Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Fontos győzelem, rosszabbat vártam tőlünk. Colts, Browns a kövi kettő.Jó lesz a Bengals, kicsit rozsdásak voltak, nehezen lendültek játékbam így idény elején el tudtuk őket kapni. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Ebbol az 5 serultbol en amugy is Andrewst valasztanam arra hogy varazsutesre beszalljon. Kell kozepre.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
After missing Baltimore’s opener with a quad injury, Ravens’ TE Mark Andrews is active today vs. the Bengals.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Stanley, Linderbaum, Humphrey és Williams tuti nem játszik ma Andrews kérdéses ma tolt először full edzést....
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ravens Activate Melvin Gordon III, Sam Mustipher for Bengals Game
We are just the Ravens!
több mint 2 éve

Jackson egyébként Total QBR alapján a 3. legrosszabb irányító volt az első fordulóban. Csak Tannehill és Daniel Jones volt rosszabb számok alapján tőle.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Valóban, láthattuk azt is akár a Lions ellen, hogy Mahomes is "halandó" ha nincs aki elkapja a labdákat amik oda voltak téve, fal nélkül meg a Bucs elleni Bowl a példa.Az nem baj hogy visszaesik a futas, de GR alatt akkor az eredmeny 0 lett volna. Most felvallaljuk hogy egy darabig egyik sem lesz jo, de a passzban most mar van potencial. Emberezes vagy cov. mindegy egy jo QB-nak. Utobbihoz kell az edzo is. Az elsohoz meg kell aki vagy akik el is tudjak verni az embereiket. Mahomes amugy is tul meredek hasonlat. De mielott oket osszehasonlitjuk azert Maho fal nelkul nem vigyorgott, kemelkedo elkapok nelkul jobb es rosszabb meccseik lennenek hiaba a zsenije.GR alatt folyamatosan irtam hogy nem tudunk dobni mert nem egyszeru atallni. 4-6 meccs minimum mire a timing rendben lesz. Az elozo WR garnituraval es falakkal ennek nulla ertelme volt. Vagyis LJ lett volna az egyeduli eldobott evekkel. Most viszont elesben es egyenesben kell atallni. A futojatek egybol visszaesett ami meg nem tragedia. Addig Andrews akivel mar meg van a kemiai sokat tud segiteni es a WR is. A screen-t pont ugyanolyan szarul jatszottuk meg de ZF megoldotta egyedul. Ahogy itt irtatok OBJ es miatta levo zaszlok, de veluk menni kell meg akkor is ha nem jon a bogyo. Sokat fognak emberezni ellenunk a most jovo meccseken es csoportmeccsek kozte, es nyerni kell parat ugy hogy meg kozel nem lesz tokeletes.A fal ugyanaz ami tavaly volt a WR gárda valóban fel lett tuningolva.
Andrews lenne a legnagyobb segitseg LJ-nek amig nem lessz meg a timing.
no
Passzjáték velejárója, hogy a futás visszaesik de első hét után 10. vagyunk a ligában úgy hogy jelenleg kb. mindenki még tanulja a dolgot passzban és futásban is, amivel nincs gond. Rendben lesz mindkettő de nem hiszem, hogy 180 yardokat fogunk futni.
Megnéztem az Irányítók című Netflixes sorozatot a tavalyi évről ( Chiefs, Vikings, Falcons volt benne ) és ha Mahomes látta, hogy embereznek ellene olyan gyereki öröm volt benne, mintha a cukrokat szedné össze a búcsúba neki az emberezés ajándék.
6 meccset mindenképp nyernünk kell Október végéig mert utána Seahawks, Browns, Bengals, Chargers, Rams, Jaguars, 49ers, Dolphins és Steelers a sorsolás ami vállalható is, hisz addig játszunk még egy Colts, Cardinals és Titans-sel is.
KeyG
ellenunk sem lesz majd ha tudunk bizonyitani, de most meg mivel a timing/ osszeszokottsag rossz igy nehezen fogjuk kezelni az emberezeset. De negyedrol negyedre kellene latni a fejlodest es lesz eselyunk barki ellen, a dogfight a mi terepunk
no
De mivel nálunk is vannak most már elkapók, meg kell tudni oldani az 50-50-es labdákat.
