Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 2 éve
gedam 6 263
Hétvégén jó eséllyel a Mekari-Simpson-Mustipher-Zeitler-Moses fal lesz.

Hát, csak ne sérüljön meg senki, tőlem 40-10 is lehet.

Mustiphert a veretes Bears O falból száműzték….
KeyG
musti nem nézett ki rosszul. cap helyzetünk milyen? jól látom, hogy stanleyt kivágása után 12 milla felszabadul? meg kell lépni, sok sikert neki, azt elhozni szabó jonatánt
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 878
Hétvégén jó eséllyel a Mekari-Simpson-Mustipher-Zeitler-Moses fal lesz.

Hát, csak ne sérüljön meg senki, tőlem 40-10 is lehet.

Mustiphert a veretes Bears O falból száműzték….

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 595 — Grady Judd fan
1, max 2 év ilyen pech sorozattal még magyarázható a sima durva balszerencsével ami a sérüléseket illeti, de Baltimoreban ez olyan mint valami tartós járvány. A strength & conditioning osztályon nem volt tömeges kirúgás még?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 291
Az elso felido osszefoglalojat neztem meg, tobbre nem volt lelkierom.

Egy 3 and 2 es nincs fent futo jatekkal kezdodik. 3 faljatekos bukik el a 2 db OT es az LG.

ZF amikor egyedul megoldja mar abbol most kijelentheto hogy jobb mint HBrown volt ITT. Ettol meg Kollar es egy WR bunrosszul probalt meg blokkolni neki. Abban nem fejlodtunk semmit. De a WR minoseget illetoen igen. 😊

Ugy a par jelenetbol Stanley gyenge volt, irom ugy hogy latom a pff ertekelese jo.

Az INT es meg altalanossagban sok jateknal a H DC megette Monkent, reszben a fal komunikacioja gyenge volt, felkeszitve gyengen voltak, es egyenileg is eleg gyengen muzsikaltak. Azert kihangsulyozom hogy az elso felido osszefoglaloja alapjan irom es nem tobbrol. Az INT-nel detto ,fal komunikacioja nulla, Zeitler-Stanley elbukott es persze JK Dobbins ertekelhetetlenul blokkolt. A tragedia hogy a H jott mint az allat es kuldte a blicceket nekunk meg nem volt HRoute beepitve?!? Viszont az INT jateknal akinek van all22 az irja le a WR-ket mert aqrra nagyon kivancsi lennek. Az egyik alappillerunk kell hogy legyen kesobb.

Zarogondolat, a H ellen nekunk nem kellett elovenni semmit es szerintem ( en biztos ) tudatosan nem a "jatekunkat" toltuk. Remel;em 😊
no
Likely, Flowers, Beckham, Bateman

Likely ugye Andrews helyett volt aki nem játszott
KeyG
Rosszul kerdeztem. Nem a nevekre gondoltam, hanem hogy milyen route-t es milyen sikerrel futottak meg, mert az osszefoglaloban csak Flowers latszik. My bad.

Esetleg video berakva. Shrekbol a macska kero nagyszem meme ide berakva
több mint 2 éve

Egy 3 and 2 es nincs fent futo jatekkal kezdodik. 3 faljatekos bukik el a 2 db OT es az LG.

ZF amikor egyedul megoldja mar abbol most kijelentheto hogy jobb mint HBrown volt ITT. Ettol meg Kollar es egy WR bunrosszul probalt meg blokkolni neki. Abban nem fejlodtunk semmit. De a WR minoseget illetoen igen. 😊

Ugy a par jelenetbol Stanley gyenge volt, irom ugy hogy latom a pff ertekelese jo.

Az INT es meg altalanossagban sok jateknal a H DC megette Monkent, reszben a fal komunikacioja gyenge volt, felkeszitve gyengen voltak, es egyenileg is eleg gyengen muzsikaltak. Azert kihangsulyozom hogy az elso felido osszefoglaloja alapjan irom es nem tobbrol. Az INT-nel detto ,fal komunikacioja nulla, Zeitler-Stanley elbukott es persze JK Dobbins ertekelhetetlenul blokkolt. A tragedia hogy a H jott mint az allat es kuldte a blicceket nekunk meg nem volt HRoute beepitve?!? Viszont az INT jateknal akinek van all22 az irja le a WR-ket mert aqrra nagyon kivancsi lennek. Az egyik alappillerunk kell hogy legyen kesobb.

