Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
hangsúlyozom absz. unalom űzés céljából készült, konkrétan 7ből 4 ember azt sem tudom kicsoda 😀😀1/6
OT JAKE MATTHEWS
TEXAS A&M
2/37
DE KONY EALY
MISSOURI
3/68
DT TIMMY JERNIGAN
FLORIDA STATE
4/99
OG XAVIER SU’A-FILO
UCLA
5/135
RB DE’ANTHONY THOMAS
OREGON
6/166
S JIMMIE WARD
NORTHERN ILLINOIS
7/197
FB J.C. COPELAND
LSU
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Joe Cullen Browns DL coach jön hozzánk interjúra!
több mint 11 éve
Hivatalos, hogy az Atlanta edzői stábja készíti majd fel az Senior Bowl North csapatát. A Jags edzői stábja meg a South-t.
több mint 11 éve
Megpróbáltuk Jeff Davidson Vikes OL coachot hasonló pozícióba magunkhoz csábítani, de a Minny nem adott engedélyt az interjúra.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
a várva várt Tony Sound FX:www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000308014/Sound-FX-Tony-Gonzalez
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Trufant seggét már megint kinyalják!! csak szerintem volt idén szar?? egy-egy fellángolása volt néhány meccsen, de összességében én sokkal többet vártam tőle!!blogs.atlantafalcons.com/2014/01/01/trufant-near-top-first-round-grades/
több mint 11 éve
George Henry (helyi AP-s újságíró) néhány rövid szösszenete erről a szezonról: pro32.ap.org/article/best-worst-falcons-4-12-season#overlay-context=users/dzelioaporg
Madden hates me.
több mint 11 éve
Roddy azt mondta h szerinte még 3-4 éve van a ligában.Szerk. Meg arról is beszélt h Pat Hill kirúgása jogos volt és elsősorban Matty megvédésében kell javulni jövőre.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
én is bírom Snellinget és peach véleményén vagyok, hogy többet kellene használni. futásban is jó meg screen passzokban is!
több mint 11 éve
snelling is olyan mint smith esete... nem használjuk eleget. mondjuk nekem ez évek óta vesszőparipám...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Falcons GM Thomas Dimitroff says the team would like to re-sign impending free agent DT Jonathan Babineaux.Falcons GM Thomas Dimitroff said at his season-ending presser Monday that the club is interested in signing Roddy White to a contract extension.
shawnka: én nem küldeném el Snellinget. Amikor nyakig ér a szar és ráadásul hullámzik is akkor bevethető és megszolgálja azt a 4. számú futó helyét! 😊 😕
több mint 11 éve
Csak kérnetek kellett:The Falcons have announced that OL coaches Paul Dunn and Pat Hill and DL coach Ray Hamilton will not return for the 2014 season.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Nolan még hagyján, de ha Koettert nem rúgjuk ki, én kitépem a maradék hajamat... meg az OLine coachot (Pat Hill?).deadmikeszerintem Koetter is tuti marad! tavaly Ryan TD passzcsúcsot csinált, Julio, Roddy, Tony 1000 + yard (Tony csak 930, tudom!). az idei teljesítményt meg ő(k) is foghatják a sérültekre...
Pat Hill viszont tényleg takarodhat!! 2012től van itt! 2012ben nem volt futás, 2013ban se futás, se védelem...
több mint 11 éve
Nolan még hagyján, de ha Koettert nem rúgjuk ki, én kitépem a maradék hajamat... meg az OLine coachot (Pat Hill?).
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
😕remélem az NFL Network csinált vele egy Sound FX-et!! arra nagyon kíváncsi leszek! 😊
www.facebook.com/photo.php?v=10151915202792842berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 935
Most hosszabbítottak Nolannel, ennél egyértelműbb jele csak az lenne Smith maradásának, ha ő maga kapott volna újabb kontraktust.gabokockaSmith's teams have reached the playoffs in four of his six seasons in Atlanta. This year was a disaster mainly because of a rash of injuries on both sides of the ball. Smith deserves a pass from ownership this year, and it's almost certain he'll get one.