LJ-nek meg olvasni kell, úgy alakítani a matchupokat, hogy a tudásához a lehető legbiztosabb megoldást válassza igaz ez az elkapógárdájára is ha emberezés ha zóna van.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Az nem baj hogy visszaesik a futas, de GR alatt akkor az eredmeny 0 lett volna. Most felvallaljuk hogy egy darabig egyik sem lesz jo, de a passzban most mar van potencial. Emberezes vagy cov. mindegy egy jo QB-nak. Utobbihoz kell az edzo is. Az elsohoz meg kell aki vagy akik el is tudjak verni az embereiket. Mahomes amugy is tul meredek hasonlat. De mielott oket osszehasonlitjuk azert Maho fal nelkul nem vigyorgott, kemelkedo elkapok nelkul jobb es rosszabb meccseik lennenek hiaba a zsenije.GR alatt folyamatosan irtam hogy nem tudunk dobni mert nem egyszeru atallni. 4-6 meccs minimum mire a timing rendben lesz. Az elozo WR garnituraval es falakkal ennek nulla ertelme volt. Vagyis LJ lett volna az egyeduli eldobott evekkel. Most viszont elesben es egyenesben kell atallni. A futojatek egybol visszaesett ami meg nem tragedia. Addig Andrews akivel mar meg van a kemiai sokat tud segiteni es a WR is. A screen-t pont ugyanolyan szarul jatszottuk meg de ZF megoldotta egyedul. Ahogy itt irtatok OBJ es miatta levo zaszlok, de veluk menni kell meg akkor is ha nem jon a bogyo. Sokat fognak emberezni ellenunk a most jovo meccseken es csoportmeccsek kozte, es nyerni kell parat ugy hogy meg kozel nem lesz tokeletes.A fal ugyanaz ami tavaly volt a WR gárda valóban fel lett tuningolva.
no
Passzjáték velejárója, hogy a futás visszaesik de első hét után 10. vagyunk a ligában úgy hogy jelenleg kb. mindenki még tanulja a dolgot passzban és futásban is, amivel nincs gond. Rendben lesz mindkettő de nem hiszem, hogy 180 yardokat fogunk futni.
Megnéztem az Irányítók című Netflixes sorozatot a tavalyi évről ( Chiefs, Vikings, Falcons volt benne ) és ha Mahomes látta, hogy embereznek ellene olyan gyereki öröm volt benne, mintha a cukrokat szedné össze a búcsúba neki az emberezés ajándék.
6 meccset mindenképp nyernünk kell Október végéig mert utána Seahawks, Browns, Bengals, Chargers, Rams, Jaguars, 49ers, Dolphins és Steelers a sorsolás ami vállalható is, hisz addig játszunk még egy Colts, Cardinals és Titans-sel is.
KeyG
ellenunk sem lesz majd ha tudunk bizonyitani, de most meg mivel a timing/ osszeszokottsag rossz igy nehezen fogjuk kezelni az emberezeset. De negyedrol negyedre kellene latni a fejlodest es lesz eselyunk barki ellen, a dogfight a mi terepunk
több mint 2 éve
GR alatt folyamatosan irtam hogy nem tudunk dobni mert nem egyszeru atallni. 4-6 meccs minimum mire a timing rendben lesz. Az elozo WR garnituraval es falakkal ennek nulla ertelme volt. Vagyis LJ lett volna az egyeduli eldobott evekkel. Most viszont elesben es egyenesben kell atallni. A futojatek egybol visszaesett ami meg nem tragedia. Addig Andrews akivel mar meg van a kemiai sokat tud segiteni es a WR is. A screen-t pont ugyanolyan szarul jatszottuk meg de ZF megoldotta egyedul. Ahogy itt irtatok OBJ es miatta levo zaszlok, de veluk menni kell meg akkor is ha nem jon a bogyo. Sokat fognak emberezni ellenunk a most jovo meccseken es csoportmeccsek kozte, es nyerni kell parat ugy hogy meg kozel nem lesz tokeletes.A fal ugyanaz ami tavaly volt a WR gárda valóban fel lett tuningolva.
