Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Engem a rossz biroi donteseknek mar jobban zavar hogy a ra valo hivatkozasok elfedni latszanak a tenyt, hogy voltakepp a sajat fassagaink vertek meg minket nem mas.szerintem a Browns meccs vízválasztó lehet, legalábbis nálam.
Pass happy offense mi? Rohadtul magoljuk meg a lecket, lehet hogy egyszer az lesz, de messze van meg.
Aztan a vilagbol kikergetnek a mieink a turnoverekkel. Ha Lamar minden harmadik meccsen vet egy labdaelhagyast, hagyjan, de kurva sok az egy meccsen atlag 3 labdavesztes. A pontossaga nem megy 70% ala ami szep es jo, de a szimpla screeneknel olyan homalyokra kepes, hogy nem is ertem.
Igazsag szerint kb pont 2-1 el kelne allnunk, ugy hogy a Cicaktol K.O. es az Indi ellen W. Ugyhogy a csoporton beluli w miatt az evolucio ezen pontjan meg mindig jobbak vagyunk mint amire amugy predesztinalva lettunk volna.
Mesebeli gyogyulasokat es tovabbi sikerekben gazdag passzjatek adaptaciokat remelek a kovetkezo hetekben. De kene egy szilard O# fal mielott Lamar is leserul...
RedFive
Kiváncsi vagyok készül -e Monky valami tervvel, hogy LJ -t ne gyalulják a földbe.
Ha lesz valami látszatja, hogy gyors, rövid játékokkal igyekszik elvenni a passrush -t minél többször akkor van remény. De ha LJ-re rászabadítja Garretéket (és a falunkra bízza megoldást), akkor tartok tőle, hogy Jackson is csatlakozik a lenti listához 😕
Amiben viszont biztos vagyok, hogy Watsonnak karrier napot fog adni a db sorunk... és nem DW érdemeit méltatom értelemszerűen, ha nem a same old Ravens: jön egy levitézlett irányító és annyit fogunk balfaszkodni, hogy egy hétre a liga is elhiszi, hogy mekkora király :/
több mint 2 éve
Engem a rossz biroi donteseknek mar jobban zavar hogy a ra valo hivatkozasok elfedni latszanak a tenyt, hogy voltakepp a sajat fassagaink vertek meg minket nem mas.Szerintem a biroi dontesek nem fednek semmit. JH-nak konkretan magyarazkodnia kellett ZF miatt es aki ugy nezi mint en az meg gusztustalannak is gondolhatja, de minimum azt latja hogy lassan latta at a megoldast es ennyi. Kerhetett volna idot hogy ne a rookie-nak kelljen atlatnia amit o sem birt. De meg ahhoz is lassu volt.
Pass happy offense mi? Rohadtul magoljuk meg a lecket, lehet hogy egyszer az lesz, de messze van meg.
Aztan a vilagbol kikergetnek a mieink a turnoverekkel. Ha Lamar minden harmadik meccsen vet egy labdaelhagyast, hagyjan, de kurva sok az egy meccsen atlag 3 labdavesztes. A pontossaga nem megy 70% ala ami szep es jo, de a szimpla screeneknel olyan homalyokra kepes, hogy nem is ertem.
Igazsag szerint kb pont 2-1 el kelne allnunk, ugy hogy a Cicaktol K.O. es az Indi ellen W. Ugyhogy a csoporton beluli w miatt az evolucio ezen pontjan meg mindig jobbak vagyunk mint amire amugy predesztinalva lettunk volna.
Mesebeli gyogyulasokat es tovabbi sikerekben gazdag passzjatek adaptaciokat remelek a kovetkezo hetekben. De kene egy szilard O# fal mielott Lamar is leserul...
RedFive
A TO-k jo resze kijavithato es a gyakorlas hianyanak a kovetkezmenye. Viszont evekig pofaztam hogy egy alig gyakorolt elemmel raadasul szar elkapokkal es 4 emberes nyomas ami tonkreveri az OL-unket szinte lehetetlen jatszani. Itt sem tortent mas hiaba jobbak az elkapok ( bar a vegere elfogytunk), az OL otvar volt es a passzguru OC ( lehetosegekhez kepest, mert amig a buzi itt van nekunk sosem lesz Steichen-re eselyunk csak hogy epp az aktualis ellenfelet vegyem ) sem tudta megoldani. Gyakorolni kellene de meccsen mert az edzes mas es itt volt a lehetoseg es hiaba indultunk volna hatranybol a passznal de elonyunkre valt volna meg ha ki is kapunk. Erre pontosan az jott mint eddig csak sokkal rosszabb futojatekkal megtamogatva. LJ show.
