Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 2 éve
gedam 6 263
az se semmi, hogy a 3. fordulóra a 4 kezdő futónk nincs, de tán még drake is lesérült.
ezt a colts csak így nyerhette meg, rövid pályákat hagytunk nekik, amiből gay 4db 50+yardost bever, míg nálunk mindenki hibázik, coachok, lamar, elkapók fal, futók, az st. a védelem állt a lábán egyedül tán. pedig úgy indult a meccs, hogy sima lesz: rövid passzok, azok ültek, abból tudtunk futni. aztán drake fumbli és szétesett minden. ezekkel az erőltetett középső futásokkal meg csak downokat veszünk el magunktól, nincs fal, nincs erőnk, nincs futónk, minek? mondjuk az egész meccs legszembetünő vesztesége likely, akinek súlyos hibái voltak, nem jó focista. az hogy drake elhagyja a labdát oké, de likely egy besült projekt lesz így.
több mint 2 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 068
Ezen a meccsen most rendesen felkúrtam magam. 3 hét kellett hozzá, hogy az idei szezonunkat is elengedjem.

Egyrészt kurva nagy vicc ez a sok sérülés már, minden héten minimum 4-5 ember hullik el.
Eleve a fél kezdősor lábadozik, erre jön még Gus, Bateman.

Ennek ellenére azért annyit illet volna tudni haladni, hogy 2x a félpályáról elvigyük 60 yardon belülre Tuckert egy rúgáshoz, és még erre is képtelenek voltunk.

Persze lehet bírózni, de a nagy lelkesedéssel várt Monken nem tudta megoldani, hogy az offense össze bírjon 2 drivból legalább egyszer megtenni a 15-20 yardot.
(sztem a facemask nem osztott szorzott, épp hozzáért, persze be lehetett volna dobni, de mint mondtam, ne ezen múljpn már egy csere QB-s colts elleni győzelem. A DPI már bántóbb volt, de már az szégyen ránk nézve, hogy eljutottunk oda, hogy az befolyásolja a meccset).

Hamilton, Smith és Flowers a fény ebben az éjszakában amit csapatnak hívunk.
LJ-t pedig nem tudom hova tenni. Bár fel lehet menteni, hiszen se OBJ, se Dobbins, se egy korrekt fal, meccsközben pedig még Gus és Bateman is elhullik, na meg továbbra is szépen dolgozik lábon.
Viszont nyomás alatt még mindig olyan döntéseket hoz, ami nem méltó egy 5éve a ligában lévő QB-hoz (az a benyelt sack FG távnál... jézus. Máskor is megcsinálta már, csak akkor nem volt ennyire kritikus). Rövid passzokat sokszor bántóan pontatlanul dobja meg.
Azt továbbra sem tudom, hogy amikor menekül akkor ő baéfasz hozzá, hogy elkapót keressen vagy továbbra sem segít neki senki?? Tavaly a Wishról rendelt elkapósornál nem csodálkozom, de az ide gárdától már elvárnám, hogy ha a QB az életéért fut akkor forduljanak már vissza és próbáljanak neki mentőövet adni, ahelyett, hogy szaladnak tovább aq védők mögöt... Ha Minshew bajban volt, akkor sokkal többször láttam hogy a Colts elkapók azonnal fordultak vissza és igyekeztek kisegíteni. Ha ezt nem tudjuk akkor LJ hiába tudja meghosszabbtani a játékot, ha nincs akinek improvizáljon egy passzt.

Monken-t meg már a múlthéten is túl konzervatívnak találtam a meccs végén, ez most is meg volt.
Az meg a világ szégyene, hogy Tucker, hazai pályán nem kap 2. esélyt, csak mert 61 ről egyet kihagyott...

Nagy haribó párti voltam évekig, tavaly már nálam rezgett a léc, de így hogy a 3. héten ugyanazokat a balfaszságokat látom a csapaton mint tavaly most már azt mondom bukjunk idén nagyot, és remélem Haribó elmegy Bisiááátti személyi aszisztensének, vagy társalkodó nőjének, az edzősködést meg átadja másnak, mert 19et leszámítva lassan 5 éve ugyanazt a középszer langyoshugyot nézzük, ami pont jó annyira, hogy a PO-ra felfuthatunk plusz egy edzőmeccsre, hogy aztán valami bullshit szöveggel megfogadja, hogy jövőre olyan faszák leszünk, hogy mindenkit is, élesben hátulról...

Elnézést a ventillálásért, aki még optimista az tudja be ezt a meccs utáni túlreagálásnak.
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Szep volt a harmadik forduloig 8 alapembert nelkulozve megorizni a veretlenseget de lassuk mar be, nem ez a papirforma. Nem veletlen hogy kik a kezdok es kik a csereik nnna. Lamarnak ma nem izlett a blitz. A meccs masodik feleben mar a futo utjait is lezartak. Tuloldalt se csak debilek voltak.

