Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Week 1 re Andrews nm hiszem h kapott ertekelestez a week 1, nem?
RedFive
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Kezdem az ILB-kel. Kifogom tepni a hajam ha a 2 ILB kotelezo es allando tartozeka lesz a palyanak minden snap-ben. Jelenleg hatul kevesen vagyunk igy nincs tul sok varialasi lehetoseg. Viszont azert a megfogalmazott kritika sem feltetlenul jogos. Azert mert Burrow athivja a jatekot a D-nek nem kell es ha mar be volt hivva azt jatszottak meg. De volt olyan is mikor megprobaltak visszalepni de hiaba mert Burrow olyan gyorsan szabadult hogy fizikailag nem voltak kepesek visszaerni.A két ILB szerintem alap lesz, mindkettő gyors képesek TE-t vagy WR-t levédekezni. Számomra ezt mutatja Simpson draftolása is, aki nem túlzok WR gyorsasággal rendelkezik és Queen helyett lesz jövőre, ez egyébént már okos húzás, hisz nem újoncot akarunk berakni majd oda, hanem valakit aki tapasztalt egy évet ebben a rendszerben.
3 video ami minden osszefoglaloban benne kell hogy legyen.
Geno INT.
Ezt csak a 2 ILB miatt. Erdemes megnezni milyen feladat es kihivas es felelosseg kulonbseg van a ketto kozott. PQ "fogja" az RB-t es varja hogy induljon route-ra. RS viszont passzellen zonazik es teszem hozza nagyon jol. Szerencsere a zonajaba csak egy Boyd--Tee Higgins ( nevu social mediasztar paros, akik idonkent amcsifociznak is ) varhato. Amugy oriasi Burrows hiba, mert a szelek kozul az egyik uresen van es egyertelmu hogy a masik S RS-nek fog segiteni, de nem birta a fejeben elengedni a RS vs-Higgins match-up-ot.
2 O jatek es hogy ne a GR fele szart kelljen nezni.
ZF oriasi elkapasa. 4 emberes nyomas es az OL mellett az RB es Ricard blokkol es 3 elkapo fut route-t. Ismeros mindenkinek? A kulonbseg ZF es a D pont ugy vedekezett mintha tavalyi O lenne es a 7 vedo 3 route helyett rogton javult az arany. LJ jol olvasta a cov-t es jo helyre dobta. Nem fog sikerulni mindig de a figyelmezteto lovest leadtak a liganak. Ezek a sracok nem a tavalyi sracok.
A screen-*t pont ugyanolyan undormany modon hajtjuk vegre mint tavaly, de ZF egy kulon polc mint amink eddig nekunk volt.
A 3. jatek az Agholor TD. Agho miatt fanyalogni szerintem lehet ha egy Welkert kell potolni, ha egy Proche-Duve-Robinsonhoz hasonlitom akkor egy vilagsztar. Es nalunk is 4. elkapo 5. celpont. Ahhoz szerintem kell arc a fanyalgashoz. De meg ravens tortenelmi viszonylatban is egy kivalo jatekosnak szamit.
Duvehez kepest meg kell nezni hogy a CB-vel valo kuzdelem soran mekkora helyet adnak LJ-nek ahova biztonsagosan dobhatta mert vagy senki vagy csak a WR kaphatta el. Ez az oriasi kulonbseg a ketto kozott, mert a kezuk jok, gyors stb, de a lenyeg sosem az. A kulcs a jateknal a 3 jatszo elkapo Agholor-OBJ?-Andrews. Amugy Andrewsal szemben allo vedo nagyon rosszul jatszik hisz megmutatja mit akar, de eppen lehet csel is ami nem szamit de a fal blokkolasat megkonnyiti bar enelkul sem volt nehez elosztani. LJ latja Single high S-t es emberezest amire egyszeru valasza van hisz a S igazan sem Andrews-ra sem a ket szelre sem tud majd kierni. Olvasta Agholort, de Andrews-ra siman vissza tudott volna jonni sikeresen, ha nem nyer Agho. Tavaly ez a D reszerol a S biztosan Andrews-ra lepett volna ki es duplazzak ( sot a blitzet mutato is idonkent visszalepett volna vele es triplaztak volna ). Agho helyen meg Duve par jatekkal elotte szepen megmutatta hogy miert volt a duplazas ellenere inkabb Andrews a kecsegtetobb opcio.
