Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 301
Valamelyik relevans stat kellene.
Egy erdekelne igazan az OL passzblokkolasa egyertelmu passz szituacioban
Ketto csak erdekessegkeppen az O-D EPA ( vagy barmi ami nem pff )
no
Nem tudom pontosan mivel lennel elegedett, de ez egy hosszu cikk, es Computer Cowboy is bemutat nehany csapatstat fuggvenyt az OL falak pass es runblock eredmenyessegerol, fusd at kerlek. ☺

www.baltimoreravens.com/news/under-the-radar-moves-ravens-deepest-nfl-roster

RedFive
no
Nem tudom pontosan mivel lennel elegedett, de ez egy hosszu cikk, es Computer Cowboy is bemutat nehany csapatstat fuggvenyt az OL falak pass es runblock eredmenyessegerol, fusd at kerlek. ☺

RedFive
A leginkabb amire itt sem volt valasz a 3and hosszu es hasonlo jatekok ahol a D is tudja hogy dobas jon akkor hogy szerepel a fal.

Amugy ez egy erdekes cikk de nekem alapvetoen nem tetszik. Az hogy a Ravens kijott a legmelyebb csapatnak az magaban nem sokat jelent. A Bills mint masodik akiknek a plafonjuk is magasan van es mar meg van fizetve a QB-juk is.

Mind Andrews mind Ricard kiemelesenel teljesen elfelejtodik GR. Andrews szamai iszonyatosan durvak, de nem o oldja ezeket meg zsenibol hanem a jatek van irva igy es utana o nyer. Viszont pont Oliver-Ricard a futo ( egyik sem er sokat passznal ) a masik oldalon a problema is mert hiaba futunk de ezekkel a fickokkal hogy fogunk passzolni es hirtelen rogton ertheto hogy Andrews miert kap ennyi passzt. Itt meg lehet tapsolni a magas padlonkat de ez egy pocsek csapatepites ha nagyobbak a celok.

A kivancsi kerdesemre viszont megkaptam a valaszt. Ezzel a felemas kerettel de futasra alkalmas edzovel, QB-val az O 3.tud lenni. De a fontos kerdes ugyis az lesz ami itt is megjelenik. Tudunk e majd dobni a jobb csapatok ellen. Akar egesz meccsen akar kritikus 3down-okban. Az latszik hogy a keretunk nem alkalmas eppen LJ sem a legjobb pillanatait eli es mas nem marad mint a falnak ezekben a szitukban szilardnak kell lenni. A fal szemre fejlodott mar nem roskad be mindenre, de valakitol kell az oriasi plusz. Oliver-Ricard-DRob-Proche-ktol nem varhato el foleg nem meccseken at. LJ-tol sem bar a jobb napjain lehet eppen de neki vagy valami szorny kellene vagy uber fal ( de uber ). Marad meg GR, de a legkonnyebb felrajzolni a jatekokat, de a kivitelezesnel szinte minden baj. Az idohiany, a talent hiany. De osszegezve itt valakire oriasi teher fog kerulni majd es ebbol senki nem igazan alkalmas ra hosszabb tavon a tobbi szereplovel kiegeszulve. Halkan irom hogy barmit elerhetunk a lenyeg hogy nem lesz fenttarthato.

Es ez nem egy elit elkaporol szol, az lehetne egy lepes fele es segitene eldonteni LJ-rol kerdeseket. Mi most hajtunk vissza 19-be ami hiaba volt csodalatos ev az ut elejenek es a vegcelnak tekintve azert mas a leanyzo fekvese.