Szerintem mindenki jobban jar aki azt szeretne hogy LJ egy passzkiraly lesz ha ezt elengedi es ugy nezi hogy mit ad osszesegeben az O-hez es a laba ( es itt a fenyegetest is ideveve ) boven ellensulyozza, de jelenleg es ezen a meccsen megint kijelentheto hogy nudli van korulotte nem SB contender csapat. ZF egy remek jatekos de o kiegeszitene a tobbieket csak elfogytak a tobbiek. Ha ez igy marad akkor Monken beleszaladhat a dildoba, de legyunk optimistak es a jovo heten mar jatszanak. Jol. Kulonben LJ-nek kell mindent megoldania Andrews es ZF segitsegevel es hozni is fogunk sok W-t igy is, de jonnek majd a biralatok neki hogy mi nem megy. Amik persze jogosak lesznek. A ket tokorru meg meg mennybe is megy hogy a B-C csapattal milyen derekas eredmenyeket hoz es a masik meg milyen jol epit csapatot hogy a B-C csapat is "versenykepes" akar a legjobbakkal is.
több mint 2 éve
Engem a rossz biroi donteseknek mar jobban zavar hogy a ra valo hivatkozasok elfedni latszanak a tenyt, hogy voltakepp a sajat fassagaink vertek meg minket nem mas.Szerintem ha csak passzolunk akkor nyerünk 😁
RedFive
A Drake fumble-ig más dimenzió volt a két csapat és én se hittem, hogy kikaphatunk szerintem Monken is.
Elkezdte hívni a futójátékot Edwards után Gordonra is.
Ha van Dobbins 150 yardot simán termel ebben biztos vagyok, Gordon és Draka 5-6. számú futó de ez se érdekel senkit. Jövőre szeretnék egy futót legkésőbb 3. körben aki egészséges és Dobbins nem lesz az 1 év 2 millióért se.
Ezen a meccsen semmi sem volt velünk, se a szerencse, se a momentum se az idő se a tuti viszont a bírók ellenünk voltak, két konkrétan meccset eldöntő szituációban, kíváncsi lennék van e oldal ahol ez ki van értékelve az ő teljesítményük, nem hiszek abban, hogy túl magas osztályzatot kaptak a 2 esetre. Bengals játékosnak éjszaka még a meze se nyúlt és kapta a sárgát egyszerűen nonszensz.
A csapat fog szarul játszani, lesznek hibák, a szerencse lesz ellenünk de a bírók azért kapják a fizetést, hogy az ilyen szitukba bedobják a sárgát és ezt kár vitatni.
Az út elején vagyunk mindenki tanulja a dolgot élesben, ki fognak egyenesedni a dolgok mire kell igazán.
A mostani 2-3 meccs sok mindent el fog árulni, 3 jó védelem jön szembe és abban is biztos vagyok, hogy nem fog Gordon 10-szer futni, több passzjáték lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Engem a rossz biroi donteseknek mar jobban zavar hogy a ra valo hivatkozasok elfedni latszanak a tenyt, hogy voltakepp a sajat fassagaink vertek meg minket nem mas.Pass happy offense mi? Rohadtul magoljuk meg a lecket, lehet hogy egyszer az lesz, de messze van meg.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
leltárszép... mennyiségre kijönne majdnem 1-1 offense és defense csapat. Ráadásul komoly nevek is vannak mindkét oldalon.
𝙊𝙁𝙁𝙀𝙉𝙎𝙀:
•RB JK Dobbins
•RB Justice Hill
•RB Gus Edwards
•RB Keaton Mitchell
•WR Odell Beckham Jr.