Nemi kocsing, nemi hitehagyottsag es itt a szoros zako. Ennyi. Lesz jobb. Neeeeext!

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 919
Próbálkoztunk outside zone futással? Múlt héten tok jól.mukodott a cicák ellen. Nem rémlik hogy próbáltuk volna
több mint 2 éve
Ennyit hibázni nem lehet büntetlenül. A barnák védelme ha lehet még acelosabb mint a Coltsè. Jövő héten még nehezebb meccs jöhet.
több mint 2 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
nevetseges volt a ket meg nem adott penalty, de azért maganak is sok mindent koszonhet a Ravens a mai meccsen

gro

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 878

RedFive
Jöhetnek a screenek, Flowerst 59,5 yard fölé raktam 2,12-ért 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve

több mint 2 éve
A nezoteren mar gyulekeznek az esokabatok.

több mint 2 éve
Drake melegit, de Gordonka is...

több mint 2 éve
gedam 6 263
8 serultbol max 2 season ending, a masik 6 aprankent visszavarhato. A sorsolas alapjan ez var rank a bye ig:

Vmi frissitesrol hallott mar vki?
A "hetrol-hetre" nekem nem eleg konkret. Meg Marlo elore megtervezett preventiv mutetje kapcsan sincs semmi joslat a visszateresre? Mert ha mar a next man up is megserulne az tobb lenne a soknal...
RedFive
vicc ez az egész. évek óta görgetjük magunk előtt a sérülteket és a sérüléseket. de amíg lamar van 70%-ban megvagyunk. a maradék kezdő kb. fele maródi, ami így csak 15%-nyi esélyvesztés. négerokoskodó mém voltam.
 www.livebeaches.com/webcams/baltimore-inner-harbor-webcam/
jó slippery az időjárás, lesz dolga az orvosi stábnak ma is.

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
8 serultbol max 2 season ending, a masik 6 aprankent visszavarhato. A sorsolas alapjan ez var rank a bye ig:

Vmi frissitesrol hallott mar vki?
A "hetrol-hetre" nekem nem eleg konkret. Meg Marlo elore megtervezett preventiv mutetje kapcsan sincs semmi joslat a visszateresre? Mert ha mar a next man up is megserulne az tobb lenne a soknal...

több mint 2 éve

Tua jo formaban, javitott az oddsan, Mahomi lehozta palyafutasa 2 legszarabb teljesitmenyet de ennyivel meg nem rongalta azt, Allen egy hete jon fel mert masodjara jo nagyot koszorult a csorban, akarcsak Lamar. Hurts biztonsagi jatekos volt eddig,Lawrence is, a Burrow esely szarnya(laba)szegetten romlott, Prescotton nem latszik segiteni a csapata teljesitmenye, Purdy meg nagyon felrakta magat a terkepre.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Oweh helyett Moon a gyakorlobol.

több mint 2 éve
Tipikus FO faszsag, balhes prospectek noway ,de az osszes felig roncs jatekost tart karokkal varjak.
Majd ket meccs utan amikor raserul emberunk meg megy a dobbent pikachu fej...
Morfil
OBJ LJ-nek kellett a szerződéshez, hagyott is neki pénzt az évre.
Én az ötödik körös pickek kivágásával nem vagyok elégedett, régebben 5.-ben tudtunk D falembereket draftolni most meg CB meg FB kivágás ubiszezonban.
Akkor inkább cseréljünk valakiért....
KeyG
OBJnel inkabb arra gondolok amit irtal Hopkins meg nem tudom mar ki volt meg FA, hogy sikerult a legserultebb veterant osszeszedni

több mint 2 éve
Tipikus FO faszsag, balhes prospectek noway ,de az osszes felig roncs jatekost tart karokkal varjak.
Morfil
OBJ LJ-nek kellett a szerződéshez, hagyott is neki pénzt az évre.
Én az ötödik körös pickek kivágásával nem vagyok elégedett, régebben 5.-ben tudtunk D falembereket draftolni most meg CB meg FB kivágás ubiszezonban.
Akkor inkább cseréljünk valakiért....

We are just the Ravens!
több mint 2 éve

több mint 2 éve
OBJ megint serult, hihetetlen hogy ez az ember se tud egeszseges maradni hosszutavon.
Hendrix
Ez mondjuk várható volt, de LJ-nek nagyon kellett.
Én Hopkinsnak jobban örültem volna.
Őstehetség de ő is érzi magán, hogy nem kell ez már neki idény előtt le is nyilatkozta elvileg, hogy ez az utolsó éve, pedig csak 31 lesz.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Hendrix Utah State Aggies 2 980
OBJ megint serult, hihetetlen hogy ez az ember se tud egeszseges maradni hosszutavon.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 291
Ravens ruled out the following players for Sunday’s game vs the Colts: WR Odell Beckham Jr., RB Justice Hill, CB Marlon Humphrey, OT Ronnie Stanley, C Tyler Linderbaum, LB Odafe Oweh and S Marcus Williams.