Elobb utobb jonni fog amikor dobni kell es akkor ez lesz a legfontosabb kerdes hogy a fal mint a beton tart vagy kell majd segitseg mert akkor vegunk.
több mint 3 éve
rkstzz Baltimore Ravens 472 — justinblackmonpohara
Williams is december közepére várható kb. Nem baj az, ha jön még boost szezon vége felé.
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
JK visszajon a rajatszasra ☺

www.cbsnews.com/baltimore/news/ravens-j-k-dobbins-dismisses-re-injury-rumors-says-he-wants-to-feel-100-for-late-season/

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
no

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956
Maimi miért esne ki? Tua nagyon jó abban a rendszerben, de ha rajtuk múlott volna, már Brady irányítana ott.
rkstzz
Tőlem azért, mert Tua nagyon jól játszik most. Én nem néztem ki ezt belőle.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Maimi miért esne ki? Tua nagyon jó abban a rendszerben, de ha rajtuk múlott volna, már Brady irányítana ott.
több mint 3 éve

Én Floridai csapatban tudom elképzelni a Miamit gondoltam de az kiesik így ha nem a Ravens mivel Payton sem jön vissza szar csapatba akkor marad a TB. Viszont ha Payton Lamarral szeretné akkor szerintem menesszük azonnal JH-t és hozzuk is Paytont.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam 6 267
Offense-t ennyi hiányzóval nem igazán értékelném. Az mondjuk mindneképpen pozitív, hogy egész szepen tudtunk haladni ahhoz képest, hogy hiányzott többek között a kezdő futónk, elkapónk és TE-ünk is.
Az mondjuk meglepú volt, hogy LJ mennyire nem kímélte magát fizikálisan, pedig szerintem nem mindig volt erre szükség... de hát ő tudja, így szerződés nélkül azért ez már nagyon a tökösség/ostobaság határa.

A védelem viszont szépen fejlődött. Smith érkezése nagy impact, Hamilton sem volt most annyira fogalmatlan.
Végre volt nyomásis (bár nem figyeltem a szezonban ez a Saints O fal mennyire penge úgy egyébként).
Amit rohadtul kezdek viszont unni (amit nem tudom, hogy írtam -e korábban, vagy csak akartam) az az, hogy lassan minden meccsen lehet Peters bamba fejéről premier plant bevágni a szerkesztőknek, rendszeresen megégetik és nem azt látom, hogy tanulna belőle, hanem magyarázza a bizonyítványát vagy épp nem érti mi történt... Eddig nekem ő csalódás ebben a javuló defensben. (értem én, hogy kockáztat és néha bejön néha nem... de lassan több a nem).
Snagal
hogy mennyire fasza a blokkolás, a fal. azért az összképhez hozzátartozik, hogy mindenki ugyanazt játsza ellenünk, a leggyorsabb lb csak lamart figyeli 5yardra a lostól. ez egy óriási esély a szivatásra, ezért is a sok option játék, tulképpen minden jó játékunk azt az lb-t “támadja”. szegény white is csak bohóckodott ottan. könnyű passzok területén is oda kellene több jól felrajzolt játék. mondjuk drake miatt ott is van előrelépés, nálam akkor is rb1, ha a két rokkant visszatér.
több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 069
Offense-t ennyi hiányzóval nem igazán értékelném. Az mondjuk mindneképpen pozitív, hogy egész szepen tudtunk haladni ahhoz képest, hogy hiányzott többek között a kezdő futónk, elkapónk és TE-ünk is.
Az mondjuk meglepú volt, hogy LJ mennyire nem kímélte magát fizikálisan, pedig szerintem nem mindig volt erre szükség... de hát ő tudja, így szerződés nélkül azért ez már nagyon a tökösség/ostobaság határa.

A védelem viszont szépen fejlődött. Smith érkezése nagy impact, Hamilton sem volt most annyira fogalmatlan.
Végre volt nyomásis (bár nem figyeltem a szezonban ez a Saints O fal mennyire penge úgy egyébként).
Amit rohadtul kezdek viszont unni (amit nem tudom, hogy írtam -e korábban, vagy csak akartam) az az, hogy lassan minden meccsen lehet Peters bamba fejéről premier plant bevágni a szerkesztőknek, rendszeresen megégetik és nem azt látom, hogy tanulna belőle, hanem magyarázza a bizonyítványát vagy épp nem érti mi történt... Eddig nekem ő csalódás ebben a javuló defensben. (értem én, hogy kockáztat és néha bejön néha nem... de lassan több a nem).