•WR Rashod Bateman
•WR Tylan Wallace
•C Tyler Linderbaum
•OG Andrew Vorhees
•LT Ronnie Stanley
•LS Nick Moore
𝘿𝙀𝙁𝙀𝙉𝙎𝙀:
•CB Marlon Humphrey
•CB Damarion Williams
•CB Trayvon Mullen
•S Marcus Williams
•S Ar’Darius Washington
•S Geno Stone
•LB Odafe Oweh
•LB David Ojabo
•LB Malik Hamm
•LB Tyus Bowser
gedam
persze az FK-n ez egyesek szerint nem érdemel említést 😀
több mint 2 éve
We have placed WR Tylan Wallace on Injured Reserve.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Engem nem zavar a L, nem zavar a birok tevekenysege, bar itt is inkabb megrugdosnam JH-t. Ha megnezitek a coltsbol a 44-t akkor hozzank kepest vert ivott es amugy is a Colts harapott. A birok engedtek egy idegenben levo csapatnak, mikor lattuk hogy milyen a biroi felfogas mi nem csavartuk fel a volumet meg eggyel sem. De igazan tenyleg nem szamitott volna ez a meccs es megis ugy erzem hogy igen. Ezt sosem fogom fel. En vedtem GR-t sok esetben es most megteszem Monkennel is. Hiaba volt rossz amikor atvaltottunk poccsbe az JH felelossege meg akkor is ha nem o akarta ( bar szerintem igen ). A szurkoloknak meg kell erteni hogy mi gyakorlatilag nullarol epitunk es hozzuk fel az O-t, uj OC, uj felfogas, uj jatekosok es LJ-nek meg mindig nincsenek meg a hatarai. Jobb lett es jobban mutat passznal de ez meg tenyleg csak az elkapok kozotti kulonbseg, mert meg mindig kicsi a minta. Nezzuk meg a cicakat akik nfl szinten mar majdnem egy ciklust egyutt toltak es megis kell ido mire minden klappol. Nalunk? Igy meg a 15. heten is lesznek kerdesek es meg ketto het es a regi szar elkapogarda lesz csak. Monken eseten is latom hogy megint az a qva W felulir mindent es aszerint kell jatszania. Ezt a meccst GR-al megnyerjuk mert o tudott volna futni mert Monken latszik hogy ahhoz nem eleg jo. De orulunk hogy mar nincs es refekudtunk a passzra. De rafekudtunk? Nem. | Nem azt mondom hogy ne fussunk, hanem a passz alapozza meg azt | BTW JH tegnap kb osszes dontese rossz volt ami meg statisztikailag is bravur.
EDC meg egy tragedia. A legnagyobb sztarjaink, Stanley-Andrews-OBJ-Bate ( meg nem de nem oszt vagy szoroz ), D-ben meg Humphrey-MW-Hamilton-RS ( aki marha jo csak a posztja rossz foleg ha a fontos posztokon rosszak vagyunk ). Ebbol meg ki mennyit jatszik-jatszott. Ezek mellett nem igaz hogy ne lehetne eladni a szurkoloknak hogy az elejen nem fogunk hasitani es lehet becsuszik ezert par vereseg, de a passz a nullarol jon es kell egy kis ido hozza es raszanjuk.
több mint 2 éve
ezert mondom, h kotelezo lenne visszanezni a biro stabnak minden drive-ot, nem challenge-re gondoltamHiába nézik vissza, a DPI nem fújható be később, mint a fumble például. Ha betörik a játékos fejét és leszedik róla a mezt, akkor se lehet utólag befújni, ha élőben nem tették. (Ha visszafújhatóvá tennék, akkor egyúttal challengelhető is lenne, azt már pár éve megpróbálták és nem tetszett.)
Morfil
Szerintem nem erdemes LJ-t piszkalni, nelkule tegnap halottak lettunk volna. Egy hibat ha azon ment el a meccs, bar ezekkel sosem ertek egyet az nem szamit. A sok rossz kozul ahhoz viszonyitva lehetett volna jobb dontest hozni, de a baj hogy csak a rossz opciok leteztek. Megprobalta megoldani ahogy mar tobb tucat esetben kellett neki es sokszor meg is oldotta a palyafutasa soran.noKözvetítés közben (amikor a narrátor is LJ hibáról beszélt) nekem is egyből ez jutott eszembe. LJ ettől LJ. Nem sokkal korábban úgy mentett meg egy drive-ot, hogy két Colts védőről pörgött le valahogy és futott utána 20 yardot. Ha az nincs, az a drive áll meg. Akkor a végén fordítva sült el - LJ dühöngött is miatta -, de nem látom, hogy hogyan lehetne ezt kijavítani úgy, hogy menjen vele az előbb említett 20 yardos play is. Vagy időben szabadul és egyik sincs, vagy hozza magát és akkor ez is meg az is előfordulhat. Ha többször sül el jól akkor netto win, kár piszkálni.
