Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
A 2002-es mar megvan. (meccsekre lebontva meg nincs meg)Egy ilyen kellene ha van, egyertelmu passzoknal 😊
Az OL 5. /otodik/
Engedett nyomasban a 2.legjobb
Engedett siettetesben a 4.legjobb
Engedett qb talalatokban (utes) a legjobb (holtversenyben a sasokkal).
Engedett sackekben 12.legjobb holtversenyben a vasassal es a jags-el.
RedFive
több mint 3 éve
Erdemes vagy sem az nem kerdes. A nyomas vs SEC az a kerdes ki hogy akarja elerni a legjobb D-t es KIEGESZITENI az O-t. Nem forditva. Ebben a mai ligaban 15 evvel ezelott a vedok is "szabadabban" jatszhattak. Elmult. Ettol egy jo SEC tobbet er mint egy rossz.Ja’Marr Chase #BengalsFootball with a clinic on how to use the throw by and arm over as a combo.
— Matt Waldman (@MattWaldman) December 5, 2022
This entire route is rich with techniques worth learning. pic.twitter.com/uwiNRMNjRg
tényleg brilliáns legális lökés, ha az elkapó csinálja. védőtől ez dpi. már az dpi ha rárakja a kezét az elkapóra. ezért nem éri meg nagy pénzeket a sec-be tolni vagy egyáltalán a védelembe.
gedam
Viszont az mar a relevans kerdes hogy akarok egy top WR-t vagy csak egy jatekost akit ha szabadra jatszat az edzo, vagy elront a vedo valamit akkor elkapja a labdat. Elkapni a labdat a legkonnyebb feladat. Egy WR1 pozicioilag ugyanazt csinaljak a vonal mellett, a top + 1m-el nagyobb savot ad a QB-janak dobni ahol a Vedo nem kaphatja el. Es johetnek a peldak szazasaval. Arra a kerdesre hogy erre szukseg van vagy sincs szerintem csak egy helyes valasz van. Arra hogy LJ-nak meg jobban szuksege lenne mint a kremek kremjenel az is igaz hisz rosszabb naluk es lehetne igy segiteni. Erdekes modon Burrow-nak nem is egy jo van, pedig jobb mint LJ.
Amugy a falnal detto ez a helyzet LJ-nek inkabb tobb kell mint sem, amikor a minimumot nem ertuk el ket evig ES szar elkapokkal akkor varhatjuk a 4000-5000 yardokat ( ES LJ es GR ), az mar elegendo lenne.
több mint 3 éve
gedam
6 476
Ja’Marr Chase #BengalsFootball with a clinic on how to use the throw by and arm over as a combo.
— Matt Waldman (@MattWaldman) December 5, 2022
This entire route is rich with techniques worth learning. pic.twitter.com/uwiNRMNjRg
tényleg brilliáns legális lökés, ha az elkapó csinálja. védőtől ez dpi. már az dpi ha rárakja a kezét az elkapóra. ezért nem éri meg nagy pénzeket a sec-be tolni vagy egyáltalán a védelembe.
több mint 3 éve
A Rams felszedte Baker Mayfieldet.En ugy fostam nehogy mi... 😅
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Sziasztok, mi a helyzet az oreg Rokvánnal? Beilleszkedett? allpro lett már?youtu.be/mvZnj6rWSe8
ricsiii83
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
A 2002-es mar megvan. (meccsekre lebontva meg nincs meg)Az OL 5. /otodik/