Ide irom bar szerintem egyertelmu hogy nem Monken szidasa ez. Egyszeruen egyelore meg lehetetlen lenne tole valami varazslatot elvarni. El fog jonni mert LJ-re lehet varialni a laba miatt, de egyenlore a liganak a tobbsegevel a megszokott routek mennek. Amivel amugy semmi baj nincs hisz lehet nyerni vele csak mert jobban kivitelezik mint a D. A patriots egy 20 eves pelda, persze ok is csavartak az allomany kepessege es az ellenfelek figyelembe vetelevel. Tua-ra kulon irtak es azt kell csavarniuk, Shanny is allandoan csavar rajta ......stb.
Rengeteg munka kell Monkentol es LJtol is mert magaban a jobb elkapok nem elegsegesek, de azert abba se essunk bele hogy Monken egy Proche-JOliver-Duve-Ricard-Robinson kremmel olyan vigan lubickolna.
no
Monken nem vállalta volna el azzal az állománnyal az állást, ennyi. Sosem fogjuk megtudni mit akart GR, akart-e többet de ha akart volna és nem tetszett neki az az elkapósor amit leírtál, fel kellett volna állnia.
Nem nagyon szeretnék többer GR-ről írni, mert én happy vagyok attól amit látok jelenleg, GR egy limitált képességű OC aki egyetemen mint HC tudna alkotni ott megy az ennyire elbillenő futásalapú O de ez ma már az NFL-ben nem megy.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
A megfizetésben igazad van viszont egy Agholor akkor se biztos, hogy aláírt volna 3-ért mint most. Ettől függetlenül Brown megért volna egy első kört de akár egy 3-4 évvel ezelőtti Hopkins is.Erre valaszolok kulon utana mindenkinek egy hszban.Sokat számít az elkapók közötti különbség de Duvernay 3. számú WR lenne az Eaglesben is ezzel 4. elkapó ( Goedert mögött ) mert semmivel nem rosszabb, mint Quez Watkins.Nagyon fontos hogy nem szidtam Monkent es kulon kihangsulyoztam hogy meg nem is kell es nem is varom hogy lassam. Nem az o szidasa volt teriteken hanem ezaltal is kiemelve hogy nem a hivasok miatt hanem az elkapok minosege miatt vagyunk oriasi elonyben tavalyhoz kepest.Egy kicsit a Cicakrol. A D-uk egyszeruen nem lehetett olyan jo mint tavaly, de az lesz meg csak az O-nek kell majd megint a falhoz nyomni az ellenfeleket. Az meg nehez ha nem megy barmi okbol a gyakorlas. Buroow es az elkapoi mar evek ota egyutt de a timing-on nem segit. Es nalunk ez hatvanyozottan igaz. Viszont a Cicaknak a szurkoloinak csak pozitivat tudok mondani. Az O jo lesz mert mint eddig is egyenileg iszonyat jok lesznek es az felhuzza a D-t mint serpa a gazdag turistat.oké, hogy monkenben nem látod a passz zsenit, de azért az látszik, hogy lamar sokkal több irányban passzol sikeresen, mint eddig. ennek eredménye, hogy lj-nek van helye futni.
Nalunk en nem latom es meg talan nem is kell hogy Monken mekkora passzzseni. De nem is kell es fogjuk. A screen pont olyan szar mint GR idejen, a grundfociban mar oriasit leptunk elore mert nem LJ-Andrews van csak a csapatban es OBJ es Bate is bekapcsolodott a halott jatek de megoldjuk hatsokertes jatekba.
Es ezen a meccsen latszik mit szamit az elkapo es elkapo kozotti kulonbseg. Duve egykezes MAJDNEM bravurja es Agholor TD-jat nezzetek meg. ( 2 k)
no
játék: felállunk futáshoz, bengals teli tölti a boxot, lamar ÁTHÍVJA a játékot, kiküldi a futót elkapónak, empty backfield, a cicák reagálnak, kiürül a box, mi történik? lj fut középre 7-8yardot. ez gr alatt elképzelhetetlen volt, mert olyan pakk volt fent a játékok 80%-ban, hogy semmit nem lehetett áthívni, nem volt értelme, mert senki nem hitte el, hogy dobunk és nem csak az elkapók gyenge minősége miatt, hanem a gr féle koncepció egysíkúsága miatt is.
a futás alapú futás nem működik, most a passz alapú futás működhet.
gedam
GR idejen nekunk erre volt emberunk es azzal a minimalis skillel a palya szelet tamadtuk kozepen meg utottuk a vasat. 19-ben spread O volt de volt is ember (sokkal jpobb mint utana )
En irtam iden forditva lesz. Spread es kozepen buntetunk akar futo akar LJ akar TE. De ez meg odebb foleg a teljes megvalosulasban.
