Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 8 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Nem tudom miért..de úgy érzem a Pats ellen nagy napja lesz...😎

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Sark múltkor mondta, hogy nem akarja túlhasználni Juliot..szegényemnek nem szóltak, hogy ő nyitott koponyával és egy leszakadt kézzel is csak annyit válaszolna arra az utasításra, hogy befelé az orvosi stábhoz, hogy:
"Ugyan már edző bá', jól vagyok, ezt a maradék három negyedet már kibírom, nem nagy ügy!" 😀
Creepy
Julio legnagyobb hibája hogy sérülékeny. Szal nem hülyeség az hogy pl Koetterrel ellentétben Sark nem használja screeneknél. Más kérdés hogy ő lenne a go to guy ennek megfelelően 3. Downoknál többször kéne célba venni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Sark múltkor mondta, hogy nem akarja túlhasználni Juliot..szegényemnek nem szóltak, hogy ő nyitott koponyával és egy leszakadt kézzel is csak annyit válaszolna arra az utasításra, hogy befelé az orvosi stábhoz, hogy:
"Ugyan már edző bá', jól vagyok, ezt a maradék három negyedet már kibírom, nem nagy ügy!" 😀
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 782 — a new hope (again)
DQ ma nagyon hevesen reagált arra a kérdésre, hogy miért nem használják ki jobban JJ-t. Szóval kap majd Sark szája, hogy tessék a legjobb WR-nek dobálni.
Creepy
Rohadtul igaza is van

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
DQ ma nagyon hevesen reagált arra a kérdésre, hogy miért nem használják ki jobban JJ-t. Szóval kap majd Sark szája, hogy tessék a legjobb WR-nek dobálni.
több mint 8 éve
Valahogy így..
"Losing, in general, is hard," Falcons free safety Ricardo Allen said. "But two times in a row at home? That’s a disrespect to ourselves. That’s a disrespect to our coaches. That’s a disrespect to our owner. That’s a disrespect to our fans. That’s a disrespect to everybody that surrounds the damn Falcons because that’s not us."
Amúgy Rico azt is elmondta a meccs után, hogy az edzők mondták nekik, hogy mit fog csinálni a Dolphins O, de ők elrontották ahol csak lehet, nem voltak elég fegyelmezettek. Ebben egyetértünk.
Nem olyan jó a védelmünk (meg az OC, neki még szoknia kell az NFL-t meg a posztját, mivel láttuk tavaly, hogy az O mire képes kb. ugyan ezekkel a játékosokkal), hogy nagyképűen jöjjünk ki a második félidőre. Ne legyen itt Seahawks mentalitás, még ha messze is járnak attól a fiúk.
több mint 8 éve
az első félidőben azt hittem valami ficcen a tavalyiból...aztán amit a másodikban műveltünk..botrány... a tököm ki van ezekkel a felpattanó intekkel, 4. vagy 5. idén ? egy magabiztos győzelem helyett ez lett..így nehéz lesz borítani a papírformát a Pats ellen.. 😕
Keano
Dehogy, a srácok és az edzők már három hete minden idegszálukkal a patsre koncentrálnak, ezért nyomták most fullban a kretént 😀

több mint 8 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
az első félidőben azt hittem valami ficcen a tavalyiból...aztán amit a másodikban műveltünk..botrány... a tököm ki van ezekkel a felpattanó intekkel, 4. vagy 5. idén ? egy magabiztos győzelem helyett ez lett..így nehéz lesz borítani a papírformát a Pats ellen.. 😕

több mint 8 éve
Nem tudok mit mondani..ez nagyon gáz volt. Erre jön majd a Pats. Nehéz hetek várnak rám a munkán, kb. a SB vereség szintjén fognak szivatni. Csak most a 25 helyett 17 lesz a szám. Köszi, Atlanta Falcons.
több mint 8 éve
Csak azért nem kezdem el sarkot szídni mint a bokrot, mert túl korai lenne a shannys példából kiindulva. De! Az kurvára nem lehet véletlen, hogy az 5 meccsből négyen a félidőben rommá aláznak és az O a második félidőben mozdulni nem tud. Erre jönnek még a momentum csináláskor elkövetetett degenerált zászlók. Jó lesz ha staff összekapja magát meg a játékosok agyát is, mert a "legszebb" mike smithes időket idézzük jelenleg.

több mint 8 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!

több mint 8 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
feeling a bit Mike Smithy
több mint 8 éve
Amúgy szertem Hill azért jött, mert akkor még nagyon necces volt Free helyzete, ha elment volna, besz*ptuk volna tövig. De aztán hosszabbított, Ward pedig valahogy összekaparta magát. PS lesz ebből, kétlem hogy valaki felvenné.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Kiraktátok az ötödik körben draftolt Brian Hill-t. Már eleve nem értettem miért húztátok be Freeman, Coleman és Ward mögé. Remélem ideálisabb helyre kerül, mert ez nagyon nehez szitu volt neki.
Imádtam a játékát az egyetemi csapatában.
Bazzani
Helyette jött Marvin Hall az aktív rosterre aki nagyon jól játszott a előszezonban,nem is értettem, hogy nem fogot rostert mondjuk Williams helyett. Jó lesz az a gyerek!