Engedett nyomasban a 2.legjobb
Engedett siettetesben a 4.legjobb
Engedett qb talalatokban (utes) a legjobb (holtversenyben a sasokkal).
Engedett sackekben 12.legjobb holtversenyben a vasassal es a jags-el.
több mint 3 éve
Vörösötös az O falunk teljesítményéről tudsz egy ilyen PFF statot küldeni a legutóbbi meccsről?Dolgozom az ugyon.
KeyG
...mintha atbasztak volna a hajokorlaton a fedelzetrol az ocean kozepen. Korulottem kobkilometernyi adat es meg csak tanultam uszni, mikor... 😂
több mint 3 éve
Az Ojabo story hetek ota el van csendesulve. Hajpolnam mar. ☺Ki, mit remel meg a szezontol?A legutóbbi okfejtésem miatt én nem sok mindent, amíg coaching oldalon nem lesz valami szemlélet váltás.
Az utolso 6 meccsbol 5-ot megnyertunk, egyre hanyatlo O# teljesitmeny es javulo D# teljesitmeny mellett.
Mondjuk hogy a contendersegtol bucsuztunk, ahogy a SB run-tol is?
RedFive
Sajnos erre nemhogy még a szezon hátralévő részében, de még az offseasonban sem számítok. Ha véletlen sikerülne annyit szerencsétlenkedni, hogy még a PO-ról is lemaradunk, akkor is meg lenne magyarázva a bizonyítvány a sérülésekkel takarózva.
Nekem a Flacco éra végnapjait idézi a jelen állapot, akkor volt ennyire szenvedés meccset nézni utoljára.
konkrétabban:
Csoportelső a Bengals lesz (így, rendesen kiírva, hogy ne tiporjak a mimóza lelkű Cinci rajongók lelkébe 😛 )
A gyenge sorsolás miatt egy WC hely a miénk lesz (szerinte az utolsó), de a PO-ban lassan szokásos nagy pofonnal fog minket búcsúztatni egy random csapat. (vagy ha stílszerűek leszünk, akkor egy 4. negyedes leolvadássa búcsúzunk).
Meglepetést (értsd PO győzelmet) maximum akkor várok, ha Ojabo-ról kiderül, hogy future HOF vadállat, és Williams ill. az ő pályára lépésével a védelmünk kilő a sztartoszférába.
Ez utóbbira mondjuk egy marék szotyit se tennék fel, inkább csak azért írtam mert a keret alapján és mekdönci rookie szezonja miatt itt még látok egy ilyen 1 a millióhoz esélyt a fejlődésre. Az O -ben viszont sajnos nem.
(LJ pedig szerintem nem nálunk fog játszani jövőre, és nem azért mert nem akarja majd a FO megfizetni, hanem Jackson fog más vizekre evezni. Amit sajnálnék, mert nem tökéletes, de azért ilyen szintű QB-t sem künnyű kifogni, ráadásul '18ban a drafton megvettük a srácot kilóra, mikor senki nem hitt benne és feljöttünk érte az elsőkörbe. Andrews-on kívül nem sok "társat" kapott sajnos, akit meg mégis - JK és Bateman - azok meg porcelán testű, fél szezonos emberek.)
Snagal
több mint 3 éve
Sztem beilleszkedett.Sziasztok, mi a helyzet az oreg Rokvánnal? Beilleszkedett? allpro lett már?pff vmi 93-at adott néki most
ricsiii83
gedam
Mutatom a szezonjanak ertekeleseit fordulorol fordulora (utso 4 meccsen Raven)

