csak egy kis ajándék a mi életünkben 😊És igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
Cardinalis
több mint 7 éve
És igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
több mint 7 éve
És igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.több mint 7 éve
(nem vagyok biztos benne, hogy ki szabad-e írni az ilyet ide, mert nyilván nem az NFL hivatalos torrentoldaláról van szó 😊)csongithx!
privátba tuti be szabad írni 😊
több mint 7 éve
tenyardtracker.comTYT-n biztos fent lesz pár nappal később.Fucuhööö?
gugli első találat: TYT Electronics Co., Ltd.
itt?
😊
Cardinalis
(nem vagyok biztos benne, hogy ki szabad-e írni az ilyet ide, mert nyilván nem az NFL hivatalos torrentoldaláról van szó 😊)
több mint 7 éve
TYT-n biztos fent lesz pár nappal később.Fucuhööö?
gugli első találat: TYT Electronics Co., Ltd.
itt?
😊
több mint 7 éve
Ha esetleg valaki tudomást szerezne tárolt verzióról, ne tartsa magában 😊TYT-n biztos fent lesz pár nappal később.
Cardinalis
több mint 7 éve
Ha esetleg valaki tudomást szerezne tárolt verzióról, ne tartsa magában 😊
több mint 7 éve
Hála istennek innen a tengerpartrol nem is volt esélyem megnézni a meccset. Bár ahogy nézem nem baj mert van baj 😊 Revidialom a korábbi 7-9-et egy laza 4-12-re. 😊 Meg a végén igaza lesz vegasnak 😀