NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 348
47
18:00, Net4+, DAZN
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Spurill acl..pedig jokat irtak rola szinte mindenhol.Starr-ral mint OLB számolnak, Spruill alternatívája ink Smallwood
Starr felkészül?Kenny
Maradt Worrilow, Bartu, Dobbins, Smallwood, Shembo, Angerer (bár nála is csak idő kérdése az IR). Az 53-as szűkítésekkor lehet igazolunk egy veteránt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Spurill acl..pedig jokat irtak rola szinte mindenhol.Starr felkészül?
több mint 11 éve
ja, az elküldés után vettem csak észre, hogy nem volt triplázás, de már mindegy volt. de azért köszi. 😊Írtam a junkie-ra:írtam kommentet, no offense 😊Höri
www.sorozatjunkie.hu/2014/08/07/hard-knocks-elindult-a-9-evad-irta-berger/berger90
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Írtam a junkie-ra:írtam kommentet, no offense 😊
www.sorozatjunkie.hu/2014/08/07/hard-knocks-elindult-a-9-evad-irta-berger/berger90
több mint 11 éve
A 40 "legatlantásabb dolog" a Hard Knocks-premierben:grantland.com/the-triangle/the-40-most-atlanta-things-about-the-falcons-in-the-hard-knocks-season-premiere/
"Terrell Owens somehow in the mix, probably ininvited"
😀 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Írtam a junkie-ra:www.sorozatjunkie.hu/2014/08/07/hard-knocks-elindult-a-9-evad-irta-berger/
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Na sikerült megnéznem a HK 1. részét...tetszett..Roddy hatalmas arc... 😀

több mint 11 éve
van idén is vmi jó kis udfa aki meglepetésre rostert foghat? a hús az meg az a drabál zsírdisznó dt? 😀peachCUPCAKE!!! 😀😀😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
van idén is vmi jó kis udfa aki meglepetésre rostert foghat? a hús az meg az a drabál zsírdisznó dt? 😀peachhát inkább az egész defense line shawnka rosterén 😊
több mint 11 éve
van idén is vmi jó kis udfa aki meglepetésre rostert foghat? a hús az meg az a drabál zsírdisznó dt? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ütős lett az új rise up videó Samuel L Jacksonnal.néköm is nagyon adja
Nekem eddig tetszik a legjobban.Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
- 1,500 yards each? Falcons' Jones, White say they can do itDe szép is lenne!!!
alig várom!!!! 😀 Sugar611
több mint 11 éve
www.facebook.com/photo.php?v=10152352286407842&set=vb.50806422841&type=2&theaterTessék parancsolni 😀
több mint 11 éve
Ütős lett az új rise up videó Samuel L Jacksonnal.linkeld már be légyszi a lustábbak kedvéért!! 😀
Nekem eddig tetszik a legjobban.Kenny
több mint 11 éve
Ütős lett az új rise up videó Samuel L Jacksonnal.Nekem eddig tetszik a legjobban.
több mint 11 éve
- az tetszik ahogy Steven Jackson foglalkozik FreemannelSugar611meg úgy mindenkivel, marha szimpatikus. mondjuk felirat se kellett, a 'Yaknowwutamsayin' rendbe volt 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Hát ez kurva jó volt, végre van értelme a nyári keddeknek is 😊))Devonta hozzállása kifejezetten tetszik, WillyMo kisfia pedig halálcuki 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
- 1,500 yards each? Falcons' Jones, White say they can do italig várom!!!! 😀
www.foxsports.com/nfl/story/1-500-yards-each-falcons-julio-jones-roddy-white-say-they-can-do-it-080614?cmpid=tsmfb%3Afscom%3Anflonfox
- mocskos igénytelenül, giccsesen van berendezve WillMo és Biermann háza is! 😀 😀
- az tetszik ahogy Steven Jackson foglalkozik Freemannel
több mint 11 éve
ja és eddig fogalmam sem volt róla, hogy akarok egy pálmafát a beltéri medencém közepére, kösz WillyMo 😀kaszocsak azt nem vágom, hogy a medence szélén lévő kosárpalánk miért nem a pálmafára van felszerelve.
