Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 878
Kyle Van Noy lett a valasz Ojabo serulesere.
RedFive
Akkor pár hétre tuti off, kezd elegem lenni ebből
KeyG
senkinek nem kellett mert szetszakadt emberunk, Ravens kihuzta, meglepodik az FO, hogy nem bir egeszseges maradni...
Morfil
Mekinek kellett, de így utólag 2. kör eddig pocséklás ismét

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
RedFive
KeyG
senkinek nem kellett mert szetszakadt emberunk, Ravens kihuzta, meglepodik az FO, hogy nem bir egeszseges maradni...

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
RedFive

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ami még fájdalmas, hogy a D 3 meccset lezáró stoppot csinált...

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ami engem nagyon zavart élőben is, 4. negyed 3:19-el vége előtt van egy opció lehetőség jetbe Flowersnek, nem néz rá senki az edge befele blokkol szabad pálya lett volna erre megtartja 2 yardért magának, ebből Flowers lendületből többet hozott volna ki.
Azután középre futás Gordonnal... 2&8-ra... marad 3&5 így várható volt, hogy legalább 5 ember jönni fog blitzre mert passzolni kell nekik meg nincs mit védeni. Meg sem próbáltunk egy RPO-t elsőre vagy másodikra passzal.
Sack és Punt 2:28-nál.
KeyG
Ugyanezt a playt játszottuk el 3&9-re ahol megkapta Flowers rosszabb helyzetben 1:55-nél negyedikbe.
KeyG
Itt történt a fészmeszk, ami nem volt a sporik szerint ezt még be akartam rakni

twitter.com/bobbybaltimoree/status/1706033586363658246

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ami engem nagyon zavart élőben is, 4. negyed 3:19-el vége előtt van egy opció lehetőség jetbe Flowersnek, nem néz rá senki az edge befele blokkol szabad pálya lett volna erre megtartja 2 yardért magának, ebből Flowers lendületből többet hozott volna ki.
Azután középre futás Gordonnal... 2&8-ra... marad 3&5 így várható volt, hogy legalább 5 ember jönni fog blitzre mert passzolni kell nekik meg nincs mit védeni. Meg sem próbáltunk egy RPO-t elsőre vagy másodikra passzal.
KeyG
Ugyanezt a playt játszottuk el 3&9-re ahol megkapta Flowers rosszabb helyzetben 1:55-nél negyedikbe.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve

We are just the Ravens!
több mint 2 éve

hamsterdealer
LJ jobb futásblokkolásban, mint passzban? O_o
vagy nem tudom értelmezni az értékeléseket 😀
Snagal
Futásban volt jobb mint passzban

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 068

hamsterdealer
LJ jobb futásblokkolásban, mint passzban? O_o
vagy nem tudom értelmezni az értékeléseket 😀

Szerkesztette: Snagal
több mint 2 éve
hamsterdealer Baltimore Ravens 224

több mint 2 éve
PFF gradeket tud dobni valaki?

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
A screenek menni fognak, gyakoroljuk is őket és hívjuk is meccsen őket.
Azért ha nem lát 4 évig a QB screent a listába akkor kell egy kis idő, ettől függetlenül az begyakorlás kérdése főleg a blokkok. A 49ersnél nem véletlenül működik ha van egy Deebo-Kittle párosod.

Én még mindig azt mondom, rengeteg szerencsétlenség tömkelege volt a mérkőzés, el kell tudni fogadni és menni tovább. Én hiszek benne, hogy a Bengals elleni Ravens az igazi Ravens és szerintem pozitívan is jövünk ki a kövi két meccsből.