Tacklingben mar nincs annyira magara maradva, de altalaban minden erteken javitott.
Szerkesztette: RedFive
több mint 3 éve
Ez se mond semmit.Hátsó keresztszalagReport: Lamar Jackson has sprained PCLAnnyira jo lenne tudni, hogy az orvosi angolban es a magyarban ugyanazt jelenti e a ficam (reszleges ficam) szo, mint a magyarban...
www.thescore.com/nfl/news/2506748
dande2
euromedical.hu/ortopedia/ficam/terd-ficam/
😳😲
RedFive
KeyG
Ez lehet meg season ending is.
Aztan lehet egy labadozas a "lassuk mire mentek 5 meccsig nelkulem!" jegyeben, es vissza a PO ra, ha ugyan marad ott hely.
...vagy meg kozben vissza egy terdgeppel, de akkor nix ugribugri!
több mint 3 éve
gedam
6 476
Sziasztok, mi a helyzet az oreg Rokvánnal? Beilleszkedett? allpro lett már?pff vmi 93-at adott néki most
ricsiii83
több mint 3 éve
Hátsó keresztszalagReport: Lamar Jackson has sprained PCLAnnyira jo lenne tudni, hogy az orvosi angolban es a magyarban ugyanazt jelenti e a ficam (reszleges ficam) szo, mint a magyarban...
dande2
😳😲
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Report: Lamar Jackson has sprained PCLAnnyira jo lenne tudni, hogy az orvosi angolban es a magyarban ugyanazt jelenti e a ficam (reszleges ficam) szo, mint a magyarban...
dande2
😳😲
több mint 3 éve
Sziasztok, mi a helyzet az oreg Rokvánnal? Beilleszkedett? allpro lett már?
több mint 3 éve
gedam
6 476
Steve Bisciotti failure. Eric DeCosta failure. John Harbaugh failure. Absolute organizational failure to this point.
— N Osei (@NOsei07) December 6, 2022
They can make it right in the off-season but one of those men shouldn’t be here to do so https://t.co/vuDWOC1ZbH
én ezt továbbfűzöm a védelemre is, mert ott sincs igazán playmaker. ez a védelem akkor brillirozik, ha szar a qb. top 10-es qb ellen gatya.
több mint 3 éve
A Steelerstől kiszoptunk 8-4 LJ-vel.Ki, mit remel meg a szezontol?tavaly nem ugyanígy 8-4 volt, amikor lj lesérült? én annyit várok, hogy nyerjünk 2-3-at az ötből.
Az utolso 6 meccsbol 5-ot megnyertunk, egyre hanyatlo O# teljesitmeny es javulo D# teljesitmeny mellett.
RedFive
gedam
A Brown ellen lesérült azzal lett 8-5.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam
6 476
Ki, mit remel meg a szezontol?tavaly nem ugyanígy 8-4 volt, amikor lj lesérült? én annyit várok, hogy nyerjünk 2-3-at az ötből.
RedFive
több mint 3 éve
Ki, mit remel meg a szezontol?A legutóbbi okfejtésem miatt én nem sok mindent, amíg coaching oldalon nem lesz valami szemlélet váltás.
RedFive
Sajnos erre nemhogy még a szezon hátralévő részében, de még az offseasonban sem számítok. Ha véletlen sikerülne annyit szerencsétlenkedni, hogy még a PO-ról is lemaradunk, akkor is meg lenne magyarázva a bizonyítvány a sérülésekkel takarózva.
Nekem a Flacco éra végnapjait idézi a jelen állapot, akkor volt ennyire szenvedés meccset nézni utoljára.
konkrétabban:
Csoportelső a Bengals lesz (így, rendesen kiírva, hogy ne tiporjak a mimóza lelkű Cinci rajongók lelkébe 😛 )
A gyenge sorsolás miatt egy WC hely a miénk lesz (szerinte az utolsó), de a PO-ban lassan szokásos nagy pofonnal fog minket búcsúztatni egy random csapat. (vagy ha stílszerűek leszünk, akkor egy 4. negyedes leolvadássa búcsúzunk).
Meglepetést (értsd PO győzelmet) maximum akkor várok, ha Ojabo-ról kiderül, hogy future HOF vadállat, és Williams ill. az ő pályára lépésével a védelmünk kilő a sztartoszférába.
Ez utóbbira mondjuk egy marék szotyit se tennék fel, inkább csak azért írtam mert a keret alapján és mekdönci rookie szezonja miatt itt még látok egy ilyen 1 a millióhoz esélyt a fejlődésre. Az O -ben viszont sajnos nem.
(LJ pedig szerintem nem nálunk fog játszani jövőre, és nem azért mert nem akarja majd a FO megfizetni, hanem Jackson fog más vizekre evezni. Amit sajnálnék, mert nem tökéletes, de azért ilyen szintű QB-t sem künnyű kifogni, ráadásul '18ban a drafton megvettük a srácot kilóra, mikor senki nem hitt benne és feljöttünk érte az elsőkörbe. Andrews-on kívül nem sok "társat" kapott sajnos, akit meg mégis - JK és Bateman - azok meg porcelán testű, fél szezonos emberek.)
több mint 3 éve
Ki, mit remel meg a szezontol?Az utolso 6 meccsbol 5-ot megnyertunk, egyre hanyatlo O# teljesitmeny es javulo D# teljesitmeny mellett.
több mint 3 éve
Van koztuk aki meg el?és van a SteelersSzerdan lesz idom es megnezem a KC-Cica meccset. Kulon a route-k csodasagat. Kivancsi leszekCica mi.... Mondjuk nálunk nem szokás tiszteletlenül beszélni az ellenfelekröl. A csapatnál sem hála istennek. Reid is megbánta 😁
no
laoce
😄
Willie ParkerSzerdan lesz idom es megnezem a KC-Cica meccset. Kulon a route-k csodasagat. Kivancsi leszekCica mi.... Mondjuk nálunk nem szokás tiszteletlenül beszélni az ellenfelekröl. A csapatnál sem hála istennek. Reid is megbánta 😁
no
laoce
több mint 3 éve
jo reg ota igy hivlak bennetek, semmi tiszteletlenseg nincs benne, egyszeruen rovidebb es meg a kedvedert sem fogom mindig kiirni hogy a bengali tigrisek.Szerdan lesz idom es megnezem a KC-Cica meccset. Kulon a route-k csodasagat. Kivancsi leszekCica mi.... Mondjuk nálunk nem szokás tiszteletlenül beszélni az ellenfelekröl. A csapatnál sem hála istennek. Reid is megbánta 😁
no
laoce
Remelem nagy banataban azert marad az edzoskodesnel, kapott mar ki hiaba zseni.
több mint 3 éve
Nem tiszteletlenségből írta, én sem vagyok megsértődve a varjakon és biztos találnék odaát ilyet. 😊Szerdan lesz idom es megnezem a KC-Cica meccset. Kulon a route-k csodasagat. Kivancsi leszekCica mi.... Mondjuk nálunk nem szokás tiszteletlenül beszélni az ellenfelekröl. A csapatnál sem hála istennek. Reid is megbánta 😁
no
laoce
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Vannak a VarjakSzerdan lesz idom es megnezem a KC-Cica meccset. Kulon a route-k csodasagat. Kivancsi leszekCica mi.... Mondjuk nálunk nem szokás tiszteletlenül beszélni az ellenfelekröl. A csapatnál sem hála istennek. Reid is megbánta 😁
no
laoce

a Cicák

a Kutyák

és van a Steelers

😄
Szerdan lesz idom es megnezem a KC-Cica meccset. Kulon a route-k csodasagat. Kivancsi leszekCica mi.... Mondjuk nálunk nem szokás tiszteletlenül beszélni az ellenfelekröl. A csapatnál sem hála istennek. Reid is megbánta 😁
no
laoce