Baltimore Ravens
olyanok vagyunk, mint a csiki sörAkkor ez már tendencia...Tudtok valamit arról, hogy miért nincs eredménykövető?mútkor a csütörtöki meccsünkön sem vót
nagylaza, főpohárnok
gedam
nagylaza, főpohárnok
BETILTOTT
Akkor ez már tendencia...Tudtok valamit arról, hogy miért nincs eredménykövető?mútkor a csütörtöki meccsünkön sem vót
nagylaza, főpohárnok
gedam
Tudtok valamit arról, hogy miért nincs eredménykövető?mútkor a csütörtöki meccsünkön sem vót
nagylaza, főpohárnok
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Tudtok valamit arról, hogy miért nincs eredménykövető?Topiknyito elaludt. 😄
nagylaza, főpohárnok
Tudtok valamit arról, hogy miért nincs eredménykövető?Mert, nem Brady játszik.
nagylaza, főpohárnok
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Nincs forum. Jo meccset.Amugy is nyogvenyelos meccs lesz ez. ☺
Kájzerszóze
Mondjuk a Saints D is ott van. 👍
Go Ravens!! 💜
Ennel a videonal idehozom GR-t is. Kb ilyeneket hivunk mi is. Eladunk valamit es egy dologra megyunk ra. Nem jott volna ossze meg akkor sem ha nem lett volna INT, ha bejon kiraly. Az elkapok utvonalai csak csaletek de ha akart volna nekik dobni akkor sem ment volna mert nulla ertekuk volt ha szet akarnam szedni ( persze ahogy irtam nem is akart rajuk jatszani ez egy embere volt irva az elejetol a vegeig. ) ahogy megteszik GR hivasaival.lj nem fog passzban javulni, ha nincs kinek dobni. tua hogyan nézett ki egy félig feltöltött wr kerettel és hogyan néz ki most, allen hogyan néz ki ha diggs van csak vagy egy rodgers hogyan néz ki egy ravenséhez hasonló wr corps-szal. kinek dobjon? ezeket a dolgokat 2-3 éve kellett volna kideríteni és nem most, amikor szerződni kell. és most se akarja kideríteni senki.Imadom hogy a Norbi fele vegtelen negativizmus es a gedam fele masik veglet egyarant jelen van, en utobbihoz huzok, de mar egyik veglet miatt sem szeretem kritikaval illetni LJ-t mert elobbit nem taplalnam (dunara vizet), utobbinal meg nem szeretnek a hater kategoriaba zuhanni.feleségem is így szokott célozgatni dolgokra és találjam ki mire gondolt, mert ha nem, bajban vagyok. nem tudom mit szeretnél ezzel, de gondolom ez valami lamar a hibás vagy ezért nem szeretem lamart replika. ha leszerződött volna a nyáron lamar, akkor ha rosszat dob jobban elfogadod, mint most?Josh Allen 6 év 258 millió 150 millió garantálttal.szerintem akkor berágna annyira lj, hogy cserét kérjen és igaza is volna, mert nem ő lenne a hibás. érdemes egyébként a bills forumát olvasgatni most, hogy allen tök szarokat dobott, rémes pickeket. szurkolói hozzáállásban is van különbség.Ha koran kizug, azt nem annyira az elbizniszelesehez, mint a fizetesenek alkufolyamataban fogjak felhasznalni inkabb...dehogynem. gyenge a sorsolásunk, szóval bejutunk, a playoffban meg az első jobb védelem megfogja az egydimenziós játékunk és kizúgunk, as usual. a problémák feltárása és megoldása nem erőssége az fo-nak. majd lamarral elvitetik a balhét, elbizniszeljük az új helyén meg egyből sb-t nyer.Azt mondod jovore felcserere se lesz szukseg egy top wr tehetseget huzni elso korben? ☺For third straight day, Ravens TE Mark Andrews (shoulder, knee) and RB Gus Edwards (hamstring) did not practice.
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) November 5, 2022
WR Demarcus Robinson, who was added to the injury report Friday, was also absent from practice Saturday.