Arra kíváncsi lennék, hogy másodszorra miért döntött Haribó a punt mellett kb centire ugyanott, ahonnan a meccs végén nem jött össze. Pár inchen múlt, hogy nem hullott be, én gyak. biztos voltam benne, hogy Tucker megpróbálja még egyszer. (Lehet, hogy Tucker mondhatta, hogy most nehéz/vizes a labda, nincs meg a distance, de kíváncsi lennék a valódi okra.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
twitter.com/jonas_shaffer/status/1706296283206389948?s=12&t=9Zh-KeR1c5bOgZPeN7tSnASzánalmas és nem akarom a meccset ezekre kenni, szarok voltunk de ettől függetlenül ez egy meccset befolyásló végleges tévedés amit elnézni nem lehet.
ezt nem lehet nem bedobni, pedig én barátja vagyok a kontaktoló védőknek, de ez 20 éve is szabálytalan volt, klasszikus dpi.
gedam
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
#Ravens safety Kyle Hamilton is the first defensive back since Jamal Adams in 2019 to have three sacks in a game, per @ESPNStatsInfo.
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) September 24, 2023
Hamilton still has another half to play.
Ravens down, 10-7, at halftime.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve
gedam
6 263
twitter.com/jonas_shaffer/status/1706296283206389948?s=12&t=9Zh-KeR1c5bOgZPeN7tSnAezt nem lehet nem bedobni, pedig én barátja vagyok a kontaktoló védőknek, de ez 20 éve is szabálytalan volt, klasszikus dpi.
több mint 2 éve
gedam
6 263
leltár𝙊𝙁𝙁𝙀𝙉𝙎𝙀:
•RB JK Dobbins
•RB Justice Hill
•RB Gus Edwards
•RB Keaton Mitchell
•WR Odell Beckham Jr.
•WR Rashod Bateman
•WR Tylan Wallace
•C Tyler Linderbaum
•OG Andrew Vorhees
•LT Ronnie Stanley
•LS Nick Moore
𝘿𝙀𝙁𝙀𝙉𝙎𝙀:
•CB Marlon Humphrey
•CB Damarion Williams
•CB Trayvon Mullen
•S Marcus Williams
•S Ar’Darius Washington
•S Geno Stone
•LB Odafe Oweh
•LB David Ojabo
•LB Malik Hamm
•LB Tyus Bowser
több mint 2 éve
A bosszantó hogy nagyon más lett volna 3:0-al Clevelendbe menni. Ha marad ez az O fal akkor nagy bajok lesznek.
több mint 2 éve
gedam
6 263
Nincs itt tragedia. Nekunk itt sem a W lenne es lett volna a legfontosabb. Osszesen kell belole 8-9 es az mar eleg lesz.az előző cinci meccsen is előjött, hogy vezetésnél monken vált és órát szeretne ölni. erre majdnem ráfizettünk akkor is, most meg teljes taccsra rakta a meccset. az első drive tökéletes, ide passz, oda passz, futás. aztán drake elhagyja a bogyót és 14-0 helyett 7-7 és elkezdődik: 1 kísérlet futás középre, sehova. én a következő meccsen azt szeretném, hogy dobjon negyvenet lj. 10/10-el kezdett, erre elkezdünk futni középre.
Szerintem nem erdemes LJ-t piszkalni, nelkule tegnap halottak lettunk volna. Egy hibat ha azon ment el a meccs, bar ezekkel sosem ertek egyet az nem szamit. A sok rossz kozul ahhoz viszonyitva lehetett volna jobb dontest hozni, de a baj hogy csak a rossz opciok leteztek. Megprobalta megoldani ahogy mar tobb tucat esetben kellett neki es sokszor meg is oldotta a palyafutasa soran. A ST egy kalap fos. A D nem a DC hibajabol de gyenge. Az ellenfelnel a csere QB jobban erti ezt az O-t mint a rookie es jobb is nala meg, kiveve a fizikai hatranyat. De ezt nem kell elvenni toluk.