no
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
GR alatt folyamatosan irtam hogy nem tudunk dobni mert nem egyszeru atallni. 4-6 meccs minimum mire a timing rendben lesz. Az elozo WR garnituraval es falakkal ennek nulla ertelme volt. Vagyis LJ lett volna az egyeduli eldobott evekkel. Most viszont elesben es egyenesben kell atallni. A futojatek egybol visszaesett ami meg nem tragedia. Addig Andrews akivel mar meg van a kemiai sokat tud segiteni es a WR is. A screen-t pont ugyanolyan szarul jatszottuk meg de ZF megoldotta egyedul. Ahogy itt irtatok OBJ es miatta levo zaszlok, de veluk menni kell meg akkor is ha nem jon a bogyo. Sokat fognak emberezni ellenunk a most jovo meccseken es csoportmeccsek kozte, es nyerni kell parat ugy hogy meg kozel nem lesz tokeletes. Andrews lenne a legnagyobb segitseg LJ-nek amig nem lessz meg a timing.
több mint 2 éve
Andrews a pálya közepe királya lesz, nem a Texans ellen játszunk ki mindentElső fordulóban 6. legtöbb RPO playt játszottuk, tavaly 22. helyen voltunk ebben.ilyesfajta hezitálásra gondoltam. most egy kicsit a TE játékot hiányoltam, a számok közé érkező passzokat. az elgondolás látszik, pár jó passzal az oldalvonalak mellé széthúzni a pályát, aztán lehet büntetni futással. cover 0 és extra nyomás alatt a játék még mindig nem az igazi, hol az elkapók rontják el a routot, hol lj néz más fele és nem veszi észre az üres wr-t. ezt kell finomra hangolni.
KeyG
gedam
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam
6 263
Első fordulóban 6. legtöbb RPO playt játszottuk, tavaly 22. helyen voltunk ebben.ilyesfajta hezitálásra gondoltam. most egy kicsit a TE játékot hiányoltam, a számok közé érkező passzokat. az elgondolás látszik, pár jó passzal az oldalvonalak mellé széthúzni a pályát, aztán lehet büntetni futással. cover 0 és extra nyomás alatt a játék még mindig nem az igazi, hol az elkapók rontják el a routot, hol lj néz más fele és nem veszi észre az üres wr-t. ezt kell finomra hangolni.
KeyG
több mint 2 éve
Első fordulóban 6. legtöbb RPO playt játszottuk, tavaly 22. helyen voltunk ebben.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Egyetérte..nék, de az a baj, hogy a házat is rá merném tenni, hogy ha Stanley visszatér, akkor még idén rá fog sérülni újra elnézve a kórlapját.Stanleyt 35 millió DM-el vághatod ki és jelenleg 5 milla cap spaceünk van, bár ebbe a Humphrey rest. nincs benne. Stanley azért annyira nem rossz, láttam most éjszaka is két rosszabb O falat ahol bármit megadnának érte és elvileg mindkét csapat a Superbowlra hajtott.Hétvégén jó eséllyel a Mekari-Simpson-Mustipher-Zeitler-Moses fal lesz.musti nem nézett ki rosszul. cap helyzetünk milyen? jól látom, hogy stanleyt kivágása után 12 milla felszabadul? meg kell lépni, sok sikert neki, azt elhozni szabó jonatánt
Hát, csak ne sérüljön meg senki, tőlem 40-10 is lehet.
Mustiphert a veretes Bears O falból száműzték….
KeyG
gedam
KeyG
Persze kivágni nem éri meg az tiszta sor, de hogy sok hasznunk nem lesz már belőle sztem az is biztos.
Sajnálom őt is meg Dobbins-t is mert sokkal több lehetett volna bennük, de sajnos az nem néz ki jól hogy Stanley 2020(!) óta összesen durván 1 szezonnyi meccset játszott, Dobbins meg kb másfelet... 😕
több mint 2 éve
1, max 2 év ilyen pech sorozattal még magyarázható aAz offseasonben végre kibaszták Steve Saunders-t, aki strength and conditioning coach volt nálunk és kapott is kritikákat a játékosoktól. Pezsgőt bontottam az nap, de úgy látszik a probléma maradt.simadurva balszerencsével ami a sérüléseket illeti, de Baltimoreban ez olyan mint valami tartós járvány. A strength & conditioning osztályon nem volt tömeges kirúgás még?
gyeek
Mondjuk 4 olyan játékos sérült le aki tavaly is itt volt (és volt is sérülésük), szóval lehet azzal nyugtatni magunkat, hogy a szar modszere még a mostani szezonra is kihatott.
