Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Nem örülök a vereségnek de belefér. Legalább lesz mit elemezni a bye week alatt, meg szépen gyógyúlhatnak a sérültek is. Sajnos csak fél szemmel néztem a meccset de így is láttam pár drop-ot meg felpattanót. Mennyi írható ezekből Ryan számlájára? Gondolom kevésbé jobb az összhang a 3. 4. számú WR-el.
Vieri
Az első INT volt az övé, a 2.-nál Williams volt béna, a fumble meg egyszerűen nem volt fumble.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Vieri Atlanta Falcons 389
Nem örülök a vereségnek de belefér. Legalább lesz mit elemezni a bye week alatt, meg szépen gyógyúlhatnak a sérültek is. Sajnos csak fél szemmel néztem a meccset de így is láttam pár drop-ot meg felpattanót. Mennyi írható ezekből Ryan számlájára? Gondolom kevésbé jobb az összhang a 3. 4. számú WR-el.
több mint 8 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
és még ennyi hibával is majdnem hoztuk.... bye után a delfinek ellen lehet javítani 😊

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 782 — a new hope (again)
Inkább most legyünk pechesek, mint ősz végén vagy a télen. Kikaptunk 6al úgy, hogy a bills kapott egy grátisz td-t, ill. egy kamu int után mentek rövid pályát egy fg-ért. Afc csapat, no problémo, a bye is jókor jön.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 473
hozzá teszem hogy megint ön tökön rúgás volt. Rengeteg drop és elvesztett labda. Nem értem mért dadog ennyire a kezükben a labda 😮
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Belefér.Nyugalom.

több mint 8 éve
Megérdemelt bukta lett. Jól fog jönni ez a bye week rendbe kell tenni a fejeket és a sérültek is pihenhetnek. Nem értem mért nem futottunk, de így alakult 3-1 nem olyan rossz az. Egy kicsit lebecsültem ezt a Bills-t, de bivaly erősek 😮
több mint 8 éve
AFC-s vereség nem tragédia, a bye week alatt gyógyuljanak meg minél többen.

Madden hates me.
több mint 8 éve
 twitter.com/AtlantaFalcons/status/914506205132763136

Istenem ez a fekete,megmegyek.

több mint 8 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Na ma ki milyen meccsre számít ? Szerintem nyerni fogunk és viszonylag simán. 😊
Midnight
hahahahahahaha sima Falcons W hahahahahhahaha
több mint 8 éve
mondjuk attól függ a Bills melyik arcát mutatja...ha Panthers ellenit akkor no problem...remélem McCoy nem ellenünk találja meg a futócipőét...otthon egyértelműen kell a w...jó lenne a by weekre a 4-0 😊

több mint 8 éve
Otthon jóval jobban megy a játék, így én optimista vagyok.
Tényleg jó a Bills D, eddigi legkomolyabb tesztje lesz Sarkisiannek a mai meccs.
A túloldalt pedig a feladat h tömjük a boxot, verjen meg T-Mobile minket vertikális passzjátékkal, ha tud.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Midnight
Sztem meg nem fog ízleni nekünk a buf O, a D meg végképp

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Schraeder ezt is kihagyja..paszmek.
több mint 8 éve
LeVitre bekerült a hét csapatába a PFF-nél.
Grat neki!

Madden hates me.
több mint 8 éve
A kedvenc mezem...a régi #33 Turner mellé ideje lesz beszereznem egy frisset is 😎