Az elkapok gyengesege a lenyeg es a vedelem.
Mondom nezd meg Duve es utana Agholor!!!! TD-janak a jatekat. Ez a kulonbseg Elkapo es elkapo kozott. Ma Duve 4. szamu elkapo es 5.-6. szamu celpont. Tavaly o volt az elsoszamu elkapo es kellett volna lenni a 2. celpontnak minimum. Duve ma is mire volt hasznalva? Foleg sikeresen. Elkaponak? Nem, hanem pont arra amire GR hasznalta es gyakorlatilag handoffbol kerul a kezebe a labda.
Ha egeszsegesek tudunk maradni az elkapok teren ( mar kezdodik a ..) akkor bizony ahogy irtam a szezon elott a lehetosegek vegtelenek es Monkentol sokat varok es LJ-tol sokat remelek.
no
Egyébként az egy sárgás play volt, mert végig visszafogta a kezét a védő de a végén nem számított, mert jött Agholor TD. Amiben a különbség Agholor és Duve között, hogy Duve nem tud úgy útvonalat futni, mint amiket Agholor futott középre.
gedamnak abban igaza van, hogy 2019 után nem volt jó az irány, de ezt no is így gondolja.
Mi Marquise Brownba beleláttuk az elsőszámú elkapót amit azóta máshol se bizonyított, de ígéretes volt de vele is lehetett volna haladni, ha hozunk akkor még minőségi elkapókat és VÁLTOZTATUNK a rendszeren amihez GR kivágása is kellett volna, mert aki nem látja GR mire képes az nézze vissza mit tudott amikor ő OC volt. Nem akarok sokat a múlttal foglalkoz, de gedamot láthatóan nagyon zavarja amivel nincs is gond, mert igen kibasztunk 3 évet ez tény, de én pozitív vagyok a jövőt illetően. Sosem fogjuk megtudni, hogy itt JH-nak mekkora szava van Bisciottinál akár EDC fölött is és tudjuk GR és JH haverok voltak, 14-2 után kivágni, ki tette volna meg? A WR állományról annyit, meg lehet mindenkit fizetni de RG3 azt nyilatkozta Roman rendszere miatt nem jönnek ide minőségi elkapók.
Tetszik amit tegnap láttam kurvára tetszett ez egy sokkal modernebb, színvonalasabb O, mint amihez szoktunk az utóbbi évekbe. A screeneken dolgozni kell még.
KeyG
2019 utan nem kellett volna meg kivagni GR-t, hanem a D epitese helyett az O-t kellett volna es ha GR gyenge lett volna a JAVITOTT alomannyal is vagy minimum nem javult volna veluk aranyosan akkor ki kellett volna vagni akar ev kozben is. Amugy azt vartam hogy nem lesz jo.
A WR-ek GR rendszeret nem komaztak es fogjak szeretni az biztos de a penz beszel. Egy egyeves prove it szerzodesre nem fognak hozza menni ahogy nem jott Juju sem. De hosszutavra siman ahogy THill ugy ment Tua-hoz aki akkor eppen inkabb volt bust mint MVP es AJBrown is siman maradt volna Tane-val es ment Hurst ala is szivesen, aki pont akkora kerdojel volt.
Duve-nel direkt odaraktam a nagyon rejtelyes ( 2 k )-t. 2 kifogast vartam, ahogy jott is 😊. Nekem meg a betarazott valaszom, egy Chase-Tee-Boyd-OBJ..stb ellen befujtak volna a sargat. Tudom nem fair de ettol igy van. A masik hogy egyszeruen nem jo a technikaja es nem lesz jo igy. Erol meg irok.
