Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Azért ez kurva nagy pr blama. Ugye itt az volt, hogy kölcsönösen felszopták egymást a felek, hogy forever love meg gentleman agreemant alapján az adott szó ami számít és a legfontosabb etc... azt itt állunk 3 napra a szezon kezdet előtt azt rohadtul nincs szerződés. Blanknak is nagy ciki ez, sztem az asztalra fog csapni...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
nem, annyi AB contentet olvastam ma, hogy ez full bizakodásra adott nekem okot 😀most tartott sajtótájékoztatót, de nem lett bejelentve.Azert ez egy fura nyilatkozat volt...
annyit mondott, hogy a vasárnapi meccsre fókuszál most és tervez játszani, nem fog pöcsölni.
shawnka
Stez
több mint 6 éve
most tartott sajtótájékoztatót, de nem lett bejelentve.Azert ez egy fura nyilatkozat volt...
annyit mondott, hogy a vasárnapi meccsre fókuszál most és tervez játszani, nem fog pöcsölni.
shawnka
több mint 6 éve
most tartott sajtótájékoztatót, de nem lett bejelentve.annyit mondott, hogy a vasárnapi meccsre fókuszál most és tervez játszani, nem fog pöcsölni.
több mint 6 éve
na tarisznyabrácsázataimAkkor nem jon AB?kàr..
állítólag megvan a Julio szerződés
shawnka
több mint 6 éve
na tarisznyabrácsázataimállítólag megvan a Julio szerződés
több mint 6 éve
Olvasni nem olvastam róla, de az a legvszínűbb, amit írtál ill. lehet még később ha Gono bejön.Gondolom nem nagyon fogtok csak emiatt rotálgatni RT-poszton, úgyhogy inkább a 2., vagy 3. fordulóban várható tőle, hogy pályára is lépMcGary nem javul elég gyorsan, hogy már az első héten kezdjen?4 hetet hagyott ki az előzetesen becsült 6-8 helyett, szal gyorsan felépült, a kondiját nem érzik elégnek per pill Quinnék h végigtolja a meccset.
Wyatt
empty taxi
Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Gondolom nem nagyon fogtok csak emiatt rotálgatni RT-poszton, úgyhogy inkább a 2., vagy 3. fordulóban várható tőle, hogy pályára is lépMcGary nem javul elég gyorsan, hogy már az első héten kezdjen?4 hetet hagyott ki az előzetesen becsült 6-8 helyett, szal gyorsan felépült, a kondiját nem érzik elégnek per pill Quinnék h végigtolja a meccset.
Wyatt
empty taxi

több mint 6 éve
McGary nem javul elég gyorsan, hogy már az első héten kezdjen?4 hetet hagyott ki az előzetesen becsült 6-8 helyett, szal gyorsan felépült, a kondiját nem érzik elégnek per pill Quinnék h végigtolja a meccset.
Wyatt

Madden hates me.
több mint 6 éve
Oh no, Gono?twitter.com/DOrlandoAJC/status/1169314675873452034
Pedig ütve ismerszik meg a védő.
twitter.com/DOrlandoAJC/status/1169301897976647680
A Tru(e)-s szójáték tetszik 😀
twitter.com/vxmcclure23/status/1169299791047790594
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 6 éve
Matthews és Allen szerződése módosult 5milla felszabadítva JJ.-nek
több mint 6 éve
Blank papa jelezte hogy JJ új szerződése a hétre nagyon esedékes mert különben morci lesz.Majd meccs előtt jelentik be mikor Julio kifut a pályára 😊
6atos
több mint 6 éve
10-6, wildcardon Hawks sima, divisional szopó a Ramstől.
Mindig jövőre
több mint 6 éve
Blank papa jelezte hogy JJ új szerződése a hétre nagyon esedékes mert különben morci lesz.
több mint 6 éve
10-6 de úgy hogy az utolsó hat meccset megnyerjük zsinórban 😊
több mint 6 éve
9-7 nálam is....
több mint 6 éve
Max 9-7.Az a baj, hogy én is ezt érzem 😥
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Wild cardon elvérzünk valamelyik nyominger ellen, mert a sok futás miatt lesz egy rakás 3&out amire az ellen egy 10 perces drive-val válaszol.
több mint 6 éve
11-5, NFC konferenciadöntő vereség
több mint 6 éve
Max 9-7.

Madden hates me.
több mint 6 éve
Én egy PO szereplést minimum. Illetve kíváncsi vagyok Koetter mit fog tudni kezdeni a támadó egységgel, meg DQ mit hoz ki a D# ből és remélem hogy nem lesz sérülés és top 5 védelmünk lesz 😊