Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
az én konteom, hogy lamar már az új szerződésében van, értsd megkapja a garantáltat, a ravens a zsák pickjét és a deal része, hogy a ravensért már ne töresse össze magát. így mindenkinek érdeke, hogy ne játsszon.
nagy a csönd, gyanús.
gedam
Szezon közben ha jól tudom, illegális a tárgyalás bármely formája egy másik csapattal.
KeyG
az hát, azért sérült
gedam
Azért egy ilyen kaliberű embernél, egy ilyen szerződést borzasztó nehéz titokban tartani, ennyivel az FA előtt, aláírva semmi nincs, a szó meg elszáll könnyen.
több mint 3 éve
gedam 6 476
az én konteom, hogy lamar már az új szerződésében van, értsd megkapja a garantáltat, a ravens a zsák pickjét és a deal része, hogy a ravensért már ne töresse össze magát. így mindenkinek érdeke, hogy ne játsszon.
nagy a csönd, gyanús.
gedam
Szezon közben ha jól tudom, illegális a tárgyalás bármely formája egy másik csapattal.
KeyG
az hát, azért sérült. de persze ez csak egy konteo.

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778
nagy a csönd, gyanús.
gedam

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam 6 476
nagy a csönd, gyanús.
több mint 3 éve
Ha mar...
Akik jovore nem maradhatnak max kevesebb mint a feleert (vagy annyiert se): Nick Boyle, Marcus Peters pl. Boyle majd' 10 milla? Na ne viccelodjunk mar! Peters utolso eves fizuja 15.5 milla volt? Mar most need a cb (meg a wr) de akkorse...

Alljunk neki sporolni Lamarra, mert haborus inflacio van megafaszom.
RedFive
El fog menni, számomra Powers és Roquan Smith megtartása az első.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Ha mar...
Akik jovore nem maradhatnak max kevesebb mint a feleert (vagy annyiert se): Nick Boyle, Marcus Peters pl. Boyle majd' 10 milla? Na ne viccelodjunk mar! Peters utolso eves fizuja 15.5 milla volt? Mar most need a cb (meg a wr) de akkorse...

Alljunk neki sporolni Lamarra, mert haborus inflacio van megafaszom.

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
hamsterdealer Baltimore Ravens 224

0 hivatalos kommunikáció, Harbaugh megmondta hogy nem válaszol kérdésekre , Lamar meg kb eltűnt.
több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
Ez mar kibebaszott rideg.
Vajon akar e meg Lamar az alapszakaszban palyara lepni?
RedFive
Vajon akar e még Ravens mezben pályára lépni, lassan ez a kérdés.
KeyG
Huntley is limitált. A vàllàval van vmi.
több mint 3 éve
RedFive
Vajon akar e még Ravens mezben pályára lépni, lassan ez a kérdés.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 590

RedFive
Felelmetes

Egy aki most jott egy aki nem bir vegig egy meccset fizikailag.
Ricard go route-n

Ez nem is bold inkabb varom: wr TD-t szerez

Nem bold, hogy tokonszurom magam ha JH megint agro lesz, addig amig szoros. Altalaban van kb 10yard elonyunk rugasnal, az agro es a faszomkodas johet amikor mar nincs mas.
több mint 3 éve

RedFive
Nem tudom mit rinyáltok itt, hiszen Michael Thomas is csak practice squadba fér be, annyira jó a corps.
Willie Parker
= Szabo II Janos you know. 😒😀

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 126

RedFive
Nem tudom mit rinyáltok itt, hiszen Michael Thomas is csak practice squadba fér be, annyira jó a corps.
több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Morfil Baltimore Ravens 586

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
Ideje lenne megnézni Isabellát is…..
KeyG
De tenyleg, konkretan meg allokepen, Ravens mezben pozolni se lattam a faszit.

több mint 3 éve
Mar olvasni olyat (is), hogy a hetvegen Lamar iranyit.

több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 146
Persze varhato volt.
Bateman out, most epp Duv is oda, Wallace is, Proshe melle kell meg vki. Sammy Watkins 1 evre ujra nalunk. Recycle bin.

www.profootballrumors.com/2022/12/ravens-claim-wr-sammy-watkins

Lamar a betegagyabol ranez a skilljeire es a masik oldalara fordulva visszaalszik, ugyse jon vissza, gondolja minek... Pitts-ben meg ott volt a meccsen a palya szelen, Cleveland-ba mar el se ment/vittek. JH tegnap mar nem is volt hajlando ujsagiroi keresre kommentalni a lehetseges visszatereset, keruli a temat mert fingja sincs mikor...
RedFive
Lamar szerintem most rohadtul izzad, hogy mivel ront többet az ázsióján, ha kibekkel még pár meccset sérüléssel (ami ugye nem túl szexi egy új szerződés előtt), vagy ha játszik a B csapattal és jönnek majd a droppok.
több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 146

Lassan nincs WR a keretben.
hamsterdealer
Akkor most ér megint megidéznem a vesszőparipámat, Steve Saunderst?

Vagy Wolfe beszélgetését egy podcastben ahogy őt (ill. Harbót) kritizálja az edzések miatt a sérülések relevanciájában? Most hogy itt egy újabb sérülés, ami practice közben történt?

Vagy ahogy 2017ben az újságírói kérdésekre válaszol, de kb 3x kérdezik, hogy milyen módszerekkel tervezi az "injury bug-ot" legyűrni ami a csapatot hátráltatja, és konkrétan nem mond semmit csak bullshitel?
(és azóta látjuk, hogy nem hogy jobb, de talán még rossabb a helyzet).

Szerintem még GR-nál is jobban irritál ez a fószer...

Szerkesztette: Snagal
több mint 3 éve
Ideje lenne megnézni Isabellát is…..

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Persze varhato volt.
Bateman out, most epp Duv is oda, Wallace is, Proshe melle kell meg vki. Sammy Watkins 1 evre ujra nalunk. Recycle bin.

www.profootballrumors.com/2022/12/ravens-claim-wr-sammy-watkins

Lamar a betegagyabol ranez a skilljeire es a masik oldalara fordulva visszaalszik, ugyse jon vissza, gondolja minek... Pitts-ben meg ott volt a meccsen a palya szelen, Cleveland-ba mar el se ment/vittek. JH tegnap mar nem is volt hajlando ujsagiroi keresre kommentalni a lehetseges visszatereset, keruli a temat mert fingja sincs mikor...

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 590

Lassan nincs WR a keretben.
hamsterdealer
a labdaval a kezeben es cikazasa fog hianyozni a trukkos jatekoknal es a rugasoknal, de mint WR nem igazan