több mint 11 éve
a Hard Knocks már fennvan tyt-n és pirate-en is, mondjuk csak 480p-ben! 😉Sugar611az a lassított felvételes drill :cool:
ja és eddig fogalmam sem volt róla, hogy akarok egy pálmafát a beltéri medencém közepére, kösz WillyMo 😀
több mint 11 éve
a Hard Knocks már fennvan tyt-n és pirate-en is, mondjuk csak 480p-ben! 😉
több mint 11 éve
Goodman sehogy se lesz OLB szvsz (lassú és darabos hozzá) DE-nek beférhet a rosterre (pláne ha Peters még a szezon elején is PUP-on lesz, bár saját bevallása szerint a célja az h week1-re felépüljön), ha meg még egy OLB akarunk a rosterre akk gyanítom az Maponga lesz.Az official DC-vel kapcs meg egy dolog van ami nem tetszik: Freeman csak 4. számú futó, bár ez még most nem sokat jelent.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
na nézzük ezt a projektált 53-at.OFFENSE
QB: Ryan, Yates - ezt nem kell magyarázni, felesleges 3 embert tartani itt.
RB: Jackson, Freeman, Quizz, Antone - bízom benne, hogy a szezon végére Freeman már eggyel előrébb lesz. Quizz marad továbbra is szituációs játékosnak, Smith pedig az egyik legjobb ST játékossá nőtte ki magát 2013-ban.
FB: DiMarco - egy legalább legyen, Smitty úgyis csöpög értük.
WR: Julio, White, HD, Hester, Davis, Reedy - hát itt nagyjából annyi a kérdés, hogy Reedy vagy Roby melegíti többet a padot.
TE: Toilolo, Pascoe - az ifjú Levine egyre biztatóbb, főleg a RZ-ban. a rövid utakat jól futja, bírja is a bántást, nem ő lesz az új Tony, de fantasyben simán kiválasztanám a 16. körben. Paszkó gyakorlatilag egy plusz OL.
OL: Baker, Blalock, Hawley, Asamoah, Matthews, Konz, Holmes, Gunn, Carimi - 9 ember ide elég. Gunnig bezárólag megvagyunk, az a kérdés, hogy Carimi vagy Johnson jön az utolsó kiadó helyre. MJ nem a régi a sérülése óta, Carimi legalább jó dolgokat csinált idáig.
DEFENSE
DL: TJax, Soliai, Hageman, Peters, Babs - HÚS
OLB: Biermann, Osi, Massa, Goodman, Starr - Massáról mindenki úgy beszél itt, mint a messiásról, jó lenne már egy igazi agyatlan barom ebbe a front sevenbe, aki átmegy mindenen. Ilyennek mondják. A többiek rendben vannak.
ILB: Worrilow, Bartu, Shembo, Dobbins, Angerer, Smallwood - fiatalság, bolondság! Worrilow tavaly bebizonyította, hogy lehet rá számítani, Bartu SW hiányában szintet léphet. Shembo a FNL alatt kiválóan teljesített, a többiek meg kellenek, mert csak. Idén ez az egyik kedvenc posztom.
CB: Trufant, Alford, Wilson, Bobby, Allen - ha ilyen ütemben fejlődnek, akkor a Tru-Alford páros elég hosszú időre bebetonozhatja a posztot. Wilson és Bobby elosztják majd a nickelt maguk közt.
S: Moore, Lowery, Ishmael, Southward - Lowery egy edzést nem tud lehozni halál nélkül, viszont a két fiatal bogyó okésnak tűnik.
ST
K: Bryant
P: Bosher
LS: Harris
ST: Arenas