Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 994 — a new hope (again)
Én még nemtudom, hogy kijutok e, sajnos közbejött pár pénzigényes dolog...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
akkor ezt faszán megbeszéltük!! 😀
több mint 11 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
hoppá hoppá rá kellene pillantani az infóra:
 www.nfluk.com/tickets6atos
tényleg akarunk egy csoportos túrát?? 😊 én benne vagyok!!Sugar611
Kérdezem én! Mikor lesz ennek a maroknyi de annál inkább elszánt csapatnak élőben látni Ryan, JJ, Rody, Spoon, Jones, Moore és hát írhatnék bárkit még remélem a visszavonult és visszatérő Favre mintájú Gonzót! Jó ez csak vicc volt? 😊
több mint 11 éve
 www.nfluk.com/tickets6atos
tényleg akarunk egy csoportos túrát?? 😊 én benne vagyok!!
több mint 11 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
 www.nfluk.com/tickets
több mint 11 éve
jövőre azért nem lesz sétagalopp ez az NFC South... jó ez a Panthers, a Saintsről meg már nem is beszélve!
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 386 — Tyrone Creek
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 556 — Lájkold a zsűrit!
Egyelőre játékosként többet tett le az asztalra, mint edzőként, meglátjuk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Bryan Cox a new defensive line coachunk!
több mint 11 éve
a Buccaneers pass rush edzője jön interjúra!!Sugar611
az jó, ők azzal a kerettel 35 sacket tudtak feltenni a pályára.Gyurma Pappa
az pont 3al több mint amit mi! tehát upgrade!!! 😀 😀 amúgy jah Tice mellé pont jó lesz! 😀
több mint 11 éve
Tice mellé ideális választás 😀

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 348 — Egyéb témák lakó
a Buccaneers pass rush edzője jön interjúra!!Sugar611
az jó, ők azzal a kerettel 35 sacket tudtak feltenni a pályára.

több mint 11 éve
a Buccaneers pass rush edzője jön interjúra!!
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 932 — no es importante
ha megnézed, összyardok alapján az idei alapszakasz 15 legjobb futója közül mindössze 2 nem volt legalább 3. körös (Morris és Stacy), ilyen alapon (Brady-ből és Romo-ból kiindulva, akik a passzolásnál top15-ösök) mondhatnánk azt is, hogy elég várni a 6. körig a QB drafttal 😊baggio
Pár éve pont erről volt egy vitám Hörivel és Haromt-vel, mennyi első körben elkelt RB is van a legtöbb futott yardot termelő aktív játékosok között. atapapa
Szegény Hörinek ezt mostanában ne is hánytorgasd fel 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az overthecapet néztem korábban, de tuti én vok a barom de nekem túl sok volt a szám... 😀

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 093 — #neverpunt
ha megnézed, összyardok alapján az idei alapszakasz 15 legjobb futója közül mindössze 2 nem volt legalább 3. körös (Morris és Stacy), ilyen alapon (Brady-ből és Romo-ból kiindulva, akik a passzolásnál top15-ösök) mondhatnánk azt is, hogy elég várni a 6. körig a QB drafttal 😊baggio
Pár éve pont erről volt egy vitám Hörivel és Haromt-vel, mennyi első körben elkelt RB is van a legtöbb futott yardot termelő aktív játékosok között.

Bár lehet, hogy ezt a hatást az is erősíti, hogy egy első körben draftolt futóról nehezebben mondanak le, ha nem teljesít, mint egy sokadik körösről. Ingram se a Saints játékosa lenne már szerintem, ha a negyedik körben draftoljuk.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 556 — Lájkold a zsűrit!
 overthecap.com/teamcap.php?Team=Falcons&Year=2014

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
mindettől függetlenül én csodálkoznék ha első két körben hoznánk egy futót jackson nyakára. én inkább 3-4. kör környékére vizionálom.

am. kb cappel hogy állunk, lehet e nagyobb, jobb nevű fa érkezésére helyünk ha akarunk vkit?

több mint 11 éve
Mikor volt az? 😊 Annyi történt, hogy egyre kevesebbet használják és egyre többet rotálják őket, devalválódott az értékük. Sőt mivel az internetnek hála már nincs sötét pont a futballtérképen sem, a scouting is egyre jobb és részletesebb, ergo egy harmadosztályú egyetemen is simán találhat már bárki olyan játékost, akire meccsenként 5-15 labdacipelést rá lehet bízni. Viszont ha megnézed, összyardok alapján az idei alapszakasz 15 legjobb futója közül mindössze 2 nem volt legalább 3. körös (Morris és Stacy), ilyen alapon (Brady-ből és Romo-ból kiindulva, akik a passzolásnál top15-ösök) mondhatnánk azt is, hogy elég várni a 6. körig a QB drafttal 😊baggio
Igazad van, minden bizonnyal én gondolok "keveset" a futókról (nyilván, nem véletlenül nem a 49ersnek szurkolok 😛). Kicsit tényleg lightosan általánosítottam, ezt is belátom.