Szerkesztette: Snagal
több mint 3 éve

RedFive
Körülbelül ez PFF ennyit is èr....minden bántás nèlkül ès mondom èn drukkolok LJnek de nem mondja senki nekem hogy jobb volt Hurtsnèl vagy akár Fieldsnèl....sorrend alkalmazására ez az èrtèklès nagyon nem alkalmas
dande2
Minden bántás nélkül én szimpatizálok a futni tudó QB játékosokkkal, de Hurts legalább két intet dobott a Texans ellen és sokáig a meccs full szoros volt.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....

RedFive
Körülbelül ez PFF ennyit is èr....minden bántás nèlkül ès mondom èn drukkolok LJnek de nem mondja senki nekem hogy jobb volt Hurtsnèl vagy akár Fieldsnèl....sorrend alkalmazására ez az èrtèklès nagyon nem alkalmas
több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve
gedam 6 267
jets, raiders, titans, giants, saints, 49ers.
ezeket a csapatokat egy polccal feljebb helyezné lj és ugyanúgy megmaradna a contender státusza és ezeken a helyeken még jobb lenne lamar is. a jetsnek biztos lenne rá pénze, a raiders csoportja kemény, de egy carr +pickek lj csere teljesen elképzelhető. huu a titansben nagyon jól mutatna, állítsd meg lamart és a szörnyet, de az nagyon fájna, ha odamenne. a giants az egy nagyon jól menedzselt csapat és daboll értene is hozzá, másik konferencia, őket tartom a legnagyobb esélyeseknek. saints nem tudom kijött-e már a cap hellből? ninersben deebo és lamar halálos kombó lenne. én most 50-50-re teszem, hogy new york vagy baltimore, de igazából elég jó helyzeben vagyunk, mert rosszul nem jönnénk ki sehogyan sem. lamar meg ezekkel a csapatokkal (talán az lv-vel nem) jobban járna, mint velünk.

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Idén az O 99 milliót a D 79 milliót foglal el a fizetési sapkból.

A D folyamatosan fejlődik és egyre jobban tetszik, Meki nem lesz rossz.

LJ franchise QB de nem PQB, én bírom őt és meg kell fizetni viszont az hogy Robinsont most is kétszer dobta szarul full üresen azon változtatnia kell és igen a futás alapú játékok többet vannak gyakorolva mint máshol.

Linderbaum? Szerintem évekig láttuk milyen egy rossz C és a tavalyi fal belső része se tündökölt Powers-Zeitler duóval szerintem a jó C munka feljavítja a falat és biztos vagyok benne, hogy a PFF gradejei alapján Linderbaum nem a legrosszabb. Ha valaki megtenné, hogy tud ilyen gradeeket dobni csak az O fal embereiről annak megköszönném.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Egy par hsz-ra itt altalanossagban.

