Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 8 éve
pontosan ezt akartam mondani. megérdemlik aEzt itt hagyom azoknak, akik szeretik a meme-ket. shawnka már biztos látta.24-23 az új 28-3 #BLEWDAT
www.thefalcoholic.com/2018/1/15/16892690/best-memes-from-dramatic-vikings-win-over-the-saints-and-yes-they-are-mostly-about-marcus-williams
Kenji
shawnka
Szerkesztette: shawnka
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Ezt itt hagyom azoknak, akik szeretik a meme-ket. shawnka már biztos látta.24-23 az új 28-3 #BLEWDAT
www.thefalcoholic.com/2018/1/15/16892690/best-memes-from-dramatic-vikings-win-over-the-saints-and-yes-they-are-mostly-about-marcus-williams
Kenji
több mint 8 éve
Ezt itt hagyom azoknak, akik szeretik a meme-ket. shawnka már biztos látta.www.thefalcoholic.com/2018/1/15/16892690/best-memes-from-dramatic-vikings-win-over-the-saints-and-yes-they-are-mostly-about-marcus-williams
több mint 8 éve
Na 26 draft helyen mit lehet húzni ?? Vagy ki mit húzna, melyik posztót erősítené ??G, DT
Midnight
több mint 8 éve
Na 26 draft helyen mit lehet húzni ?? Vagy ki mit húzna, melyik posztót erősítené ??WR,DT
Midnight
több mint 8 éve
Na 26 draft helyen mit lehet húzni ?? Vagy ki mit húzna, melyik posztót erősítené ??BPA. Az se baj ha DT vagy guard 😊
Midnight
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Na 26 draft helyen mit lehet húzni ?? Vagy ki mit húzna, melyik posztót erősítené ??
több mint 8 éve
Nem tudom mennyire kell ezt komolyan venni, mert Takk egy forró fejű tini, de azért ez baj..Nem baj. Ugassanak csak egy kicsit, mi felénk amúgy is mindenki olyan jófiú. Az O skill playerek közül csak a két rb és sanu hozta magát az egész szezonban. Ryan, JJ, hardy, gabriel mind gyenge szezont tolt. Sőt még schreaderer is! Ez is ennek a fasznak a hibája, illuminátus!!!
twitter.com/EvanBirchfield/status/952363731190722560
Creepy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
közben a Falcons még mindig 10 ponton van Philadelphiában.
több mint 8 éve
Tudom, azért írtam. Kvázi felfelé bukott, mikor hozzánk került HC-nek(és produkálta a Jags leggyengébb szezonját evőr 2-14-el), mert különben kirúgtátok volna. 😊Matty 1. OC-je ő volt profi pályafutása során.with your season on the line. 1st and goal.Mike Mularkey díjas playcalling.
1. fade
2. shovel pass to the 3rd string RB
3. slant
4. rollout
ezen nem bírom túltenni magamat
shawnka
iktriad
empty taxi
több mint 8 éve
Matty 1. OC-je ő volt profi pályafutása során.with your season on the line. 1st and goal.Mike Mularkey díjas playcalling.
1. fade
3. slant
4. rollout
shawnka
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nem bántásként csak tényleg a hülyeség netovábbja: direkt néztem az ismétlésben az utolsó playt dobhatta e volna máshová Ryan? Simán. A másik oldalon talán Sanu? olyan jól lépett be a védő elé h egy Ryan szintű irányító, minden további nélkül odateszi. De Ryan eleve csak Juliot kereste.... (amit senki nem gondolt volna) sztem itt eltérhett volna a játékhívástól.Alapból Juliora volt kihegyezve szerintem, nem véletlenül mozgott ki egyből jobbra a zsebből, miután látta, hogy 'elcsúszott'. Pedig olyankor nyilván szétnézhetett volna még. Mint ahogy másik két játéknál is őt kereste. Bár ez is a 'sohasem fog kiderülni' kategóriába tartozik.
dande
több mint 8 éve
Nem bántásként csak tényleg a hülyeség netovábbja: direkt néztem az ismétlésben az utolsó playt dobhatta e volna máshová Ryan? Simán. A másik oldalon talán Sanu? olyan jól lépett be a védő elé h egy Ryan szintű irányító, minden további nélkül odateszi. De Ryan eleve csak Juliot kereste.... (amit senki nem gondolt volna) sztem itt eltérhett volna a játékhívástól.Nem mindig kapja meg a lehetőséget, hogy változtasson (ami szerintem nagy marhaság, ő olvassa ott a védelmet és jobban ismeri a csapattársakat is), ez volt a SB-ban is.
dande
több mint 8 éve
Nem bántásként csak tényleg a hülyeség netovábbja: direkt néztem az ismétlésben az utolsó playt dobhatta e volna máshová Ryan? Simán. A másik oldalon talán Sanu? olyan jól lépett be a védő elé h egy Ryan szintű irányító, minden további nélkül odateszi. De Ryan eleve csak Juliot kereste.... (amit senki nem gondolt volna) sztem itt eltérhett volna a játékhívástól.
több mint 8 éve
with your season on the line. 1st and goal.Szerintem senki, de tavaly ilyesmit egy OC már eljátszott a csapattal, szóval gond egy szál se, lassan megszokjuk.
1. fade
3. slant
4. rollout
shawnka
több mint 8 éve
with your season on the line. 1st and goal.Mike Mularkey díjas playcalling.
1. fade
3. slant
4. rollout
shawnka
több mint 8 éve
with your season on the line. 1st and goal.1. fade
3. slant
4. rollout
több mint 8 éve
Örülök, hogy ebben az OC témában mind egyet értünk. 🙂
több mint 8 éve
Egy két érdekes adalék a Sark féle offensehez.-Ryannek nem volt olyan meccse ahol 3 td-t dobott volna,
-Julionak 3 azaz három,ismétlem 3(!!!!)elkapott TD-ja volt,
-Ryan 20 dobott TD-vel zárta a szezon ami a legrosszabb közvetlenül a rookie szezonja után,
-Ryan 200 yardos sorozata véget ért,
-Ryan TD/meccs sorozata véget ért,
-Sarkisian a 32-n helyen rangsorolt OC a ligában.
Ezek után figyelembe véve minden racionális és emocionális érvet és aludva egyet kettőt a történtekre kell dönteni,hogy maradjon-e vagy nem. Mi is arra jutottunk tegnap a meccs után hogy ha Kubiak/Mccoy párosból valaki elérhető akkor azonnal cserélni kell,ellenkező esetben adni kell neki még egy évet.
Szerkesztette: Kenny
több mint 8 éve
Jaaaaa, meccs után láttam, kb 5 perc alatt fent volt fb-on. Szerettem volna nevetni rajta, de nem sikerült.
Kenny
több mint 8 éve
Majd jövőre otthon 😉
több mint 8 éve
#METOOPfff, sajnálom, pedig szurkoltam a Falconsnak...a "Jags-emen" kívül az Atlanta és a Saintsa két szimpi PO csapat!Én szurkolok a Jags-nek, ideje Big Bent és Brady-t visszavonulásra késztetni.
Stoki
Creepy
több mint 8 éve
Pfff, sajnálom, pedig szurkoltam a Falconsnak...a "Jags-emen" kívül az Atlanta és a Saintsa két szimpi PO csapat!Én szurkolok a Jags-nek, ideje Big Bent és Brady-t visszavonulásra késztetni.
Stoki