Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 6 éve
Ha McCoy jól nyomja megint HC lehet belőleprofootballtalk.nbcsports.com/2018/01/24/report-cardinals-hire-al-holcomb-as-defensive-coordinator/
viszont nincs QB, ez a legnagyobb baj. Kuzin idő?
több mint 6 éve
Haley esetén kb felkötném magamHm, én még emlékszem amikor Haley volt a SB-t megjárt csapatunk OC-je.
shagi0206
Nem tudom, miért utálják ennyien, most a Steelersnél sem ő volt szerintem a gondok fő oka. Na de mindegy, most már a Brownsnál kell alkotnia valamit.
több mint 6 éve
Cardinalis
5 788
...azt se tudjuk ki iranyit jovore.Dannyaz hagyján, de szerintem ők sem... 😊
“We’re going to have a very active and aggressive plan through free agency, and we’ll see exactly what’s going to happen within the draft,” Wilks said, emphasizing the Cardinals were going to compete and not rebuild in 2018.
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
Ne ettől a hírtől nem állt fel..... Denverben megbukott elég rendesen, na meg előtte a Chargersben sem alakított nagyot.McCoy sztem nem rossz hire, a Chargersnél szabad kezet adott Frank Reichnak, mikor szétesett az O, Denverben meg nagyon buta irányítói voltak legutóbb, előtte mind Tebow-val mind PM-gel sikeres volt, szal sztem elég széles látókörű szakember.
silent7939
Kicsit elvarázsolt manus, ha találtok egy magas football IQ-val bíró QB-t, akkor jó O-t tud ő szerkeszteni.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Danny
1 717
Mike McCoy az új OC.Majd kiderul mit tud ebbol az alapanyagbol. Adjuk meg neki az eselyt, nem kell egybol leiirni. Uj era ez, azt se tudjuk ki iranyit jovore.
empty taxi
több mint 6 éve
Ne ettől a hírtől nem állt fel..... Denverben megbukott elég rendesen, na meg előtte a Chargersben sem alakított nagyot.
több mint 6 éve
Mike McCoy az új OC.
Madden hates me.
több mint 6 éve
Ha DeFilippo lesz akkor én is elégedett leszek 😊 és nagyon remélem azért nincs még hír mert Ő a jelölt és rá várunk.ez csak természetes, Wilks hozza a saját embereit, Bettchernek meg sok sikert, remélem ott is sikeres lesz 😊Betcher elment a Giants-be DC-nek.Szuper, nem tudom minek kell elbaszni, azt ami eddig működött.
silent7939
Leon78
nálunk viszont elég pofás edzői stáb kezd kialakulni, Wilks is elég jó védelmeket/secondaryket rakott össze, Ray Brown OL-edző is a Pantherstől jött, a Giants safety edzője Dave Merritt meg a secondary coach lesz.
már csak az OC nagy kérdés, de egyre jobban tetszik ez a kinevezés.
Löfli
több mint 6 éve
ez csak természetes, Wilks hozza a saját embereit, Bettchernek meg sok sikert, remélem ott is sikeres lesz 😊Betcher elment a Giants-be DC-nek.Szuper, nem tudom minek kell elbaszni, azt ami eddig működött.
silent7939
Leon78
nálunk viszont elég pofás edzői stáb kezd kialakulni, Wilks is elég jó védelmeket/secondaryket rakott össze, Ray Brown OL-edző is a Pantherstől jött, a Giants safety edzője Dave Merritt meg a secondary coach lesz.
már csak az OC nagy kérdés, de egyre jobban tetszik ez a kinevezés.
több mint 6 éve
Betcher elment a Giants-be DC-nek.Szuper, nem tudom minek kell elbaszni, azt ami eddig működött.
silent7939
több mint 6 éve
Betcher elment a Giants-be DC-nek.
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Igen, olvastam ezt 😊bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/nfl-draft-2018/1734322Hát vannak fenntartásaim vele kapcsolatban. Nem hiszem, hogy túl nagy karriert tud csinálni a profi ligában. Mint nem QB talán, de úgy én nem jósolok neki hosszú karriert. Az Ő alkata nagyon kevés lesz a sok ütéshez.Még. 😊Jó, csak nekünk nincs WilsonunkNeki nem lenne újdonság h OL nélkül kell támadni 😀ehelyett Bevellt pletykálják 😀😀Szerintem támadóoldalon sokkal inkább kellett volna a szellemi frissítés.ha DeFilippo érkezik az eléggé nagy fogás offense oldalon.
harras
braxa88
Löfli
empty taxi
shagi0206
#LamarJacksontArizonába #CardinalsQBVoltEddigIs
empty taxi
shagi0206
empty taxi
A véleményem mindenképp marad, legalábbis addig, míg rám nem cáfol. Bár cáfoljon, mert nekem szimpatikus játékos, csak én nem hiszek abban, hogy befut.
több mint 6 éve
Hát vannak fenntartásaim vele kapcsolatban. Nem hiszem, hogy túl nagy karriert tud csinálni a profi ligában. Mint nem QB talán, de úgy én nem jósolok neki hosszú karriert. Az Ő alkata nagyon kevés lesz a sok ütéshez.Még. 😊Jó, csak nekünk nincs WilsonunkNeki nem lenne újdonság h OL nélkül kell támadni 😀ehelyett Bevellt pletykálják 😀😀Szerintem támadóoldalon sokkal inkább kellett volna a szellemi frissítés.ha DeFilippo érkezik az eléggé nagy fogás offense oldalon.
harras
braxa88
Löfli
empty taxi
shagi0206
empty taxi
shagi0206
Madden hates me.