A lenyeg nem az hogy hanyadik celpont lehet Duve, mert lehet olyan csapat ahol 9. vagy keretre se kerulne, de a lenyeg hogy sehol es semmikeppen nem elegseges hogy o legyen a vezerbika. Amugy tavaly pont a sasoktol jott egy kivenhedt veteran aki nem fert be naluk a keretre es magasan o volt a legjobb nalunk, de sajnos pont 5 snap-et birt a teste.
no
Duvernay? Szerintem 3-4. számú elkapóként nincs vele probléma, nem minden csapatban Boyd a 3. számú ( tt se sokáig már ) és ne feledjük el az ST teljesítményét. Ettől függetlenül bármikor kivágná, ha cserébe tudnánk hozni egy kezdő LG-t a 4-5 milliós felszabadított cap space-ből.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Kezdem az ILB-kel. Kifogom tepni a hajam ha a 2 ILB kotelezo es allando tartozeka lesz a palyanak minden snap-ben. Jelenleg hatul kevesen vagyunk igy nincs tul sok varialasi lehetoseg. Viszont azert a megfogalmazott kritika sem feltetlenul jogos. Azert mert Burrow athivja a jatekot a D-nek nem kell es ha mar be volt hivva azt jatszottak meg. De volt olyan is mikor megprobaltak visszalepni de hiaba mert Burrow olyan gyorsan szabadult hogy fizikailag nem voltak kepesek visszaerni. 3 video ami minden osszefoglaloban benne kell hogy legyen.
Geno INT.
Ezt csak a 2 ILB miatt. Erdemes megnezni milyen feladat es kihivas es felelosseg kulonbseg van a ketto kozott. PQ "fogja" az RB-t es varja hogy induljon route-ra. RS viszont passzellen zonazik es teszem hozza nagyon jol. Szerencsere a zonajaba csak egy Boyd--Tee Higgins ( nevu social mediasztar paros, akik idonkent amcsifociznak is ) varhato. Amugy oriasi Burrows hiba, mert a szelek kozul az egyik uresen van es egyertelmu hogy a masik S RS-nek fog segiteni, de nem birta a fejeben elengedni a RS vs-Higgins match-up-ot.
2 O jatek es hogy ne a GR fele szart kelljen nezni.
ZF oriasi elkapasa. 4 emberes nyomas es az OL mellett az RB es Ricard blokkol es 3 elkapo fut route-t. Ismeros mindenkinek? A kulonbseg ZF es a D pont ugy vedekezett mintha tavalyi O lenne es a 7 vedo 3 route helyett rogton javult az arany. LJ jol olvasta a cov-t es jo helyre dobta. Nem fog sikerulni mindig de a figyelmezteto lovest leadtak a liganak. Ezek a sracok nem a tavalyi sracok.
A screen-*t pont ugyanolyan undormany modon hajtjuk vegre mint tavaly, de ZF egy kulon polc mint amink eddig nekunk volt.
A 3. jatek az Agholor TD. Agho miatt fanyalogni szerintem lehet ha egy Welkert kell potolni, ha egy Proche-Duve-Robinsonhoz hasonlitom akkor egy vilagsztar. Es nalunk is 4. elkapo 5. celpont. Ahhoz szerintem kell arc a fanyalgashoz. De meg ravens tortenelmi viszonylatban is egy kivalo jatekosnak szamit.
Duvehez kepest meg kell nezni hogy a CB-vel valo kuzdelem soran mekkora helyet adnak LJ-nek ahova biztonsagosan dobhatta mert vagy senki vagy csak a WR kaphatta el. Ez az oriasi kulonbseg a ketto kozott, mert a kezuk jok, gyors stb, de a lenyeg sosem az. A kulcs a jateknal a 3 jatszo elkapo Agholor-OBJ?-Andrews. Amugy Andrewsal szemben allo vedo nagyon rosszul jatszik hisz megmutatja mit akar, de eppen lehet csel is ami nem szamit de a fal blokkolasat megkonnyiti bar enelkul sem volt nehez elosztani. LJ latja Single high S-t es emberezest amire egyszeru valasza van hisz a S igazan sem Andrews-ra sem a ket szelre sem tud majd kierni. Olvasta Agholort, de Andrews-ra siman vissza tudott volna jonni sikeresen, ha nem nyer Agho. Tavaly ez a D reszerol a S biztosan Andrews-ra lepett volna ki es duplazzak ( sot a blitzet mutato is idonkent visszalepett volna vele es triplaztak volna ). Agho helyen meg Duve par jatekkal elotte szepen megmutatta hogy miert volt a duplazas ellenere inkabb Andrews a kecsegtetobb opcio.