Ami baj es van belole sok a jo reszet hagyom Mind O es Mind D oldalon. Viszont kiemelnem ami baj es mindkettore igaz. A felfogas egy rohadt alma nalunk es ez JH. Ez a meccs is nekunk gyakorlasra kellett volna eredmenytol fuggetlenul es ha ugy allunk akkor valtani a gyozel;emert. De mi rogton valtottunk es a gyakorlas/elorelepes a jovoben egy nagy nulla igy, mert sardagasztottunk a W-t, amire jelenleg semmi szuksegunk, nem ezen mulik semmi. Pont mikor GR alatt csak a futas ment mert mindent a W-t csinaltunk. Press akkor radobunk, zona akkor johetnek a route-k, spread es futunk, toltjuk a boxot tamadjuk a szelt. Nem LJ-t bezavarni kozepre mintha SB este lett volna es utana semmi nem szamit. Gyakorolni kell es nem megnyerni a meccset. Tudom ez sokaknal kiveri majd a biztositekot.
JH +20 ev utan is meg tud lepni hogy mekkora fasz tud lenni mint oramenedzseles, ilyen dolgokkat cserebe nem kell gyakorolni.
A csapatepites borzaszto. 4 emberes nyomas mindketto oldalon. Ok vannak serultek, de Bowser-Oweh nem egy TJ Watt -Bosa-MG meg a sarokban sincsenek. Nekunk a D alapkove az ILB. Latjuk mennyit er. Az OL detto hosszabb tavon nezve.
Monkennek idot es akar L-t kell adni de gyakorolni kell ha lesz egeszseges WR, mert ha nem nagyobb bajban leszunk mint voltunk es igy ki fogja nyirni LJ-t is.
no
több mint 2 éve
3. forduló, a kezdők több, mint fele sérült. minden évben ugyanaz a forgatókönyv. így jönnek a szoros meccsek, a szoros meccsek meg magukkal hozzák a túlerőltetést, amiből hibák és újabb sérülések jönnek.az a baj ha ki is takaritja a mostani fizetesi sapkat, ez EDC-nek ugyanolyan beakadas, mint a keso koros pikhalmozas. tegyuk fel jovore kirakna minden felrokkant jatekost, de egy elsokoros prospect gerincserulessel intenziven fekudne biztos vagyok benne h kihuzna masodik korben ..
egyszerűen most már bármi áron meg kell szabadulni a nótorius sérültektől, bármi áron: stanley, jk biztos, williams is nagy playa, de ott csücsül a fizetési sapka elején és játszott 3-4 meccset a tizenakárhányból. erre még idehozzuk nagy pénzért obj-t. tuti volt a sérülése. draftol olyan játékost, aki nagy steal, mer a combine-on elszakítja a vmilyét és lecsúszik. edc bazmeg, hozz ide középjó, jó, de egèszsèges kezdő embereket és megleszünk.
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
gedam
6 263
3. forduló, a kezdők több, mint fele sérült. minden évben ugyanaz a forgatókönyv. így jönnek a szoros meccsek, a szoros meccsek meg magukkal hozzák a túlerőltetést, amiből hibák és újabb sérülések jönnek. egyszerűen most már bármi áron meg kell szabadulni a nótorius sérültektől, bármi áron: stanley, jk biztos, williams is nagy playa, de ott csücsül a fizetési sapka elején és játszott 3-4 meccset a tizenakárhányból. erre még idehozzuk nagy pénzért obj-t. tuti volt a sérülése. draftol olyan játékost, aki nagy steal, mer a combine-on elszakítja a vmilyét és lecsúszik. persze nem is nagy steal, meg le is sérül és le is fog mindig. edc bazmeg, hozz ide középjó, jó, de egèszsèges kezdő embereket és megleszünk.
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Ravens reported injuries today: RB Gus Edwards (concussion); WR Rashod Bateman (hamstring); WR Tylan Wallace (hamstring); OLB David Ojabo (ankle); S Geno Stone (ribs).mostmár igen, de amúgy az elmúlt 3 évben is jó lett volna
A few others limped off. Ravens badly need some guys back. It's untenable w/how many guys they lose every wk
valakiket azért csak picsán kéne rúgni mostmar
rkstzz
Browns ellen inkább küldjük be a csere QB-t inkább, akkor talán LJ túléli a szezont.