Az O fal kérdéséhez még annyi, hogy a ligában ez talán a QB után a legminőségtelenebb poszt egyszerűen azért mert D oldalon olyan fizikális izomtömegek vannak már-már WR gyorsasággal amiket 140-150 kilóval nem mindenki képes lereagálni és nem is az a cél hanem a másodpercek, tizedmásodpercek meghosszabbítása.
A mi O falunk szinte mérget mernék rá venni, hogy top 10 a ligában főleg ha van a 79-es és a 64-es persze ez egy olyan egység ami minél jobb annál jobb.
Miamiban és a 49ersnél például az edző a sémával nagyon szépen leplezi, hogy nem az igazi de egy Lions vagy egy Eagles O fal megesz bárkit, mert annyira tehetségesek egyenként.
És igen erősíteni kell az egységet, mert ha az elit akkor minden egyszerűbb és könnyebb lásd Eagles ahol a passzjátékot nem érzem az igazinak főleg a Vikings és Flores védelme fogta meg őket de konkrétan futásban a fal azt csinált amit akart Swift meg mögötte már már Peterson számokat produkál kevesebb tehetséggel.

Mint részleg a D-Line a leggyengébb egységünk ezen is változtatni kellene azt viszont Roquan képes szépen maszkolni és Queen se tűnik mellette NB3-asnak-
DL-be viszont tényleg kellene tehetség, mert leggyorsabban sietettni belülről lehet.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 291
Es ezert irtam es irom hogy nem azt a qva W-t kellene hajkuraszni hanem "gyakorolni".
no
Gyakorolni nem az edzéseken kellene? Meg a Pre season -ben?
És ne felejtsük el, hogy ez a csapat nem egnap találkozott elöször.

Ott volt az egész nyár + a csapatnak egy nagy része tavaly is a keretben volt.

Más csapat ezt hogyhogy meg tudja oldani? Ha meccsen kéne mindent begyakorolni, akkor Minshew még a cipőfűzőjét se kellett volna, hogy képes legyen bekötni, így, hogy egy teljesen új csapattal ez volt az első meccse.

Azzal egyetértek, hogy egy elbaszott meccset, főleg ha nem is csoport rangadó, akkor lehet használni arra, hogy gyakorolgassunk, de azért ne üljünk már fordítva a lovon, hogy Jacksonnak csak akkor fog menni a screen passz pontosan, ha tét meccsen dobhatja oda...
Snagal
Gyakorolni ott is kell es teszik is, de ott a technikat, a mozdulatokat az utemet, a fordulast, a kezhasznalatot javitjak....stb egyenileg. A csapatjateknal az utemet a timingot a spacinget, de a meccskorulmenyeket nem tudod produkalni. Aki tavaly a keeretben volt pont nem a lenyegi elem es meg csak nem is ezt gyakoroltak. A gyakorlast meg ne szo szerint ertsd. Hanem osszesegeben. LJ eddig szerinted az 5 ev alatt mennyit dobott az oldalvonal melle? Pont annyit is gyakorolta. Sem fala, sem OC-ja aki erre epitett, sem elkapoja nem volt hozza. Most van/volt. A texans ellen nezd meg OBJ-t. De ezt nullarol kell nekik felepiteni es foleg LJ-nek. Minel tobbet es minel tobbfelet lat a D-tol annal jobb lesz. Ha a 3. driveban mar bekuldjuk futni mert az 0.6yarddal tobbet iger az nem segit osszesegeben.
Ha csak OBJ-t nezve irom akkor ad neki a vedo 10 yard luftot rogton kapja a labdat ingyen 5-6 yardert, ha presselik akkor johet mogejuk es ez mar jo esely a texans ellen volt ketto az osszefoglaloban. Ha zonaznak akkor LJ olvassa a D-ket, valassza ki az azt vero route-t es dobja meg. Vagy menjen vegig az olvasasain. Ezt lehet jatszani Proche-al is csak nem lesz eredmenyes annyira, de tanul belole LJ, a fal es mindenki miutan kielemzik ki mit csinalt jol es rosszul.

Burrow persze serult is meg minden de ellenunk nekik sem ment tokeletesen es az elso meccsukon sem. Elonyben hogy megvan a kemia, tudjak hogy olvas a masik es mar ez is nagy elony de megis nehezkesen indul, pedig 3 eve ez a jatekuk sava borsa amit lattal nalunk OBJ-val ezen a ket jatekon es a leirasomban. Csak nekik van 3 es jobbak is ( szerteagazobb lehetosegek miatt egyenileg ). Nalunk minden zerorol indul es a meccseken valo "gyakorlas" gyorsitja.