De a véleményem abban változatlan, hogy a Falcons esetében nem látom fontosnak, hogy egy megbízható work horse-n kívül nagy kaliberű futó jöjjön. Erre a szerepre a harmadik napon is lehet találni futót.

több mint 11 éve
Nem érdemes első kört elnyomni egy futóra, inkább kell egy 4-7. körös, akik 3 évente lehet pótolni.Gyurma Pappa
Ez felhozataltól is függ, de csak azért mert a Saints udfa RB-kkel nyomul, miközben Ingram jó nagy bust lett, azért még nem kellene ezt így határozottan kijelenteni :p Az 1. kör tényleg túlzás, de ahogy a tavalyi példa is mutatja, a 2. körben már érdemes beruházni egyre, szerintem Bernard, Bell, Ball és Lacy behúzását sem bánta meg senki (Michael már a draft idején luxuspicknek tűnt)

Idén Ka'Deem Carey, Tre Mason, Bishop Sankey, Lache Seastrunk, Carlos Hyde, de lehet még Andre Williams is ugyanez a kategóriabaggio
Nekünk bejött, másnak is sikerülhet 😛

Nagyjából azt szerettem volna mondani, hogy ma azért nem olyan könnyű futónak lenni.Gyurma Pappa
Mikor volt az? 😊 Annyi történt, hogy egyre kevesebbet használják és egyre többet rotálják őket, devalválódott az értékük. Sőt mivel az internetnek hála már nincs sötét pont a futballtérképen sem, a scouting is egyre jobb és részletesebb, ergo egy harmadosztályú egyetemen is simán találhat már bárki olyan játékost, akire meccsenként 5-15 labdacipelést rá lehet bízni. Viszont ha megnézed, összyardok alapján az idei alapszakasz 15 legjobb futója közül mindössze 2 nem volt legalább 3. körös (Morris és Stacy), ilyen alapon (Brady-ből és Romo-ból kiindulva, akik a passzolásnál top15-ösök) mondhatnánk azt is, hogy elég várni a 6. körig a QB drafttal 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nem érdemes első kört elnyomni egy futóra, inkább kell egy 4-7. körös, akik 3 évente lehet pótolni.Gyurma Pappa
Ez felhozataltól is függ, de csak azért mert a Saints udfa RB-kkel nyomul, miközben Ingram jó nagy bust lett, azért még nem kellene ezt így határozottan kijelenteni :p Az 1. kör tényleg túlzás, de ahogy a tavalyi példa is mutatja, a 2. körben már érdemes beruházni egyre, szerintem Bernard, Bell, Ball és Lacy behúzását sem bánta meg senki (Michael már a draft idején luxuspicknek tűnt)

Idén Ka'Deem Carey, Tre Mason, Bishop Sankey, Lache Seastrunk, Carlos Hyde, de lehet még Andre Williams is ugyanez a kategóriabaggio
Nekünk bejött, másnak is sikerülhet 😛

Nagyjából azt szerettem volna mondani, hogy ma azért nem olyan könnyű futónak lenni.

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 386 — Tyrone Creek
ahogy mondod.

korai kör =/= első kör, én is inkább 2-3. körül várnám.
több mint 11 éve

Idén Ka'Deem Carey, Tre Mason, Bishop Sankey, Lache Seastrunk, Carlos Hyde, de lehet még Andre Williams is ugyanez a kategória

---
több mint 11 éve
első körben mocskos mód nem lőnék picket RB-re. az elmúlt 5 évből kik azok az első körös futók akik akkorát löktek volna egy csapaton? talán matthews de ős is csak idén volt fasza, előtte nem nagy show. ingramet ismerjük, t-ich stb.... míg pl mccoy második körös volt, alfred morris meg vmi leghátulja.... lehetne sorolni a végtelenségig...

szerk. sztem lehet rb-t hozni fa piacról, de nem valóban nem ilyen elhasznált franchise futót, hanem második számút aki kap pár carryt meccsenként a fent említettek mellet. pl. kendall hunter és hasonlókra gondolok.... egyszer már bejött 😊peach
A modern nfl-ben a futók nagy része "fogyóeszköz". 5-10 évente jön egy AP szintű zseni, aki képes ebben az őrlőmalomban is fennmaradni.

Nem érdemes első kört elnyomni egy futóra, inkább kell egy 4-7. körös, akik 3 évente lehet pótolni.

több mint 11 éve
hawley-jonshon
babs-peters-jerry

sztem a két OL embert nem lesz drága megtartani, viszon a 3 DT nemtudom h bele férne e... sztem nem, ha választani kell én jerryt engedném el a vérbe 😊

fontosabb fa még mcclain, az idén szar volt, tavaly meg király, de őt még visszahoznám ha lehet... a többi mehet amerre lát 😀