Ravens play at Saints on Monday.
hehe, szerintem ennél az elkapósornál, ami lesz 8-10 egyetemen jobb van.
gedam
RedFive
gedam
RedFive
gedam
KeyG
gedam
Imadtam amikor passzoltattak Lamart egy felidon at a multkori forduloban (30 passz) es Lamar passzaiban megjelent az ero. (De mindben) Es nem csak az ovatosan odalobbolt passzokbol allt a repertoar. Aztan azt is imadtam hogy a masodik felidoben meg mar kiigazitottak es a nyero taktika szerint mar csak 8/8 passza volt kozel hibatlan qbr-ert es szetfutottuk a Bucs-ot.
Aztan imadom hogy Stanley nem vmi meggyogyult vanilla bal tackle aki epp csak fent van a palyan, az 5.fordulo ota Allpro formaban tolja. Hittetek volna? Parhuzam: Bakhtiari, aki szegeny csak docog.
Volt hogy mar fabatkat se adtam volna Ronney karrierjenek folytatasaert. De az egesz O# fal munkajat javulni latom, passzblokkban, es a futasaink feljavulasaban is. Sot, tovabbi meredek javulast varok.
Ha a vedelem is igy javul, az LB sor erositesevel, a serultek reintegralasaval, lehetunk ujra contenderek, remelem by utan ennek latjuk majd nyomat.
Tovabbi WR erositesben en nem hiszek, kivancsian varom DJax es Isabella kiprobalasat elesben.
LJ tol en azt varom hogy passzban tovabb javul, direkt futasokkal terrorizalja az ellent es megbecsuli a labdat, hanyagolja az int-eket. A hosszu passzok pontossaga meredeken emelkedik de legalabb 50/50 re fussa vegre es ne a tuldobasokkal szorakoztasson.
RedFive
kritikával lehet mindenkit illetni összkép alapján. mert én csak lj-nél látom, hogy a jó passzai felett nagyvonalúan átsiklunk, a rosszak meg fel vannak hánytorgatva, nem nagyító, hanem mikroszkóp alatt játszik. ha allennek van, vannak olyan dobásai, hogy az 1 méterre álló védőhöz dobja, akkor kellene még wr, ha lj csinálja akkor zavarják már el a faszba, holott nem kevesebb meccset nyer meg önmagában, mint a billses kollégája, sőt. a bills drukkerek miért nem írják, hogy ezt egy ilyen fizetésű qb-nak ezt meg KELL dobnia?
Josh Allen throws a pick right to #Jets Safety Jordan Whiteheadpic.twitter.com/CqVjq0vb5a
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) November 6, 2022
ez a kettősmérce a végletes, nem az én véleményem lj-ről. egyébként a vezetőség is kb. annyira bízik lj-ben, mint az itteni népek, úgyhogy mindenkinek jobb lesz, ha elvállnak a ravens és lj útjai. mindenki megnyugszik legalább, oszt majd kopogtat a valóság és az 5-12-es szezon. persze azért is lj lesz a hibás. és ez végtelen kényelmes hárbónak meg edc-nek, mert az ő munkájuk soha nem lesz elővéve.
gedam
Ha marad es nem nyer ketto SB-t a kovetkezo harombol akkor szar lett a projekt, a masik oldal fogja majd nyomni hogy ennyi penzert meg ez sem megy.
De a mai allas szerint az O es a D kozul hogy van a penz elosztas? Mennyit raknak hoznak az egysegek mondjuk EPA teren? De johet barmilyen stat persze. Ertem hogy nem koltunk az O-re de akkor mutassak meg hogy akarunk nyerni es hogy haladunk afele. Ma mar keptelenseg a 20 evvel ezelotti taktika hogy kapunk nagyon keves pontot es 3 mezonygolt rugunk a gyozelemert es futunk az ido miatt. Az uj QB mennyire lesz jo ezzel a kerettel es fog 4000 yardokat dobalni?