De lassan elfogynak az érvek :/
A műfüves pályát is sokan szidják ilyen kontextusban.
több mint 2 éve
Collinst kibaszta a Bengals. Egy patront megérhet.
több mint 2 éve
Kijöttek a coaches filmek, No neked ez ajánlatos mert jól olvasod a játékot.1. Emptybe eddig kétszer álltunk fel mind a kétszer csak 4 emberes rusht mertek megengedni
2. Sokszor sokáig vagyunk a huddleba direkt aztán a végén gyorsan felállunk és indítjuk a játékot lásd első TD ami tudatosságra utal.
3. Lamar sokszor easy drageket vagy távoliabbikat nem olvas, nem vesz észre ( direkt figyeltem volt e nyomás ) de ha volt a drag erre egy gyors opció
4. Stout puntjai elképesztőek, ha valamihez értünk folyamatosan az az ST fejlesztés
5. 6-7 emberes pass rush ellen a O fal és a wr corps zavarba hozható, kommunikációval és gyakorlással jobb lesz
6. Lamar megszokásból sokat fut akkor is ha dobhatna
7. Beckham két zászlója ha tavaly Proche van helyette akkor semmi, tisztelik és jól el tudja adni a kontaktot
8. Védelmet nem nagyon néztem igazából Roquant néztem mert egy állat, aki figyel helyezkedik futás passz ellen és bitang erős
9. Feltűnően került a bootlegeket illetve a deep területeket, ez szerintem egy első meccses gameplan volt
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
A sérüléseik előtt sosem voltak sérültek, Dobbins nem is fog szerződést kapni.Azert az a negy ev egy csapatciklus. Es aki volt ezalatt azt mind orokolte. Nem kell elkuldeni EDC-t ezert es nem is azt akartam mondani vele. Az hogy megadta a szerzodest az rendben van. De hogy a serulese utan meg mindig o volt az alappiller azert az mar nem feltetlenul nez ki jol. Vagy hobby orvos es benezte vagy piszok szar keret volt. Azert az egyik joval valoszinubb eset.A tragedia hogy olyan gagyi volt a keretunk hogy Stanley a seruleses kalvariaja utan meg olyan alappiller lehetett akinek nem szamitott hogy varialjuk a papirjat mert az utolso petakig ki lesz fizetve. Andrews-Humphrey es most ide bekerulhetett RS es LJ. Bar mindketto veszelyes a GM-nek.RS és LJ miért veszélyes?
Egy normalis csapatban ahol tobb sztar van Stanley papirjanak a varialasa nem merult volna fel.
no
Stanleyt akkor meg kellett fizetni és jelenleg sok sztárunk van, nem lehet azt mondani, hogy nincs.
Nyilván 19-20-21–22 ben nem így volt, de Howie Roseman se pár nap alatt építette fel azt a stratégiát amivel ma dolgozik. EDC jelenleg semmit olyat nem tett MOST, amiért el lehetne zavarni.
A keret bő, dugig vannak tehetségekkel és sztárokkal a FQB-val megvan a szerződés és boldoggá is tetted.
KeyG
Olyan kb mintha most kotnenk hosszutavut JK-vel. Azt sem ertem neki hogy van ilyen jo sajtoja. Oruletes bust lett mara mar kijelentheto. A potencial magaban nem sokat jelent.
no
Max ilyen 1y/2 millió.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
We have signed DB Daryl Worley to the 53-man roster and S Duron Harmon to the practice squad.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Azert az a negy ev egy csapatciklus. Es aki volt ezalatt azt mind orokolte. Nem kell elkuldeni EDC-t ezert es nem is azt akartam mondani vele. Az hogy megadta a szerzodest az rendben van. De hogy a serulese utan meg mindig o volt az alappiller azert az mar nem feltetlenul nez ki jol. Vagy hobby orvos es benezte vagy piszok szar keret volt. Azert az egyik joval valoszinubb eset.A tragedia hogy olyan gagyi volt a keretunk hogy Stanley a seruleses kalvariaja utan meg olyan alappiller lehetett akinek nem szamitott hogy varialjuk a papirjat mert az utolso petakig ki lesz fizetve. Andrews-Humphrey es most ide bekerulhetett RS es LJ. Bar mindketto veszelyes a GM-nek.RS és LJ miért veszélyes?
Egy normalis csapatban ahol tobb sztar van Stanley papirjanak a varialasa nem merult volna fel.
no
Stanleyt akkor meg kellett fizetni és jelenleg sok sztárunk van, nem lehet azt mondani, hogy nincs.