Ide irom bar szerintem egyertelmu hogy nem Monken szidasa ez. Egyszeruen egyelore meg lehetetlen lenne tole valami varazslatot elvarni. El fog jonni mert LJ-re lehet varialni a laba miatt, de egyenlore a liganak a tobbsegevel a megszokott routek mennek. Amivel amugy semmi baj nincs hisz lehet nyerni vele csak mert jobban kivitelezik mint a D. A patriots egy 20 eves pelda, persze ok is csavartak az allomany kepessege es az ellenfelek figyelembe vetelevel. Tua-ra kulon irtak es azt kell csavarniuk, Shanny is allandoan csavar rajta ......stb.
Rengeteg munka kell Monkentol es LJtol is mert magaban a jobb elkapok nem elegsegesek, de azert abba se essunk bele hogy Monken egy Proche-JOliver-Duve-Ricard-Robinson kremmel olyan vigan lubickolna.
több mint 2 éve
Erre valaszolok kulon utana mindenkinek egy hszban.Sokat számít az elkapók közötti különbség de Duvernay 3. számú WR lenne az Eaglesben is ezzel 4. elkapó ( Goedert mögött ) mert semmivel nem rosszabb, mint Quez Watkins.Nagyon fontos hogy nem szidtam Monkent es kulon kihangsulyoztam hogy meg nem is kell es nem is varom hogy lassam. Nem az o szidasa volt teriteken hanem ezaltal is kiemelve hogy nem a hivasok miatt hanem az elkapok minosege miatt vagyunk oriasi elonyben tavalyhoz kepest.Egy kicsit a Cicakrol. A D-uk egyszeruen nem lehetett olyan jo mint tavaly, de az lesz meg csak az O-nek kell majd megint a falhoz nyomni az ellenfeleket. Az meg nehez ha nem megy barmi okbol a gyakorlas. Buroow es az elkapoi mar evek ota egyutt de a timing-on nem segit. Es nalunk ez hatvanyozottan igaz. Viszont a Cicaknak a szurkoloinak csak pozitivat tudok mondani. Az O jo lesz mert mint eddig is egyenileg iszonyat jok lesznek es az felhuzza a D-t mint serpa a gazdag turistat.oké, hogy monkenben nem látod a passz zsenit, de azért az látszik, hogy lamar sokkal több irányban passzol sikeresen, mint eddig. ennek eredménye, hogy lj-nek van helye futni.
Nalunk en nem latom es meg talan nem is kell hogy Monken mekkora passzzseni. De nem is kell es fogjuk. A screen pont olyan szar mint GR idejen, a grundfociban mar oriasit leptunk elore mert nem LJ-Andrews van csak a csapatban es OBJ es Bate is bekapcsolodott a halott jatek de megoldjuk hatsokertes jatekba.
Es ezen a meccsen latszik mit szamit az elkapo es elkapo kozotti kulonbseg. Duve egykezes MAJDNEM bravurja es Agholor TD-jat nezzetek meg. ( 2 k)
no
játék: felállunk futáshoz, bengals teli tölti a boxot, lamar ÁTHÍVJA a játékot, kiküldi a futót elkapónak, empty backfield, a cicák reagálnak, kiürül a box, mi történik? lj fut középre 7-8yardot. ez gr alatt elképzelhetetlen volt, mert olyan pakk volt fent a játékok 80%-ban, hogy semmit nem lehetett áthívni, nem volt értelme, mert senki nem hitte el, hogy dobunk és nem csak az elkapók gyenge minősége miatt, hanem a gr féle koncepció egysíkúsága miatt is.
gedam
GR idejen nekunk erre volt emberunk es azzal a minimalis skillel a palya szelet tamadtuk kozepen meg utottuk a vasat. 19-ben spread O volt de volt is ember (sokkal jpobb mint utana )
En irtam iden forditva lesz. Spread es kozepen buntetunk akar futo akar LJ akar TE. De ez meg odebb foleg a teljes megvalosulasban.
Mondom nezd meg Duve es utana Agholor!!!! TD-janak a jatekat. Ez a kulonbseg Elkapo es elkapo kozott. Ma Duve 4. szamu elkapo es 5.-6. szamu celpont. Tavaly o volt az elsoszamu elkapo es kellett volna lenni a 2. celpontnak minimum. Duve ma is mire volt hasznalva? Foleg sikeresen. Elkaponak? Nem, hanem pont arra amire GR hasznalta es gyakorlatilag handoffbol kerul a kezebe a labda.