Ki fogunk esni az elso korben a PO-ban? Nagyon jo esely van ra. Vagy szet tudjuk oket futni vagy nem, de szetpasszolni nem csak LJ es GR miatt nem. Ki hisz egy uj projektben ahol az uj QB aki legyen akar tehetseges is hogy kore tudunk epiteni villamgyorsan egy O-t? 3. evre sikerult NFL szintu falat felhuzni. Egy ilyen statisztikat szeretnek latni hogy egyertelmu passz szituacioban a falunk passzblokkolasa milyen. Amig ez nem lesz elit addig bizony mi szerencsejatekot uzunk, vagy megoldjak az elkapok ( ezek biztos nem ), GR fog olyat felrajzolni amit kevesen tudnak ( inkabb senki ) Lj megoldja labon ( de ugy nem lesz 4000 yard).
En is azt a mantrat fujom, ezt mar reges vregen ki kellett volna deriteni. Egy AJ Brown fele igazolas nem dontott volna romba semmilyen tervet es ha LJ befurdott volna akkor egy ujonc QB-nak is nagy baratja lenne.
Allen penzet kar nezni mert DW elott volt. Es most minden erdekelt szereplo a jovoben LJ szerzodesere kivancsi. Nekunk is az lenne jo ha valaki mas szerzodne egy "sztar QB-val" elottunk.
lj nem fog passzban javulni, ha nincs kinek dobni. tua hogyan nézett ki egy félig feltöltött wr kerettel és hogyan néz ki most, allen hogyan néz ki ha diggs van csak vagy egy rodgers hogyan néz ki egy ravenséhez hasonló wr corps-szal. kinek dobjon? ezeket a dolgokat 2-3 éve kellett volna kideríteni és nem most, amikor szerződni kell. és most se akarja kideríteni senki.Imadom hogy a Norbi fele vegtelen negativizmus es a gedam fele masik veglet egyarant jelen van, en utobbihoz huzok, de mar egyik veglet miatt sem szeretem kritikaval illetni LJ-t mert elobbit nem taplalnam (dunara vizet), utobbinal meg nem szeretnek a hater kategoriaba zuhanni.feleségem is így szokott célozgatni dolgokra és találjam ki mire gondolt, mert ha nem, bajban vagyok. nem tudom mit szeretnél ezzel, de gondolom ez valami lamar a hibás vagy ezért nem szeretem lamart replika. ha leszerződött volna a nyáron lamar, akkor ha rosszat dob jobban elfogadod, mint most?Josh Allen 6 év 258 millió 150 millió garantálttal.szerintem akkor berágna annyira lj, hogy cserét kérjen és igaza is volna, mert nem ő lenne a hibás. érdemes egyébként a bills forumát olvasgatni most, hogy allen tök szarokat dobott, rémes pickeket. szurkolói hozzáállásban is van különbség.Ha koran kizug, azt nem annyira az elbizniszelesehez, mint a fizetesenek alkufolyamataban fogjak felhasznalni inkabb...dehogynem. gyenge a sorsolásunk, szóval bejutunk, a playoffban meg az első jobb védelem megfogja az egydimenziós játékunk és kizúgunk, as usual. a problémák feltárása és megoldása nem erőssége az fo-nak. majd lamarral elvitetik a balhét, elbizniszeljük az új helyén meg egyből sb-t nyer.Azt mondod jovore felcserere se lesz szukseg egy top wr tehetseget huzni elso korben? ☺For third straight day, Ravens TE Mark Andrews (shoulder, knee) and RB Gus Edwards (hamstring) did not practice.
WR Demarcus Robinson, who was added to the injury report Friday, was also absent from practice Saturday.
gedam
RedFive
gedam
RedFive
gedam
KeyG
gedam
Imadtam amikor passzoltattak Lamart egy felidon at a multkori forduloban (30 passz) es Lamar passzaiban megjelent az ero. (De mindben) Es nem csak az ovatosan odalobbolt passzokbol allt a repertoar. Aztan azt is imadtam hogy a masodik felidoben meg mar kiigazitottak es a nyero taktika szerint mar csak 8/8 passza volt kozel hibatlan qbr-ert es szetfutottuk a Bucs-ot.