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Hát vannak fenntartásaim vele kapcsolatban. Nem hiszem, hogy túl nagy karriert tud csinálni a profi ligában. Mint nem QB talán, de úgy én nem jósolok neki hosszú karriert. Az Ő alkata nagyon kevés lesz a sok ütéshez.Még. 😊Jó, csak nekünk nincs WilsonunkNeki nem lenne újdonság h OL nélkül kell támadni 😀ehelyett Bevellt pletykálják 😀😀Szerintem támadóoldalon sokkal inkább kellett volna a szellemi frissítés.ha DeFilippo érkezik az eléggé nagy fogás offense oldalon.
harras
braxa88
Löfli
empty taxi
shagi0206
empty taxi
több mint 6 éve
Még. 😊Jó, csak nekünk nincs WilsonunkNeki nem lenne újdonság h OL nélkül kell támadni 😀ehelyett Bevellt pletykálják 😀😀Szerintem támadóoldalon sokkal inkább kellett volna a szellemi frissítés.ha DeFilippo érkezik az eléggé nagy fogás offense oldalon.
harras
braxa88
Löfli
empty taxi
shagi0206
Madden hates me.
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Jó, csak nekünk nincs WilsonunkNeki nem lenne újdonság h OL nélkül kell támadni 😀ehelyett Bevellt pletykálják 😀😀Szerintem támadóoldalon sokkal inkább kellett volna a szellemi frissítés.ha DeFilippo érkezik az eléggé nagy fogás offense oldalon.
harras
braxa88
Löfli
empty taxi
Nem is fog már szerintem. Lehetősége 1x adódott, akkor még volt top irányító a csapatnál (azóta se). Azzal nem élt a csapat (pedig sokáig úgy nézett ki, hogy meglesz). A 15-ös év is elég biztatóra sikeredett, de a Panthers a játék minden elemében felülmúlt.nem ellenetek beszélve, de Fitz megérdemelne egy gyűrűt, rengeteget adott ennek a franchise-nak már, de most eléggé úgy tűnik, hogy viszonozni ezt nem fogjátok neki belátható időn (karrier vége) belül.Ha ráveszi Fitz-et, hogy maradjon akkor már lesz egy jó pontja. 😊úgy legyen 😊
Rozo
Cardinalis
PEEtör
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
nem ellenetek beszélve, de Fitz megérdemelne egy gyűrűt, rengeteget adott ennek a franchise-nak már, de most eléggé úgy tűnik, hogy viszonozni ezt nem fogjátok neki belátható időn (karrier vége) belül.Ha ráveszi Fitz-et, hogy maradjon akkor már lesz egy jó pontja. 😊úgy legyen 😊
Rozo
Cardinalis
több mint 6 éve
Neki nem lenne újdonság h OL nélkül kell támadni 😀ehelyett Bevellt pletykálják 😀😀Szerintem támadóoldalon sokkal inkább kellett volna a szellemi frissítés.ha DeFilippo érkezik az eléggé nagy fogás offense oldalon.
harras
braxa88
Löfli
Madden hates me.
több mint 6 éve
Cardinalis
5 788
Ha ráveszi Fitz-et, hogy maradjon akkor már lesz egy jó pontja. 😊úgy legyen 😊
Rozo
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
braxa88
12 534
egyefene legyen az 😀ehelyett Bevellt pletykálják 😀😀Szerintem támadóoldalon sokkal inkább kellett volna a szellemi frissítés.ha DeFilippo érkezik az eléggé nagy fogás offense oldalon.
harras
braxa88
Löfli
több mint 6 éve
ehelyett Bevellt pletykálják 😀😀Szerintem támadóoldalon sokkal inkább kellett volna a szellemi frissítés.ha DeFilippo érkezik az eléggé nagy fogás offense oldalon.
harras
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Szerintem támadóoldalon sokkal inkább kellett volna a szellemi frissítés.ha DeFilippo érkezik az eléggé nagy fogás offense oldalon.
harras
több mint 6 éve
harras
515
Szerintem támadóoldalon sokkal inkább kellett volna a szellemi frissítés.
több mint 6 éve
andree
1 736
Igazából nehéz megítélni kiből milyen HC lesz. Az egyetlen dolog amitől féltem, hogy valami sokszor felsült rutinos arc jön. Pár év és meglátjuk mi lesz, én egyenlőre örülök neki, ahogy 10 másik embernek ugyan így örültem volna. Lesz dolga bőven.
több mint 6 éve
DeFilippo lehet az OC és Holcomb a DC.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.