Minshew meg uj szinu mezben van de a csapatbol o ismeri es erti a legjobban amit Steichen futtat.

A screen passz nem ezert kell hogy menjen es biztos dobott rosszul mert nagyon mondjatok de nem remlik hogy 5-6-t rosszul dobott volna. Ellenben a blokkoloktol meg 10%-ban latom a jo munkat ezekben a jatekokban. Itt is fontos az idozites es nekunk ugy osszesegeben nem megy meg, de fog. Akkor ha azt latnam hogy nem tud 5-8 yardra dobni jol egy labdat akkor baj lenne, de ezt nem latom. Egy vekonyka vonal ahogy atengedik a nyomast ..stb. Mind idozites.

Meg egyszer a D nekunk, foleg a DL jo jateka miatt nem adta hogy tudjuk jatszani amit szeretnenk a jovoben. Erre mi a W miatt elkezdtunk jatszani ugy ahogy nem szeretnenk jatszani. Ezt a meccset meg lehetett volna nyerni mindketto esetben es ki is kaphattunk. En azt jatszottam/gyakoroltam volna ami a jovo es hosszutavon emiatt elorebb lennenk ( szerintem ). Az adott meccsen a W-re viszont igy volt nagyobb esely. A Ravens es a legtobb csapat altalaban az utobbi mellett dont. Ha nekunk is a kialakult jatekunk mar meglenne csak adott napon kell valtani barmi okbol akkor ez a helyes dontes, de nalunk ez nem igaz.
több mint 2 éve
Es ezert irtam es irom hogy nem azt a qva W-t kellene hajkuraszni hanem "gyakorolni".
no
Gyakorolni nem az edzéseken kellene? Meg a Pre season -ben?
És ne felejtsük el, hogy ez a csapat nem tegnap találkozott elöször.

Ott volt az egész nyár + a csapatnak egy nagy része tavaly is a keretben volt.

Más csapat ezt hogyhogy meg tudja oldani? Ha meccsen kéne mindent begyakorolni, akkor Minshew még a cipőfűzőjét se kellett volna, hogy képes legyen bekötni, így, hogy egy teljesen új csapattal ez volt az első meccse.

Azzal egyetértek, hogy egy elbaszott meccset, főleg ha nem is csoport rangadó, akkor lehet használni arra, hogy gyakorolgassunk, de azért ne üljünk már fordítva a lovon, hogy Jacksonnak csak akkor fog menni a screen passz pontosan, ha tét meccsen dobhatja oda...

Szerkesztette: Snagal
több mint 2 éve
LJ es pontossag.
Mint minden a viszonyitas fontos. A texans ellen meg akkor felirtam meccs kozben es ide is beirtam egy par yarddal tuldobott hosszu labdanal a jobb oldalra. A kozvetitesben az osszhangrol timingrol beszelnek hogy jobb lesz. Nekem a dobomozdulat volt arulkodo. Aki tudja nezze meg a labat LJ-nek. Megprobaltam megkeresni, az osszefoglaloban nincs benne de ott is erdemes megszamolni hanyszor tud beleallni a dobasba mert a fal nem engedi a nyomast ra.

Ha mar megneztem ket dolog. A DL-OL oldalon borzasztoan allunk. Mi csak blitzel erunk oda ( ha egyaltalan odaerunk ), ami ugye konnyen kihasznalhato, nalunk meg amikor meg van vedve akkor sincs helye LJ-nek beleallni sokszor.

Amirol itt beszeltunk es OBJ 3 jatekarol beszelek altalanossagban. Pressz jott a passz egy zaszlo egy hosszu elkapas. Ja es amikor a routek besultek szepen kisegitette LJ-t ( kozel az EZ-hoz )
több mint 2 éve
Ha Lamarnak csipobol kell screen tuzelnie -> pontatlan. Ha kimodolhatja a passzt, meg sokkal tavolabbra is pontos tud lenni. Mint akinek kenyelmetlen gyorsan szabadulnia a labdatol. Fal. Felek hogy Garrettek kifilezik LJ-t a hetvegen. Ahogy majd Wattek is.

