Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
En most basznam ki az embert. Rossz volt nezni amit csinalt az esetek nagy tobbsegeben. Kicsit felek, hogy ebbol 0-3mal is kijohetunk siman.
Remelem Keanu nem dolt ki.
több mint 7 éve
Hát srácok, sajnos a bírók elég sokat tévedtek a károtokra, de ha az O így folytatja Sarksot is rövid úton el kell küldeni a pcsába.További szép idényt!
több mint 7 éve
[color][/color]3. Negyedben kapcsolódtam be. Az az incomplete pass, hát nem is tudom. Csehül nézem,mert itt szlovákiában nem lehet magyarul nézni, de mint jómagam, a csehek is elkapásnak minősítették Jones akcióját.
Szerkesztette: FinoDaLungovillagio
több mint 7 éve
Véget ért a kicsit elnyújtott offseason. Látom sok mindenről maradtam le.Ki nézi még? 😊
több mint 7 éve
én reggel 8-kor elmentem Miskolcra, 10-19-ig forgattunk, 21 körül hazaértem és azóta haldoklok. dehátRetek ez a nyitó meccs, hátam közepére nem hiányzik éccakázni, mégsem bírom ki, hogy keljek fel... 😕detto nekem edzés lenne reggel de így... olyan rég volt foci
peach
Janek
FOOTBALL IS COMING HOME BAYBAY
több mint 7 éve
Retek ez a nyitó meccs, hátam közepére nem hiányzik éccakázni, mégsem bírom ki, hogy keljek fel... 😕detto nekem edzés lenne reggel de így... olyan rég volt foci
peach
több mint 7 éve
Retek ez a nyitó meccs, hátam közepére nem hiányzik éccakázni, mégsem bírom ki, hogy keljek fel... 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Táskabástyázatom, az kimondottan alpári volt.0-2 lesz a szezon a ti oldalatokról nézve, a többi meccs kit érdekel, ugyebár? (10-6)nagyon el vagy tevedve te$$.
Gyurma Pappa
Ja. Es edd ki! 2-0 lesz az.
Kenny
Mára nektek meg jó meccs nézegetést, én mentem meccset nézegetni

több mint 7 éve
0-2 lesz a szezon a ti oldalatokról nézve, a többi meccs kit érdekel, ugyebár? (10-6)nagyon el vagy tevedve te$$.
Gyurma Pappa
Ja. Es edd ki! 2-0 lesz az.
több mint 7 éve
Csak magam nevében beszélek 😊 Mert vhogy még mindig nehéz elhinni, hogy konstans jó játékot tud nyújtani. Pedig én drukkolok neki szerintem itt a legjobban. 😀 De legyen igazad s főjjön a vezetőség feje, hogy Foles vagy Wentz 😀De miért hiszitek, hogy füles elfelejtett játszani? A preseasonből hülyeség kiindulni, matty 2 éve jó ha vezetett 3 értelmes driveot, aztán meg jött az mvp szezon.Hát a Sasok beáraznak minket az biztos. Nagyon szoros meccs L.😟Ahogy írtam, tartok tőle, hogy inkább Foles önbeárazás lesz...
6atos
dande
peach
több mint 7 éve
De miért hiszitek, hogy füles elfelejtett játszani? A preseasonből hülyeség kiindulni, matty 2 éve jó ha vezetett 3 értelmes driveot, aztán meg jött az mvp szezon.Hát a Sasok beáraznak minket az biztos. Nagyon szoros meccs L.😟Ahogy írtam, tartok tőle, hogy inkább Foles önbeárazás lesz...
6atos
dande
több mint 7 éve
Szerintem szorosan, de behúzzuk, pláne ha rádobálunk Hulióra, akit egy tehetséges, de hát mégiscsak zöldfülű corner fog őrizni.a szezonra 11-5-öt mondok | meg egy Steelers elleni nagydöntőt, ami a nekik szurkoló apámmal régi vágyunk | .
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre
több mint 7 éve
Hát a Sasok beáraznak minket az biztos. Nagyon szoros meccs L.😟Ahogy írtam, tartok tőle, hogy inkább Foles önbeárazás lesz...
6atos
több mint 7 éve
Hát a Sasok beáraznak minket az biztos. Nagyon szoros meccs L.😟
több mint 7 éve
Holnap ki milyen eredményt vár?? Érzésem szerint és ha igaz, hogy Sarki meg Maty között nagy az összhang akkor egy W meg lesz az első meccsen 😊
több mint 7 éve
amúgy egyétek ki mindketten, az a jó, ha mindkét csapat erős és az NFL legjobb rivalizálása teljesen 50-50Ha szarok vagyunk, akkor is ez a blind pickem, egyébként 😛0-2 lesz a szezon a ti oldalatokról nézve, a többi meccs kit érdekel, ugyebár? (10-6)0-2 bruhaha. Amúgy örülök neki, hogy ismét ennyire bika a saints, édesebb lesz a győzelem 😛
Gyurma Pappa
peach
Gyurma Pappa
például gyűlöltem, amikor a tavalyelőtt a Saints 4 évig vállalhatatlan volt, mert azon még én se tudtam jól szórakozni, pedig.
több mint 7 éve
Ha szarok vagyunk, akkor is ez a blind pickem, egyébként 😛0-2 lesz a szezon a ti oldalatokról nézve, a többi meccs kit érdekel, ugyebár? (10-6)0-2 bruhaha. Amúgy örülök neki, hogy ismét ennyire bika a saints, édesebb lesz a győzelem 😛
Gyurma Pappa
peach

több mint 7 éve
0-2 lesz a szezon a ti oldalatokról nézve, a többi meccs kit érdekel, ugyebár? (10-6)0-2 bruhaha. Amúgy örülök neki, hogy ismét ennyire bika a saints, édesebb lesz a győzelem 😛
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
0-2 lesz a szezon a ti oldalatokról nézve, a többi meccs kit érdekel, ugyebár? (10-6)

több mint 7 éve
Én min egy 10-6 max egy 12-4 és szezont látok 😊
több mint 7 éve
Én is optimistàn àllnék a Ti szezontonkhoz.A legrosszabb lenne az a 8-8.
A legjobb lenne a 7-9 😋😋😋
| Nem így lesz |
több mint 7 éve
10-6 vagy 11-5 sztem is.