Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
nyugi pats,jövünk.gratulálok hogy bekerültetek, nagyon szurkoltam nektek, egy SB visszavágó is jöhetne a részemről😉
Kenny
Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 7 éve
remélem idén többet nem láttunk fekvő támaszt már 😀hát az valami hatalmas volt 😀
Midnight
több mint 7 éve
Ne szaladjunk ennyire előre. Kezdjük ott, hogy az a rams O igencsak brutál, akármilyen jó is a D valszeg álmukból is felkeltve felraknak bárkinek 20+ pontot. Szal mennünk kell utánuk, az O-nak pontokat kéne folyamatosan csinálnia. Perpill ezt most nem látom, bár illik dícsérni is amikor kell, sark most nagyon jó meccset hozott a 2. félidőben. Lehet még bízni mcvay és goff rutintalanságában, bár én ezt nem szeretem mert aki magabiztos és jó az leszarja sztem, hogy hol játszik.A playoff összes meccsén az ellenfél lesz az esélyes, a Ramsnél is nyilván így lesz, de ők azok, akikben látom, hogy egy Falcons képes lehet legyőzni a rutintalanságukkal. Hiába viccelődünk vele, évről évre látjuk, mennyit számít.
Szóval nem mi leszünk az esélyesek.
peach
több mint 7 éve
remélem idén többet nem láttunk fekvő támaszt már 😀
több mint 7 éve
Fasza, jövő héten lehet éjszakázni, miénk a vasárnap hajnali meccs 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
igen clayborn még sírt is ha jól láttam :/ remélem csak erről a meccsről eset kia sérültekről tudunk valamit ?LeVitre, Gabriel és Clayborn volt, aki nem jött vissza emlékeim szerint.
Midnight
Rams: az elsődleges feladat Donald limitálása lenne, amihez kéne egy egészséges interior OL...
empty taxi
több mint 7 éve
a sérültekről tudunk valamit ?LeVitre, Gabriel és Clayborn volt, aki nem jött vissza emlékeim szerint.
Midnight
Rams: az elsődleges feladat Donald limitálása lenne, amihez kéne egy egészséges interior OL...
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
a sérültekről tudunk valamit ?
több mint 7 éve
Ne szaladjunk ennyire előre. Kezdjük ott, hogy az a rams O igencsak brutál, akármilyen jó is a D valszeg álmukból is felkeltve felraknak bárkinek 20+ pontot. Szal mennünk kell utánuk, az O-nak pontokat kéne folyamatosan csinálnia. Perpill ezt most nem látom, bár illik dícsérni is amikor kell, sark most nagyon jó meccset hozott a 2. félidőben. Lehet még bízni mcvay és goff rutintalanságában, bár én ezt nem szeretem mert aki magabiztos és jó az leszarja sztem, hogy hol játszik.Szóval nem mi leszünk az esélyesek.
Szerkesztette: peach
több mint 7 éve
Fú de örülök a Tampának.. azért New Orleansba nem szívesen mennék megint, Los Angeles jó lesz. A playoff rutin és egy jó támadósor nagyon sokat számíthat, valahogy érzem az erőt a csapatban, kéne kéne kéne...És játsszunk már el a gondolattal, ha az megvan, megyünk a Philadelphiához, majd az NFC döntőben igazából már mindegy, a Vikings, Saints is veszélyes, de egy Panthers elleni döntőt nagyon adnék... 😀 De az egyszerűség kedvéért mondjuk, hogy mindegy, és a Super Bowlban el kell kalapálni a Patset 😀
több mint 7 éve
szépen kezdi a csapat az évet. Akkor most megyünk LA-be?Igen.
bergerdani
több mint 7 éve
szépen kezdi a csapat az évet. Akkor most megyünk LA-be?
Mindig jövőre
több mint 7 éve
Remélem ma bekattan valami a támadóknál és úgy is marad.....

több mint 7 éve
Érdekes, de teljes apátiával várom a meccset. Nemtudom volt e már ilyen...
több mint 7 éve
Nah Mack úgy tűnik beöltözhet, naggyon kell.és LeVitre is
empty taxi
i.imgur.com/H44ydXe.gif

Madden hates me.
több mint 7 éve
Nah Mack úgy tűnik beöltözhet, naggyon kell.

Madden hates me.
több mint 7 éve
mindösszesen annyi a kérdésem:takkkarisd el magad te mètely.
kiesszük-e?
shawnka
Amugymeg ràjuk nyùlunk.
több mint 7 éve
mindösszesen annyi a kérdésem:Jo etvagyat hozza!
kiesszük-e?
shawnka

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Na fiujjg, gáz van.Harlow nem fog játszani.ezért jött fel Douglas akinek már van 17 nfl meccse abból 6 kezdés. Mellesleg Levitre játszani fog több mint valószinű,szóval a padra jött Douglas.Ha Toilolololo vállalja a játékot akkor simán megvagyunk,a gyerek az elkapáshoz nem ért,de blokkolni azt tud.
Mack nem edzett a héten, Garland volt a C az edzéseken. Majd kivágtuk Olatoye-t és a PS-ból felhoztunk egy G-t, Jamil Douglast(?).
Ha a Matthews-Harlow-Garland-Schweitzer-Schraeder vonal fogja védeni a QB-t, nem sok jóra számítok.
Szerencse hogy nem fogom látni a meccset, sőt még internet közelben sem leszek hajnalig..másnaposan meg már úgyis minden mindegy lesz. 😀
Creepy
Szerkesztette: Kenny
több mint 7 éve
Majd akkor kell nyomogatni a pánikgombot, ha kezdésnél sem lesz a pályán. Amúgy ezért van többek között oc, hogy kitaláljon erre valamit. Gyors slantek, rb screenek, coleman slotban stb... De ezek csak tippek. Oldja meg.
több mint 7 éve
Na fiujjg, gáz van.Mack nem edzett a héten, Garland volt a C az edzéseken. Majd kivágtuk Olatoye-t és a PS-ból felhoztunk egy G-t, Jamil Douglast(?).
Ha a Matthews-Harlow-Garland-Schweitzer-Schraeder vonal fogja védeni a QB-t, nem sok jóra számítok.
Szerencse hogy nem fogom látni a meccset, sőt még internet közelben sem leszek hajnalig..másnaposan meg már úgyis minden mindegy lesz. 😀
több mint 7 éve
Szerintem a Panthers ellen mi vagyunk az esélyesek, de ha ezt nem húzzuk be, meg sem érdemeljük a rájátszást, nem szabad a Cardinalsra várni. Utána tökmindegy, valószínű nem lesz semmi komoly, de ha mégis, legalább meglepetésként ér 😀 Tavaly azért rendesen elvártuk a döntőt. Legalábbis a szezon végén én már mindenképp bíztam egy bajnoki címben 😀