Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 3 éve
2.es 5.koros cetlik. Jo magas ara volt es ezzel jon a kenyszer is hogy jovore fizesd meg kulonben kidobtal egy magas es egy alacsony picket. Mint mikor a Chiefs adott elso kort Orlando Brown ert. Ovatos vagyok, fanyalgok. WR1 et inkabb vartam, Bateman nemhogy 17 de 10 meccset se jatszik evente majd annyit serult.Comp pickből visszajöhet egy harmadik, ha nem tartjuk meg.
RedFive
több mint 3 éve
2.es 5.koros cetlik. Jo magas ara volt es ezzel jon a kenyszer is hogy jovore fizesd meg kulonben kidobtal egy magas es egy alacsony picket. Mint mikor a Chiefs adott elso kort Orlando Brown ert. Ovatos vagyok, fanyalgok. WR1 et inkabb vartam, Bateman nemhogy 17 de 10 meccset se jatszik evente majd annyit serult.
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ha egy all-round passz ellen is kiraly ILB amit remeltek Queen-tol akkor az ara nem sok es meg jobban bearazza Queent. Akit meg fogunk tartani es talan egy konnyebb szerepben tundokolni fog es kapunk erte valamit a rookie papirja vege fele. Faszom joska miatt a D kozepe egy nagy semmi volt es ki kellett javitani az nem kerdes. De hogy a penz majd erre koltsuk es a hiany sorrendunkben sem feltetlenul elen allt a poszt. Hol van az a WR1 akirol itt szo volt?
több mint 3 éve
A kerdesem hogy o jo?Coverage-ben eléggé. Így Queen mehet rohangálni, ahhoz ért úgyis.
no
több mint 3 éve
A kerdesem hogy o jo?Hát a fizetési igénye jó nagy! (Ha lehet hinni az eddigi cikkeknek) nekem sok infóm nincs róla, tavaly ellenünk nagy meccse volt arra emlékszem.. Lehet queent eltradeljuk?
no
több mint 3 éve
A kerdesem hogy o jo?
több mint 3 éve
Wink barkit elkuld blitzelni, nala a lenyeg hogy rejti el es hogy forognak a helyere.20 millióért talán majd megtanul blokkról leválni.Pont Wink védelmébe lett volna faja, mert a speedje is megvan a középső Blitzekre.
Eszméletlen, h milyen tehetségszinttel mentek.
Ja lemaradt, h passz ellen fasza lesz!
Willie Parker
Rodaron
A blitz nala a szabad ember a QB-ra kisakozzasa, S-CB mind gyorsabb barkinel. A fontos elem inkabb a passz ellen a F7-bol legyen valaki "nagyon jo" akinek az elsodleges feladata alapvetoen nem ez. Ilyet fogtok szerezni ha nincs nalatok. Bar eloszor ugyis eldontikmelyik iranyba mentek a D-el, mert egy brutal DL vagy sec lesz epitve es a masik ehhez kepest lesz felepitve olcsobb de specikifusabb kitetelekkel. Nem a LB fogjak kezdeni bar ha kiraly az az LB akkor mindenhova kell.
több mint 3 éve
Hát ez bejött.Kozeledik a trade hatarido, en max 1 kereskedelemben remenykedek, tobb nem lenne rank jellemzo.Van egy érzésem, hogy Roquan Smith lesz az emberünk.
RedFive
psychocska
több mint 3 éve
Yess.
több mint 3 éve
Lesz itt blitz, McDonald szereti az ilyen sokoldalú faszikat, csak egy kicsit sokan lesznek drágán.20 millióért talán majd megtanul blokkról leválni.Pont Wink védelmébe lett volna faja, mert a speedje is megvan a középső Blitzekre.
Willie Parker
Rodaron
Queen-t akkor innentől lemondatták?
több mint 3 éve
20 millióért talán majd megtanul blokkról leválni.Pont Wink védelmébe lett volna faja, mert a speedje is megvan a középső Blitzekre.
