Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 8 éve
már vártam 😀Én inkább a dán hype vonatra ültem fel,de nagyon.Mi több,asszem én vagyok a masiniszta azon a vonaton.www.youtube.com/watch?v=sDOQ5bYZWos
Kenny
empty taxi
több mint 8 éve
Én inkább a dán hype vonatra ültem fel,de nagyon.Mi több,asszem én vagyok a masiniszta azon a vonaton.www.youtube.com/watch?v=sDOQ5bYZWos
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Én inkább a dán hype vonatra ültem fel,de nagyon.Mi több,asszem én vagyok a masiniszta azon a vonaton.
több mint 8 éve
Nyertél! 😀Lamar Holmes!Na! Papíron nem volt az annyira szar, csak többet volt a banda sérült mint egészséges. Pl. még james stone is kezdő kaliberű centernek tűnt. Toilolo meg RT-nekb😀Annó massa kapta meg minden tc alatt ezt a hypeot, aztán látjuk milyen jó játékos lett belőle...szal csak óvatosan 😊Nézd ha olyan OL-ek ellen kellett volna hétről hétre játszania, mint amilyen akkoriban nekünk volt, lehet jó játékos is lett volna 😀
peach
empty taxi
peach
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Lamar Holmes!Na! Papíron nem volt az annyira szar, csak többet volt a banda sérült mint egészséges. Pl. még james stone is kezdő kaliberű centernek tűnt. Toilolo meg RT-nekb😀Annó massa kapta meg minden tc alatt ezt a hypeot, aztán látjuk milyen jó játékos lett belőle...szal csak óvatosan 😊Nézd ha olyan OL-ek ellen kellett volna hétről hétre játszania, mint amilyen akkoriban nekünk volt, lehet jó játékos is lett volna 😀
peach
empty taxi
peach

Madden hates me.
több mint 8 éve
Na! Papíron nem volt az annyira szar, csak többet volt a banda sérült mint egészséges. Pl. még james stone is kezdő kaliberű centernek tűnt. Toilolo meg RT-nekb😀Annó massa kapta meg minden tc alatt ezt a hypeot, aztán látjuk milyen jó játékos lett belőle...szal csak óvatosan 😊Nézd ha olyan OL-ek ellen kellett volna hétről hétre játszania, mint amilyen akkoriban nekünk volt, lehet jó játékos is lett volna 😀
peach
empty taxi
több mint 8 éve
Annó massa kapta meg minden tc alatt ezt a hypeot, aztán látjuk milyen jó játékos lett belőle...szal csak óvatosan 😊Nézd ha olyan OL-ek ellen kellett volna hétről hétre játszania, mint amilyen akkoriban nekünk volt, lehet jó játékos is lett volna 😀
peach

Madden hates me.
több mint 8 éve
Annó massa kapta meg minden tc alatt ezt a hypeot, aztán látjuk milyen jó játékos lett belőle...szal csak óvatosan 😊
több mint 8 éve
Még nem merek beállni a Kazi hype mögé, de ha így folytatja, lesz esélye Rico helyére..
több mint 8 éve
Eddig támadóoldalon Sanu, védőoldalon Kazee a TC sztárja.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Jahogy. Így már értem. Most mondjuk Quinn mondta, hogy Gabe is számításba jön a KO returnerként (azt nem mondta, hogy ez mennyire komoly), valamelyik benfenntes szerint pedig Fuller lett volna a punt returner. Szóval érdekes lesz, hogy kit fogunk látni Weems helyett.Lehet, de ez az idén sem derül ki..😕Elvileg ő lenne az első számú returner, én azért veszem fixnek az 53-ban.
Nem tudom, lehet hogy csak én nem bírom Robertset de szvsz nem olyan biztos az ő helye, egy berobbanó rookie/Williams elég nagy veszélyt jelenthet rá nézve.
Creepy
empty taxi
több mint 8 éve
Elvileg ő lenne az első számú returner, én azért veszem fixnek az 53-ban.Egyébként is szvsz csak akkor került volna rosterre ha 6 WR-t viszünk az 53-ba. JJ, Mo, Gabe, Hardy, Roberts szvsz előtte van a DC-n, Nick Williams-szel ment volna a battle a roster spotért.Lehet, de ez az idén sem derül ki..😕
empty taxi
Nem tudom, lehet hogy csak én nem bírom Robertset de szvsz nem olyan biztos az ő helye, egy berobbanó rookie/Williams elég nagy veszélyt jelenthet rá nézve.
Creepy

Madden hates me.
több mint 8 éve
Egyébként is szvsz csak akkor került volna rosterre ha 6 WR-t viszünk az 53-ba. JJ, Mo, Gabe, Hardy, Roberts szvsz előtte van a DC-n, Nick Williams-szel ment volna a battle a roster spotért.Lehet, de ez az idén sem derül ki..😕
empty taxi
több mint 8 éve
Ha valakinek nincs szerencséje, neki aztán nincs..mégegy szezon IR-en.Egyébként is szvsz csak akkor került volna rosterre ha 6 WR-t viszünk az 53-ba. JJ, Mo, Gabe, Hardy, Roberts szvsz előtte van a DC-n, Nick Williams-szel ment volna a battle a roster spotért.
twitter.com/riseupreader/status/891124787170484224
Creepy

Madden hates me.
több mint 8 éve
Ha valakinek nincs szerencséje, neki aztán nincs..mégegy szezon IR-en.twitter.com/riseupreader/status/891124787170484224
több mint 8 éve
Szóval akkor ő olyan lesz mint Gabe?twitter.com/falconskelsey/status/890624309885935616
több mint 8 éve
De nem ilyen kiszőkített póni farok szerű förmedvénnyel... 😀Julio is hosszú hajjal nyomta a rookie szezont 😉Kis Duke Riley:Remélem a tc-ben levágatják a copfját a veteránok mert a hideg kiráz tőle amikor csak meglátom... 😀
www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10154957588682842/
empty taxi
peach
Ha csak annyira lesz belőle jó játékos... 😊
empty taxi
több mint 8 éve
Julio is hosszú hajjal nyomta a rookie szezont 😉Kis Duke Riley:Remélem a tc-ben levágatják a copfját a veteránok mert a hideg kiráz tőle amikor csak meglátom... 😀
empty taxi
peach
Ha csak annyira lesz belőle jó játékos... 😊

Madden hates me.
több mint 8 éve
Kis Duke Riley:Remélem a tc-ben levágatják a copfját a veteránok mert a hideg kiráz tőle amikor csak meglátom... 😀
empty taxi
több mint 8 éve
Kis Duke Riley:www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10154957588682842/

Madden hates me.
több mint 8 éve
az a kivetítő eléggé fasza lett na 😀twitter.com/AtlantaFalcons/status/888141222371393536/video/1
több mint 8 éve
Poole annyira jó, hogy Collins képét használták fel a stat bemutatására (Collins volt a legjobban értékelt Falcons CB a tavalyi szezonban a PFF-nél). 😀twitter.com/pff/status/883162667363569666