Meg a masik fal. Jo lenne mar nem ugy belemenni egy draftba hogy szerezzunk mar egy potens qb eater playat.
RedFive
A jatekos nem ugy volt jatszatva hogy gyorsan szabaduljon a labdatol, es nem is volt gyakorolva vele. Miami Cov0 mikor felszeleteltek minket, egy evre ra keszultek ra es jott is a slant jol. A screen-nel nem feltetlenul kell gyorsan dobnia a labdat de ott a blokkolokkal sokkal nagyobb gond van.
több mint 2 éve
Erre kulon.
Nem fogunk feltartott kezzel menni, hanem pont ugy ahogy az elmult evekben ( meg mindig az alap hogy azok jatszanak akik befejeztek a meccset )

Jatszunk mintha minden ugy mukodik ahogy kellene. Viszont ebbe az OL bele fog hibazni X %-ban, LJ is bizonyos szazalekban es az elkapok is. JH szinte biztosan besegit es akar a birok es az idojaras stb. Ha eleg jo szazalekban egyszerre mindenki tud legalabb elfogadhatot hozni akkor ott is lehetunk. Viszont igy nehez jatszani hogy hosszu driveokban ne legyen legalabb valamelyik elemtol hiba. Es egy 3. es hosszu kb ( a multban mindenkeppen ) megpecsetli a drive sorsat.

A kreativ/trukkos jatekok egy szezonon at keptelenek kisegiteni a csapatot. Egy jatekos kieseset, adott fontos jatekot lehet megoldani ilyenekkel.
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Ha Lamarnak csipobol kell screen tuzelnie -> pontatlan. Ha kimodolhatja a passzt, meg sokkal tavolabbra is pontos tud lenni. Mint akinek kenyelmetlen gyorsan szabadulnia a labdatol. Fal. Felek hogy Garrettek kifilezik LJ-t a hetvegen. Ahogy majd Wattek is.

Meg a masik fal. Jo lenne mar nem ugy belemenni egy draftba hogy szerezzunk mar egy potens qb eater playat.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Nem igazan van megoldas vagyis lattuk az osszeset GR alatt. Ha a WR-ink nem jonnek vissza es maradnak akkikel befejeztuk a meccset akkor kire dobsz 15-20 contested labdat? Senkire foleg egy tomor teruletre es szinte mindenkire juto duplazas eseten. Screen? Monken alatt ( mert meg nem tudtuk begyakorolni remenykedo arcocska ) pont ugyanolyan retek volt, ZF adalaek nelkul. A futas ezert halott es Monken ebben semmi kreativat nem mutatott, de koszonte a meglevoket, de az magaban keves lesz. LJ se lesz hely. A kovetkezo hogy extra blokkolok es szinte allando tartozek Ricard akit szituacios jatekokban kellene csak latnunk. Kell minimum vagy a fal vagy az elkapok.
no
Ugyanazt tudom mondani, mint anno GR-nél: a kreativitást hiányoltam, és itt is ezt várnám el.
Nem érdekel, ha hívunk néhány váratlan megoldást de nem sikerül, csak látszódjon, hogy próbálkozunk mert akkor tudom, hogy értik a problémát.

Ha te/mi innen látjuk, hogy 4 emberrel megalázzák az offense falunkat akkor nyilván erre próbálok valamilyen stratégiát kitalálni, pláne ha Garret féle szörnyekre kell készülni.
De az szerintem nem megoldás, hogy széttárjuk a karunkat és azt mondjuk, hogy ez van. Megy minden ahogy eddig, míg a fal a sok alázás hatására varázsütésre meg nem tanul jobban játszani, addig meg imádkozunk, hogy LJ túlélje a találkozót.
Snagal
Ugyanazt tudom irni amit akkor is irtam hogy tudjak a megoldast. De ha nincs begyakorolva akkor hiaba. Kire dobunk magabiztosan 15-20 slantet? Egyetlen megoldas ha lehet annak hivni Agholor. Megnyugtatja ez a szurkoloi tomegeket? Lattal egyetlen mukodo screen-t? En nem, lattam ZF varazslatot idonkent, pocsek jatekbol. Ez elvarhato tole?
..........stb