Bar tudom hogy Meki eseteben nem volt kijelentve hogy nem ert hozza de semmikeppen ilyen ertelemben. Termeszetesen ert hoza o is ahogy az osszes edzo, de ez ugye nem mindig jelenik meg a palyan naluk. Meki eseteben tobb tenyezo miatt kell neki ido hogy el tudjuk es erdemes legyen elbiralni. Sok fiatal, sok serult es elvileg uj koncepcio. De nagyon hasonlo amit csinal mint amit Wink csinalt de oriasi kulonbsegekkel. Zarojelben az elejen nagyon rossz volt a felfogas mert nem az erossegunkre jatszottunk ( megha az se full erovel tolta ) hanem a gyengeink elmaszkirozasat valasztotta. Elol nem tudtunk nyomni es ennek minosegi es mennyisegi problemak is kozre jatszottak ( nem is blitzeltunk ). Es amikor az ellenfelek a nagy hatrany miatt passzra lettek kenyszeritve akkor mint mindig kiderul hogy barmennyien lehetnek hatul egy vegtelen ido a rosszabb QB-kat is felemel es a jobb/top WR-ket nem lehet ennyi ideig tartani foleg nem sargazaszlohappy biroknal. Termeszetesen lehet szidni az O-t is miert nem tudtak meg tobb pontot feltenni, de a Dnek minimum valtania kellett volna es ez Meki es JH hibaja is. R Smith erkezese egy oriasi dolog, bar meg mindig allitom hogy a csapatnak nem o tudna adni a legnagyobb upside-ot. De a D-ben talan igen hisz a sec. jo ( Peters is jo, hiaba tunik most picit rosszabbnak de o mindig igy jatszott, felkeszul-olvas-kockaztat, bejon kiraly nem akar nagy baj is jon. Ennyi, ha le kell kovetnie valakit vagy fegyelmezetten jatszania a zonat akkor nem o a legkiralyabb es pontosan ezert csereltek el ), a Fal kozepe fiatal es irtam mar hogy a jatek ott van nem Donald de egy nagyon tiszteseges alapjatek es a rutin itt meg boven segiteni fog. Az Edge az problemasabb mert ahogy a fal kozepenel az oreg rokak is hozateszik a maguket itt egy picit mas az arany. De Oweh szinte mindig palyan volt es a rotalas nem csak az ero de sajat es a OT karakterisztikajanak kihasznalasaban lenne fontos. De nem olyan regen vedtem hogy ok nem jon a sack es ugye az arcedula alapjan varnank, de az alapjaterk megint ott es a pressure az jon tole is. OK Houston elnyomja ot de lassan a ez mar a ligara igaz lesz. Itt lwesz a legnagyobb hatasa a serultek visszateresenek. Es mikor ez megtortent akkor fogjuk latni mit fogunk jatszani. De latszik az irany. Visszaterve RSmith egy oriasi luk betomesere jott mert Queen hiaba jobb mint volt meg mindig alkalmatlan lenne es o volt az egyik elmaszkirozott pont a D-unkben. Egyenileg Queen orulhet mert ugyan nem jo hogy hoztak RS-t de innentol sokkal jobb szamokat, statokat es szemre is jobb jatekot fog hozni. RS jatekat Kamara ellen, ez kellett a csapatnak es itt hangsulyos a Kamara ellen, mert elszigetelve lekovetve es a tacklet magabiztosan kiosztva ez egy magaskockazatu jatek volt. Cserebe termeszetesen ez nem fog mindig sikerulni es nem is mindig Kamara szintu lesz az embere, de ha jo aranyban meg tudja csinalni akkor bizony oriasit lepunk elore, mert a liga % jatekokat hoz es nem is fogjak max tesztelni es ha allja nezt akkor egy oriasi reszt kiveszunk az O-ktol mert 1 vs 1parharc ezen elemeben nem a D szokott elonyben lenni. Ez itt altalanositas csak a beke kedveert

De azert latni kell hogy a D az megint ahova a penz es a drafttoke megy es veluk hiaba a jogos felmentes nem nyertunk volna egyetlen meccset sem. Kertem valami relevans statot pl EPA vagy barmelyiket hogy allunk a ligahoz kepest. El kell kezdeni kolteni az O-re is.

LJ nem franchise QB. Lehet biralni sok mindenert es sokszor lesz a biraloknak igazuk, de ez nem az. Szeretnek latni egy statot hogy ki nyert tobbet azonos idoszak alatt es a tippem a lista rovid lesz es korszakos zsenik lesz rajta ( ami nem a frQB kitetele vagy a liganak a tobbsegenek nincsen ). A csapat ezen eredmenyei az egyik legnagyobb mertekben fugg LJ-tol.

