Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Tegnap nyilatkozott Dimmy, állítása szerint mióta ő a GM a mostani a legjobb roster.
empty taxi
Akkor most ledegradálta korábbi önmagát? 😊
peach
Mondhatni Dimmy korábban dummy volt 😊
empty taxi
Nem beszélek portugálul, bocs.
peach
Pedig a nyelvrokonság egyértelmű:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Tegnap nyilatkozott Dimmy, állítása szerint mióta ő a GM a mostani a legjobb roster.
empty taxi
peach
empty taxi
Nem beszélek portugálul, bocs.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
empty taxi
peach

Madden hates me.
több mint 8 éve
empty taxi

több mint 8 éve

Madden hates me.
több mint 8 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Empty-nek sok szeretettel. 😊
 twitter.com/falconskelsey/status/863095882757140480
Creepy
"today'
Kenny
És?
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Creepy
"today'

több mint 8 éve
több mint 8 éve
English pont az a játékos akit Quinn imád.Gyors,nagyon üt és nem teljesen ostoba. Attól függ mennyi izmot tudnak rá pakolni a szezon kezdetig,de PS tagsága szinte biztos,úgy vélem ő jövőre lehet fix 53-as kerettag mondjuk Reed helyett.
Amúgy kb egyetértünk a camp előtti 53ban,mondjuk szerintem Knappe ott lesz Robinson helyett,továbbá én Vainuku-ra teszem a voksom FB poszton.
Kenny
FB-knél teljesen nyitott a verseny sztem is Vainuku vagy Renew is odaérhet. Azért voksoltam Colemanre, mert Quinn-nel spanok még Seattle-ből.
Robinson nem rossz center, de más poszton nem igazán tud játszani, szal lehet nem éri meg az 53-at. Knappe benne van, hogy rostert vagy PS-t fog kétségtelenül.

Madden hates me.
több mint 8 éve
English pont az a játékos akit Quinn imád.Gyors,nagyon üt és nem teljesen ostoba. Attól függ mennyi izmot tudnak rá pakolni a szezon kezdetig,de PS tagsága szinte biztos,úgy vélem ő jövőre lehet fix 53-as kerettag mondjuk Reed helyett.
Amúgy kb egyetértünk a camp előtti 53ban,mondjuk szerintem Knappe ott lesz Robinson helyett,továbbá én Vainuku-ra teszem a voksom FB poszton.

Szerkesztette: Kenny

több mint 8 éve
Tavaly is kiröhögtetek amikor azt mondtam, hogy Upshaw DT lesz, T-Jax meg DE..😊
több mint 8 éve
Ezek olyan dolgok h hiszem ha látom.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Menő. Csak annyit tennék hozzá hogy Kazi S lesz, King inkább CB, de őt Goodwin kiszorítja majd. Meg Ish LB lesz, szóval English helyett Neasman.
több mint 8 éve
Way too early 53-as jóslat:
QB: Matt Ryan, Matt Schaub (2)
RB: Devonta Freeman, Tevin Coleman, Brian Hill (3)
FB: Derrick Coleman (1)
WR: Julio Jones, Mohamed Sanu, Taylor Gabriel, Justin Hardy, Andre Roberts, Devin Fuller (6)
TE: Austin Hooper, Levine Toilolo, Eric Saubert, Joshua Perkins (4)
OL: Jake Matthews, Andy Levitre, Alex Mack, Wes Schweitzer, Ryan Schraerder, Ben Garland, Sean Harlow, Trevor Robinson, Robert Leff (9)

DT: Dontari Poe, Grady Jarrett, Ra'Shede Hageman, Joe Vellano (4)
DE: Jack Crawford, Takkarist McKinley, Adrian Clayborn, Courtney Upshaw, Brooks Reed, Derrick Shelby (6)
LB: Vic Beasley, Deion Jones, De'Vondre Campbell, Duke Riley, LaRoy Reynolds, Darius English (6)
CB: Desmond Trufant, Robert Alford, Brian Poole, Jalen Collins, Damontae Kazee (5)
S: Keanu Neal, Ricardo Allen, Kemal Ishmael, Akeem King (4)

K: Matt Bryant
P: Matt Bosher
LS: Josh Harris

PS: Alek Torgersen QB, Terron Ward RB, Nick Williams WR, D.J. Tialavea TE, Kevin Graf OT, Chris Mayes DT, Chris Odom DE, Jermaine Grace LB, C.J. Goodwin CB, Sharrod Neasman S

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 8 éve
Nem tudom,hogy volt e már előzetesen valaki által posztolva (ha igen akkor sorry a duplázásért). Illetve,hogy olvastátok e,hogy magyar művész szobra van az új stadionotok előtt!

www.nfl.com/news/story/0ap3000000807365/article/atlanta-falcons-new-stadium-boasts-giant-statue
Cubehead
Igen, volt már néhányszor, sőt a tavalyi szezon során a SB nation Falcons fórumán minden meccs előtt feláldoztak valakit a vérengző sólyomnak..😀😀
több mint 8 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 729
Nem tudom,hogy volt e már előzetesen valaki által posztolva (ha igen akkor sorry a duplázásért). Illetve,hogy olvastátok e,hogy magyar művész szobra van az új stadionotok előtt!