Zarogondolat, a H ellen nekunk nem kellett elovenni semmit es szerintem ( en biztos ) tudatosan nem a "jatekunkat" toltuk. Remel;em 😊
no
Likely, Flowers, Beckham, Bateman

Likely ugye Andrews helyett volt aki nem játszott

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 291

több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Mark Andrewst se felejtsuk el, mi van ha o is kihagy meg par hetet? 😕

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
gedam 6 263
Flowers egy feltuningolt Hollywoodnak fest, tetszik. Odellnek klasszis momentumai vannak es meg a DPI sargat is konnyebben bedobjak neki mint vmi noname aldozatnak. Volt is egy ilyen szitunk. Ahogy volt klasszis elkapasa is. Bateman is ott volt, elso meccs lesz meg jobb is.

Lamarra nem irom le most hogy hezital, meg tokol, ha hatulrol latnank a snap indulasatol a playt jobban meg lehetne itelni. A passzaiba nem ad eleg erot, folyton lobboli a bogyot, lesz meg ez is jobb. 22-bol 17 passz celt ert, 78.3%, ami nagyon jo, megis konnyu kijelenteni, hogy lesz meg jobb is. Az erzet, hogy tul ovatoskodja a dobasait, megvan. Megneznek egy lolapot a meccsrol. Direkt futasa hianyzik, menekuleseibol tul sok, rendszerint tul keson. Lesz jobb. Hiba volt mindharom meccsen pihentetni pre-ben.

A D helytallt, a serulesek vegett nagyon ideje aggodni, a Lamar elotti falert plane.
RedFive
nekem még vmi tetszett: stout jól puntolt. tavaly kivert tőle a víz.

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Flowers egy feltuningolt Hollywoodnak fest, tetszik. Odellnek klasszis momentumai vannak es meg a DPI sargat is konnyebben bedobjak neki mint vmi noname aldozatnak. Volt is egy ilyen szitunk. Ahogy volt klasszis elkapasa is. Bateman is ott volt, elso meccs lesz meg jobb is.

Lamarra nem irom le most hogy hezital, meg tokol, ha hatulrol latnank a snap indulasatol a playt jobban meg lehetne itelni. A passzaiba nem ad eleg erot, folyton lobboli a bogyot, lesz meg ez is jobb. 22-bol 17 passz celt ert, 78.3%, ami nagyon jo, megis konnyu kijelenteni, hogy lesz meg jobb is. Az erzet, hogy tul ovatoskodja a dobasait, megvan. Megneznek egy lolapot a meccsrol. Direkt futasa hianyzik, menekuleseibol tul sok, rendszerint tul keson. Lesz jobb. Hiba volt mindharom meccsen pihentetni pre-ben.

A D helytallt, a serulesek vegett nagyon ideje aggodni, a Lamar elotti falert plane.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 258
Megvan no varva vart LG-je?☺️

Dobbinsert kar, de talan potolhato, a tobbiek remelem hamar visszaternek.

Ideny eleji forma, de azert a vegere sima W lett. Szerintem a Wr szekcio ossze sem hasonlithato a tavalyival, mar egy meccs alapjan is feltuno a kulonbseg. 😊
több mint 2 éve
gedam 6 263
 twitter.com/jeffzrebiec/status/1701303624360415535?s=46

Tavaly Lamar kapcsán is ez Week-to-Week mondás volt minden alkalommmal.
hamsterdealer
4-8hetet olvastam mindkettőre
(mint pletyka)

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Oke, vettem 😊

O# gradek

D# dradek

több mint 2 éve
hamsterdealer Baltimore Ravens 224
 twitter.com/jeffzrebiec/status/1701303624360415535?s=46

Tavaly Lamar kapcsán is ez Week-to-Week mondás volt minden alkalommmal.
több mint 2 éve
gedam 6 263
ez így összeszedettebb:
Marcus Williams - Has options, may not be a season ender, possible surgery.