Willie Parker
több mint 3 éve
20 millióért talán majd megtanul blokkról leválni.Eszméletlen, h milyen tehetségszinttel mentek.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Compensation update: Bears are trading LB Roquan Smith to the Ravens in exchange for second- and fifth-round picks, per source.
több mint 3 éve
Source: #Bears LB Roquan Smith is traded to the #Ravens.Pont megelőztèl 🤪
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Source: #Bears LB Roquan Smith is traded to the #Ravens.
több mint 3 éve
Norbi allando osszehasonlitasanal mondtam hogy a kovetkezo sajat es o meccseiknel megnezzuk a jatekokat mennyivel jobbak a hivasok. De majd a jovo heten akkor ( senki nem szolt hogy nem is jatszanak 😊)Meg akartam nezni a KC-t hogy Mahomes-AR milyen passzjatekot varazsoltak fel de erre nem is jatszottak. Jovo hetre halasztva 😊Nézd meg a Cisco elleni meccsüket, ott varázsolt és voltak remek playek.
no
KeyG
Amugy a Sasoknal talan jobb is az osszehasonlitas. 2 db WR aki fenyegetes egy boszme fal a fo kulonbseg ( persze lattam 2-3 drive-ot.
AJ TD-nel odarakta a labdat de AJ-t is erdemes nezni hogy hasznalta a testet es adta meg a "sokkal nagyobb" savot ahova erkezhetett a labda. Nalunk ezt Bate-Duve-Robinson eselytelen, 2.) a contested labdanal nem ketseges kie az elony.
A falnal a 6 emberes nyomasnal meg se rezzentek, olyan zsebe volt hogy meg talan odakiabalni se tudtak volna Hurstnek.
Hurst nem olvasott tobbet jobban, a technikaja sem jobb ide kellene egy sarga fejecske aki smirk-ol. A hivo az ok, de egyszeruen a WR fenyegetest hasznalja ki. Nem tudom van e olyan csapat ahol a mi WR-tol osszefosna magat egy DC es a jatekosai.
Persze 2-3 drive-ot lattam lehet nem igy van. ( ja jonak tuno TE is van )
több mint 3 éve
Meg akartam nezni a KC-t hogy Mahomes-AR milyen passzjatekot varazsoltak fel de erre nem is jatszottak. Jovo hetre halasztva 😊Nézd meg a Cisco elleni meccsüket, ott varázsolt és voltak remek playek.
no
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Meg akartam nezni a KC-t hogy Mahomes-AR milyen passzjatekot varazsoltak fel de erre nem is jatszottak. Jovo hetre halasztva 😊
több mint 3 éve
Highest graded Ravens in Week 8 win vs Buccaneers:
— PFF BAL Ravens (@PFF_Ravens) October 28, 2022
🥇 Isaiah Likely - 87.4
🥈 Morgan Moses - 79.8
🥉 Kyle Hamilton - 79.4
4️⃣ Demarcus Robinson - 77.0
5️⃣ Kevin Zeitler - 72.0 pic.twitter.com/8GJEFLZfSd
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Beleneztem a Sasok meccsebe en is. Siri-OL-Elkapok. Siri dolga a keret miatt egyszerubb, de legyen o a zseni es a kulonbseg oriasi GR-al szemben de minek jonne hozzank ahhoz ki kellene rugni JH-t ami keptelenseg. De a kulonbseg nem ott jon es nem is Hurts jobb es adja a kulonbseget. A budos picsaba EDC
több mint 3 éve
gedam
6 267
érdemes nézni hurts játékát, első driveban egy pontos passza nem volt, mégis mindegyik jó lett, mertolyan a személyzet. földről felszedik a screent 4.-re, aj brown leszedi az 50-50-es aluldobott labdát, ami nálunk int. lett volna stb. na ez nálunk a baj. hurts mérföldekkel pontatlanabb, mint lj.
több mint 3 éve
gedam
6 267
Gus szerencsére csak minimálisan sérült, lehet már lesz NO ellen is.azért a visszajátszásból látszott, hogy a laza térdszalag miatt jött a sérülés, pillanatra kiugrott a térde, nem tudom lesz e valaha százas.
psychocska