Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 6 éve
lazars Arizona Cardinals 86
Gabbert nem a jövőnk záloga, ez most már biztos 😊 Stanton szintén nem. Palmernek max még egy éve van hátra, de lehet hogy visszavonul most.
Kurvára kell egy normális, NFL szintű, azonnal bevethető QB. Ja és elé egy tisztességes fal.
Lehet hogy nagy kérés, de most ezeket kérném a jézuskától.
csongi
Az ilyen QB-k kerülnek évi néhány 10millió dolcsiba
több mint 6 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
a szar és fos közül nehéz választani 😊

azért Gabbert se volt meggyőző az előző pár meccsen, sőt. oké, hogy a fal is trágya és alig védik meg, de megint elkezdett szellemeket látni, mint a Jaguarsban, akkor is azt hiszi, hogy jön a nyomás, amikor nincs ott senki.

amúgy meg kezdhetünk nézelődni a potenciális HC jelöltek közül, bár ez annyira nem meglepő szerintem:  twitter.com/abc15sports/status/942861061480312832
Löfli
Ez csak annyit jelent, hogy elkészült a B-terv arra az esetre, ha mégis visszavonulna (vagyis nyilván Keimék csinálnak egy listát a kiszemeltekről). Szerintem viszont nem fog, már többször elmondta, hogy a szarabb szereplés inkább csak motiválja hogy maradjon még. Mondjuk attól még az előfordulhat, hogy nem ő fog felmondani, hanem mi köszönjük meg neki az eddigieket 😊

Nekem Gabberttel a legfőbb bajom, hogy ahogy jön a vélt vagy valós nyomás, mintha elfelejtene játszani. Ahogy elkezd menekülni, már tudom, hogy abból jobb esetben csak egy 8-10 yardos sack lesz, rosszabb esetben kapunk egy fumble return TD-t.

Szerkesztette: csongi
több mint 6 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Stanton kezd a Giants ellen.... Jöhetnek megint a 3&out-ok
silent7939
Az jobb, mint ha a turnoverek jönnének 😊
empty taxi
Haaaat a 11/24-es TD/int arany mint kezdő nem zárja ki hogy nála nincsenek 😁

Továbbra is azt gondolom hogy Blaine jobb mint DS. Vagy talán úgy pontosabb hogy kevésbé szar 😁
silent7939
a szar és fos közül nehéz választani 😊

azért Gabbert se volt meggyőző az előző pár meccsen, sőt. oké, hogy a fal is trágya és alig védik meg, de megint elkezdett szellemeket látni, mint a Jaguarsban, akkor is azt hiszi, hogy jön a nyomás, amikor nincs ott senki.

amúgy meg kezdhetünk nézelődni a potenciális HC jelöltek közül, bár ez annyira nem meglepő szerintem:  twitter.com/abc15sports/status/942861061480312832

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 6 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
silent7939
empty taxi
Haaaat a 11/24-es TD/int arany mint kezdő nem zárja ki hogy nála nincsenek 😁

Továbbra is azt gondolom hogy Blaine jobb mint DS. Vagy talán úgy pontosabb hogy kevésbé szar 😁
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
silent7939

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
több mint 6 éve
Gabbert nem a jövőnk záloga, ez most már biztos 😊 Stanton szintén nem. Palmernek max még egy éve van hátra, de lehet hogy visszavonul most.
Kurvára kell egy normális, NFL szintű, azonnal bevethető QB. Ja és elé egy tisztességes fal.
Lehet hogy nagy kérés, de most ezeket kérném a jézuskától.