Tyler Linderbaum - Ankle sprain “week to week”

Ronnie Stanley - Knee sprain, may be out for Bengals game.

Marlon Humphrey - Has a chance to return this week.
több mint 2 éve
Amugy mi a csocs van Rock Ya-Sin -el? Bemelegit oszt palyat se lat?

több mint 2 éve
Ravens' PFF grade leaders for Week 1 vs. Texans:

Offense
OG John Simpson (87.2)
OT Morgan Moses (79.3)
WR Zay Flowers (78.2)

Defense
ILB Roquan Smith (86.2)
OLB Odafe Oweh (83.4)
S Marcus Williams (83.4)

Ha valaki tud egy teljeset és elküldi vagy berakja ide, annak megköszönöm!

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
An MRI today confirmed that Ravens’ RB J.K. Dobbins tore his Achilles, just as the team believed he did, per source.
több mint 2 éve
Stanleyről és Linderbaumról keresek híreket, de nem találok amit jónak ítélek, mert a teszteket másnap szokták lebonyolítani általában rögtön reggel és közzéteszik.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 068
Remélem, amit láttam az a tavalyi rozsda / rossz beidegződés, amit az elmaradt Preseason szereplés miatt csak most verünk le magunkról.

Ha nem követem a híreket, nem biztos, hogy a meccs alapján rájövök, hogy volt egy OC váltás, mint ahogy a wr corp fejlesztése sem feltétlen érződött (ZF néz ki olyan jól mint Bateman oszt ennyi).

A védelem a fronton korrekt volt, hátul a szokásosat láttam sokszor, amit tavaly is: óriási akarással és lendülettel szopatják be magukat és repülnek mellé a szerelés helyett...

Ez a sérülés hullám meg... áh, hagyjuk is. Sikerült ezt a régóta tartó "szép hagyományt" is átörökíteni az új szezonra 😕

Szóval remélem ez csak az összecsiszolatlanság miatt van, és látható fejlődés lesz a következő 2-3 meccsen már.
több mint 2 éve
Felkelek 10-kor 3 meccset megnézve és nem vagyok happy. És nem, nem azért mert LJ nem dobott 300 at, mert fog.
Nem azért, mert Flowerst nem lett volna élmény nézni, mert élmény nézni.
Nem azért, mert a D nem pusztított, mert pusztított.
Hanem megint elkezdődött ez a szar sérülés szarság amiben évek óta vagyunk és nem hiszem el.
Dobbins szezonjának ( karrierjének? ) vége. Csóri contract évben volt erre jövőre senki nem ajánl majd neki többet 1 évre 2 milliónál, ennél sokkal több volt benne.
Williams, aki előttünk konkrétan soha nem volt sérült a tavalyi 5-6 meccs kihagyása után, most a mellizmát szakította el ami gyanúsan season ending,
Ja és a Linderbaum Stanley duóról ne is beszéljünk, amikor láttam Linderbaum sérülését azt hittem itt a vége mindennek de saját lábám biztatóan hagyta el a meccset.
Idény előtt EDC feltölti a keretet, konkrétan biztos benne van TOP 7 be a csapat, minőség és mennyiséget illetően és erre az élet megint felképel egy meccs után, hogy mi vagyunk az új Chargers.
( Egyébként ezt többet nem írom le, mert gyanúsan be is vonza a dolgot )
Inkább alszok még két órát….

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Serult csak elso csapatos lehet, ki mas?

több mint 2 éve
rkstzz Baltimore Ravens 471 — justinblackmonpohara
És akkor Stanley és Linderbaum sérülésről semmit nem tudunk. Egy meccs, 4 kezdő sérült.

Szezon 🚮

Szerkesztette: rkstzz
több mint 2 éve
Ravens standout DB Marcus Williams is feared to have torn his pec in today’s game, source said. He’ll have an MRI to confirm. Another major injury for Baltimore.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Most kene egy Jonathan Taylor.

több mint 2 éve
JK egész évre kidőlt
Benibácsi

Head Coach John Harbaugh announced that J.K. Dobbins has a torn Achilles and will miss the season.

Hivatalosan is.

We are just the Ravens!