Ez nem kreavitas kerdese, azzal pont a meccset lehet megnyerni de nekunk az alapokkal van problemank es szerintem fontosabb mint a W. Persze ha szoros lesz akkor csak a gyakorlas kedvvert ne dobjunk Prochera 3 ember koze, de ne is az elso negyedben alljunk at a " ezt megnyerhetjuk" szarba.
Es ezert irtam es irom hogy nem azt a qva W-t kellene hajkuraszni hanem "gyakorolni". Tegnap a colts elleni meccs mire volt jo? Semmire. Ha nyertunk volna akkor is ezt irom. Azt lattuk amit 5 eve tudunk hogy tudjuk.

Es ez akkor is igaz ha visszajonnek az elkapok, jo a fal es akar egyszerre a ketto ami amugy is folyamatosan javitana egymast.

Ha nem jonnek viossza es a fal is meh akkor is azt jatszanam amit akkor tennek ha itt lennenk es jok lennenek, mert abbol is tanulunk. Csak hogy ne bantsam akik itt vannak, Proche az elkapom es press-elik akkor bedobom mogejuk mintha Bate es foleg OBJ lenne ott. Ha nem akkor johet a gyors passz vagy akar ha tart a fal a routekbol a D olvasasa utan a megoldas. Elbuknank? Valoszinuleg. Megis tobb ertelme lenne, mert hiaba pont a lenyegi elemek hianyoznak de a O 65%-a tanulna belole. Es akar ossze is johetne es Proche karrier napot futna holnap, persze tobbszor bukna el, de eselyunk lenne nyerni igy is.

Miert kell akkor ezt jatszani eloszor mikor nincs mas megoldas mert ponthaboruba kerultunk. Nem hiszem el hogy azert mert analitika/ erzes/ barmi a W-hez az adott jateknal a kozepre futas LJ-vel a legjobb akkor durr bele. Fussunk vele ha a D ugy erzi hogy az elkapok nagyobb gondot jelentenek ( ilyen sose lesz es optimalisan ez a cel hogy unbalanced D-t erjunk el. )
több mint 2 éve
Nem igazan van megoldas vagyis lattuk az osszeset GR alatt. Ha a WR-ink nem jonnek vissza es maradnak akkikel befejeztuk a meccset akkor kire dobsz 15-20 contested labdat? Senkire foleg egy tomor teruletre es szinte mindenkire juto duplazas eseten. Screen? Monken alatt ( mert meg nem tudtuk begyakorolni remenykedo arcocska ) pont ugyanolyan retek volt, ZF adalaek nelkul. A futas ezert halott es Monken ebben semmi kreativat nem mutatott, de koszonte a meglevoket, de az magaban keves lesz. LJ se lesz hely. A kovetkezo hogy extra blokkolok es szinte allando tartozek Ricard akit szituacios jatekokban kellene csak latnunk. Kell minimum vagy a fal vagy az elkapok.
no
Ugyanazt tudom mondani, mint anno GR-nél: a kreativitást hiányoltam, és itt is ezt várnám el.
Nem érdekel, ha hívunk néhány váratlan megoldást de nem sikerül, csak látszódjon, hogy próbálkozunk mert akkor tudom, hogy értik a problémát.

Ha te/mi innen látjuk, hogy 4 emberrel megalázzák az offense falunkat akkor nyilván erre próbálok valamilyen stratégiát kitalálni, pláne ha Garret féle szörnyekre kell készülni.
De az szerintem nem megoldás, hogy széttárjuk a karunkat és azt mondjuk, hogy ez van. Megy minden ahogy eddig, míg a fal a sok alázás hatására varázsütésre meg nem tanul jobban játszani, addig meg imádkozunk, hogy LJ túlélje a találkozót.
több mint 2 éve
Engem a rossz biroi donteseknek mar jobban zavar hogy a ra valo hivatkozasok elfedni latszanak a tenyt, hogy voltakepp a sajat fassagaink vertek meg minket nem mas.