Aztan imadom hogy Stanley nem vmi meggyogyult vanilla bal tackle aki epp csak fent van a palyan, az 5.fordulo ota Allpro formaban tolja. Hittetek volna? Parhuzam: Bakhtiari, aki szegeny csak docog.
Volt hogy mar fabatkat se adtam volna Ronney karrierjenek folytatasaert. De az egesz O# fal munkajat javulni latom, passzblokkban, es a futasaink feljavulasaban is. Sot, tovabbi meredek javulast varok.
Ha a vedelem is igy javul, az LB sor erositesevel, a serultek reintegralasaval, lehetunk ujra contenderek, remelem by utan ennek latjuk majd nyomat.
Tovabbi WR erositesben en nem hiszek, kivancsian varom DJax es Isabella kiprobalasat elesben.
LJ tol en azt varom hogy passzban tovabb javul, direkt futasokkal terrorizalja az ellent es megbecsuli a labdat, hanyagolja az int-eket. A hosszu passzok pontossaga meredeken emelkedik de legalabb 50/50 re fussa vegre es ne a tuldobasokkal szorakoztasson.
RedFive
kritikával lehet mindenkit illetni összkép alapján. mert én csak lj-nél látom, hogy a jó passzai felett nagyvonalúan átsiklunk, a rosszak meg fel vannak hánytorgatva, nem nagyító, hanem mikroszkóp alatt játszik. ha allennek van, vannak olyan dobásai, hogy az 1 méterre álló védőhöz dobja, akkor kellene még wr, ha lj csinálja akkor zavarják már el a faszba, holott nem kevesebb meccset nyer meg önmagában, mint a billses kollégája, sőt. a bills drukkerek miért nem írják, hogy ezt egy ilyen fizetésű qb-nak ezt meg KELL dobnia?
Josh Allen throws a pick right to #Jets Safety Jordan Whiteheadpic.twitter.com/CqVjq0vb5a
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) November 6, 2022
ez a kettősmérce a végletes, nem az én véleményem lj-ről. egyébként a vezetőség is kb. annyira bízik lj-ben, mint az itteni népek, úgyhogy mindenkinek jobb lesz, ha elvállnak a ravens és lj útjai. mindenki megnyugszik legalább, oszt majd kopogtat a valóság és az 5-12-es szezon. persze azért is lj lesz a hibás. és ez végtelen kényelmes hárbónak meg edc-nek, mert az ő munkájuk soha nem lesz elővéve.
Szerkesztette: gedam
Arra próbáltam célozni, amit ő akar. Az egy Josh Allenhez képest rengeteg és szerintem ebben egyetértünk. Allennek volt egy rossz meccse, viszont LJ folyamatosan csinál hülyeségeket. A Redfive által említett meccsen, például a 3. és 4. downt baszta el, mert nem tudott Robinsonnak egy sima outot dobni.feleségem is így szokott célozgatni dolgokra és találjam ki mire gondolt, mert ha nem, bajban vagyok. nem tudom mit szeretnél ezzel, de gondolom ez valami lamar a hibás vagy ezért nem szeretem lamart replika. ha leszerződött volna a nyáron lamar, akkor ha rosszat dob jobban elfogadod, mint most?Josh Allen 6 év 258 millió 150 millió garantálttal.szerintem akkor berágna annyira lj, hogy cserét kérjen és igaza is volna, mert nem ő lenne a hibás. érdemes egyébként a bills forumát olvasgatni most, hogy allen tök szarokat dobott, rémes pickeket. szurkolói hozzáállásban is van különbség.Ha koran kizug, azt nem annyira az elbizniszelesehez, mint a fizetesenek alkufolyamataban fogjak felhasznalni inkabb...dehogynem. gyenge a sorsolásunk, szóval bejutunk, a playoffban meg az első jobb védelem megfogja az egydimenziós játékunk és kizúgunk, as usual. a problémák feltárása és megoldása nem erőssége az fo-nak. majd lamarral elvitetik a balhét, elbizniszeljük az új helyén meg egyből sb-t nyer.Azt mondod jovore felcserere se lesz szukseg egy top wr tehetseget huzni elso korben? ☺For third straight day, Ravens TE Mark Andrews (shoulder, knee) and RB Gus Edwards (hamstring) did not practice.