több mint 8 éve
 twitter.com/AtlantaFalcons/status/912753671317839872

FEKETE!!!NÉGY44444négy

több mint 8 éve
Egy nap rá pihenés után úgy gondolom, hogy a D#-vel semmi gond nem volt 20 pont alatt tartották Bradfordékat és jól védekeztek volt pár hiba, de nem ordass nagy elnézések ami 2-3 évvel ezelőtt jellemző volt a D#-re. A támadó sorral se volt nagy probléma annak ellenére hogy össze hoztak 3 TO-t amiből 2 wr hiba volt de az egyéni dolog nem csapat rész probléma illetve egy ami az ellen D#-t dicséri mert jól olvasták a játékot. Nehéz meccs volt és izgulósra jött össze a vége, de a w a lényeg. Illetve Ryan-t sajnálom hogy lett neki 3 intje ami nem feltétlen az ő hibája még is az ő adatlapjára fog fel kerülni 😕.
Midnight
Bradfordot 0 ponton tartottátok a hétvégén
valakis
mi baj ?? a pick six-et nem a támadó sorotoknak adom ha nem baj és a védelemről beszéltem, hogy ők csak 19 pontot kaptak amikor a pályán voltak de javíts ki ha tévedek 😉
Midnight
Bradford a Vikes irányítója.
You mean Stafford.
empty taxi
True. Mindig keverem őket 😂
több mint 8 éve
Nem tudom mi a faszt nyafogtok.Van egy jó csapatunk,talán az egyik legjobb a ligában és ezt kell olvasni minden egyes héten, hogy ez nem volt jó az nem volt jó. Az remélem megvan, hogy tavaly november óta minden egyes meccset domináltunk és szinte örömfocival nyertünk.Nektek tényleg semmi se jó,hozzászoktatok a tökéleteshez. Ajánlom nézzetek meg 1-2 Petrinos meccset.
Hanyagolni kell ezt a topicot,mert borzasztó amit leműveltek itt páran.
Kenny
Lennél olyan kedves, hogy beidéznéd ide, hogy ki hol és mit nyafogott? Vagy az a problémád, hogy van olyan észrevétel is 1-2 ami nem csak pozitív? Személy szerint már mora idejében is ennek a csapatnak szurkoltam, szal nem kell a shitrino féle időket emlegetned. Amúgy meg #brotherhodd vagy mi a fasz 😛

több mint 8 éve
Egy nap rá pihenés után úgy gondolom, hogy a D#-vel semmi gond nem volt 20 pont alatt tartották Bradfordékat és jól védekeztek volt pár hiba, de nem ordass nagy elnézések ami 2-3 évvel ezelőtt jellemző volt a D#-re. A támadó sorral se volt nagy probléma annak ellenére hogy össze hoztak 3 TO-t amiből 2 wr hiba volt de az egyéni dolog nem csapat rész probléma illetve egy ami az ellen D#-t dicséri mert jól olvasták a játékot. Nehéz meccs volt és izgulósra jött össze a vége, de a w a lényeg. Illetve Ryan-t sajnálom hogy lett neki 3 intje ami nem feltétlen az ő hibája még is az ő adatlapjára fog fel kerülni 😕.
Midnight
valakis
mi baj ?? a pick six-et nem a támadó sorotoknak adom ha nem baj és a védelemről beszéltem, hogy ők csak 19 pontot kaptak amikor a pályán voltak de javíts ki ha tévedek 😉
Midnight
Bradford a Vikes irányítója.
You mean Stafford.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Midnight
valakis
több mint 8 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Midnight

We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
Nem tudom mi a faszt nyafogtok.Van egy jó csapatunk,talán az egyik legjobb a ligában és ezt kell olvasni minden egyes héten, hogy ez nem volt jó az nem volt jó. Az remélem megvan, hogy tavaly november óta minden egyes meccset domináltunk és szinte örömfocival nyertünk.Nektek tényleg semmi se jó,hozzászoktatok a tökéleteshez. Ajánlom nézzetek meg 1-2 Petrinos meccset.
Kenny
Ki nyavalyog? Az elmúlt egy évben nem úgy ültem le meccset nézni, hogy gyomorgörcsöm van közben. Van egy jó védelmünk ami csak egyre erősebb lesz teli fiatalokkal (még ha a statisztika nem is a top 10 be rak minket szerintem akkor is benne vannak). Van egy erős támadó sorunk ami nem egysíkú így nehéz levédekezni, nem is nagyon sikerül senkinek. Néha vannak gyengébb napjaik még is hozzák a meccseket. Az első három forduló alapján elég nehéz megmondani, hogy melyik csapat milyen erős, de én a mieinket az sb-be várom az eddigi teljesítményük alapján.
több mint 8 éve

Szerkesztette: Kenny