Ha egeszsegesek tudunk maradni az elkapok teren ( mar kezdodik a ..) akkor bizony ahogy irtam a szezon elott a lehetosegek vegtelenek es Monkentol sokat varok es LJ-tol sokat remelek.
no
Egyébként az egy sárgás play volt, mert végig visszafogta a kezét a védő de a végén nem számított, mert jött Agholor TD. Amiben a különbség Agholor és Duve között, hogy Duve nem tud úgy útvonalat futni, mint amiket Agholor futott középre.
gedamnak abban igaza van, hogy 2019 után nem volt jó az irány, de ezt no is így gondolja.
Mi Marquise Brownba beleláttuk az elsőszámú elkapót amit azóta máshol se bizonyított, de ígéretes volt de vele is lehetett volna haladni, ha hozunk akkor még minőségi elkapókat és VÁLTOZTATUNK a rendszeren amihez GR kivágása is kellett volna, mert aki nem látja GR mire képes az nézze vissza mit tudott amikor ő OC volt. Nem akarok sokat a múlttal foglalkoz, de gedamot láthatóan nagyon zavarja amivel nincs is gond, mert igen kibasztunk 3 évet ez tény, de én pozitív vagyok a jövőt illetően. Sosem fogjuk megtudni, hogy itt JH-nak mekkora szava van Bisciottinál akár EDC fölött is és tudjuk GR és JH haverok voltak, 14-2 után kivágni, ki tette volna meg? A WR állományról annyit, meg lehet mindenkit fizetni de RG3 azt nyilatkozta Roman rendszere miatt nem jönnek ide minőségi elkapók.
Tetszik amit tegnap láttam kurvára tetszett ez egy sokkal modernebb, színvonalasabb O, mint amihez szoktunk az utóbbi évekbe. A screeneken dolgozni kell még.
KeyG
2019 utan nem kellett volna meg kivagni GR-t, hanem a D epitese helyett az O-t kellett volna es ha GR gyenge lett volna a JAVITOTT alomannyal is vagy minimum nem javult volna veluk aranyosan akkor ki kellett volna vagni akar ev kozben is. Amugy azt vartam hogy nem lesz jo.
A WR-ek GR rendszeret nem komaztak es fogjak szeretni az biztos de a penz beszel. Egy egyeves prove it szerzodesre nem fognak hozza menni ahogy nem jott Juju sem. De hosszutavra siman ahogy THill ugy ment Tua-hoz aki akkor eppen inkabb volt bust mint MVP es AJBrown is siman maradt volna Tane-val es ment Hurst ala is szivesen, aki pont akkora kerdojel volt.
Duve-nel direkt odaraktam a nagyon rejtelyes ( 2 k )-t. 2 kifogast vartam, ahogy jott is 😊. Nekem meg a betarazott valaszom, egy Chase-Tee-Boyd-OBJ..stb ellen befujtak volna a sargat. Tudom nem fair de ettol igy van. A masik hogy egyszeruen nem jo a technikaja es nem lesz jo igy. Erol meg irok.
A lenyeg nem az hogy hanyadik celpont lehet Duve, mert lehet olyan csapat ahol 9. vagy keretre se kerulne, de a lenyeg hogy sehol es semmikeppen nem elegseges hogy o legyen a vezerbika. Amugy tavaly pont a sasoktol jott egy kivenhedt veteran aki nem fert be naluk a keretre es magasan o volt a legjobb nalunk, de sajnos pont 5 snap-et birt a teste.
több mint 2 éve
#Ravens safety Marcus Williams decided not to have surgery for his pectoral injury, coach John Harbaugh said. Williams won't be placed on injured reserve, either.
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) September 18, 2023
remelem ezt nem a Ravens veretes orvosi stabja ajanlotta neki
több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
gedam
6 263
ami negatívum a meccsel kapcsolatban az az, hogy burrow milyen jól manipulálta a linebackereket. agent 0 és a királynő nyomozta a labdát egész meccsen. kicsit lehetnénk okosabbak: 3.és 3burrow feláll vizsgálgatta a védelmünk, smith és queen is mutatja a blitzet, burrow áthívja a játékot, mert látja, hogy jön a blitz és a két madár ugyanúgy rárepül joe-ra, mert nem reagálnak az áthívásra, joe pedig bedobja mögéjük középre, ízi pizi first down. ekkor lehetnének okosabbak és ha az egyikük visszalép 4.és 3.
több mint 2 éve
Obj serult, de nem sulyos.Nalunk elso csapatos ex elso koros lehet mar csak serult...