Szerkesztette: Snagal
több mint 2 éve
Ravens reported injuries today: RB Gus Edwards (concussion); WR Rashod Bateman (hamstring); WR Tylan Wallace (hamstring); OLB David Ojabo (ankle); S Geno Stone (ribs). A few others limped off. Ravens badly need some guys back. It's untenable w/how many guys they lose every wk
valakiket azért csak picsán kéne rúgni mostmar
több mint 2 éve
Nincs itt tragedia. Nekunk itt sem a W lenne es lett volna a legfontosabb. Osszesen kell belole 8-9 es az mar eleg lesz. Szerintem nem erdemes LJ-t piszkalni, nelkule tegnap halottak lettunk volna. Egy hibat ha azon ment el a meccs, bar ezekkel sosem ertek egyet az nem szamit. A sok rossz kozul ahhoz viszonyitva lehetett volna jobb dontest hozni, de a baj hogy csak a rossz opciok leteztek. Megprobalta megoldani ahogy mar tobb tucat esetben kellett neki es sokszor meg is oldotta a palyafutasa soran. A ST egy kalap fos. A D nem a DC hibajabol de gyenge. Az ellenfelnel a csere QB jobban erti ezt az O-t mint a rookie es jobb is nala meg, kiveve a fizikai hatranyat. De ezt nem kell elvenni toluk.
Ami baj es van belole sok a jo reszet hagyom Mind O es Mind D oldalon. Viszont kiemelnem ami baj es mindkettore igaz. A felfogas egy rohadt alma nalunk es ez JH. Ez a meccs is nekunk gyakorlasra kellett volna eredmenytol fuggetlenul es ha ugy allunk akkor valtani a gyozel;emert. De mi rogton valtottunk es a gyakorlas/elorelepes a jovoben egy nagy nulla igy, mert sardagasztottunk a W-t, amire jelenleg semmi szuksegunk, nem ezen mulik semmi. Pont mikor GR alatt csak a futas ment mert mindent a W-t csinaltunk. Press akkor radobunk, zona akkor johetnek a route-k, spread es futunk, toltjuk a boxot tamadjuk a szelt. Nem LJ-t bezavarni kozepre mintha SB este lett volna es utana semmi nem szamit. Gyakorolni kell es nem megnyerni a meccset. Tudom ez sokaknal kiveri majd a biztositekot.
JH +20 ev utan is meg tud lepni hogy mekkora fasz tud lenni mint oramenedzseles, ilyen dolgokkat cserebe nem kell gyakorolni.
A csapatepites borzaszto. 4 emberes nyomas mindketto oldalon. Ok vannak serultek, de Bowser-Oweh nem egy TJ Watt -Bosa-MG meg a sarokban sincsenek. Nekunk a D alapkove az ILB. Latjuk mennyit er. Az OL detto hosszabb tavon nezve.
Monkennek idot es akar L-t kell adni de gyakorolni kell ha lesz egeszseges WR, mert ha nem nagyobb bajban leszunk mint voltunk es igy ki fogja nyirni LJ-t is.
több mint 2 éve
ezert mondom, h kotelezo lenne visszanezni a biro stabnak minden drive-ot, nem challenge-re gondoltammaganak koszonheti a Ravens a bukot, de nem hiszem el ha a TV tarsasagok fel perc alatt szedik ki az elmulasztott biro iteleteket, akkor nem lehetne vmi olyan szabalyozas, hogy ha egy labdabirtoklason belul van 2 minute warning belul a ket csapat, illetve OT alatt, akkor minden downt megneznekFacemask és a holding vagy pass interference nem challengelhető.
Morfil
Azt a bíró eldönti és jó napot, ha vissza is lehetne nézni akkor sem lenne semmi. Egyébként rá 5 másodpercre látja mindenki mi történt 3 szögből a kivetítőn.
KeyG
több mint 2 éve
maganak koszonheti a Ravens a bukot, de nem hiszem el ha a TV tarsasagok fel perc alatt szedik ki az elmulasztott biro iteleteket, akkor nem lehetne vmi olyan szabalyozas, hogy ha egy labdabirtoklason belul van 2 minute warning belul a ket csapat, illetve OT alatt, akkor minden downt megneznekFacemask és a holding vagy pass interference nem challengelhető.