Szerkesztette: csongi
több mint 6 éve
harras Arizona Cardinals 515
Gabbert a király. És hatalmas gratula Fitznek. Köszönjük Cards!
iktriad
Ugyan, kérlek. Megvertétek a Seattle-t, ezért cserébe ez volt részünkről a minimum, akkor is ha nekünk már mindegy mert mi elimpotenskedtük ellenük. 😊
több mint 6 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 921
iktriad
A Texans kivételével megvert a csapat minden AFC South csapatot (Erre se tettem volna egy fillért se szezonkezdés előtt). Így nem tettünk szívességet nektek 😊
több mint 6 éve
Haha, Gabbert (és a fal) megint fos volt, egy szerencsénk volt, hogy a védelem megint nagyon jót alkotott. Na meg hogy a Titans offense se nagyon volt a pályán. Ritkán lehet egy meccset 12 ponttal megnyerni...
Ha visszük tovább a lendületet (és legalább csak egy kicsit jobban odateszi magát az offense) akkor a Skins és a Giants is verhető szerintem. A Hawks elleni meg egy nagy kérdőjel, de inkább bukta.
Ha jobban belegondolunk, 8-8-cal zárni a szezont erőn felüli lenne, tekintve hogy szinte az egészet David Johnson és (részben) Palmer nélkül toljuk végig.
csongi
az összefoglalót láttam, a fal bal oldala papírból van
több mint 6 éve
Haha, Gabbert (és a fal) megint fos volt, egy szerencsénk volt, hogy a védelem megint nagyon jót alkotott. Na meg hogy a Titans offense se nagyon volt a pályán. Ritkán lehet egy meccset 12 ponttal megnyerni...
Ha visszük tovább a lendületet (és legalább csak egy kicsit jobban odateszi magát az offense) akkor a Skins és a Giants is verhető szerintem. A Hawks elleni meg egy nagy kérdőjel, de inkább bukta.
Ha jobban belegondolunk, 8-8-cal zárni a szezont erőn felüli lenne, tekintve hogy szinte az egészet David Johnson és (részben) Palmer nélkül toljuk végig.
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
köszi Blaine!
több mint 6 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 788
GYŐZELEM!!! 😊

THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
Bruce Arians Odüsszeiája  www.revengeofthebirds.com/2017/12/7/16744240/bruce-arians-odyssey

Don't blink!
több mint 6 éve
Ha már Ariansról van szó.
Az első években pont az agresszív, trükkös playcallinggal szerettette meg magát. Ebből ma már semmi nem látszik, csak toljuk mindig a biztonsági játékot. Na meg néhány meccsen meg csak fogom a fejem, mennyire nem jól kezeli a játékidőt, eszméletlen faszkodás megy néha.
Szerintem is elfáradt, lehet hogy nekünk is kéne valami fiatal, lendületes edző.
csongi
A tavalyi rosszullétéhez kötöm a változást.
És hát szintén tavaly kezdte szapulni főleg a fiatal játékosokat azért mert szerinte nem teszik magukat oda igazán a sikerért, de hát kinek kéne a motivációt legjobban beléjük plántálni ?
több mint 6 éve
Ha már Ariansról van szó.
Az első években pont az agresszív, trükkös playcallinggal szerettette meg magát. Ebből ma már semmi nem látszik, csak toljuk mindig a biztonsági játékot. Na meg néhány meccsen meg csak fogom a fejem, mennyire nem jól kezeli a játékidőt, eszméletlen faszkodás megy néha.
Szerintem is elfáradt, lehet hogy nekünk is kéne valami fiatal, lendületes edző.
több mint 6 éve
Attól félek, hogy most Arians beleszeretett annyira Gabbertbe, hogy jövőre ő lesz a kezdő, aztán vele is ilyen felemás szezont fogunk futni, és még pár évig folytatódik ez a szenvedés. Palmer szerintem visszavonul most a szezon végén. De ha nem, akkor is megint egy hasonló évnek nézünk elébe, mint idén.
Mi miért nem tudunk soha húzni egy Goffot, Wentzet vagy akár csak egy Garoppolo kalibert szerezni FA piacról? Kedvelem Keimet, de érthetetlen hogy QB fronton csak a folyamatos bénázás megy...
csongi
Arianstól én sajnos már nem várok sokat, árnyéka régi önmagának. Palmer sem egy SB nyerő típus. Most, hogy sok volt a durvaság az elmúlt hetekben előkerült a cincys majd arizonás súlyos sérülése, sűrűsödnek a vélemények, hogy ezek nyomot hagytak rajta mentálisan.
QB-t idén azért nem hoztunk mert hogy nem volt olyan akit érdemes lenne, egy újabb Lindleynek vagy Thomasnak meg semmi értelme. Legalábbis ez volt a hivatalos indoklás.