Nyilván 19-20-21–22 ben nem így volt, de Howie Roseman se pár nap alatt építette fel azt a stratégiát amivel ma dolgozik. EDC jelenleg semmit olyat nem tett MOST, amiért el lehetne zavarni.
A keret bő, dugig vannak tehetségekkel és sztárokkal a FQB-val megvan a szerződés és boldoggá is tetted.
KeyG
Olyan kb mintha most kotnenk hosszutavut JK-vel. Azt sem ertem neki hogy van ilyen jo sajtoja. Oruletes bust lett mara mar kijelentheto. A potencial magaban nem sokat jelent.
több mint 2 éve
A tragedia hogy olyan gagyi volt a keretunk hogy Stanley a seruleses kalvariaja utan meg olyan alappiller lehetett akinek nem szamitott hogy varialjuk a papirjat mert az utolso petakig ki lesz fizetve. Andrews-Humphrey es most ide bekerulhetett RS es LJ. Bar mindketto veszelyes a GM-nek.RS és LJ miért veszélyes?
no
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
A tragedia hogy olyan gagyi volt a keretunk hogy Stanley a seruleses kalvariaja utan meg olyan alappiller lehetett akinek nem szamitott hogy varialjuk a papirjat mert az utolso petakig ki lesz fizetve. Andrews-Humphrey es most ide bekerulhetett RS es LJ. Bar mindketto veszelyes a GM-nek.Egy normalis csapatban ahol tobb sztar van Stanley papirjanak a varialasa nem merult volna fel.
több mint 2 éve
Azért azt tegyük hozzá, hogy a szerződést sérülés előtt kapta meg és addig Top volt a ligában.nem rossz és már a nem rossz kategória, nem az elit, amennyit fizetett érte edc. meg az a 2-3 meccs, amit évenként lenyom, nem oszt nem szoroz. nincs má kedvem az orvosi lőlapját olvasgatni, uncsi.Stanleyt 35 millió DM-el vághatod ki és jelenleg 5 milla cap spaceünk van, bár ebbe a Humphrey rest. nincs benne. Stanley azért annyira nem rossz, láttam most éjszaka is két rosszabb O falat ahol bármit megadnának érte és elvileg mindkét csapat a Superbowlra hajtott.Hétvégén jó eséllyel a Mekari-Simpson-Mustipher-Zeitler-Moses fal lesz.musti nem nézett ki rosszul. cap helyzetünk milyen? jól látom, hogy stanleyt kivágása után 12 milla felszabadul? meg kell lépni, sok sikert neki, azt elhozni szabó jonatánt
KeyG
gedam
KeyG
gedam
Azóta a szerződése folyamatos módosítások alatt van, de így ugye csúszik ki az év amikor meg lehet tőle szabadulni.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam
6 263
nem rossz és már a nem rossz kategória, nem az elit, amennyit fizetett érte edc. meg az a 2-3 meccs, amit évenként lenyom, nem oszt nem szoroz. nincs má kedvem az orvosi lőlapját olvasgatni, uncsi.Stanleyt 35 millió DM-el vághatod ki és jelenleg 5 milla cap spaceünk van, bár ebbe a Humphrey rest. nincs benne. Stanley azért annyira nem rossz, láttam most éjszaka is két rosszabb O falat ahol bármit megadnának érte és elvileg mindkét csapat a Superbowlra hajtott.Hétvégén jó eséllyel a Mekari-Simpson-Mustipher-Zeitler-Moses fal lesz.musti nem nézett ki rosszul. cap helyzetünk milyen? jól látom, hogy stanleyt kivágása után 12 milla felszabadul? meg kell lépni, sok sikert neki, azt elhozni szabó jonatánt
KeyG
gedam
KeyG
több mint 2 éve
Stanleyt 35 millió DM-el vághatod ki és jelenleg 5 milla cap spaceünk van, bár ebbe a Humphrey rest. nincs benne. Stanley azért annyira nem rossz, láttam most éjszaka is két rosszabb O falat ahol bármit megadnának érte és elvileg mindkét csapat a Superbowlra hajtott.Hétvégén jó eséllyel a Mekari-Simpson-Mustipher-Zeitler-Moses fal lesz.musti nem nézett ki rosszul. cap helyzetünk milyen? jól látom, hogy stanleyt kivágása után 12 milla felszabadul? meg kell lépni, sok sikert neki, azt elhozni szabó jonatánt
KeyG
gedam
We are just the Ravens!