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Kiraktátok az ötödik körben draftolt Brian Hill-t. Már eleve nem értettem miért húztátok be Freeman, Coleman és Ward mögé. Remélem ideálisabb helyre kerül, mert ez nagyon nehez szitu volt neki.
Imádtam a játékát az egyetemi csapatában.

több mint 8 éve
Néztem az éjjel a meccset és meg kell mindanom, hogy egyik sem egy világverő banda. Newton válla még mindig nem az igazi. Kérdés, mennyi idő kell, hogy teljesen beálljon..de hogy Tru és Alford szenvedni fog ezek a geló WR-k ellen, az tuti (Collins, a jó nénikédet, te kellenél ezek a hústornyok ellen). Meg az a sok blitz..Olsen visszatérése is fog dobni a teljesítményen.
De azért legalább 1x ütni kellene őket, ehhez a tavalyi 2. meccs felvételének megnézését ajánlanám Sarknak.
több mint 8 éve
Nálam is csak PS-ig jutott, pedig az én csapatom klasszisokkal rosszabb mint ez a Falcons 😀
empty taxi
Hátha összehoz valamit. 😀
több mint 8 éve
Mai hírmorzsák:
Money hátproblémákkal küzd, szóval visszatért Meyer. Mondjuk nem volt rossz a preseasonben, de azért nem bánnám ha Bryant felépülne.
empty, Dimitroff válaszolt ma az emailemre, hogy kukkantsam meg kit hozott a PS-ba. Woodard-ot igazolták le, azt mondta, hogy megnézik mit tud, egyelőre semmit nem ígér. 😀
Creepy
Nálam is csak PS-ig jutott, pedig az én csapatom klasszisokkal rosszabb mint ez a Falcons 😀

Madden hates me.
több mint 8 éve
Mai hírmorzsák:
Money hátproblémákkal küzd, szóval visszatért Meyer. Mondjuk nem volt rossz a preseasonben, de azért nem bánnám ha Bryant felépülne.
empty, Dimitroff válaszolt ma az emailemre, hogy kukkantsam meg kit hozott a PS-ba. Woodard-ot igazolták le, azt mondta, hogy megnézik mit tud, egyelőre semmit nem ígér. 😀

ps. Sanu és Hardy is kihagyta az edzést, szóval Nick Williams/Andre Robertson a WR2.. #Hooper4WR

Szerkesztette: Creepy
több mint 8 éve
Kenji Atlanta Falcons 648
Szerintem is felesleges egyelőre a stat nézegetés. Lehetünk bármennyire elől, ha folyamatosan olyan hibákat vét a csapat, ami pl. a yardos statisztikában nincs benne.1-3 és 3-1 között jelenleg annyi a különbség, hogy az ellenfél (Lions, Bears) nem tudott két GW drive-ot a RZ-ban befejezni. Persze a jó csapat ismertetője, hogy ezeket valahogy megoldja, de a Bills ellen már látszott, hogy ez hosszútávon nem fér bele. Kb kiszámíthatatlan jelenleg a csapat, de egy ilyen SB után jól is van ez így. Úgy néz ki egyelőre jobban megbírkózik vele a társaság, mint tavaly a Cicák. A majom meg úgyis majd a csoportmeccseken ugrik a vízbe. (Na meg a Pats ellen....)
több mint 8 éve
Na, a D összesítettben a top10-ben van. Ez azért nem semmi. Valamint mi vagyunk a Skins és a Vikes mellett a 3. csapat, akinek a D és az O is top10..jó lesz ez, csak ne kapjak mini stroke-ot minden 3. play után..😀
És Crawford helyét Taniela Tupou (DE/DT) vette át.
Creepy
Ne a yardot nézd, a scoring szvsz sokkal többet mond mint a yard stat.
A D 18., az O 14. scoringban.
Ahol mind2 egység TOP10-ben van az a Jacksonville (2. D, 5. O), a Seattle (5. D, 10. O) és a Detroit (10. D, 9. O).

5.forduló után egyébként azt lehet mondani h persze már kezdenek kikristályosodni az erőviszonyok, de szvsz ezek a statisztikai lajstromok úgy a 8-9. héttől kezdve jelentenek tényleg komoly támpontot.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Na, a D összesítettben a top10-ben van. Ez azért nem semmi. Valamint mi vagyunk a Skins és a Vikes mellett a 3. csapat, akinek a D és az O is top10..jó lesz ez, csak ne kapjak mini stroke-ot minden 3. play után..😀
És Crawford helyét Taniela Tupou (DE/DT) vette át.

Szerkesztette: Creepy
több mint 8 éve
Mondjuk leszarom, hogy mennyivel csak yardot meg td-t gusson, kapjon el sokat 😊

több mint 8 éve
...egyetlen egy ember van, aki 2 játékával is a TOP10-be került, őt Tevin Colemannek hívják. 😊...
empty taxi
Az első húszban is csak ő van 3x. Mondjuk én azt hittem "Turbo" Gabriel nálunk a leggyorsabb lasztival.
Mondjuk tavaly Coleman 22.25 mph-el futott, szal lesz ez még gyorsabb. 😊