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ag9gycku8bw8dkytdi7q
Atlanta Falcons' new stadium boasts giant statue
How do the Atlanta Falcons make those 28-3 nightmares go away? You sear this terrifying image of a gigantic falcon into the minds of every fan who enters Mercedes-Benz Stadium.

több mint 8 éve
Szerintem sem fog Dimi ámokfutni és Schweitzer simán beszákolja a RG-t, Harlow lesz a LG backup, Leff pedig a swing tackle. Garland a backup C/RG

Szerkesztette: Creepy
több mint 8 éve
Na meg cap sincs, hogy így szezon előtt tradelgessünk nagy fizetésű emberekért...

több mint 8 éve
Félek h Dimmy megint 2012-13-at játszik és az OL kárára erősíti más csapatrészeket.
Azon túl h kezdő RG-ben van egy vaskos kérdőjel (Garland?, Schweitzer?, Harlow?), még swing tackle-ünk sincs, Harlow mondjuk tackle volt college-ban, de kb. konszenzus volt h ő ink guard lesz a profik között. Utána meg már az idei UDFA dán harcos, Andreas Knappe jön a depth charton, bár ugye a dánok skilljeit már meg is énekeltek.
FA-n szétnézve Ryan Clady vagy William Beatty erősítést jelentene, persze egyikőjük sem az egészségéről híres.
Mindenesetre ha ne adj' Isten megsérülne Schraeder, akkor a Schweitzer-Harlow-féle jobbszárny lehet elintézné Mattynek, hogy 2009 után újra mulasszon meccset.
empty taxi
Dimmy akkor nagyjából tejhatalmat élvezett,most azért nincs így szerintem.Szóval én nem tartok tőle hogy jön a szokásos Dimmy féle roster madness. Leff is ott van még akiről nagyon szépeket mondanak,de nem lennék nyugodt egy Garland,Scweitzer, Harlow,Leff sorral. Marpetet áttették a Bucsban középre,esetleg az öreg Brawley-ra rá lehetne nézni, jó igaz nem volt olyan markáns játékos mint Freeney de betölthetne egy hasonló szerepet. Post June cut hullám még úgy is előttünk van,ott is eshet valaki,na meg Levitre is így érkezett két éve.
Kenny
Levitre-ért cseréltünk.
Persze TC után foghatunk vkit, de attól még per pill nem vagyok nyugodt.
Való igaz ott van egyensúlynak Pioli, de ha belegondolunk abba, hogy Quinn Seattle-ből jött és ott milyen OL van...

Madden hates me.
több mint 8 éve
Félek h Dimmy megint 2012-13-at játszik és az OL kárára erősíti más csapatrészeket.
Azon túl h kezdő RG-ben van egy vaskos kérdőjel (Garland?, Schweitzer?, Harlow?), még swing tackle-ünk sincs, Harlow mondjuk tackle volt college-ban, de kb. konszenzus volt h ő ink guard lesz a profik között. Utána meg már az idei UDFA dán harcos, Andreas Knappe jön a depth charton, bár ugye a dánok skilljeit már meg is énekeltek.
FA-n szétnézve Ryan Clady vagy William Beatty erősítést jelentene, persze egyikőjük sem az egészségéről híres.
Mindenesetre ha ne adj' Isten megsérülne Schraeder, akkor a Schweitzer-Harlow-féle jobbszárny lehet elintézné Mattynek, hogy 2009 után újra mulasszon meccset.
empty taxi
Dimmy akkor nagyjából tejhatalmat élvezett,most azért nincs így szerintem.Szóval én nem tartok tőle hogy jön a szokásos Dimmy féle roster madness. Leff is ott van még akiről nagyon szépeket mondanak,de nem lennék nyugodt egy Garland,Scweitzer, Harlow,Leff sorral. Marpetet áttették a Bucsban középre,esetleg az öreg Brawley-ra rá lehetne nézni, jó igaz nem volt olyan markáns játékos mint Freeney de betölthetne egy hasonló szerepet. Post June cut hullám még úgy is előttünk van,ott is eshet valaki,na meg Levitre is így érkezett két éve.

több mint 8 éve

Madden hates me.
több mint 8 éve
Kösz thornton, jó volt veled....
peach
Schweitzer anyukája megfenyegette. 😀
több mint 8 éve
Kösz thornton, jó volt veled....

több mint 8 éve
 www.atlantafalcons.com/media-lounge/videos/Reassessing-the-Falcons-Defensive-Depth-Chart/6abb7e6c-5125-44aa-83a8-8345c954cfcb

nem néz ez ki rosszul

több mint 8 éve
😀😀😀
 twitter.com/m_ryan02/status/859486664808386560