Morfil
Azt a bíró eldönti és jó napot, ha vissza is lehetne nézni akkor sem lenne semmi. Egyébként rá 5 másodpercre látja mindenki mi történt 3 szögből a kivetítőn.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
maganak koszonheti a Ravens a bukot, de nem hiszem el ha a TV tarsasagok fel perc alatt szedik ki az elmulasztott biro iteleteket, akkor nem lehetne vmi olyan szabalyozas, hogy ha egy labdabirtoklason belul van 2 minute warning belul a ket csapat, illetve OT alatt, akkor minden downt megneznek
több mint 2 éve
minden elhangzott amik tegnap lejatszodtak a fejemben:- nem veszi komolyan a meccset a stab, mintha vmi b csapatot kuldenenek fel (tudom h kezdokkel jatszott a csapat), es vszeg egy teljesen mas, normalis taktika jon kov meccsen. Minden evben van egy ket ilyen L.
- serultek ismet, agyrazkodas egy dolog, a tobbi megint ugyan az az x ember aki minden evben serult, be kellene latni, hogy a versenysportot sokan nem birjak, amerikai focinal ez nyilvan hatvanyozodik. egyertelmuen fo hiba, h minden evben elhiszik h x ev serules utan majd a kovi szezonban nem lesz serult az illeto
-LJ vitte a hatan a csapatot (meg Flowers), de ugyanazok a hibak kijonek, pl h nem vagja ki oldalra a labdat. Ezek jo esellyel nem fognak javulni, szar h ezen most meccs mulott
+1 OC, fanyalogtam mar szezon elott is. Monken sejtheto volt, hogy kozepszer edzo, ez be is bizonyitja. Jobb mint Roman, habar ezen a meccsen kb ugyanazt lattam, mint az elmult evekben, de azért jobb, mert jobb elkapoi vannak és tud a futason kivul mast is, nem azért mert annyival magasabb polcos OC
Vegeredmeny, beesunk a PO-ba, elso esetleg masodik meccsen kikapunk, most fogadni merek, hogy tavalyhoz hasonloan egy szoros meccsen mindenki a mennybe megy, serulesek, eso, hasmenes volt az ok, majd jovore jobbak leszunk ugyanezzel a butorzattal.
Szerkesztette: Morfil
több mint 2 éve
Én amit nem értek, láthatóan megy a dobás és futunk helyette. Jó, ugyanazt érzem mint a Texans ellen a W-t biztosra vették és toltak egy rosszabb a Texans elleni meccsnél jobb gameplant.
A Bengals elleni meccsen teljesen más szint vlt az O és a szurkolói elfogultságom mondajta ezt, hogy lesz ez jobb és tudnak jobbat.
Nem akarunk minden lapot kijátszani ez tény, de a középső futásokhoz erő kell.
Next Sunday Schwartz Browns D-je ellen kíváncsi vagyok mi lesz ott már 4 meccs után többet mondhatunk el a csapatról.
De az O passzjátéka fejlődött, sokat!
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
lucio
329
Sokadszor érzem úgy, hogy gyengébb csapatok ellen lebutított gameplannal megyünk ki, és szenvedünk rendesen. Ma is ezt éreztem, plusz jöttek a meccs közbeni sérülések. Ezt szerintem egy nagyon jó csapat teheti meg. Mi ezek szerint nem. Három meccs alapján nekem az jön le, hogy Monken pont annyira előrelépés, mint amennyivel jobb az elkapógárda. De: azért ez remélem, fejlődni fog, itt nem vagyok türelmetlen.
Sérülések: az amerikaifoci sérülésveszélyes. De ami nálunk megy évek óta, az ehhez képest is kuriózum. Vagy: nem vesszük észre, hogy kb mindig ugyanazok sérültek: Stanley, Dobbins, Hill, Edwards, Bateman….és a többiek közül is biztos van olyan, aki tavaly és azelőtt is sérült volt, csak annyit, hogy nem is emlékszem a nevére….Cserélhetünk erőnléti edzőt, gyepet….vagy be kell látnunk, a fenti játékosok lehetnek bármilyen tehetségesek, de nem alkalmasak arra, hogy egy szezont végigtoljanak. (Tán Edwardsra ez nem igaz, most, ha jól láttam, agyrázkódás gyanú miatt szedték ki). Hiába ők a tehetségük alapján a kezdők, ez max az év eleji csapatfotón igaz. Tán egy nem is apró rebuild kéne, és akkor nem keseregnénk azon a harmadik fordulóban, hogy megint maximum a szép halálhoz és pár izgalmas meccsre leszünk jók.
Jah, mer’ ne legyen igazam, de ha a sormintát követjük, úgy a 7-8 forduló táján majd LJ is kiszáll (megint…)