Cousinsért lesz nagy versengés év végén szerintem, de Keim nem szokott beszállni nagy licitekbe ha jól tudom. De ha ennyit tud az O-fal akkor tökmindegy, R. Wilson csak egy van.
harras
ha jól emlékszem, egy QB tetszett Arianséknak az 1. körös prospectekből, az vagy Watson vagy Mahomes volt, de a Chiefs és a Texans is beugrott elénk. Persze mi is felcserélhettünk volna, de sokallták az árat.

Nálam Keim a támadófallal veri ki a biztosítékot, beleöl egy rakás pénzt meg draftcetlit és összesen két évig volt jó az egység. Mindenki sérülékeny, mint a picsa, hihetetlen.

Arianst is kezdem unni a szokásos sablon szövegeivel, Amos Jones ST edzőt már két éve ki kellett volna rúgni, de ő továbbra is makacskodik, és azt mondja nem vele, hanem a játékosokkal van baj.

Amúgy meg kiderült, hogy a blokkolt field goaloknál szabálytalanul jött át a Rams, szóval tényleg nem a LS volt szar, akin átugrottak.

Don't blink!
több mint 6 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 960 — Defender
Attól félek, hogy most Arians beleszeretett annyira Gabbertbe, hogy jövőre ő lesz a kezdő, aztán vele is ilyen felemás szezont fogunk futni, és még pár évig folytatódik ez a szenvedés. Palmer szerintem visszavonul most a szezon végén. De ha nem, akkor is megint egy hasonló évnek nézünk elébe, mint idén.
Mi miért nem tudunk soha húzni egy Goffot, Wentzet vagy akár csak egy Garoppolo kalibert szerezni FA piacról? Kedvelem Keimet, de érthetetlen hogy QB fronton csak a folyamatos bénázás megy...
csongi
Arianstól én sajnos már nem várok sokat, árnyéka régi önmagának. Palmer sem egy SB nyerő típus. Most, hogy sok volt a durvaság az elmúlt hetekben előkerült a cincys majd arizonás súlyos sérülé se, sűrűsödnek a vélemények, hogy ezek nyomot hagytak rajta mentálisan.
QB-t idén azért nem hoztunk mert hogy nem volt olyan akit érdemes lenne, egy újabb Lindleynek vagy Thomasnak meg semmi értelme. Legalábbis ez volt a hivatalos indoklás.

Cousinsért lesz nagy versengés év végén szerintem, de Keim nem szokott beszállni nagy licitekbe ha jól tudom. De ha ennyit tud az O-fal akkor tökmindegy, R. Wilson csak egy van.
harras
Ehhez csak annyit, hogy R. Wilson, Cousins, és ha jól tudom Prescott is 3. vagy 4. körös volt, hogy Brady-ről, Garoppolóról már ne is beszéljünk. 😊 tehát az a mondat, hogy nincs értelme később QB-t húzni értelmezhetetlen, inkább a hozzáértés ami hiányzik. Az idei drafton is mehettünk volna fel legalább Wattsonért, de nem tettük.
több mint 6 éve
csongi
Arianstól én sajnos már nem várok sokat, árnyéka régi önmagának. Palmer sem egy SB nyerő típus. Most, hogy sok volt a durvaság az elmúlt hetekben előkerült a cincys majd arizonás súlyos sérülése, sűrűsödnek a vélemények, hogy ezek nyomot hagytak rajta mentálisan.

Szerkesztette: harras
több mint 6 éve
több mint 6 éve
és el is mondta Fitz, nem igazán tud örülni a rekordjainak mert egy szezon megint ment a levesbe kiugró siker nélkül
több mint 6 éve

THIS IS THE WAY
több mint 6 éve

THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
kicsit ez olyan mint a magyar foci, mindaddig emlegetjük a továbbjutást, amíg van matematikai esélyünk... 😊
Cardinalis
De azt is mondjuk ugyanúgy, mit keresnénk mi a PO-ban ? 😀
harras
hát a labdát... 😉

THIS IS THE WAY