PO-ra majd kicsattanunk. 😊
A Colts jon. Ott az ujonc qb agyrazkodas protokoll ala kerult, nem pont az a fordulo amikor surgetnunk kell a gyogyulasokat.
Aztan a 4.forduloban a Clevelandi Barnusok. Aaaaaz mar mas teszta lesz. Ok majd passrusholnak de bitang durvan... Akkor mar jol jonne a gyogyult sqvadron.
több mint 2 éve
A Lamar fumblik elmaradoznak. Hurra.A D#-unk Burrow nem kajolja szivesen. Erzetre meg nem volt szazas, nem lesz nekik leanyalom a kovi 2 fordulo se. De igazan a by utan kellene csak fenemod a jo formaja. Erdemes lenne regeneralniuk.
több mint 2 éve
A hianyzok potlasai @ falban helytalltak. Ez a Musztafa csavo Centerben egy snapben sem hozta a klasszik ujonc hibat, hogy shotgun a qb feje fole baszom a lasztit, vagy terden lovom vele. Par holding becsuszott, rendszerint Lamar futasoknal a C, a LG, a RG nal egyarant. Gyakorlassal majd javitando. De tul gyors indulasunk talan csak 1 volt. A korulmenyekhez kepest ez bizony szep munka.
több mint 2 éve
A mult heti 10% Lamar 90 % rozsda aranya tegnap 50-50-nel kezdett es javult. Lattam vegre direkt qb futast es nem csak tul lassu menekulest! Szep passzai voltak. RFlowers, Agholor, bravo.
Itt jegyeznem meg hogy Agholor szerzodtetesenek hirere en egy szot nem fanyalogtam, mikozben a fk-s sracok nem gyoztek gunyolni, s lam milyen elkapasai voltak!!
Szerkesztette: RedFive
több mint 2 éve
amennyi fanyalogtam a mult heti meccs utan, ebben a meccsben tetszett az O, vegre nem ugyanazt a szart kellett nezni mint az elmult x evben Romannal
több mint 2 éve
Sokat számít az elkapók közötti különbség de Duvernay 3. számú WR lenne az Eaglesben is ezzel 4. elkapó ( Goedert mögött ) mert semmivel nem rosszabb, mint Quez Watkins.Nagyon fontos hogy nem szidtam Monkent es kulon kihangsulyoztam hogy meg nem is kell es nem is varom hogy lassam. Nem az o szidasa volt teriteken hanem ezaltal is kiemelve hogy nem a hivasok miatt hanem az elkapok minosege miatt vagyunk oriasi elonyben tavalyhoz kepest.Egy kicsit a Cicakrol. A D-uk egyszeruen nem lehetett olyan jo mint tavaly, de az lesz meg csak az O-nek kell majd megint a falhoz nyomni az ellenfeleket. Az meg nehez ha nem megy barmi okbol a gyakorlas. Buroow es az elkapoi mar evek ota egyutt de a timing-on nem segit. Es nalunk ez hatvanyozottan igaz. Viszont a Cicaknak a szurkoloinak csak pozitivat tudok mondani. Az O jo lesz mert mint eddig is egyenileg iszonyat jok lesznek es az felhuzza a D-t mint serpa a gazdag turistat.oké, hogy monkenben nem látod a passz zsenit, de azért az látszik, hogy lamar sokkal több irányban passzol sikeresen, mint eddig. ennek eredménye, hogy lj-nek van helye futni.
no
gedam
no
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
ZF, meg vegre van egy elkaponk aki YAC huszar. Kellett. Amugy kiemelnem LJ-t is hogy jol olvasta a D-ket ( nem tokeletesen es biztos szet lehetne szedni most is ) de sok mindent nagyon jol olvasott, dobott meg. Lesz ez meg sokkal jobb is mert az elkapokkal a kemia is javulni fog, a timing is. A fal sokkal jobb lesz. Nem piszkalom oket de ennel meg siman lesznek jobbak.