Az utolso az OL, LJ-vel magaban en mar nem akarok foglalkozni. Persze igazan Linderbaum ( valaki talalhatna neki egy rovid becenevet ) jott fel. Emberunk fejlodik folyamatosan es eleve jo volt fantasztikus labakkal mert az nem kerdes hogy erosebb a masodik vonalon mindenkinel ( ahogy minden C ) de a megfelelo pozicioba a laba teszi. Ettol LBaum a "leggyengebb" az ot fal jatekos kozul osszesegeben. A magasra jovo shotgun labdai, blokkolasok atvetelet mind ki lehet javitani es az eddigiek alapjan ki is fogja. A passzblokkolasnal a nagy macik viszok eddig inkabb elvertek mint sem.
De jojjon az OL totalis altalanositasa, Igen a futasban mozgasbol hihetetlen jol dolgozunk es megy is es segit hogy Ricard "allandoan" a palyan van es amugy is allandoan nagy macikkal allunk fel. GR ezeket a jatekosokat orommel es kivaloan hasznalja es a futasunk dogleszti a D-ket. Cserebe a passzjatekunk issza meg a levet. Mar irtam errol GR nem a megfelelo mentor LJ-nek ebben az aspektusban, es a passzjatekunkra ido sincs a begyakorlasukhoz mert a futasunk nem magatol ilyen ( errol rengeteget irtam es ez lett volna optimalis ). GR es a jatekunk a keret, lehetosegek fogsagaban van. Kihozza a legtobbet belole es alap LJ laba persze. De parades amit muvel megint, de a passzjatek resze nem, de nem vagyunk arra epitve sem. LJ-t kellett volna elmozditani a passz fele de a FO nem tette meg, mert a tobbieket konnyebb.

A futasunk viszont meghatarozza a D jatekat es amikor ebbol dobunk az option jatekok es eleve oriasi fegyelmezettseg kell LJ contain-re ezert a pressure egy normal alapjatekban nyer egy kis idot ami segiti a falat ( nem elveve toluk semmit ). Egy olyan statisztika (3.) erdekelne ahol a fal passzblokkolasanak az ertekelse az egyertelmu passz szituacioknal hogy all.
több mint 3 éve
D jaxnek elég volt 9 snap, hogy meghúzza a hammyt. 😀
rkstzz
Mèg sok is 🤪 gondoltam hogy ez lesz. Nálunk is visszajött elkapott egy hosszú TDt aztán alig volt pályán. Szerintem az aprót szedegeti fel onnan ahol elhiszik mèg neki hogy nem fèlrokkant 😏
dande2
Remélem PO-ban egyszer azért el bír szaladni, akkor már megérte.
több mint 3 éve
Imadom hogy mindket falunk ilyen pofas lett. A D# falunk amugy szinte gombokert focizik. Egy top 10es pass rusher fizetesenek felet se keresik egyutt, de baszo a DL. 32 csapatbol a 4.legtobb sack-et csinaltuk meg iden ami egy csoda a tavalyi inseg utan. Az egesz D fejlodik. Lehet hogy Meki erti a dolgat?

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
rkstzz
Mèg sok is 🤪 gondoltam hogy ez lesz. Nálunk is visszajött elkapott egy hosszú TDt aztán alig volt pályán. Szerintem az aprót szedegeti fel onnan ahol elhiszik mèg neki hogy nem fèlrokkant 😏
több mint 3 éve
rkstzz
We are Charvens 😁

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Sima út lesz a PO-ba, annyira brainfart ez a csoport most.

A Bengals nyűglődik a fallal még mindig, kulcssérültjeik vannak.

A Browns védelme fabatka, ami mindenre gyullad, gondolom Watsonhoz Hammerite kell majd, h fényeskedjék.

Mi most esünk ki a NB3-ba, ami a canadai ligát jelenti. Dörzspapírral rejszolás nézni a meccseinket.

Ti meg egyben vagytok.

A Keletből 2 megy, innen 2 megy, Nyugatról 2 megy, Délről 1, matek max Eastben lesz.
több mint 3 éve
Amit éjszaka láttam az nagyon tetszett, domináltunk minden téren.
A fal kezd liga elit lenni futásban mindenképp és nekünk ebből indul a passzjáték.
Linderbaum nálam minden pénzt megért, Powers is óriásit fejlődött természetesen lejáró…
Roquan Smith upgrade ez egyértelmű és örülnék ha meg tudnánk tartani valahogy….
Peters utolsó éve ez, sok pénzt teszek rá, hogy CB lesz a jövő év első pickje nálunk. Ki kell tudni spórolni pár posztot és Peters lefele megy ahogy látom.
Tetszett amit láttam, élveztem és jó volt Ravens fannak lenni.

We are just the Ravens!