msn.foxsports.com/nfl/laces-out/check-the-status-which-coaches-are-staying-or-going-122913?cmpid=tsmfb%3Afscom%3Afoxsports
Szóval igen. Jó, persze, tényleg kapjon türelmet, hiszen nem ő tehet a sérülésekről. Csak aztán szolgálja is meg a türelmet.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Most hosszabbítottak Nolannel, ennél egyértelműbb jele csak az lenne Smith maradásának, ha ő maga kapott volna újabb kontraktust.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
bergerdani
4 935
Le fogtok hülyézni, de reális esélyt látok, hogy ma kirúgjuk Smitheyt. Ha Schwartz alatt forró a pad, pedig az a csapat idén bőven jobb volt nálunk, Smithet teljesen agybeteg lenne megtartani.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nolannel szerződést hosszabbítottunk %/
Madden hates me.
több mint 11 éve
135az az érzés, amikor a Saints ellen 60 yardos győztes TD-t fut, és jönnek a WHO DAT képek
RB DE’ANTHONY THOMAS
OREGON
-Hiszek a speedsterekben, egy ilyen playmaker meg nem jön szarul az öreg és lassú backek mellé. Rodgers sosem lett az a change of pace játékos, akivé DAT válhat.
shawnka
mindenesetre remélem olyan kalibert draftolunk 1/6-ra, mint legutóbb
több mint 11 éve
Chudzinski menesztése miatt érik egy Jags - Falcons edzői párharc a Senior Bowlon. Mi újra láthatjuk Smitheyt, ti meg Caldwelt. 😀😀
több mint 11 éve
holtszezon van, csináltam egy ilyet6
OT JAKE MATTHEWS
TEXAS A&M
-nincs ide komment.
37
DE MICHAEL SAM
MISSOURI
-empty Ealyvel támadott, nekem viszont a fekete Biermann kell.
68
DT TIMMY JERNIGAN
FLORIDA STATE
-Jerry sosem volt jó, Babs öregszik, Peters meg most szakította el az Achilleszét. Jernigan itt bőven kurvajó.
99
OLB DEE FORD
AUBURN
-Najó, ez itt homer pick volt, de Ford tud játszani OLB-t és DE-t is, a jövőre átalakulgató D-be meg pont jól fog kinézni.
135
RB DE’ANTHONY THOMAS
OREGON
-Hiszek a speedsterekben, egy ilyen playmaker meg nem jön szarul az öreg és lassú backek mellé. Rodgers sosem lett az a change of pace játékos, akivé DAT válhat.
166
WR CODY HOFFMAN
BYU
-Sok potenciált látok a Davis-Johnson duóban, de Hoffmanban mindkettejüknél több van. Ha a felmérőkön visszajön a junior formája, akkor sokkal feljebb is kimehet, de a 6. körben ő nagy fogás lehet.
197
RB TYLER GAFFNEY
STANFORD
-Futójáték. Ez ugye fos évek óta, és sajnos nem csak fal kell hozzá. Okos és erős, Snelling mehet isten hírével.
több mint 11 éve
Sugar611
1 064
Talán arra jó volt ez az idény, hogy lássuk a fiatalok is oda tudják magukat tenni, Worrilow Bartu Alford jövőre szerintem nagyot villanthat és nemcsak mint másodhegedűs számíthatnak rájuk jobban lehet cserékkel pihentetni a csapatot ez jó lehet.+ van egy elite punterünk!! 😊
Elég csak a mai nap 9sck részünkről meg csak 1 az is Worrilow műve. egyértelmű hogy 2 falat kell építeni minőségi emberekkel nem összeszedni mindenféle szerencsétlent.
Jövőre jobb lesz bizakodjunk. Idén a 7-9 tippem nem jött be.6atos
több mint 11 éve
Talán arra jó volt ez az idény, hogy lássuk a fiatalok is oda tudják magukat tenni, Worrilow Bartu Alford jövőre szerintem nagyot villanthat és nemcsak mint másodhegedűs számíthatnak rájuk jobban lehet cserékkel pihentetni a csapatot ez jó lehet. Elég csak a mai nap 9sck részünkről meg csak 1 az is Worrilow műve. egyértelmű hogy 2 falat kell építeni minőségi emberekkel nem összeszedni mindenféle szerencsétlent.
Jövőre jobb lesz bizakodjunk. Idén a 7-9 tippem nem jött be.