1 jatekot felirtam magamnak
1. negyed 3 es fel perc kornyeken hosszu labda ZF fele. Picit hosszu a labda de nezzetek meg hogy dobja. Rengeteg upside van az O-ben ha ezeknel meg tudjuk vedeni.
több mint 2 éve
Washingtont sajnalom mert iszonyatos hatranybol kuzdott 173 cm es 79 kg-nak van irva es kuzdott 188-108, 188-92 es 193-99kg-os fickokkal akibol ketto amugy is vilagsztar ha hasonlo felepitesu CB-vel kuzdenek.
több mint 2 éve
Nagyon fontos hogy nem szidtam Monkent es kulon kihangsulyoztam hogy meg nem is kell es nem is varom hogy lassam. Nem az o szidasa volt teriteken hanem ezaltal is kiemelve hogy nem a hivasok miatt hanem az elkapok minosege miatt vagyunk oriasi elonyben tavalyhoz kepest.Egy kicsit a Cicakrol. A D-uk egyszeruen nem lehetett olyan jo mint tavaly, de az lesz meg csak az O-nek kell majd megint a falhoz nyomni az ellenfeleket. Az meg nehez ha nem megy barmi okbol a gyakorlas. Buroow es az elkapoi mar evek ota egyutt de a timing-on nem segit. Es nalunk ez hatvanyozottan igaz. Viszont a Cicaknak a szurkoloinak csak pozitivat tudok mondani. Az O jo lesz mert mint eddig is egyenileg iszonyat jok lesznek es az felhuzza a D-t mint serpa a gazdag turistat.oké, hogy monkenben nem látod a passz zsenit, de azért az látszik, hogy lamar sokkal több irányban passzol sikeresen, mint eddig. ennek eredménye, hogy lj-nek van helye futni.
no
gedam
több mint 2 éve
gedam
6 263
kéváncsi leszek mustipher és mekari pff számaira. zöldül majd rendesen.
több mint 2 éve
gedam
6 263
Egy kicsit a Cicakrol. A D-uk egyszeruen nem lehetett olyan jo mint tavaly, de az lesz meg csak az O-nek kell majd megint a falhoz nyomni az ellenfeleket. Az meg nehez ha nem megy barmi okbol a gyakorlas. Buroow es az elkapoi mar evek ota egyutt de a timing-on nem segit. Es nalunk ez hatvanyozottan igaz. Viszont a Cicaknak a szurkoloinak csak pozitivat tudok mondani. Az O jo lesz mert mint eddig is egyenileg iszonyat jok lesznek es az felhuzza a D-t mint serpa a gazdag turistat.oké, hogy monkenben nem látod a passz zsenit, de azért az látszik, hogy lamar sokkal több irányban passzol sikeresen, mint eddig. ennek eredménye, hogy lj-nek van helye futni.
no
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Jó hír hogy Harbaugh szerint sem OBJ sem Odafe sérülése nem jelentos
több mint 2 éve
gedam
6 263
Fontos győzelem, rosszabbat vártam tőlünk. Colts, Browns a kövi kettő.ha meg visszajön az a 80 milliónyi sérült év végére, akkor év végén is megverjük őket.
Jó lesz a Bengals, kicsit rozsdásak voltak, nehezen lendültek játékbam így idény elején el tudtuk őket kapni. 😊
Zsellértelkes Vrij
a csereembereknek gratula, mindegyikük egészen remekül helytállt.
azt, hogy mennyivel előrébb lennénk, ha 3 éve meglépjük, az egyértelműt, már nem írom le többször, de bosszantó ez az egész.
több mint 2 éve
Egy kicsit a Cicakrol. A D-uk egyszeruen nem lehetett olyan jo mint tavaly, de az lesz meg csak az O-nek kell majd megint a falhoz nyomni az ellenfeleket. Az meg nehez ha nem megy barmi okbol a gyakorlas. Buroow es az elkapoi mar evek ota egyutt de a timing-on nem segit. Es nalunk ez hatvanyozottan igaz. Viszont a Cicaknak a szurkoloinak csak pozitivat tudok mondani. Az O jo lesz mert mint eddig is egyenileg iszonyat jok lesznek es az felhuzza a D-t mint serpa a gazdag turistat. Nalunk en nem latom es meg talan nem is kell hogy Monken mekkora passzzseni. De nem is kell es fogjuk. A screen pont olyan szar mint GR idejen, a grundfociban mar oriasit leptunk elore mert nem LJ-Andrews van csak a csapatban es OBJ es Bate is bekapcsolodott a halott jatek de megoldjuk hatsokertes jatekba.