gedam
RedFive
gedam
RedFive
gedam
KeyG
gedam
Nekem ő a képem jelenleg és szeretem viszont amit akar az magasabb mint amit tud, ha Allent nézzük példának és ebben szerintem egyetértünk.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Imadom hogy a Norbi fele vegtelen negativizmus es a gedam fele masik veglet egyarant jelen van, en utobbihoz huzok, de mar egyik veglet miatt sem szeretem kritikaval illetni LJ-t mert elobbit nem taplalnam (dunara vizet), utobbinal meg nem szeretnek a hater kategoriaba zuhanni.feleségem is így szokott célozgatni dolgokra és találjam ki mire gondolt, mert ha nem, bajban vagyok. nem tudom mit szeretnél ezzel, de gondolom ez valami lamar a hibás vagy ezért nem szeretem lamart replika. ha leszerződött volna a nyáron lamar, akkor ha rosszat dob jobban elfogadod, mint most?Josh Allen 6 év 258 millió 150 millió garantálttal.szerintem akkor berágna annyira lj, hogy cserét kérjen és igaza is volna, mert nem ő lenne a hibás. érdemes egyébként a bills forumát olvasgatni most, hogy allen tök szarokat dobott, rémes pickeket. szurkolói hozzáállásban is van különbség.Ha koran kizug, azt nem annyira az elbizniszelesehez, mint a fizetesenek alkufolyamataban fogjak felhasznalni inkabb...dehogynem. gyenge a sorsolásunk, szóval bejutunk, a playoffban meg az első jobb védelem megfogja az egydimenziós játékunk és kizúgunk, as usual. a problémák feltárása és megoldása nem erőssége az fo-nak. majd lamarral elvitetik a balhét, elbizniszeljük az új helyén meg egyből sb-t nyer.Azt mondod jovore felcserere se lesz szukseg egy top wr tehetseget huzni elso korben? ☺For third straight day, Ravens TE Mark Andrews (shoulder, knee) and RB Gus Edwards (hamstring) did not practice.
gedam
RedFive
gedam
RedFive
gedam
KeyG
gedam
Baltimore @OBJ https://t.co/GxvXOLXwDD
— Ramey (@HoodieRamey) November 6, 2022
feleségem is így szokott célozgatni dolgokra és találjam ki mire gondolt, mert ha nem, bajban vagyok. nem tudom mit szeretnél ezzel, de gondolom ez valami lamar a hibás vagy ezért nem szeretem lamart replika. ha leszerződött volna a nyáron lamar, akkor ha rosszat dob jobban elfogadod, mint most?Josh Allen 6 év 258 millió 150 millió garantálttal.szerintem akkor berágna annyira lj, hogy cserét kérjen és igaza is volna, mert nem ő lenne a hibás. érdemes egyébként a bills forumát olvasgatni most, hogy allen tök szarokat dobott, rémes pickeket. szurkolói hozzáállásban is van különbség.Ha koran kizug, azt nem annyira az elbizniszelesehez, mint a fizetesenek alkufolyamataban fogjak felhasznalni inkabb...dehogynem. gyenge a sorsolásunk, szóval bejutunk, a playoffban meg az első jobb védelem megfogja az egydimenziós játékunk és kizúgunk, as usual. a problémák feltárása és megoldása nem erőssége az fo-nak. majd lamarral elvitetik a balhét, elbizniszeljük az új helyén meg egyből sb-t nyer.Azt mondod jovore felcserere se lesz szukseg egy top wr tehetseget huzni elso korben? ☺For third straight day, Ravens TE Mark Andrews (shoulder, knee) and RB Gus Edwards (hamstring) did not practice.
gedam
RedFive
gedam
RedFive
gedam
KeyG
Szerkesztette: gedam