Pass happy offense mi? Rohadtul magoljuk meg a lecket, lehet hogy egyszer az lesz, de messze van meg.

Aztan a vilagbol kikergetnek a mieink a turnoverekkel. Ha Lamar minden harmadik meccsen vet egy labdaelhagyast, hagyjan, de kurva sok az egy meccsen atlag 3 labdavesztes. A pontossaga nem megy 70% ala ami szep es jo, de a szimpla screeneknel olyan homalyokra kepes, hogy nem is ertem.

Igazsag szerint kb pont 2-1 el kelne allnunk, ugy hogy a Cicaktol K.O. es az Indi ellen W. Ugyhogy a csoporton beluli w miatt az evolucio ezen pontjan meg mindig jobbak vagyunk mint amire amugy predesztinalva lettunk volna.

Mesebeli gyogyulasokat es tovabbi sikerekben gazdag passzjatek adaptaciokat remelek a kovetkezo hetekben. De kene egy szilard O# fal mielott Lamar is leserul...
RedFive
Szerintem ha csak passzolunk akkor nyerünk 😁
A Drake fumble-ig más dimenzió volt a két csapat és én se hittem, hogy kikaphatunk szerintem Monken is.
Elkezdte hívni a futójátékot Edwards után Gordonra is.
Ha van Dobbins 150 yardot simán termel ebben biztos vagyok, Gordon és Draka 5-6. számú futó de ez se érdekel senkit. Jövőre szeretnék egy futót legkésőbb 3. körben aki egészséges és Dobbins nem lesz az 1 év 2 millióért se.
Ezen a meccsen semmi sem volt velünk, se a szerencse, se a momentum se az idő se a tuti viszont a bírók ellenünk voltak, két konkrétan meccset eldöntő szituációban, kíváncsi lennék van e oldal ahol ez ki van értékelve az ő teljesítményük, nem hiszek abban, hogy túl magas osztályzatot kaptak a 2 esetre. Bengals játékosnak éjszaka még a meze se nyúlt és kapta a sárgát egyszerűen nonszensz.
A csapat fog szarul játszani, lesznek hibák, a szerencse lesz ellenünk de a bírók azért kapják a fizetést, hogy az ilyen szitukba bedobják a sárgát és ezt kár vitatni.
Az út elején vagyunk mindenki tanulja a dolgot élesben, ki fognak egyenesedni a dolgok mire kell igazán.
A mostani 2-3 meccs sok mindent el fog árulni, 3 jó védelem jön szembe és abban is biztos vagyok, hogy nem fog Gordon 10-szer futni, több passzjáték lesz.
KeyG
Ha emberrel folyamatosan tonkreverik a falat akkor nem tudsz hosszabb passzjatekokat jatszani, a rovidek meg a kicsi terben oriasi emberhatranyban meg eletveszelyes es igy a futas sem fog menni. Ismeros? Kellenek a WR-eink vissza akikkel ez megoldhato mert Duve-ekkel ez akar zerozas is lehet. Vagy az OL egy megint bivaly DL ellen hirtelen jo lesz.
no
A Bengals ellen is megoldottuk ezzel az O fallal, gyors passzok voltak. Igaz a 4 man pass rush az a Brownsnál sokkal jobb, sőt talán a legjobb a ligában ezért mondom várjuk meg azt a meccset.
A Texans elleni meccs után sem vártam a Bengals elleni produkciót.
KeyG
En igen, mert a Texans volt nekunk az eloszezonbeli "gyakorlas".

Irtam parat lejjebb es a Cicak ellen megvoltak az elkapoink.
több mint 2 éve
Engem a rossz biroi donteseknek mar jobban zavar hogy a ra valo hivatkozasok elfedni latszanak a tenyt, hogy voltakepp a sajat fassagaink vertek meg minket nem mas.

Pass happy offense mi? Rohadtul magoljuk meg a lecket, lehet hogy egyszer az lesz, de messze van meg.

