Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem kell. Julio jó helyen van nálunkÉn imádom Juliot, de ha befut érte egy 2 darab első körös ajánlat akkor azt el kell fogadni.3 első körért akárkit eladnék a csapatból am.Én meg szeretném ha sb-t nyernénk. Még 1-2 évig nagyobb sanszunk van erre julioval, mint 3 első körös pickel.
Kenny
peach
Kenny
több mint 7 éve
Én imádom Juliot, de ha befut érte egy 2 darab első körös ajánlat akkor azt el kell fogadni.3 első körért akárkit eladnék a csapatból am.Én meg szeretném ha sb-t nyernénk. Még 1-2 évig nagyobb sanszunk van erre julioval, mint 3 első körös pickel.
Kenny
peach
több mint 7 éve
3 első körért akárkit eladnék a csapatból am.kár, hogy senki nem ér annyit 😊
Kenny
több mint 7 éve
3 első körért akárkit eladnék a csapatból am.Én meg szeretném ha sb-t nyernénk. Még 1-2 évig nagyobb sanszunk van erre julioval, mint 3 első körös pickel.
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
"Julio Jones just made his Twitter account private, unfollowed everyone from the Falcons organization, and deleted all Falcons pictures from his account except his profile pic."Én követem Twitteren Juliot, ő még követi Ice-t és a hivalatols Falcons Twitter oldalat is, meg vannak Falconsos képei még mindig. Szóval nyugi..
miageci
shawnka
több mint 7 éve
"Julio Jones just made his Twitter account private, unfollowed everyone from the Falcons organization, and deleted all Falcons pictures from his account except his profile pic."Hekk
miageci
shawnka
több mint 7 éve
"Julio Jones just made his Twitter account private, unfollowed everyone from the Falcons organization, and deleted all Falcons pictures from his account except his profile pic."Megy a Saints-be
miageci
shawnka
több mint 7 éve
"Julio Jones just made his Twitter account private, unfollowed everyone from the Falcons organization, and deleted all Falcons pictures from his account except his profile pic."miageci
több mint 7 éve
Decemberben irány GB, bye week a Giants-Skins meccs között, csodás.szerintem sokat mondtál. Ez a schedule borzalmas.
Jó esetben 10-6.
empty taxi
több mint 7 éve
Decemberben irány GB, bye week a Giants-Skins meccs között, csodás.Ugyan lesz az több is. Mondjuk annak nem örülök, hogy idegenben zárunk..de inkább Florida, ha már lehet választani.
Jó esetben 10-6.
empty taxi
több mint 7 éve
Decemberben irány GB, bye week a Giants-Skins meccs között, csodás.Jó esetben 10-6.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Az első hat meccs brutál, 3 csoport meccs + eagles és steelers idegenben. Utána sztem korrekt, bár az a decemberi wisconsini túrát nem nekünk találták ki. Naggyon fontos, hogy jól kapjuk el a rajtot.
több mint 7 éve
Itt az összes csapat menetrendje. A Saintsnek a BYE után jön ám a s*ggbekuki.twitter.com/NFL/status/987142031515369474?s=19
Szerkesztette: Creepy
több mint 7 éve
Baltimore/Green Bay Decemberben..my sweet baby Jesus..
több mint 7 éve
Idei menetrend
A szezonnyitó mellett a Giants elleni hazai és a Saints elleni idegenbeli meccsek fő műsoridősek.
több mint 7 éve
Meg sem ismertem Money-t..twitter.com/MelissaGBryant/status/985020765019033600?s=19
Szerkesztette: Creepy
több mint 7 éve
Most akkor #brádöhúd vagy #rájzáp a szlogenünk?
több mint 7 éve
Jalen Collinst megint eltiltották. Hát, szegény nem egy agysebész... 😊
több mint 7 éve
Két D edzővel bővültünk.