OBJ és Odafe nem lesz hétvégén, Washington sérülése pedig sajnos season ending. Kiváncsi vagyok ki mennyi snapet kap a CB-k közül.
hamsterdealer

Serultebben mint valaha...
Kedvelem Hillt, kar hogy kiesett de nehogy Gordont hozzak fel a gyakorlobol, inkabb Drake-et. (Sajna Keaton Mitchell mar serult tartalekban mint JK -> vajon mi tortenhetett vele?) Washington, amilyen ropi, ra folyton ez var majd, ami szinten nagy kar. OBJ t is csipem de itt a ragyogo alkalom, hogy Monken helyzetbe hozza Batemant, aki jovore is velunk lesz, nem ugy mint Odell.

Ha Oweh nincs, Ojabo melle kene meg vki, tartok tole hogy a Colts oldalan lesz az ero ami a passrusht illeti, bar attol ez meg kotelezo gyozelem kellene hogy legyen. Ami nalunk kotelezo azzal neha hadilabon allunk. Megis sima w-t tippelek. Csak ne aludjunk bele.
RedFive
Ugyan fingom sincs, de a tippem hogy semmi es csak siman a keretkialakitas miatt tettek ra. Elvesziteni nem akartak, Urbanekkal megy a szoban megegyezes, es oketr csereltek fel mert az elso 4 meccsen papiron ugy sem jatszott volna ellenben Urbanekkal.

8 kezdo ( fele a posztjan kiemelkedoen a legjob ) + kiegeszulve az amugy is fentallo kerdojelekkel. 2 fordulo. Fincsi
no
Mitchell az egyik előszezon meccsen megsérült azért kezdi IR-en a szezont. Gordont alias fumblr machine nem is értem miért igazoltuk vissza. Tényleg inkább jöjjön Drake. Az is érdekes lesz hogy pass rushban ki lép fel? Mikor het elején olvastam hogy Oweh is maródi azt hittem bejelentkezünk JPP-nèl
Benibácsi
rossz volt a tipp 😊
több mint 2 éve

több mint 2 éve
 youtube.com/shorts/H1tSa6sDqV0?si=J0tDEVqfGSwO3HCf

Egy kincs. Hatulrol a snap pillanata es a legszebb, legszukebb cov.be tarto lezer. 😊 kerdeses volt, hogy hozzaertek e, volt ertelme az elkapas utani tancikalasnak is. 😀

Szerkesztette: RedFive

több mint 2 éve
Ravens ruled out the following players for Sunday’s game vs the Colts: WR Odell Beckham Jr., RB Justice Hill, CB Marlon Humphrey, OT Ronnie Stanley, C Tyler Linderbaum, LB Odafe Oweh and S Marcus Williams.

OBJ és Odafe nem lesz hétvégén, Washington sérülése pedig sajnos season ending. Kiváncsi vagyok ki mennyi snapet kap a CB-k közül.
hamsterdealer

Serultebben mint valaha...
Kedvelem Hillt, kar hogy kiesett de nehogy Gordont hozzak fel a gyakorlobol, inkabb Drake-et. (Sajna Keaton Mitchell mar serult tartalekban mint JK -> vajon mi tortenhetett vele?) Washington, amilyen ropi, ra folyton ez var majd, ami szinten nagy kar. OBJ t is csipem de itt a ragyogo alkalom, hogy Monken helyzetbe hozza Batemant, aki jovore is velunk lesz, nem ugy mint Odell.

Ha Oweh nincs, Ojabo melle kene meg vki, tartok tole hogy a Colts oldalan lesz az ero ami a passrusht illeti, bar attol ez meg kotelezo gyozelem kellene hogy legyen. Ami nalunk kotelezo azzal neha hadilabon allunk. Megis sima w-t tippelek. Csak ne aludjunk bele.
RedFive
Ugyan fingom sincs, de a tippem hogy semmi es csak siman a keretkialakitas miatt tettek ra. Elvesziteni nem akartak, Urbanekkal megy a szoban megegyezes, es oketr csereltek fel mert az elso 4 meccsen papiron ugy sem jatszott volna ellenben Urbanekkal.

8 kezdo ( fele a posztjan kiemelkedoen a legjob ) + kiegeszulve az amugy is fentallo kerdojelekkel. 2 fordulo. Fincsi
no
Mitchell az egyik előszezon meccsen megsérült azért kezdi IR-en a szezont. Gordont alias fumblr machine nem is értem miért igazoltuk vissza. Tényleg inkább jöjjön Drake. Az is érdekes lesz hogy pass rushban ki lép fel? Mikor het elején olvastam hogy Oweh is maródi azt hittem bejelentkezünk JPP-nèl