Aztan a vilagbol kikergetnek a mieink a turnoverekkel. Ha Lamar minden harmadik meccsen vet egy labdaelhagyast, hagyjan, de kurva sok az egy meccsen atlag 3 labdavesztes. A pontossaga nem megy 70% ala ami szep es jo, de a szimpla screeneknel olyan homalyokra kepes, hogy nem is ertem.

Igazsag szerint kb pont 2-1 el kelne allnunk, ugy hogy a Cicaktol K.O. es az Indi ellen W. Ugyhogy a csoporton beluli w miatt az evolucio ezen pontjan meg mindig jobbak vagyunk mint amire amugy predesztinalva lettunk volna.

Mesebeli gyogyulasokat es tovabbi sikerekben gazdag passzjatek adaptaciokat remelek a kovetkezo hetekben. De kene egy szilard O# fal mielott Lamar is leserul...
RedFive
szerintem a Browns meccs vízválasztó lehet, legalábbis nálam.
Kiváncsi vagyok készül -e Monky valami tervvel, hogy LJ -t ne gyalulják a földbe.

Ha lesz valami látszatja, hogy gyors, rövid játékokkal igyekszik elvenni a passrush -t minél többször akkor van remény. De ha LJ-re rászabadítja Garretéket (és a falunkra bízza megoldást), akkor tartok tőle, hogy Jackson is csatlakozik a lenti listához 😕

Amiben viszont biztos vagyok, hogy Watsonnak karrier napot fog adni a db sorunk... és nem DW érdemeit méltatom értelemszerűen, ha nem a same old Ravens: jön egy levitézlett irányító és annyit fogunk balfaszkodni, hogy egy hétre a liga is elhiszi, hogy mekkora király :/
Snagal
több mint 2 éve

RedFive
A Drake fumble-ig más dimenzió volt a két csapat és én se hittem, hogy kikaphatunk szerintem Monken is.
Ha van Dobbins 150 yardot simán termel ebben biztos vagyok, Gordon és Draka 5-6. számú futó de ez se érdekel senkit. Jövőre szeretnék egy futót legkésőbb 3. körben aki egészséges és Dobbins nem lesz az 1 év 2 millióért se.
Ezen a meccsen semmi sem volt velünk, se a szerencse, se a momentum se az idő se a tuti viszont a bírók ellenünk voltak, két konkrétan meccset eldöntő szituációban, kíváncsi lennék van e oldal ahol ez ki van értékelve az ő teljesítményük, nem hiszek abban, hogy túl magas osztályzatot kaptak a 2 esetre. Bengals játékosnak éjszaka még a meze se nyúlt és kapta a sárgát egyszerűen nonszensz.
A csapat fog szarul játszani, lesznek hibák, a szerencse lesz ellenünk de a bírók azért kapják a fizetést, hogy az ilyen szitukba bedobják a sárgát és ezt kár vitatni.
Az út elején vagyunk mindenki tanulja a dolgot élesben, ki fognak egyenesedni a dolgok mire kell igazán.
A mostani 2-3 meccs sok mindent el fog árulni, 3 jó védelem jön szembe és abban is biztos vagyok, hogy nem fog Gordon 10-szer futni, több passzjáték lesz.
KeyG
Ha emberrel folyamatosan tonkreverik a falat akkor nem tudsz hosszabb passzjatekokat jatszani, a rovidek meg a kicsi terben oriasi emberhatranyban meg eletveszelyes es igy a futas sem fog menni. Ismeros? Kellenek a WR-eink vissza akikkel ez megoldhato mert Duve-ekkel ez akar zerozas is lehet. Vagy az OL egy megint bivaly DL ellen hirtelen jo lesz.
no
A Bengals ellen is megoldottuk ezzel az O fallal, gyors passzok voltak. Igaz a 4 man pass rush az a Brownsnál sokkal jobb, sőt talán a legjobb a ligában ezért mondom várjuk meg azt a meccset.
A Texans elleni meccs után sem vártam a Bengals elleni produkciót.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve

RedFive
KeyG